Προς το περιεχόμενο

Avengers: Endgame

overpower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 ώρες πριν, thermo-sifounas είπε

Στην ταινια η ερμηνεια της ηταν για τα μπαζα. Αν εχεις διαβασει κομικ και καταλαβεις για τι δυναμικη ως superhero εχει η Captain Marvel και εβαλαν να την υποδυθει η τηγανοκωλα, μετριοαταλαντη Larson καταλαβαινεις. Τι να παιζει στο The room, τι στο captain marvel Ιδια εκφραση εχει, μιλαμε για τεραστια γκαμα, σχολη Kristen Stewart

Εντελως ατάλαντη. Μονο ένα οσκαρ έχει και κάνει ψιλοβραβεία, αλλά νταξ, χάλια.

Η Μπρι πάντως μπήκε στους Αvengers για να υποστηρίξει συγκεκριμένο πράγμα. Και ηταν η πλέον κατάλληλη ηθοποιός για να το κάνει και το υποστηριξε εξαιρετικά. 

Πάντως ένα λάθος που κάνετε οι περισσότεροι ειναι πως συγκρινεται τις ταινίες με τα κομικ. Η ταινία βασίζεται στο κομικ. Δεν ειναι μεταφορά με λεπτομέριες. Το ιδιο κάνουν πολλοί και στο GOT που έχουν ξενερωσει με τους δράκους και τις μάχες επειδη και καλά ο Μαρτινς δε θα τα έκανε αυτά. Αυτη ειναι η διαφορά κινηματογράφου με βιβλία ομως.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή όποιος έχει Όσκαρ ως γνωστόν το αξίζει 100% και είναι σαφώς κριτήριο καλλιτεχνικής αξίας... 

Επεξ/σία από Wayward
  • Thanks 1

20 λεπτά πριν, Wayward είπε

Επειδή όποιος έχει Όσκαρ ως γνωστόν το αξίζει 100% και είναι σαφώς κριτήριο καλλιτεχνικής αξίας... 

Nαι, είναι!!! Ειδικά αν δεν έχεις μονο Οσκαρ και έχεις βραβευτεί με ένα σκασμό ακομα βραβεία.

• Like 3

Είναι καλή ηθοποιός η Brie ρε παιδιά! Δεν είναι φυσικά Meryl Streep αλλά είναι παραπάνω από αποδεκτή.

Και φυσικά ένα όσκαρ δεν είναι απαραίτητα τεκμήριο απαράμιλλης ερμηνείας, ωστόσο δείχνει ότι αν μη τι άλλο δεν είσαι τελείως άσχετος.

Εκτιμώ ότι οι περισσότεροι έχετε πέσει να τη φάτε όχι επειδή δεν είναι καλή ηθοποιός ή δεν έπαιξε καλά το ρόλο αλλά για άλλους λόγους. Επίσης θεωρώ ότι είναι ωραία γυναίκα (ΟΚ, προφανώς δεν είναι σαγηνευτική σαν την Gal Gadot) και αυτά τα "άκωλη" κτλ. που λέτε ταιριάζουν σε 15χρονους. Μπορεί να είστε βέβαια. 

• Like 5
  • Thanks 1

Εγώ τουλάχιστον δεν έχω κάποια ατζέντα, οπότε μιλάω μόνο για την ερμηνεία της.

Σε εμένα φάνηκε flat, άχρωμη, άοσμη... τίποτα...

Και στο κάτω κάτω μιλάω για τη συγκεκριμένη ταινία και όχι για τις γενικότερες υποκριτικές της ικανότητες. Αν τη δω σε κάτι άλλο και μου αρέσει δε θα έχω κανένα πρόβλημα να το πω.

• Like 1

Άξιο οσκαρικό τέκνο η Λάρσον, δίπλα σε Χάλε Μπέρι, Γουίνεθ Πάλτροου και σια, πάνω από κάτι λινάτσες όπως Ιζαμπέλ Ιπέρ κτλ, ναι βέβαια, sure

• Like 3

6 λεπτά πριν, Wayward είπε

Και στο κάτω κάτω μιλάω για τη συγκεκριμένη ταινία και όχι για τις γενικότερες υποκριτικές της ικανότητες

Η απάντηση που έδωσα στο άλλο παλικάρι ομως, ηταν επειδη γενικευε. Τη χαρακτηρισε ως ατάλαντη. Ε δε μπορει να έχεις τοσες βραβευσεις, να έχεις πάρει και Οσκαρ στα 29 σου και να εισαι ατάλαντος. Στη συγκεκριμένη ταινία, ειναι πως το βλέπει ο καθένας. Εμένα μου άρεσε διοτι θεωρω οτι ειχε συγκεκριμένο στόχο. Εσένα οχι. Γουστα ειναι :)

Ουτε φυσικά μπορουμε να συγκρινουμε ένα τερας υποκριτικης οπως η Μερυλ Στριπ που ειναι 70 (?) με μια κοπέλα κοντά στα 30. Ας πουμε αν πρέπει να τη συγκρινεις, συγκρινε ηλικικά.Στα 29 της η Μερυλ Στριπτ δεν ειχε ουτε μια βράβευση. 

Kαι εννοείται οτι αντικειμενικά ειναι πολυ ωραία γυναίκα. 

2 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε

Άξιο οσκαρικό τέκνο η Λάρσον, δίπλα σε Χάλε Μπέρι, Γουίνεθ Πάλτροου και σια, πάνω από κάτι λινάτσες όπως Ιζαμπέλ Ιπέρ κτλ, ναι βέβαια, sure

H Πάλτροου ότι έκανε, ήταν τη δεκαετία του 90 με τεράστιους ρολους στις μεγάλες προσδοκίες και στο Έμα, ανεξάρτητα απο το Οσκαρ,τις χρυσές σφαίρες κτλ. 

Αν την έχεις δει μονο σε χαζοκωμωδίες και στον Ιρον Μαν, τι ακριβως να κρινεις;

Η Χάλι Μπέρι επίσης θεωρειτε θρύλος και μονο τυχαία δεν πηρε Οσκαρ. Η αναφορά σου στην Ιπερ βέβαια δεν καταλαβαίνω πως συνδέεται. Επισης μια τεράστια ηθοποιός που η ίδια αποφάσισε να μην ασχοληθεί με το Χολιγουντ. Ευρωπαικά έφθασε στο υψηλότερο σκαλοπάτι.

• Like 1

Θρύλος η Μπέρι, όχι μλκιες και τεραστιοι ρολοι στο Εμα και στο Great Expectations η Πάλτροου... δεν ξέρω αν τα παραπάνω είναι για να κάνουμε χαβαλέ ή τα γράφετε σοβαρά

• Like 1

3 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε

Θρύλος η Μπέρι, όχι μλκιες και τεραστιοι ρολοι στο Εμα και στο Great Expectations η Πάλτροου... δεν ξέρω αν τα παραπάνω είναι για να κάνουμε χαβαλέ ή τα γράφετε σοβαρά

H πρωτη Αφροαμερικανιδα που κέρδισε Οσκαρ. Ναι θεωρειται θρυλος. Και για την Πάλτροου αυτά ισχύουν. Κανένας χαβαλές. Γεγονότα. Αν έχεις επιχειρήματα να τα αντικρουσεις, εδώ είμαστε. (για την ιστορία καμία απο τις 2 ηθοποιους δε μου αρέσουν. Το οτι έπαιξαν ομως κάποιους εξαιρετικους ρόλους και κέρδισα ότι κέρδισαν, αποτελεί γεγονός)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε

Παρ' όλο που καμία από τις δύο δεν είναι από τις αγαπημένες μου, προκειμένου να στηρίξετε την ενόχληση σας με την πολιτική ορθότητα είστε ταγμένοι εκεί, στο να παρουσιάζετε τις ιδεοληψίες σας ως γεγονότα με δήθεν περισπούδαστο ύφος και ως αυθεντίες που θα πρέπει να υποκλιθούμε γιατί στο κακό Χόλιγουντ δεν ξέρουν. 

Επεξ/σία από Sethiros

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, pontez2 είπε

H πρωτη Αφροαμερικανιδα που κέρδισε Οσκαρ. Ναι θεωρειται θρυλος. Και για την Πάλτροου αυτά ισχύουν. Κανένας χαβαλές. Γεγονότα. Αν έχεις επιχειρήματα να τα αντικρουσεις, εδώ είμαστε. (για την ιστορία καμία απο τις 2 ηθοποιους δε μου αρέσουν. Το οτι έπαιξαν ομως κάποιους εξαιρετικους ρόλους και κέρδισα ότι κέρδισαν, αποτελεί γεγονός)

έχω επιχειρήματα προφανώς, ίδιας βαρύτητας με τα ''γεγονότα'' παραπάνω 😅:

η Χάλε Μπέρυ δεν ξέρει να παίζει. Το ότι είναι η πρώτη αφροαμερικανίδα -που δεν είναι, επίσης έχουν πάρει όσκαρ νωρίτερα και η κυρία που έπαιζε την καμαριέρα στο Όσα παίρνει ο Άνεμος - νομίζω- που ήταν εξαιρετική + η Γούπι στο Ghοst- με Οscar δεν είναι κινηματογραφικό κριτήριο, είναι κοινωνικός σχολιασμός. Επίσης η Χάλε Μπέρυ δεν ξέρει να παίζει, δεν ξέρω αν το είπα ξανά... έπαιξε στο Monster's Ball που ήταν καλή μέσα στην υπερβολή και τα κλισέ του ρόλου και έκτοτε σε τεταρτοκλασσάτες ταινίες την γλάστρα γιατί μέχρι εκεί φτάνει... Αν άξιζε να την τσεκάρει κανείς κάποτε, ήταν στα early 90s και στις καρικατούρες που έπαιζε σε κάτι βλαχοαμερικάνικες κωμωδίες της εποχής -μια θυμάμαι αμυδρά, εικόνες, αλλά δεν αξίζει ούτε το google search-...εκεί τουλάχιστον είχε και λίγη πλάκα, για τα δεδομένα των καιρών.

η Γουίνεθ Πάλτροου επίσης δεν ξέρει να παίζει. Πήρε Όσκαρ σε μια χρονιά που η Μπλάνσετ έδωσε μια από τις καλύτερες γυναικείες ερμηνείες των 90ς και το ταλέντο της εξαντλείτε στην συγγένειά της με τον Spielberg...Συμπαθητική γλάστρα επίσης σε μερικούς ρόλους εδώ και εκεί, γενικά η υποκριτική της ικανότητα είναι επιπέδου κομοδίνου. Επίσης τί ισχύει ακριβώς με την Πάλτροου, ότι είναι και αυτή η πρώτη αφροαμερικανίδα με Όσκαρ?

Επίσης Sethirosδεν έχω ιδέα τι λες και για ποιο ύφος και πολιτικές ορθότητες και κακό Χόλυγουντ κτλ. Η Λάρσον σε μια δυό ταινίες που την είχα δεί ήταν μια τυπική συμπαθητική χλιαρή αμερικανίδα ηθοποιός για sitcom...στο Room ήταν συμπαθητική, πάντα για τις δυνατότητές της, μιας και μια κανονική ηθοποιός θα είχε απογειώσει τον ρόλο. Στο Captain Marvel, που είχα την ατυχία να υποστώ ελέω παρέας την Καθαρά Δευτέρα, ήταν μια τυπική ξύλινη γνήσια εκπρόσωπος της Χολυγουντιανής πλέμπας που δεν είναι ηθοποιός αλλά στάρλετ... και στο τρέηλερ του Endgame μια από τα ίδια, για 2 δευτερόλεπτα -θέλει εξαιρετικό PR talent να είσαι τόσο flat και να στηρίζει ένα Studio το μέλλον του σε εσένα-

τώρα τι συζητάμε, έχει αναφερθεί η λέξη θρύλος 2-3 φορές δίπλα σε ονόματα όπως Χάλε Μπέρι και Πάρτλοου

Αυτά

Επεξ/σία από snake_plissken2112
  • Like 1

43 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε

Το ότι είναι η πρώτη αφροαμερικανίδα -που δεν είναι, επίσης έχουν πάρει όσκαρ νωρίτερα και η κυρία που έπαιζε την καμαριέρα στο Όσα παίρνει ο Άνεμος - νομίζω- που ήταν εξαιρετική + η Γούπι στο Ghοst- με Οscar δεν είναι κινηματογραφικό κριτήριο, είναι κοινωνικός σχολιασμός

Ειναι η πρωτη αφροαμερικανίδα που παίρνει βραβειο Οσκαρ Α, όχι Β.

Αν δεν θεωρεις τα Οσκαρ και τις βραβευσεις κινηματογραφικό κριτήριο και το βασικο σου επιχείρημα ειναι "δεν ξέρει να παίζει", αντιλαμβάνεσαι οτι δεν υπάρχει επιχειρηματολογία, αλλά καθαρά προσωπική άποψη. Πες καλυτερα οτι δε σου αρέσουν ως ηθοποιοί και τελείωνει το ζήτημα. Άλλο το "ατάλαντος", άλλο το "εγω δε τις γουστάρω οπως παίζουν".

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατί, αυτά τα ''βραβεία'' από προσωπικές απόψεις δεν πηγάζουν? Και μάλιστα τις περισσότερες φορές, με ατζέντες και συμφέροντα πλέον των όποιων προσωπικών απόψεων των ψηφοφόρων? :P εγώ τουλάχιστον συμφέρον να πώ ότι η Μπέρυ είναι κομοδίνο δεν έχω

όντως δεν υπάρχει επιχειρηματολογία όταν κάποιος χρησιμοποιεί κάτι τεταρτοκλασσάτα αμερικάνικα βραβεία'' του σταρ σύστεμ για να ενισχύσει την προσωπική του άποψη 😛

Επεξ/σία από snake_plissken2112
  • Like 2

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κακά τα ψέματα πέρα απο΄το Monster's Ball και το Cloud Atlas, υπάρχουν άλλες ταινίες της προκοπής που πρωταγωνιστούσε η Berry? Άντε και το Gothika ή ούτε καν αυτό?

Η Paltrow ευτυχώς έχει περισσότερες αν δεν κάνω λάθος και δεν βάζω μέσα τo MCU όπως δεν αναφέρω και τις X-Men για την Berry...

Επεξ/σία από ThReSh

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Τον Τόνυ με την παρέα στο τέλος με τις στολές, οπότε δείχνει ότι 100% έφτασε στην Γη. Όχι ότι δεν το περιμέναμε, αλλά you know...

Spoiler

53825927_1102939243163186_720515531664261120_n.jpg

Επεξ/σία από aekoupoli
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...