Lumin100 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιεπ, τεχνικο προβλημα λεει Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από Lumin100
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Κάναμε όλοι ντου...
omega Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Oυτε στο launch day για το World Of Warcraft The Burning Crusade, δεν έπεφτε τόσο πολύ ο server όσο το site των Village τώρα lol. Το χάσαμε το ticket μάστορα επειδή κάποιος δεν έδωσε Gatorade στο hamster των Village
paularas Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 τεταρτη βραδυ στις 10, village θεσσαλονικης τελευταια σειρα
Sambati Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Παιδια μπείτε στο application κολλάει λίγο αλλα μπαίνει
Stamer Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Θα τρίβουν τα χεράκια τους... μέχρι τον Ιούλιο θα τις πάνε τις προβολές
margaritagr Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, Sambati είπε Παιδια μπείτε στο application κολλάει λίγο αλλα μπαίνει Δε μου βγάζει τη v sfera γαμωτο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 5 minutes ago, Sambati said: Παιδια μπείτε στο application κολλάει λίγο αλλα μπαίνει Μην τα λες αυτά πριν προλάβουμε να κλείσουμε! 😛 Just now, margaritagr said: Δε μου βγάζει τη v sfera γαμωτο Τελικά κι η Sphera δέχεται 50% cosmote deals, ετοιμάστε κωδικούς!
Sambati Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 παιδια κλεισαμε σε ταχύτητες που δεν προλαβαίναμε να κοιταξουμε αίθουσες, νομίζω sphera κλείσαμε αίθουσα νο4; Αναφορά σε κείμενο Μην τα λες αυτά πριν προλάβουμε να κλείσουμε! 😛 Βοηθάω αφου είδαμε οτι δουλεύει και προλάβαμε να χαρούνε και άλλοι
Stamer Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Σιγά ρε λιμάρια! Ένας ένας που να πάρει η ευχή! Όλοι θα πάρετε Το μόνο σίγουρο είναι οτι από Μεγ. Τετάρτη βράδυ και μετά... ΔΕΝ ξαναμπαίνω στο thread παρά μόνο όταν την δω και εγώ
coffeex Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Να δω καμιά Λουκά έξω από κάποιο σινεμά και να ρίχνει κατάρες ..... 😂
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, Stamer said: Σιγά ρε λιμάρια! Ένας ένας που να πάρει η ευχή! Όλοι θα πάρετε Δεν είναι το να πάρουμε όλοι, αλλά το να προλάβουμε την 1η σειρά στο πάνω διαζωμα της Vmax Sphera που είναι η καλύτερη σειρά στην αίθουσα. 😛 Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από ThReSh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα