Sethiros Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, ADHD είπε Δεν ειναι confirmed αυτό, ειναι και δύσκολο να γινει σωστά χωρίς καλή F4 ταινια πρωτα πραγμα που σημαινει οτι εχει πολυυυυ δρομο ακομα, μεχρι τοτε να δούμε πως θα χειριστούν το multiverse και τις υπόλοιπες planned ταινίες. Η αποψη μου ειναι οτι θα υπάρξει μια "κούραση" στον θεατη μετα το endgame, μπορει και παλι να χτυπάνε ~1 δις οι ταινιες αλλα δεν σημαινει οτι θα βρίσκονται στα ίδια επίπεδα. Ειδικα αν μιλαμε για τα sequels, εγω προσωπικά μονο για Doctor Strange 2 (ελπίζω και με SW μεσα) ειμαι hyped, Black Panther2/CM2/Spiderman/GOTG3 ουτε κρύο ουτε ζέστη. Αν δωσουν βεβαια F4 με σωστο casting και character development και οχι τα καραγκιοζιλικια των προηγούμενων ταινιών αλλάζει το πράγμα. Τι εννοούμε με τη φράση ότι ''δεν θα βρίσκονται στα ίδια επίπεδα''; Μα αν βγάζουν πάνω κάτω 1 δις τα sequels (γενικά τα sequels βγάζουν παραπάνω λεφτά στο MCU) τότε για ποια κούραση μιλάμε; Λες και δουλεύουμε σε φάμπρικα ξέρω γω. Συν το γεγονός ότι οι προσωπικές μας προτιμήσεις είναι παντελώς άσχετες με το τι ισχύει εκεί έξω. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός ότι δηλώνεις hyped για την χειρότερη εμπορικά ταινία από τις πρώτες των υπόλοιπων που αναφέρεις. Κι εμένα αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι περιμένω Doctor Strange και GOTG αλλά η πραγματική ζωή εκεί έξω λέει ότι Spiderman και Black Panther θα κονταροχτυπηθούν για τα περισσότερα έσοδα από τις planned ταινίες. Όσον αφορά τη ταινία FF πιστεύω ότι θα έχουμε τέτοια ταινία είτε στο τέλος του Phase 4 είτε στις αρχές του Phase 5, σίγουρα θα ενταχθούν νέοι χαρακτήρες, δε νομίζω η Disney να απέκτησε τα δικαιώματα για πλάκα. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από Sethiros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Sethiros είπε Τι εννοούμε με τη φράση ότι ''δεν θα βρίσκονται στα ίδια επίπεδα''; Μα αν βγάζουν πάνω κάτω 1 δις τα sequels (γενικά τα sequels βγάζουν παραπάνω λεφτά στο MCU) τότε για ποια κούραση μιλάμε; Λες και δουλεύουμε σε φάμπρικα ξέρω γω. Συν το γεγονός ότι οι προσωπικές μας προτιμήσεις είναι παντελώς άσχετες με το τι ισχύει εκεί έξω. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός ότι δηλώνεις hyped για την χειρότερη εμπορικά ταινία από τις πρώτες των υπόλοιπων που αναφέρεις. Όσον αφορά τη ταινία FF πιστεύω ότι θα έχουμε τέτοια ταινία είτε στο τέλος του Phase 4 είτε στις αρχές του Phase 5, σίγουρα θα ενταχθούν νέοι χαρακτήρες, δε νομίζω η Disney να απέκτησε τα δικαιώματα για πλάκα. Προσωπικα δεν με ενδιαφέρει καθόλου το πόσα χρήματα βγάζουν περα απο τη σκοπια του "να παει καλα ετσι ωστε να συνεχίσουν να βγαίνουν και να μην πεθάνει το genre", αν το πας εμπορικα και μονο δεν εχω ιδεα τι εισπράξεις θα κάνουν αλλα και 3 δις να βγαλουν δεν με επηρεάζει εμενα σαν θεατή καπου (δυστυχως δεν εχω μετοχες disney ). To Doctor Strange θεωρω οτι εχει το μεγαλύτερο potential για κατι πιο φρέσκο και ενδιαφέρον (αλλα ενταξει ειναι και στο προσωπικο γουστο του καθενος αυτο) για αυτο ειμαι hyped και δεν ηξερα καν οτι ηταν η χειροτερη εμπορική ταινια απο αυτες που ανέφερα. Το concept της "κουρασης" ερχεται οταν εισάγεις πολλες ταινιες με πολλους νεους χαρακτηρες συνεχώς, σου ειχα φερει παραδειγμα τα shows του CW, οταν υπηρχε το flash και arrow στις πρωτες season ηταν οκ κατι παραπανω απο watchable, οταν εβαλαν multiverse μεσα και αλλους 100 χαρακτήρες και spin-offs πηραν την κάτω βολτα και λογικο γιατι απλα "κουρασε" εκτος οτι επεσε η ποιότητα. Δεν λεω οτι θα γινει το ιδιο αλλα resources εχει η disney αλλο planning και αλλα το CW προφανώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sethiros Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, ADHD είπε Προσωπικα δεν με ενδιαφέρει καθόλου το πόσα χρήματα βγάζουν περα απο τη σκοπια του "να παει καλα ετσι ωστε να συνεχίσουν να βγαίνουν και να μην πεθάνει το genre", αν το πας εμπορικα και μονο δεν εχω ιδεα τι εισπράξεις θα κάνουν αλλα και 3 δις να βγαλουν δεν με επηρεάζει εμενα σαν θεατή καπου (δυστυχως δεν εχω μετοχες disney ). To Doctor Strange θεωρω οτι εχει το μεγαλύτερο potential για κατι πιο φρέσκο και ενδιαφέρον (αλλα ενταξει ειναι και στο προσωπικο γουστο του καθενος αυτο) για αυτο ειμαι hyped και δεν ηξερα καν οτι ηταν η χειροτερη εμπορική ταινια απο αυτες που ανέφερα. Το concept της "κουρασης" ερχεται οταν εισάγεις πολλες ταινιες με πολλους νεους χαρακτηρες συνεχώς, σου ειχα φερει παραδειγμα τα shows του CW, οταν υπηρχε το flash και arrow στις πρωτες season ηταν οκ κατι παραπανω απο watchable, οταν εβαλαν multiverse μεσα και αλλους 100 χαρακτήρες και spin-offs πηραν την κάτω βολτα και λογικο γιατι απλα "κουρασε" εκτος οτι επεσε η ποιότητα. Δεν λεω οτι θα γινει το ιδιο αλλα resources εχει η disney αλλο planning και αλλα το CW προφανώς. Μιλάω για έσοδα γιατί θεωρητικά η υποτιθέμενη κούραση θα απομακρύνει θεατές, επομένως θα μειωθούν τα έσοδα. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να γίνεται στο Phase 4, για τη συνέχεια βλέπουμε. Επίσης το CW δεν αποτελεί παράδειγμα όταν δεν είχε ούτε μία σειρά στο επίπεδο του Daredevil (και έβλεπα και Arrow και Flash). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τα shows του CW τα φερνω σαν παράδειγμα γιατι δομικά μοιάζουν πιο πολυ στο MCU απ'οτι το DD, παίζουν με ενιαίο universe, με τα crossovers, με multiverse etc, ενω το DD και το punisher (οι 2 αγαπημενες μου σειρες) αν και μακραν καλυτερες σαν σειρες ειναι πολυ πιο down to earth και standalone, εδω και στις 2 season του punisher Δεν εμφανίστηκε ουτε μια φορα ο DD αλλα μονο η Karen και αυτη ελάχιστα Για τις εισπράξεις που λες μενει απλα να δουμε in the long run.. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από ADHD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 1 hour ago, tritonas00 said: Hide contents thor, του χωνει το stormbreaker εκει που ξερει Θα επρεπε στο κεφαλι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 και λιγα του κανε κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 1 minute ago, tritonas00 said: και λιγα του κανε κλπ κλπ Και εσυ Thanos fan; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) μην το ξαναπεις ε ναι, ποιανου αλλου? του ενος που αν δεν τον πιανανε ακομα θα πουλαγε οπλα σε ακμπαρ εν αγνοια του? η του αλλου του στρατοκ@υλου με iq ραδικιου? Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από tritonas00 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 9 minutes ago, tritonas00 said: μην το ξαναπεις ε ναι, ποιανου αλλου? του ενος που αν δεν τον πιανανε ακομα θα πουλαγε οπλα σε ακμπαρ εν αγνοια του? η του αλλου του στρατοκ@υλου με iq ραδικιου? Στα κομικ δεν ειναι ετσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ναι οκ για τις ταινιες λεω χιλιες φορες ο φλουφλης Θανος τον ρουσσο απο τα αλλα τα "απειθαρχα ρεμαλια" Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από tritonas00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 10 minutes ago, tritonas00 said: αν δεν τον πιανανε ακομα θα πουλαγε οπλα σε ακμπαρ εν αγνοια του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 2 hours ago, ADHD said: To Doctor Strange θεωρω οτι εχει το μεγαλύτερο potential για κατι πιο φρέσκο και ενδιαφέρον Συμφωνώ, αλλά η ξενέρα που έχω φάει με το "I cast FIST" έχει πιάσει άλλα επίπεδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 άργησα αλλά την ειδαααα! και χωρίς ούτε ένα σποιλερ χεχε. έπος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, gatokoritso είπε άργησα αλλά την ειδαααα! και χωρίς ούτε ένα σποιλερ χεχε. έπος! 7 ώρες πριν, ADHD είπε Δεν ειναι confirmed αυτό, ειναι και δύσκολο να γινει σωστά χωρίς καλή F4 ταινια πρωτα πραγμα που σημαινει οτι εχει πολυυυυ δρομο ακομα, μεχρι τοτε να δούμε πως θα χειριστούν το multiverse και τις υπόλοιπες planned ταινίες. Η αποψη μου ειναι οτι θα υπάρξει μια "κούραση" στον θεατη μετα το endgame, μπορει και παλι να χτυπάνε ~1 δις οι ταινιες αλλα δεν σημαινει οτι θα βρίσκονται στα ίδια επίπεδα. Ειδικα αν μιλαμε για τα sequels, εγω προσωπικά μονο για Doctor Strange 2 (ελπίζω και με SW μεσα) ειμαι hyped, Black Panther2/CM2/Spiderman/GOTG3 ουτε κρύο ουτε ζέστη. Αν δωσουν βεβαια F4 με σωστο casting και character development και οχι τα καραγκιοζιλικια των προηγούμενων ταινιών αλλάζει το πράγμα. Doctor Strange 2 περιμενω και εγω. ελπιζω και σε καλυτερη ταινια, διοτι η πρωτη ειχε το potential αλλα καπου το χασανε. 6 ώρες πριν, ADHD είπε Προσωπικα δεν με ενδιαφέρει καθόλου το πόσα χρήματα βγάζουν περα απο τη σκοπια του "να παει καλα ετσι ωστε να συνεχίσουν να βγαίνουν και να μην πεθάνει το genre", αν το πας εμπορικα και μονο δεν εχω ιδεα τι εισπράξεις θα κάνουν αλλα και 3 δις να βγαλουν δεν με επηρεάζει εμενα σαν θεατή καπου (δυστυχως δεν εχω μετοχες disney ). To Doctor Strange θεωρω οτι εχει το μεγαλύτερο potential για κατι πιο φρέσκο και ενδιαφέρον (αλλα ενταξει ειναι και στο προσωπικο γουστο του καθενος αυτο) για αυτο ειμαι hyped και δεν ηξερα καν οτι ηταν η χειροτερη εμπορική ταινια απο αυτες που ανέφερα. Το concept της "κουρασης" ερχεται οταν εισάγεις πολλες ταινιες με πολλους νεους χαρακτηρες συνεχώς, σου ειχα φερει παραδειγμα τα shows του CW, οταν υπηρχε το flash και arrow στις πρωτες season ηταν οκ κατι παραπανω απο watchable, οταν εβαλαν multiverse μεσα και αλλους 100 χαρακτήρες και spin-offs πηραν την κάτω βολτα και λογικο γιατι απλα "κουρασε" εκτος οτι επεσε η ποιότητα. Δεν λεω οτι θα γινει το ιδιο αλλα resources εχει η disney αλλο planning και αλλα το CW προφανώς. ακριβως, και το TWD συνεχιζει να κανει νουμερα, αλλα το peak του το εχει περασει προ πολλου, ενω δεν υπαρχει πλεον το ιδιο ενδιαφερον απο το κοινο, μαλλον το αντιθετο. πρεπει να καταλαβουν μερικοι οτι BO != ποιοτητα/ενδιαφερον, τουλαχιστον οχι παντα. 7 ώρες πριν, Sethiros είπε Κάποια στιγμή θα τελειώσει αυτός ο κύκλος, ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να γίνει σύντομα. Μετά το Secret Wars βλέπουμε. το Secret Wars θα αργησει, ακομη δεν ξερουμε τι θα κανουν με τους F4. Χωρις αυτους δεν υπαρχει νοημα να κανουν το event, εκτος και αν το μπασταρδεψουν και αυτο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sethiros Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, KilliK είπε Doctor Strange 2 περιμενω και εγω. ελπιζω και σε καλυτερη ταινια, διοτι η πρωτη ειχε το potential αλλα καπου το χασανε. ακριβως, και το TWD συνεχιζει να κανει νουμερα, αλλα το peak του το εχει περασει προ πολλου, ενω δεν υπαρχει πλεον το ιδιο ενδιαφερον απο το κοινο, μαλλον το αντιθετο. πρεπει να καταλαβουν μερικοι οτι BO != ποιοτητα/ενδιαφερον, τουλαχιστον οχι παντα. το Secret Wars θα αργησει, ακομη δεν ξερουμε τι θα κανουν με τους F4. Χωρις αυτους δεν υπαρχει νοημα να κανουν το event, εκτος και αν το μπασταρδεψουν και αυτο. Ε δε νομίζω ότι απέκτησαν τα δικαιώματα για να γυρίσουν σειρά κινουμένων σχεδίων, μιλάμε για βαρύ πυροβολικό που με τη σωστή επιλογή ηθοποιών θα μπορούσε να: Spoiler καλύψει την απουσία του Tony Stark, του Steve Rogers κτλ. Επίσης θα μπορούσε η πρώτη νύξη για FF να γίνει σε post credit του Black Panther 2. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από Sethiros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα