ADHD Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δεν υπάρχει Secret Wars χωρίς... Επίσης ο Reed Richards Αν και δεν έχει το "charisma" του Tony Stark σαν χαρακτήρας, ούτε όποιος θα παίξει το ρόλο μάλλον δεν θα εχει του RDJ παρ'ολα αυτα θα μπορούσε να δουλέψει σαν replacement σε κάποιους τομείς άνετα. Ειναι ο #1 intellect στο MU και με αρκετά μεγαλύτερο ego, αν αποδοθεί σωστά μπορεί να καλύψει το κενό imo. 2
Sethiros Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 To Secret Wars είναι προφανώς σπέκουλα αλλά το multiverse ενισχύει τις πιθανότητες να δούμε στο μέλλον Dr. Doom.
KilliK Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, ADHD είπε Δεν υπάρχει Secret Wars χωρίς... Επίσης ο Reed Richards Απόκρυψη περιεχομένων Αν και δεν έχει το "charisma" του Tony Stark σαν χαρακτήρας, ούτε όποιος θα παίξει το ρόλο μάλλον δεν θα εχει του RDJ παρ'ολα αυτα θα μπορούσε να δουλέψει σαν replacement σε κάποιους τομείς άνετα. Ειναι ο #1 intellect στο MU και με αρκετά μεγαλύτερο ego, αν αποδοθεί σωστά μπορεί να καλύψει το κενό imo. ναι, και θα μπορουσαν να τον εχουν και σαν recurring villain/anti-hero που βοηθαει τους Avengers, εχει τοσο πολυ potential. ελπιζω μονο η Marvel να τον αξιοποιήσει σωστα και να μας δωσει επιτελους εναν καλο Doom, διοτι μεχρι στιγμης στον τομεα super-villains δεν εχει κανει και πολυ καλη δουλεια.. 2
DJTaurus Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Γαμωτη γιατί μόνον ένα; Please θέλω περισσότερο diversity 😱 Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από DJTaurus
FCastor Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 https://www.socomic.gr/wp-content/uploads/2019/05/avengers.png
Tsene Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Mega spoiler για όσους δεν έχουν δει την ταινία ακόμα 🤨 Spoiler Για τους υπόλοιπους, κορυφαία σκηνή @23" 1
elpaso1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 51 minutes ago, Tsene said: Mega spoiler για όσους δεν έχουν δει την ταινία ακόμα 🤨 Hide contents Για τους υπόλοιπους, κορυφαία σκηνή @23" Στον κινηματογραφο που ημουν με αιθουσα γεματη (IMAX θεσσαλονικη ), κανεις δεν χειροκροτησε και ημουν σιγουρος οτι θα το πει οταν τον εδειξε σε κοντινο. Βεβαια ουτε εγω χειροκροτητα, καθως εμαθα για αυτη την ατακα εδω μεσα, και πριν λιγες ημερες ξεκινησα να διαβαζω τα κομικ!
Sethiros Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, DJTaurus είπε Γαμωτη γιατί μόνον ένα; Please θέλω περισσότερο diversity 😱 Μακάρι!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Γελοιότητες. Χαίρονται ορισμένοι με τον γιαλαντζί, ανέξοδο προοδευτισμό των εκατομμυριούχων του Χόλιγουντ. Θα είναι γκέι ο Μήτος και χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι. Εδώ, Spoiler ο Θορ παραδίδει τη μοναρχία στην άλλη, τ' αμεπλοχώραφο του Όντιν είναι η Νέα Άσγκαρντ και την κάνει ό,τι γουστάρει, και όλο αυτό το προσπερνάμε στο ντούκου επειδή παραδίδει ετσιθελικά τις τύχες τόσων ανθρώπων σε μαύρη γυναίκα. Αν τις παρέδιδε σε λευκό άντρα μπορεί και να θυμόντουσαν οι ντεμέκ προοδευτικοί πόσο παρωχημένα πατριαρχικά μοντέλα διαιωνίζει το κατεστημένο και μάντολες. Βασιλιάδες που αποφασίζουν και διατάζουν ποιος θα τους διαδεχτεί, βασίλισσες που όταν δεν δίνουν συμβουλές στους παχύσαρκους γιόκες τους να τρώνε σαλάτες κυκλοφορούνε με πέντε παρατρεχάμενες από πίσω και τις διατάζουν να τις αφήσουν μόνες τους, και λοιπά ολοσύγχρονα πρότυπα. Αλλά, ναι, κάποιος εκεί στο τσίρκουλο είναι γκέι, οπότε οκ, προοδευτισμός. Υ.