Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια Καλησπερα η μητερα μου οφειλει στον ΟΓΑ το ποσο των 1361,50 ευρω αυτο ειναι το κεφαλαιο Η μητερα νοικιαζει καποια γραφεια σε δημοσια υπηρεσια και τα χρηματα θα πανε σε αυτη την οφειλη. Στην ηλεκτρονικη καρτελα του ΕΦΚΑ  εχει την οφειλη + τοκους=1881 ευρω Εχω επισημο εγγραφο απο την ανταποκρητρια του ΟΓΑ που  αναφερει σαν οφειλη μονο τα 1361.50 αυτη απο την δημοσια υπηρεσια μας λενε οτι δεν μπορουμε να σας πληρωσουμε το ποσο με τους τοκους γιατι δεν φαινονται πουθενα παρα μονο στην ηλεκτρονικη καρτελα του εφκα και στο ταμειο του ΚΕΑΟ . Ρωτω εγω τωρα μπορω να πληρωσω μονο τα 1361.50 απο την στιγμη που επισημα ο ΟΓΑ τοσα εει σαν οφειλη? Δικαιουται το ΚΕΑΟ να ζηταει παραπανω? Να πω εδω οτι το χαρτι που πηρα απο την ανταποκρητρια του ΟΓΑ οπως ειναι λογικο εχει πανω σταμπα του ΕΦΚΑ εχει εκδοθει απο ΕΦΚΑ

Επεξ/σία από lak10
Δημοσ.

Ο ΟΓΑ μάλλον βλέπει μόνο την αρχική εισφορά που έπρεπε να πληρώσεις. Και ίσως να μην βλέπει στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΕΦΚΑ, απλά σου δίνει χειρόγραφα τις εισφορές που έπρεπε να πληρώσεις σύμφωνα με τον χρόνο που ήταν εγγεγραμένη στον ΟΓΑ.

Άν όντως οφείλεις αυτές τις εισφορές και δεν είχε βγεί κάποια τροπολογία για αυτό το διάστημα που να δίνει παράταση στην εξόφληση ή να διαγράφει τις προσαυξήσεις τότε πρέπει να πληρωθεί όλο το ποσό.

Άν θέλεις μπορείς να πάρεις βεβαίωση οφειλής απο το ΚΕΑΟ μέσω ίντερνετ ή σε κάποιο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ (τ. ΙΚΑ) και να την προσκομίσεις στην δημόσια υπηρεσία που θέλεις.

Δημοσ.
Στις 8/12/2018 στις 9:48 ΠΜ, tsioulak είπε

Ποσα χρονια χρωσταει ΟΓΑ και μαζευτηκαν 1300+ ευρω;

μεγαλη ιστορια   για καποιο διαστημα βρεθηκε ασφαλισμενη σε 2 ταμεια ταυτοχρονα και εκει εγινε το μπερδεμα το κεφαλαιο θα αποπληρωθη μεσα στην βδομαδα τα 1361 ευρω δηηλαδη απλα ελεγα μηπως μπορουμε να γλυτωσουμε τους τοκους

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια εχωβ νεοτερα εστειλε ο ΕΦΚΑ υπηρεσιακο ερωτημα ρωτωντας ποσα οφειλη η μητερα μου η απαντηση ηταν 1361ευρω εγινε η πληρωμη και πλεον στην λεκτροινκη καρτελα δεν φαινεται καμια ληξιπροθεσμη οφειλη. Στην γραμματεια του ΚΕΑΟ ομως φαινεται οτι δεν εχει γινει καμια πληρωμη Στην ηλεκτρονικη καρτελα του ΚΕΑΟ δεν φαινεται καμια οφειλη.  Τι κανουμε τωρα

Επεξ/σία από lak10
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lak10 είπε

Παιδια εχωβ νεοτερα εστειλε ο ΕΦΚΑ υπηρεσιακο ερωτημα ρωτωντας ποσα οφειλη η μητερα μου η απαντηση ηταν 1361ευρω εγινε η πληρωμη και πλεον στην λεκτροινκη καρτελα δεν φαινεται καμια ληξιπροθεσμη οφειλη. Στην γραμματεια του ΚΕΑΟ ομως φαινεται οτι δεν εχει γινει καμια πληρωμη Στην ηλεκτρονικη καρτελα του ΚΕΑΟ δεν φαινεται καμια οφειλη.  Τι κανουμε τωρα

Μηπως θελει καποιες μερες να φανει η πληρωμη οπως στο ταξις?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια ξεθαβω το θεμα γιατι ξαφνικα ο ΕΦΚΚΑ θυμηθηκε οτι τελικα χρωσταμε αλλα 550 ευρω παροτι το υπηρεσιακο σημειωμα που εστειλα οι ιδιοι στον ΕΦΚΑ ελεγε 1361,50 και παροτι δεν φαινεται καμια οφειλη στην ηλεκτρονικη καρτελα του εφκα. λογικα θα τα πληρωσουμε και ολα αυτα για να μας βαλουν ξεχασεμνο ενοικιο απο το 2016

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...