thelos257 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Την καλησπερα μου σε ολους ες σας χθες εκανε αστραπες και βροντες εξω και εγω ειχα ανοικτο τον υπολογιστη μου ο οποιο εκλεισε αποτωμα σε καποια φαση. Σημερα πηγα και αγορασα νεα μητρικη πλακετα και τροφοδοτικο και τα εβαλα πανω του και δουλευουν ολα κομπλε. Δεν εκανα επανεγκαταση τα windows 10 professional 64-Bit X64 επειδη δεν το θεωρω απαραιτητο αλλα κατεβασα τους drivers ολων των συσκευων μου απο την αρχη με απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση. Η Μητρικη μου πλακετα ειναι αυτη εδω αν παιξει ρολο: Asrock H110M-G/M.2. Το ιδιο εκανα και για τους οδηγους του παραπανω Usb Tv Turner μου αλλα δεν δουλευει σαν να ναι ανηπαρτο. Τι να κανω να αγορασω αλλο αξιζει ; Αυτο το αγορασα απο το my24shop.gr 24Ευρω ολα μαζι και τα μεταφορικα του για Κυπρο.
ZELOMOTH Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Κατ αρχην , εισαι σιγουρος οτι καηκε και η μητρικη πλακετα αλλά και το τροφοδοτικο? Οταν πηρες τα καινουργια, δοκιμασες πρωτα μόνο το τροφοδοτικο με την παλια μητρικη και μετα εβαλες πανω την καινουργια? Πιθανο παντως να κάηκε και το tv tuner αλλα καλου κακου δοκιμασε το και σε κανα άλλο pc/laptop να δεις με το που θα το κουμπωσεις πανω αν θα το δει σαν συσκευη.. Αν οχι, τοτε μάλλον νέκρωσε.. Τα παρα πανω στα ρωτάω παντως γιατι τα έγραψες υπερπεριληπτικά και άφησες κενά..🙂
thelos257 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Κατ αρχην , εισαι σιγουρος οτι καηκε και η μητρικη πλακετα αλλά και το τροφοδοτικο? Οταν πηρες τα καινουργια, δοκιμασες πρωτα μόνο το τροφοδοτικο με την παλια μητρικη και μετα εβαλες πανω την καινουργια? Πιθανο παντως να κάηκε και το tv tuner αλλα καλου κακου δοκιμασε το και σε κανα άλλο pc/laptop να δεις με το που θα το κουμπωσεις πανω αν θα το δει σαν συσκευη.. Αν οχι, τοτε μάλλον νέκρωσε.. Τα παρα πανω στα ρωτάω παντως γιατι τα έγραψες υπερπεριληπτικά και άφησες κενά..🙂 Αγορασα φιλε μου και τροφοδοτικο αλλα και μητρικη και τις εβαλα πανω και τις δυο τις νεες μου και εβγαλα τα παλια και τα πεταξα αφου ειναι αρχηστα ουσιαστικα. Δεν εχω αλλο pc ουτε λαπτοπ για να το δοκιμασω. Οπως και να χει δεν ξερω αν αξιζει να αγορασω αλλο 50 ευρω που βρηκα στο e-shopcy.com.cy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα