Sethiros Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Snoob είπε Δεν με έθιξε το σχόλιό σου. Αλλίμονο αν με έθιγε το κάθε άσχετο σχόλιο που διαβάζω εδώ μέσα. Απλά, επισημαίνω πως δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτό που έγραψα. Δεν πειράζει, την επόμενη φορά. Ίσα ίσα που συμφωνώ απολύτως μαζί σου, δεν γίνεται να περιμένουμε από ταινίες του Hollywood προοδευτικά μηνύματα όταν γύρω μας στη πραγματική ζωή άνθρωποι εξακολουθούν να χλευάζουν τους ομοφυλόφιλους ή να θεωρούν τους μαύρους και τις γυναίκες υποδεέστερα όντα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Λυπάμαι, ούτε αυτό έχει κάποια σχέση με αυτό που έγραψα. 8 2
Speculoos Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, Snoob είπε Γελοιότητες. Χαίρονται ορισμένοι με τον γιαλαντζί, ανέξοδο προοδευτισμό των εκατομμυριούχων του Χόλιγουντ. Θα είναι γκέι ο Μήτος και χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι. Εδώ, Απόκρυψη περιεχομένων ο Θορ παραδίδει τη μοναρχία στην άλλη, τ' αμεπλοχώραφο του Όντιν είναι η Νέα Άσγκαρντ και την κάνει ό,τι γουστάρει, και όλο αυτό το προσπερνάμε στο ντούκου επειδή παραδίδει ετσιθελικά τις τύχες τόσων ανθρώπων σε μαύρη γυναίκα. Αν τις παρέδιδε σε λευκό άντρα μπορεί και να θυμόντουσαν οι ντεμέκ προοδευτικοί πόσο παρωχημένα πατριαρχικά μοντέλα διαιωνίζει το κατεστημένο και μάντολες. Βασιλιάδες που αποφασίζουν και διατάζουν ποιος θα τους διαδεχτεί, βασίλισσες που όταν δεν δίνουν συμβουλές στους παχύσαρκους γιόκες τους να τρώνε σαλάτες κυκλοφορούνε με πέντε παρατρεχάμενες από πίσω και τις διατάζουν να τις αφήσουν μόνες τους, και λοιπά ολοσύγχρονα πρότυπα. Αλλά, ναι, κάποιος εκεί στο τσίρκουλο είναι γκέι, οπότε οκ, προοδευτισμός. Υ.Γ. Το σχόλιό μου δεν έχει να κάνει με τις ταινίες: οι ταινίες τσίρκουλα είναι. Για ποπ κορν και αναψυκτικό, κι ως εκεί. Έχει να κάνει με αυτούς που, στην αναζήτηση προοδευτικών μηνυμάτων στα τσίρκουλα, καταπίνουνε όχι μία καμήλα, αλλά κοπάδια ολόκληρα. Υ.Γ.2 Θα μου πεις, έγινε κάλτσουραλ φενόμενον η γελοιότητα ο Βλακ Πάνθερ που το έβαλαν και υποψήφιο για καλύτερη ταινία, οπότε δεν είναι να απορείς. Όπως διάβασα και κάπου αλλού παρόλο που η ταινία είναι βουτηγμένη στο χολιγουντιανού τύπου political correctness θεώρησαν πολύ αστείο στο Endgame να βλέπουμε κεντρικό ήρωα να είναι εξαρτημένος από το αλκοόλ. :p 1
Rockavlon Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μετριοτητα με 2-3 καλες στιγμες.Εαν ηταν της DC ακριβως η ιδια ταινια θα ειχε 6,5 στο Imdb και 45 metascore. Απο δω και περα τελος οι ταινιες της Disney στο Σινεμα εαν συνεχισουν στο ιδιο μοτιβο. 6/10 4 1
elpaso1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 18 minutes ago, Rockavlon said: Μετριοτητα με 2-3 καλες στιγμες.Εαν ηταν της DC ακριβως η ιδια ταινια θα ειχε 6,5 στο Imdb και 45 metascore. Απο δω και περα τελος οι ταινιες της Disney στο Σινεμα εαν συνεχισουν στο ιδιο μοτιβο. 6/10 Μετριοτητα ενα κεφαλαιο που κλεινει μετα απο 10 χρονια; Τι ακριβως περιμενες; Να νικησει Spoiler ο Thanos και να πεθανουν ολοι; Οπως οι αλλοι περιμεναν τον NK στο Game Of Thrones να σκοτωσει τους παντες. Ψυχοφαρμακα παιρνετε; 2
gpgalanis Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, elpaso1 είπε Μετριοτητα ενα κεφαλαιο που κλεινει μετα απο 10 χρονια; Τι ακριβως περιμενες; Να νικησει Απόκρυψη περιεχομένων ο Thanos και να πεθανουν ολοι; Οπως οι αλλοι περιμεναν τον NK στο Game Of Thrones να σκοτωσει τους παντες. Ψυχοφαρμακα παιρνετε; Κοίτα μεταξύ ψυχοφαρμακων και Kool Aid κάποιοι προτιμούμε τα ψυχοφαρμακα! Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από gpgalanis 1
Glikos Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο άθλιο βρίσκω το endgame. Anyway. 2
johnyboy Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μόλις γύρισα από σινεμά και το είδα με Dolby Atmos. Δεν εντυπωσιαστηκα, βαρέθηκα πάρα πολύ κιόλας αρκετές φορές και αν δεν ήταν μαματα τα καθίσματα θα εφευγα όπως έκαναν αρκετοί. Τον διπλανό μου τον πήρε ο ύπνος και σε κάποια στιγμή έφυγε. Πίστευα ότι θα άξιζε στο σινεμά λόγο ατμος αλλά δεν έλεγε τίποτα από εφέ. Κλασικά μπαμ μπουμ την περισσότερη ώρα και σε 1 2 φάσεις έλεγε μόνο. Περίμενα πολλά περισσότερα. 6.5/10 νομίζω καλά είναι. 5
elpaso1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 9 hours ago, johnyboy said: Μόλις γύρισα από σινεμά και το είδα με Dolby Atmos. Δεν εντυπωσιαστηκα, βαρέθηκα πάρα πολύ κιόλας αρκετές φορές και αν δεν ήταν μαματα τα καθίσματα θα εφευγα όπως έκαναν αρκετοί. Τον διπλανό μου τον πήρε ο ύπνος και σε κάποια στιγμή έφυγε. Πίστευα ότι θα άξιζε στο σινεμά λόγο ατμος αλλά δεν έλεγε τίποτα από εφέ. Κλασικά μπαμ μπουμ την περισσότερη ώρα και σε 1 2 φάσεις έλεγε μόνο. Περίμενα πολλά περισσότερα. 6.5/10 νομίζω καλά είναι. Οποτε εσυ πηγες για να ακουσεις μονο μπαμ μπουμ και οχι να δεις πως θα κλεισεις ενα επος 10 ετων; Το οτι εζησες Spoiler ξανα καποιες σκηνες απο τα παλια, δε σε συγκινησε καθολου; Μονο εγω ανατριαχιασα το καντηλι μου μεσα; 3 1
mike299 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Οποτε εσυ πηγες για να ακουσεις μονο μπαμ μπουμ και οχι να δεις πως θα κλεισεις ενα επος 10 ετων; Το οτι εζησες Απόκρυψη περιεχομένων ξανα καποιες σκηνες απο τα παλια, δε σε συγκινησε καθολου; Μονο εγω ανατριαχιασα το καντηλι μου μεσα; Οκ δεν ήταν για να φύγεις η ταινία. Αντιθέτως είχε καλά σημεία όπως ανέφερα και στο review μου. Αλλά όχι και να ανατριχιασουμε, έχουμε δει ταινίες και ταινίες για να μας πλημμυρίζουν με αισθήματα παιδικά super hero movies 5
Stamer Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Γύρω στις 20 Απριλίου είπα θα αποχωρήσω από το thread έως να δω την ταινία όπως και έκανα.. Φαντάζομαι θα γίνεται το "ελα να δεις" απο σχόλια κάθε λογής. Την είδα χθες επιτέλους.. μου άρεσε απλά. Το τέλος ήταν σίγουρα επικό αλλά κανα δυο στοιχεία θα τα ήθελα διαφορετικά. Για το μόνο που είμαι σίγουρος, μιλώντας πάντα σε προσωπικό επίπεδο, είναι οτι η ταινία έπρεπε να είναι 2:15 (άντε 2:20) και όχι 3 ώρες με περισσότερη δράση. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί σίγουρα αρκετοί δεν την έχουν δει ακόμα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι με χάλασε το "απλοϊκό/χιλιοπαιγμένο/εύκολο" concept που σκαρφίστηκαν για να ξεκινήσουν. 2
