Προς το περιεχόμενο

Avengers: Endgame

overpower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 hours ago, Swimmer21 said:

Καπνός στο βάθος...

Παίζει να έπιασα κάτι.. Όταν ο Dr Strange εμφανίζει την Time Stone για να την δώσει στον Thanos, την εμφανίζει από ένα αστέρι.. Λες και την καλεί από το μέλλον.. 

Ενδεχομένως η μόνη εκδοχή από τα 14.000.000, είναι να στείλει την Time Stone στο μέλλον ώστε να την χρησιμοποιήσουν οι Avengers για να νικήσουν.

Για αυτό στην μάχη πάνω στον Τιτάνα δεν την χρησιμοποίησε καθόλου.

Screenshot_2019-03-17-03-20-57-412_com.google.android.youtube.png

Ενδιαφέρον. Δεν το είχα προσέξει αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά, εγώ πιστεύω ότι όλη η ταινία θα βασιστεί στη διαδικασία εύρεσης από την αρχή όλων των λίθων, στο μέλλον. 

Θα προσπαθήσουν να βρουν όλα τα πετράδια εκτός της Time Stone καθώς αυτή θα την έχουν ήδη (τους την έστειλε ο Dr. Strange).

Ενδεχομένως στη τελική μάχη θα πάρουν και την Soul Stone μέσω μιας θυσίας ενός από τους Avengers.

Επεξ/σία από Swimmer21

Αυτό που λέτε κάποιοι για την λίθο του χρόνου οτι την έστειλε ο strange στο μέλλον, μπορείτε να μου το εξηγήσετε και μένα γιατί απλά μου φαίνεται ακατάληπτο. Δηλαδή, πώς την πήρε και ο Θάνος αλλά την έστειλε και στο μέλλον?

Γενικά δεν έχει λογική να την χρησιμοποίησε κάπως (να την έστειλε κάπου ή να την έκρυψε ή οτιδήποτε)... την ώρα που στον θάνο έδωσε την original! Αυτό είναι σίγουρο αφού ο θάνος την χρησιμοποίησε αρκετές φορές μετά. Το μόνο λοιπόν που μπορώ να δεχτώ σχετικά με το οτι ο strange χρησιμοποίησε τον λίθο είναι εάν έθεσε το μυαλό του θάνου να νομίζει οτι έκανε όλα αυτά (που κατά συνέπεια βλέπαμε την ταινία από εκεί και πέρα μόνο από την οπτική γωνία του θάνου) αλλά και πάλι δεν ξέρω αν έχει τέτοιου είδους δυνάμεις (πόσο μάλλον οταν και ο θάνος έχει το reality stone). 

Και εκτός επίσης εάν είχε προλάβει να ξεκινήσει ένα time loop (αν και δεν ξέρω με τι σκοπό εν τέλη) πριν τη δώσει στον θάνο

10 λεπτά πριν, Tsene είπε

Μήπως την έστειλε σε pocket universe όπως στα comic;

Τί ακριβώς είχε γίνει στα κομικ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Τί ακριβώς είχε γίνει στα κομικ?

σε ποια ιστορια απο ολες; η πρωτη ταινια μια σαλατα ηταν απο διαφορες ιδεες απο τα κομιξ.

αν μιλαμε για την πρωτη  ιστορια με τον οriginal Captain Marvel, χρησιμοποιουσε ενα Cosmic Cube. ο Marvel του το παιρνει και το χρησιμοποιει για να κανει reset to συμπαν.

αν μιλαμε για το The Final Threat, ο Spider-Man παιρνε το Soul Gem  απο τον Θανο, και απλευθερωνει απο αυτο τον Warlock ο οποιος μετατρεπει τον Θανο σε πετρινο αγαλμα.

αν μιλαμε για το Infinity Gauntlet, τοτε ο Θανος χανει εντελει το γαντι, και καταληγει στον Warlock ο οποιος κανει reset το συμπαν πριν το συμβαν.

αν μιλαμε για το Ιnfinity War, το Reality Gem που εχει ο Magus ειναι ψευτικο οποτε δεν μπορει να χρησιμοποιησει πληρως το IG. τον νικανε και γινεται παλι reset το συμπαν.

εγω λεω ενα συνδυασμο απο time-travel (η alternate reality travel) και fake infinity gem θα εχουμε. πηγαινουν στο παρελθον για να μαζεψουν τα πετραδια πριν τον Θανο, ο Θανος προλαβαινει και τα μαζευει αλλα αυτη τη φορα το ενα πετραδι εχει αντικατασταθει απο ενα ψευτικο απο τους Avengers, λογικα το soul gem. κανει finger snap αλλα αντι να εξαφανιστει το συμπαν, καταστρεφεται το IG, τραυματιζεται σοβαρα ο Θανος και τον αρχιζει στα μπουκετα η Captain DD Cups.

the end.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1

Και μένα ένα παρόμοιο σενάριο σαν αυτό που λες μου φαίνεται πιθανό (σημειωτέον οτι δεν διάβαζα ποτέ κανένα τέτοιο κομικ γιατί δεν μου άρεσαν αλλά μου αρέσουν οι ταινίες). Ωστόσο (αναπόφευκτα) παντού βρίσκω και θα βρίσκω flaws... Π.χ. Το να κρατήσει ο θάνος ένα fake stone, αν αυτό το stone ΔΕΝ είναι το reality stone, τότε θα πρέπει να το καταλάβει αμέσως. Οπότε γενικά πασχίζω να θέσω τον εαυτό μου σε κατάσταση αποδοχής για οτιδήποτε δω τελικά...

καλα, μην ψαχνεις λογικη. στα κομιξ μπορουσε να νικησει τους Avengers χωρις τα πετραδια. στην ταινια, σχεδον νικηθηκε ενω ειχε ηδη ολα τα πετραδια. τον νερφαρανε τελειως.

• Like 2

Εγώ λέω ότι οντως ο Dr Strange έδωσε στον Thanos την Time Stone αλλά ήδη την είχε στείλει στο μέλλον όπου σε ένα άλλο time loop οι Avengers την χρησιμοποίησαν.

Οπότε ότι συνέβη στο infinity war ίσως και να μην έγιναν ποτέ, και στο τέλος του endgame να κλείσουμε με τον Spiderman στο σχολικό, να πηγαίνει εκδρομή και να μην θυμάται τίποτα πχ.

Αν δείτε την φάση που ο Dr Strange την εμφανίζει από το πουθενά στο χέρι του, έρχεται από ένα αστέρι που πρασινίζει και εμφανίζεται ξαφνικά η Time Stone.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...