overpower Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Άρχισε να βγαίνει στα γνωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Βγήκε και σε bluray από sparks όπως έγραψα προχθές. Δεν άργησε καθόλου 13 μέρες πριν το επίσημο release. Not bad. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από Arkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 14 hours ago, ThReSh said: Γιατι ποτε δεν βαζουν τις deletes scenes μεσα στην ταινια, οταν βγαινει το bluray; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Γιατί είναι παραπάνω δουλειά από το να τις δείξουν σκέτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Έπρεπε να μπει αυτή αντί γι αυτήν που έπαιξε imo 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Cheesy και θα υπήρχαν αντιδράσεις λόγω του Kaepernick. 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Την τελείωσα σήμερα. Γ@μησε!! Απλά! Η ταινία της Marvel που απόλαυσα χωρίς στιγμή να βαρεθώ, τουλάχιστον απ' όσες έχω δει μέχρι τώρα. Μπορώ να πω με ευκολία ότι μαρεσε περισσότερο και από το προηγούμενο μέρος, που ήταν πιο μονότονο, για μένα. Είχε ωραίο ρυθμο και δεν κούραζε. Επικό κλείσιμο. Αν και θα ήθελα τον διαφορετικό επίλογο της death scene όπως ήταν στην alternative μορφή. *Αν δεν είχα φάει και 3-4 σποιλερακια ίσως το wow effect να ήταν λιγακι μεγαλύτερο.* Κραταγα μικρό καλάθι ( όπως και στο Cpt. Marvel ) και τελικά εξεπλάγην. Συνοψίζοντας: Ήταν καλή ταινία, ωραία Marvelικη περιπέτεια, πέρασα ευχάριστα σε σχέση με τα προηγούμενα Avengers movies που ήταν ούτε κρύο ούτε ζέστη. Υ.Γ. Έβλεπα ΑΝΕΤΑ άλλες 2 ώρες τον Θορ να είναι προσωποποίηση του The Dude Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από 7nisiotis 2 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 53 minutes ago, ThReSh said: Cheesy και θα υπήρχαν αντιδράσεις λόγω του Kaepernick. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Αναφορά σε κείμενο Μπορώ να πω με ευκολία ότι μαρεσε περισσότερο και από το προηγούμενο μέρος, που ήταν πιο μονότονο, για μένα. Είχε ωραίο ρυθμο και δεν κούραζε. Επικό κλείσιμο. Αν και θα ήθελα τον διαφορετικό επίλογο της death scene όπως ήταν στην alternative μορφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Την είδα χθες 26gb αρχείο τουμπανη η εικόνα. Παρολη την διάρκεια της η ώρα πέρασε νεράκι. Σωστη ισορροπία μεταξύ χιούμορ δράματος και δράσης. Τα Easter eggs από το παρελθόν ήταν το κερασάκι στην τούρτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 🤡 https://www.screengeek.net/2018/02/27/marvel-comics-peggy-carter-new-captain-america/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 February 27, 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 https://www.screengeek.net/2019/08/03/kevin-feige-favorite-mcu-scene/ Ισχυει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Επιτελούς τό είδα και εγώ. Ότι κάι να πω είναι λίγο. Και αυτό προερχόμενο από εμένα που έχω κατακεραυνωσει κατά καιρους το Χόλιγουντ και τα εξεζητημένα εφέ. Είναι μια από τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες ταινίες εβερ όχι απλά για φέτος αλλά εβερ. Είχε πολλές λεπτομέρειες/κρυμμένες αναφορές/έξυπνα αστειάκια που θέλουν και επιπλέον προβολές. Ένα πράγμα δεν κατάλαβα απλά. Ποια είναι η φάση με τον Spoiler λοκι ?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, costacurta είπε Επιτελούς τό είδα και εγώ. Ότι κάι να πω είναι λίγο. Και αυτό προερχόμενο από εμένα που έχω κατακεραυνωσει κατά καιρους το Χόλιγουντ και τα εξεζητημένα εφέ. Είναι μια από τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες ταινίες εβερ όχι απλά για φέτος αλλά εβερ. Είχε πολλές λεπτομέρειες/κρυμμένες αναφορές/έξυπνα αστειάκια που θέλουν και επιπλέον προβολές. Ένα πράγμα δεν κατάλαβα απλά. Ποια είναι η φάση με τον Απόκρυψη περιεχομένων λοκι ?? Θα βγει σειρα το 2021 θα δουμε πια ειναι η φαση του https://www.imdb.com/title/tt9140554/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα