Προς το περιεχόμενο

Avengers: Endgame

overpower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, geogr13 είπε

Παιδια μας εχετε τρελανει στα spoiler.. Ειμαστε και εμεις που δεν εχουμε διαβασει τα comic.. 

Spoilers χωρίς να έχει βγει η ταινία πως γίνετε?! :D

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, geogr13 είπε

Παιδια μας εχετε τρελανει στα spoiler.. Ειμαστε και εμεις που δεν εχουμε διαβασει τα comic.. 

Περίμενε όταν θα βγει και θα γράφουν εδώ για προβλέψιμο σενάριο ενώ έχουν διαβάσει πέρα από τα κόμικς άλλες 100 υποθέσεις και διαρροές από τις χαβούζες που διαβάζουν. 

• Like 1

1 λεπτό πριν, KilliK είπε

fan made?

Ε ναι προφανώς, γενικά έχουμε γεμίσει εικασίες. Εννοείται πως (ΚΑΙ το λέω για να το ακούσουν πολλοί που "γκρινιάζουν") οτι τις εικασίες απλά τις κουβεντιάζουμε για πλάκα! Έτσι για το "κουβέντα να γίνεται" γύρω από τα αγαπημένα μας sci-fi. Και εγώ δεν έχω διαβάσει κομικ αλλά γενικά μου αρέσει το "σύμπαν" της μαρβελ...

Στις 19/3/2019 στις 3:48 ΜΜ, tritonas00 είπε

για να βγηκαν να το ξεκαθαρισουν και επισημα, πρεπει να τους εχει κανει τελικα ζημια το φιασκο με τις δηλωσεις της Larson.

5 λεπτά πριν, Sethiros είπε

Ναι. 

Δεν σέβονται τίποτα ρε! Έχουμε να τυλίξουμε κοκορέτσια, κοντοσούβλια, να βάψουμε κανα αβγουλάκι... τεσπα, θα το δούμε πιο μετά :fear:

• Super Moderators
40 minutes ago, Stamer said:

Δεν σέβονται τίποτα ρε! Έχουμε να τυλίξουμε κοκορέτσια, κοντοσούβλια, να βάψουμε κανα αβγουλάκι... τεσπα, θα το δούμε πιο μετά :fear:

Βράδυ Πέμπτης? 

17 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Βράδυ Πέμπτης? 

Ε όλο και κάποια σχετική ασχολία υπάρχει. Πάντως Πέμπτη σκοπεύω προσωπικά να έχω ήδη απομακρυνθεί από vmax sphera (και γενικά από Αθήνα) στην οποία σκοπεύω να το δω. Θεσσαλονίκη δηλαδή θα το δούν IMAX?? Αυτά είναι! Έτσι μου έρχετα να ανέβω προς τα πάνω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...