Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντας τελείως άσχετος από το πως παίζουν μπαλίτσα στις δημοπρασίες οχημάτων και με αφορμή μία είδηση σε πασίγνωστο site (νέα βόμβα.gr) που μου έστειλαν να την τσεκάρω, θα ήθελα να ενημερωθώ αν αξίζει κάνεις να ασχοληθεί με το να αγοράσει μεταφορικό όχημα από δημοπρασία. Κάποιοι λένε θετικά σχόλια γι αυτό και κάποιοι άλλοι πάλι όχι.

Λογικό είναι οι απόψεις να διχάζονται κι έτσι είπα να ξεκινήσω αυτό το θέμα....

Επειδή βρίσκομαι αρκετό καιρό στην αναζήτηση οχήματος σκέφτηκα πως θα είναι ευκαιρία.

Επεξ/σία από Kapoios Akuros
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtzgr είπε

Δεν το λες και πασίγνωστο το site, πάντως...

Πασίγνωστο είναι, από τα μεγάλα. Για έγκυρο δεν ξέρω.

• Like 2
Δημοσ.

Στις δημοπρασίες πάνε τα κοράκια παίρνουν τα καλά και γενικά αυτά που γουστάρουν και οι υπόλοιποι τη σαβούρα.Και μη ρωτήσεις πως τα παίρνουν.Έχουν τους τρόπους τους.

Όχι μην πας σε δημοπρασία θα φορτωθείς καμιά σακαράκα και θα χτυπάς μετά το κεφάλι σου.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Όχι μην πας σε δημοπρασία θα φορτωθείς καμιά σακαράκα και θα χτυπάς μετά το κεφάλι σου.

...ή θα χτυπήσεις κανένα καλό κομμάτι και θα του ανεβάσεις την τιμή, οπότε κάποιοι άσβερκοι θα χτυπήσουν εσένα με την σειρά τους.

Επεξ/σία από unforgiven
Δημοσ.

αναρωριεμαι,μπηκες να δεις τις τιμες του ιστοτοπου,περι δημοπρασιων?μην πω ακριβοτερα απο την  αγορα μεταχειρισμενου.μπηκα και εφριξα.οι τυποι νομιζουν οτι πουλανε κελεπουρια......

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, unforgiven είπε

...ή θα χτυπήσεις κανένα καλό κομμάτι και θα του ανεβάσεις την τιμή, οπότε κάποιοι άσβερκοι θα χτυπήσουν εσένα με την σειρά τους.

Κάποιο καλό που θέλει το κύκλωμα δεν αφήνει ιδιώτη να το πάρει.Θα το χτυπήσει πολύ ψηλά και είτε θα του το φορτώσει σε τιμή φαρμάκι προς γνώση και συμμόρφωση άλλων ή θα το χτυπήσει πάρα πολύ και στο τέλος δεν θα το το πάρει αλλά θα το αφήσει για επόμενη φορά.

Προκαταβολή;;;;;; Δεν ξέρω πως αλλά έχουν τον τρόπο τους να μην τη χάνουν. 

Είχα πάει παλαιότερα δύο φορές έφριξε το μάτι μου με αυτά που είδα.Φυσικά στο τέλος δεν συμμετείχα ούτε και ξαναπήγα.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, dtzgr είπε

Δεν το λες και πασίγνωστο το site, πάντως...

Επειδή δε το γνωρίζεις, δε σημαίνει πως δεν είναι γνωστό 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ekzema043 είπε

Επειδή δε το γνωρίζεις, δε σημαίνει πως δεν είναι γνωστό 

Και πως λέγεται αυτό που δε γνωρίζουμε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...