Γ. Το σχόλιό μου δεν έχει να κάνει με τις ταινίες: οι ταινίες τσίρκουλα είναι. Για ποπ κορν και αναψυκτικό, κι ως εκεί. Έχει να κάνει με αυτούς που, στην αναζήτηση προοδευτικών μηνυμάτων στα τσίρκουλα, καταπίνουνε όχι μία καμήλα, αλλά κοπάδια ολόκληρα. Υ.Γ.2 Θα μου πεις, έγινε κάλτσουραλ φενόμενον η γελοιότητα ο Βλακ Πάνθερ που το έβαλαν και υποψήφιο για καλύτερη ταινία, οπότε δεν είναι να απορείς. 13 3
Sethiros Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Snoob είπε Γελοιότητες. Χαίρονται ορισμένοι με τον γιαλαντζί, ανέξοδο προοδευτισμό των εκατομμυριούχων του Χόλιγουντ. Θα είναι γκέι ο Μήτος και χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι. Εδώ, Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ο Θορ παραδίδει τη μοναρχία στην άλλη, τ' αμεπλοχώραφο του Όντιν είναι η Νέα Άσγκαρντ και την κάνει ό,τι γουστάρει, και όλο αυτό το προσπερνάμε στο ντούκου επειδή παραδίδει ετσιθελικά τις τύχες τόσων ανθρώπων σε μαύρη γυναίκα. Αν τις παρέδιδε σε λευκό άντρα μπορεί και να θυμόντουσαν οι ντεμέκ προοδευτικοί πόσο παρωχημένα πατριαρχικά μοντέλα διαιωνίζει το κατεστημένο και μάντολες. Βασιλιάδες που αποφασίζουν και διατάζουν ποιος θα τους διαδεχτεί, βασίλισσες που όταν δεν δίνουν συμβουλές στους παχύσαρκους γιόκες τους να τρώνε σαλάτες κυκλοφορούνε με πέντε παρατρεχάμενες από πίσω και τις διατάζουν να τις αφήσουν μόνες τους, και λοιπά ολοσύγχρονα πρότυπα. Αλλά, ναι, κάποιος εκεί στο τσίρκουλο είναι γκέι, οπότε οκ, προοδευτισμός. Υ.Γ. Το σχόλιό μου δεν έχει να κάνει με τις ταινίες: οι ταινίες τσίρκουλα είναι. Για ποπ κορν και αναψυκτικό, κι ως εκεί. Έχει να κάνει με αυτούς που, στην αναζήτηση προοδευτικών μηνυμάτων στα τσίρκουλα, καταπίνουνε όχι μία καμήλα, αλλά κοπάδια ολόκληρα. Υ.Γ.2 Θα μου πεις, έγινε κάλτσουραλ φενόμενον η γελοιότητα ο Βλακ Πάνθερ που το έβαλαν και υποψήφιο για καλύτερη ταινία, οπότε δεν είναι να απορείς. Δεν ξέρω ποιοι είναι πιο γελοίοι όμως. Αυτοί που τα καταπίνουν ή αυτοί που διαφωνούν επί της αρχής.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Εγώ ξέρω, αλλά δεν βρίσκω κόσμιο τρόπο να σου απαντήσω. 1
Sethiros Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Snoob είπε Εγώ ξέρω, αλλά δεν βρίσκω κόσμιο τρόπο να σου απαντήσω. Σου απάντησα εγώ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Να είχες καταλάβει και τι έγραψα, τι καλά που θα ήταν. 1 2
Sethiros Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Snoob είπε Να είχες καταλάβει και τι έγραψα, τι καλά που θα ήταν. Δεν είδα να διαφωνείς με την ομοφυλοφιλία ή με τους μαύρους οπότε δε μπορώ να καταλάβω γιατί σε έθιξε το σχόλιο μου.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δεν με έθιξε το σχόλιό σου. Αλλίμονο αν με έθιγε το κάθε άσχετο σχόλιο που διαβάζω εδώ μέσα. Απλά, επισημαίνω πως δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτό που έγραψα. Δεν πειράζει, την επόμενη φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα