Προς το περιεχόμενο

Avengers: Endgame

overpower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, tempes είπε

θυμίστε μου , πως βρέθηκε ο τονυ με την νεμπιουλα στο διαστημοπλοιο , και πως τους βρήκε η καπτεν μαρβελ

Ειχαν μεινει σε εναν πλανητη μονο με το διαστημοπλοιο στο τελος του IW. Εξαφανιστηκαν spiderman-strange και εμειναν αυτοι οι 2. Η marvel τους βρηκε νομιζω απο κατι κολπα που εκανε ο stark και εκπεμπε το σημα τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τις νέες 3 σειρές, δεν έχω διαβάσει καθόλου την (Kamala Khan) Μs. Marvel, οπότε δεν με τρελαίνει.
She-Hulk με ενδιαφέρει αν την κάνουν καλή και αν θα έχει και τις fourth wall breaking στιγμές της (πριν από τον Deadpool ;) ).
Moon Knight πάντως γουστάρω τρελά και εκεί επίσης ελπίζω να βγει καλό.

Αναφορά σε κείμενο

Told him I don't wear white to hide myself. I wear it so they'll see me coming. So they'll know who it is.
'Cause when they see the white, it doesn't matter how good a target I am.
Their hands shake so bad, they couldn't hit the moon.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε

Told him I don't wear white to hide myself. I wear it so they'll see me coming. So they'll know who it is.
'Cause when they see the white, it doesn't matter how good a target I am.
Their hands shake so bad, they couldn't hit the moon.

Αυτό είναι το πραγματικά το μότο του? Γιατί είναι από τα πιο ηλίθια πράγματα που έχω διαβάσει.

Επεξ/σία από mike299
  • Like 1
  • Confused 1

• Moderators
26 λεπτά πριν, mike299 είπε

Αυτό είναι το πραγματικά το μότο του? Γιατί είναι από τα πιο ηλίθια πράγματα που έχω διαβάσει.

Είπαμε ότι ο Moon Knight είναι ψυχολογικά διαταραγμένος; :P

Αλλά ναι, ένα volume της σειράς ξεκινάει έτσι, με τον κακοποιό πράγματι να αστοχεί και να τις τρώει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και θα τον παιξει ο john snow; Αφου αυτος ειναι ανεκφραστος! Εκτος εαν αυτος ο moonlight πως τον λενε θα φοραει συνεχως τη μασκα του!

Επεξ/σία από elpaso1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τον Black Knight θα παιζει στην ταινια Eternals.

o Μοοn Knight ειναι αλλος χαρακτηρας, που θα εχει την δικια του σειρα. δεν εχει ανακοινωθει ακομη ηθοποιος για αυτον.

Επεξ/σία από KilliK

12 hours ago, KilliK said:

τον Black Knight θα παιζει στην ταινια Eternals.

o Μοοn Knight ειναι αλλος χαρακτηρας, που θα εχει την δικια του σειρα. δεν εχει ανακοινωθει ακομη ηθοποιος για αυτον.

Ελπιζω να φοραει μασκα ο Χιονιας.

Όλο το ανέβαλα και το ανέβαλα... ώσπου χθες έκατσα και το είδα....
Πιστεύω πως το πραγματικό ENDgame ήταν το Infinity War... ας τελείωνε με την ήττα τους και κατεβάστε ρολά. Το σενάριο και γενικά το story έμπαζαν από παντού. Αρκετά που γίνονται στην ταινία απλά δεν βγάζουν νόημα και δεν κολλάνε πουθενά...

Στην αρχή πήγε να με πάρει ο ύπνος ειδικά οταν η Romanoff συναντά τον Hawkeye σε ένα μέρος που λες "πως $#% κατέληξε εκεί; Και τι και για ποιον δούλευε;"

Μετά γινόντουσαν πράγματα (μη πω spoilers) που απλά δεν κόλλαγαν...

Γενικά ήταν μια SciFi σαπουνόπερα η οποία σε έβαλε στο mood μονάχα κατά την μάχη... Δεν ξέρω πως έχει τόσο υψηλά ratings ειλικρινά.

Ας έμεναν στο Infinity και τέλος. Βέβαια ο καθένας το βλέπει αντικειμενικά, μπορεί κάποιος άλλος να ενθουσιάστηκε πολύ, εγώ όμως όχι.

Ψάχνοντας χθες για συζητήσεις για το σενάριο, μερικοί λέγανε τα ίδια και οι πιο πολλοί ενθουσιασμένοι, τουλάχιστον στο ψάξιμο διάβασα ότι η Disney Land θα φτιάξει Avengers Park.

• Like 3

Προφανως και η ταινια δεν ηταν για εσενα φιλε μου, ουτε εισαι και κανενας τρελος φαν της μαρβελ, απο την στιγμη που ειδες την ταινια μετα απο μηνες.

• Sad 1

3 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Προφανως και η ταινια δεν ηταν για εσενα φιλε μου, ουτε εισαι και κανενας τρελος φαν της μαρβελ, απο την στιγμη που ειδες την ταινια μετα απο μηνες.

Εντάξει ρε συ μόνο τυφλός δεν βλέπει οτι αντικειμενικά το Infinity War είναι κλάση ανώτερο απο το Endgame, το 1ο αναλύει και εστιάζει σε κάθε χαρακτήρα και έχει ενα εξωφρενικά τρελό ρυθμό που σε κρατάει στην θέση σου παρά το υπερβολικά αργό του Endgame.

Να μου πεις γούστα είναι αυτά και εγω θεώρω το 2ος μέρος του LOTR καλύτερο απο το 3ο μέρος (ειδικά αυτή η μάχη του Isengard έπος !!!)

• Like 3

35 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Εντάξει ρε συ μόνο τυφλός δεν βλέπει οτι αντικειμενικά το Infinity War είναι κλάση ανώτερο απο το Endgame, το 1ο αναλύει και εστιάζει σε κάθε χαρακτήρα και έχει ενα εξωφρενικά τρελό ρυθμό που σε κρατάει στην θέση σου παρά το υπερβολικά αργό του Endgame.

Να μου πεις γούστα είναι αυτά και εγω θεώρω το 2ος μέρος του LOTR καλύτερο απο το 3ο μέρος (ειδικά αυτή η μάχη του Isengard έπος !!!)

Μετά τον τρελό ρυθμό, έρχεται το aftermath του οπότε λογικό το pacing της ταινίας. Δε χρειάζεται να είναι πίου πίου και οι 3 ώρες.

Δεκτό να προτιμάς το Infinity (δε κατανοώ γιατί να είναι vs η φάση, είναι 2 μέρη μίας μεγάλης ταινίας), αλλά άσε το "αντικειμενικά" στην άκρη.

Επίσης, μήπως εννοείς τη πολιορκία του Helm's Deep (γιατί μάχη στo Isengard δεν έπαιξε, μόνο ένα ντου από τα Ent);...

• Like 1
  • Thanks 1

5 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

Μετά τον τρελό ρυθμό, έρχεται το aftermath του οπότε λογικό το pacing της ταινίας. Δε χρειάζεται να είναι πίου πίου και οι 3 ώρες.

Δεκτό να προτιμάς το Infinity (δε κατανοώ γιατί να είναι vs η φάση, είναι 2 μέρη μίας μεγάλης ταινίας), αλλά άσε το "αντικειμενικά" στην άκρη.

Επίσης, μήπως εννοείς τη πολιορκία του Helm's Deep (γιατί μάχη στo Isengard δεν έπαιξε, μόνο ένα ντου από τα Ent);...

Ναι σωστα η μαχη στο helm's deep ήταν και οχι στο Isengard.

Για να επανέλθουμε στο αρχικό θέμα απλά όταν βλέπεις τόσο καλή ταινία (IW) προσδοκάς να είναι ισάξια  ή καλύτερη της.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Ναι σωστα η μαχη στο helm's deep ήταν και οχι στο Isengard.

Για να επανέλθουμε στο αρχικό θέμα απλά όταν βλέπεις τόσο καλή ταινία (IW) προσδοκάς να είναι ισάξια  ή καλύτερη της.

Ακριβως...., εξαρταται απο το τι προσδοκά ο καθενας μας.  Αν καποιος θελει 6 ωρες δραση, μαχες και ξυλο......., τοτε να βαλει το IW x2 φορες να το δει.

Σε ενα σεναριο που εξελισσεται, και μαλιστα, και χρονια μετα, δεν μπορει να εχει συνεχη δραση. πρεπει να υπαρχει και μια υποθεση που εξελισσεται.  Δεν ειναι ολη η ταινια, ξυλο και μπουνιδι...!!  

ασχετως, αν διαφωνω με την εξελιξη της υποθεσης, στο Endgame, δεν περιμενα εξ αρχης, μετα το fingerSnap, να υπαρχει ιδια συνεχεια, με τοση δραση.  χαθηκε το μισο συμπαν, επρεπε να κατσουν κατω, να συνερθουν απο το χτυπημα, να συγκεντρωθουν, να οργανωθουν και να βρουν ενα σχεδιο. δεν ειναι ολα μαχες και ξυλικι............., ημαρτον δλδ...!! 

Επεξ/σία από cabdik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...