Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε κάποια καλή και γρήγορη κάρτα γιατο συγκεκριμενο?  Έως 128gb θέλω και τομή μέχρι 40. Προτιμώ την ταχύτητα σε σύγκριση με τον αποθηκευτικό χώρο.

Σκεφτόμουν της Samsung Evo αλλά ληθελα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Έχετε να προτείνετε κάποια καλή και γρήγορη κάρτα γιατο συγκεκριμενο?  Έως 128gb θέλω και τομή μέχρι 40. Προτιμώ την ταχύτητα σε σύγκριση με τον αποθηκευτικό χώρο.

Σκεφτόμουν της Samsung Evo αλλά ληθελα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα 

Τέρμα τα γκάζια για την Evo

https://www.skroutz.gr/s/11603264/Samsung-Evo-Plus-microSDXC-128GB-U3-with-Adapter.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/12/2018 στις 11:35 ΜΜ, logokrimenos είπε

Και εγώ αυτή ακριβώς κοιτούσα. Την χτυπάω τότενες αφου είναι καλή

Πάρε την Evo,είναι φθηνή και με καλές ταχύτητες.Μου έβγαλε read 73 Mbps/s και write 35 Mbps/s στο XZ1.Στο Note 8 μπορεί να βγάλει υψηλότερες.Είναι κατάλληλη και για εγγραφή 4K που απαιτεί τουλάχιστον 30 Mbps/s.

Και να μην έκανε για 4K δεν έχεις πρόβλημα με την μεγάλη Rom του Note 8.Σε 1 απο τα 2 θέματα που η Evo είναι σε προσφορά υπάρχει 1 μέλος που παρήγγειλε 2 και τις πουλάει.Εγώ έτσι την πήρα στα 20.99€.Το e-shop την έχει πιο φθηνά από Σκρούτζ.

Μάλλον δεν σε πρόλαβα όμως...

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...