Προς το περιεχόμενο

Avengers: Endgame

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 25/4/2019 στις 8:34 ΠΜ, Sethiros είπε

Είσαι και ρατσιστάκος βλέπω οπότε δένει άψογα το γλυκό. 

Αφηστε αυτους τους χαρακτηρισμους, διοτι ...,  αφ' ενος -και κυριως- ειναι εκτος θεματος, και αφ 'ετερου, ο χαρακτηρισμος αυτος ειναι απο μονος του τοσο φαυλος και ηλιθιος, που δεν θα επρεπε καν να υπαρχει σε λεξικο....!!!  το ζητουμενο δεν ειναι να ειμαστε ή να μην ειμαστε ρατσιστες, αλλα να ειμαστε Ανθρωποι...!!  

ΟΝ ΤΟΠΙΚ... εγω θα αφησω να κοπασει λιγο η τρικυμια, και να κατσω μετα το πασχα να την δω με ηρεμια... !!!  θα προσπαθησω να αποφυγω οσα σποιλερ μπορω, για να την απολαυσω οσο το δυνατον περισσοτερο..!! 

• Like 1
  • Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
  Στις 25/4/2019 στις 11:38 ΠΜ, cmad είπε

Δεν ήταν καλό το 3d στην sfera?

Δεν ήταν τπτ σπουδαίο το 3d του Endgame γενικότερα. Για μένα θα ήταν καλύτερο να ήμουν στη Sphera με 2D (4K HDR) και Dolby Atmos.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 25/4/2019 στις 10:00 ΠΜ, margaritagr είπε

Τα κόμικς δεν τα έχω διαβάσει 

Λοιπον αυτο που έγραψα χτες περι έπους , ηταν ο,τι μου έμεινε ως εντύπωση μετά το τέλος της προβολής. Το hype ηταν μεγάλο. Ως fan του είδους περίμενα με ανυπομονησία να δω την κατάληξη του όλου ντράβαλου.

Και τι είδα? Είδα ενα χτίσιμο της πλοκής με ρυθμούς που σε καμία περίπτωση δε φάνηκαν αργοί. Είδα σύνδεση με πριν που θα επέτρεπε ακόμα και σε έναν ασχετο να καταλάβει τι είχε γίνει. Κατα τη δίκη μου άποψη η ταινία δεν έκανε κοιλιά σε κανενα σημείο Κ ηταν τόσο μέγαλη όσο έπρεπε για να στα πει ολα.

Ειδαμε συναίσθημα, είδαμε χιούμορ, είδαμε τρομερό Θορ και ΕΠΙΚΗ μάχη. Το τέλος ειναι στενάχωρο ναι, όπως έχει ήδη γραφτεί.

Σε αρκετές σκηνές ο κόσμος χειροκρότησε, είχε ενα wow factor που σε έκανε αβίαστα να πεις ναι ρε φίλε!! 

Δεν μπορω να περιμένω κατι καλύτερο απο ταινία του είδους. Και δράση και ματιά στην ψυχή των χαρακτήρων, και χιούμορ και ατάκες και εφέ και ξύλο και ολα!

Εμπειρια απο sfera στα village επισης πολυ ανώτερη απο τις άλλες αίθουσες. Και το 3d άξιζε.

Γενικα μετά απο αυτήν την ταινία οι υπόλοιπες θα ξεκινάνε ενα κλικ παρακάτω. 

Θα ειναι ταινία σταθμός για τους λάτρεις του είδους, θα ειναι σημείο αναφοράς, θα σπάσει ταμeία και θα τη βλέπουν με κυάλια στη dc. 

Επέκταση  

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Επεξ/σία από hakunamatata
  • Like 2
Δημοσ.

Μου άρεσε πολύ

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Δεν είμαι comic fan και διαφωνώ εντόνως με το να κρίνουμε το fiction/fantasy ως science fiction αλλά ακόμη και το science fiction, είναι fiction. Και είναι ειρωνικό να μην προβληματιζόμαστε για τα περισσότερα αξιώματα του universe (μαγικής τεχνολογίας arc reactor, πράσινος τύπος που μεταμορφώνεται, ο θεός του κεραυνού με το μαγικό σφυρί) και να ψάχνουμε να βρούμε τα ενδεχόμενα σφάλματα που απορρέουν από την αφήγηση σε μια ταινία. Ή δέχεσαι την αφήγηση ως κάτι φανταστικό και αφήνεις να σε συνεπάρει το έπος, ή πιάνεις κιμωλία και κάνεις debunk το MCU από την πρώτη του ταινία. Έχει πλάκα αυτή η στάση, του να λες "Μα καλά, μπορεί ο Hulk να κάνει το τάδε;!;!;!" αγνοώντας το παράδοξο της ίδιας της ύπαρξής του.

Στα της ταινίας: Μακάρι να την ξεχνούσα για να πάω να την ξαναδώ. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό με κάρφωσε στην οθόνη. Πείτε με πεζό ή παιδάκι ή όπως θέλει ο καθένας, αλλά αν αυτή η μυθοπλασία δεν είναι για να μας κάνει να νιώθουμε παιδιά και πίου πίου, τότε πραγματικά δεν ξέρω τί εξυπηρετεί.

Και κάποια spoilers:

11/10 για μένα, θα την έβλεπα 3000 φορές
  • Like 9
  • Thanks 3
  • Confused 1
Δημοσ.
  Στις 25/4/2019 στις 11:43 ΠΜ, hakunamatata είπε

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 25/4/2019 στις 12:05 ΜΜ, sndev είπε
Επέκταση  

• Super Moderators
Δημοσ.
  Στις 25/4/2019 στις 12:25 ΜΜ, hakunamatata είπε

νιωθω πως ο επιλογος δεν ηταν ανταξιος ουτε του κτισιματος που εγινε τοσα χρονια αλλα φυσικα ουτε με το προηγουμενο κομματι της ιδια ταινιας, δηλαδη το infiniry war...

Δλδ σου άρεσε η όλη φάση του IW που σε κάθε "σκηνή" τα πράγματα εξελισόντουσαν πιο γρήγορα κι απο διάροια σε γαστρεντερίτιδα επειδή δεν υπήρχε απαιτούμενος χρόνος για "στήσιμο" ας πουμε? Περάστε σκουπίστε τελείωσατε ήταν σχεδόν όλη η ταινία...

• Confused 3
Δημοσ.
  Στις 25/4/2019 στις 12:29 ΜΜ, ThReSh είπε

Δλδ σου άρεσε η όλη φάση του IW που σε κάθε "σκηνή" τα πράγματα εξελισόντουσαν πιο γρήγορα κι απο διάροια σε γαστρεντερίτιδα επειδή δεν υπήρχε απαιτούμενος χρόνος για "στήσιμο" ας πουμε? Περάστε σκουπίστε τελείωσατε ήταν σχεδόν όλη η ταινία...

• Like 3
Δημοσ.
  Στις 25/4/2019 στις 12:25 ΜΜ, hakunamatata είπε
Επέκταση  

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 25/4/2019 στις 12:44 ΜΜ, hakunamatata είπε

δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα...κατα τη γνωμη μου το IW ειχε περισσοτερα απλα πραγματα, πιο ουσιαστικα, και σε λιγοτερο χρονο...

Αφού έτσι ήταν ο ρυθμός στο IW, όσο πιο γρήγορα γίνεται για να καταφέρουμε να τα χωρέσουμε μέσα στην χρόνο που έχουμε. Εμένα μου κακοφανηκε τρομερά αυτό και γι' αυτό έγραψα σε προηγούμενο post ότι ήταν ήταν πχ 3 με 3.5 ώρες το IW μπορεί να ήταν καλύτερο (για μένα), διότι δεν θα είχε αυτό το ρυθμό.

Επεξ/σία από ThReSh

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...