KilliK Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Στις 10/5/2019 στις 4:29 ΜΜ, Snoob είπε Γελοιότητες. Χαίρονται ορισμένοι με τον γιαλαντζί, ανέξοδο προοδευτισμό των εκατομμυριούχων του Χόλιγουντ. Θα είναι γκέι ο Μήτος και χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι. Εδώ, Απόκρυψη περιεχομένων ο Θορ παραδίδει τη μοναρχία στην άλλη, τ' αμεπλοχώραφο του Όντιν είναι η Νέα Άσγκαρντ και την κάνει ό,τι γουστάρει, και όλο αυτό το προσπερνάμε στο ντούκου επειδή παραδίδει ετσιθελικά τις τύχες τόσων ανθρώπων σε μαύρη γυναίκα. Αν τις παρέδιδε σε λευκό άντρα μπορεί και να θυμόντουσαν οι ντεμέκ προοδευτικοί πόσο παρωχημένα πατριαρχικά μοντέλα διαιωνίζει το κατεστημένο και μάντολες. Βασιλιάδες που αποφασίζουν και διατάζουν ποιος θα τους διαδεχτεί, βασίλισσες που όταν δεν δίνουν συμβουλές στους παχύσαρκους γιόκες τους να τρώνε σαλάτες κυκλοφορούνε με πέντε παρατρεχάμενες από πίσω και τις διατάζουν να τις αφήσουν μόνες τους, και λοιπά ολοσύγχρονα πρότυπα. Αλλά, ναι, κάποιος εκεί στο τσίρκουλο είναι γκέι, οπότε οκ, προοδευτισμός. Υ.Γ. Το σχόλιό μου δεν έχει να κάνει με τις ταινίες: οι ταινίες τσίρκουλα είναι. Για ποπ κορν και αναψυκτικό, κι ως εκεί. Έχει να κάνει με αυτούς που, στην αναζήτηση προοδευτικών μηνυμάτων στα τσίρκουλα, καταπίνουνε όχι μία καμήλα, αλλά κοπάδια ολόκληρα. Υ.Γ.2 Θα μου πεις, έγινε κάλτσουραλ φενόμενον η γελοιότητα ο Βλακ Πάνθερ που το έβαλαν και υποψήφιο για καλύτερη ταινία, οπότε δεν είναι να απορείς. 23 ώρες πριν, Speculoos είπε Όπως διάβασα και κάπου αλλού παρόλο που η ταινία είναι βουτηγμένη στο χολιγουντιανού τύπου political correctness θεώρησαν πολύ αστείο στο Endgame να βλέπουμε κεντρικό ήρωα να είναι εξαρτημένος από το αλκοόλ. 😛 και να εχει μπυροκοιλια. προφανως στο inclusiveness δεν χωρανε οι τροφαντοι.. 😥 1 1
firewalker Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) To ρακούν είναι ο γκέι. Γελάνε και οι πέτρες. Diversity σε ταινία με aliens και ομιλούντα ρακούν. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από firewalker 1
Sethiros Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Παιδιά, μην το κουράζουμε άλλο το θέμα με τα σατανικά σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, φτάνει που σέβεστε το diversity στην καθημερινότητα σας. Μην εξυπηρετείτε την ατζέντα τους.
johnyboy Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, elpaso1 είπε Οποτε εσυ πηγες για να ακουσεις μονο μπαμ μπουμ και οχι να δεις πως θα κλεισεις ενα επος 10 ετων; Το οτι εζησες Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ξανα καποιες σκηνες απο τα παλια, δε σε συγκινησε καθολου; Μονο εγω ανατριαχιασα το καντηλι μου μεσα; Πήγα για τα εφέ και μόνο, αλλιώς θα την έβλεπα σπίτι. Αλλά ουτε αυτό είχε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα