Προς το περιεχόμενο

Cloud Sync και Encryption

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για κάποια υπηρεσία που να κάνει αυτόματα μονομερή συγχρονισμό μεταξύ δύο cloud υπηρεσιών (π.χ. Dropbox προς OneDrive) και παράλληλα να κάνει κρυπτογράφηση στα αρχεία που συγχρονίζει και να μου επιτρέπει να μπορώ να ανοίγω τα κρυπτογραφημένα αρχεία μέσω της υπηρεσίας. Ψάχνω να βρω λύση που να είναι πλήρως online ώστε να μην χρειάζεται να έχω ανοιχτό τον υπολογιστή όλη την ώρα. Ως τώρα δεν έχω βρει κάτι.

Η άλλη σκέψη που έχω είναι η χρήση υπηρεσίας συγχρονισμού η οποία να δέχεται και WebDAV διευθύνσεις, σε συνδυασμό με υπηρεσία server-based κρυπτογράφησης που να υποστηρίζει WebDAV, ώστε να στέλνει πρώτα τα αρχεία στην server-based κρυπτογράφησης και από εκεί στο Cloud επιλογής. Π.χ.

DropBox->WebDAV server-based κρυπτογράφηση->OneDrive

Επικοινώνησα με το ncrypted Cloud αλλά δεν μου δίνουν το WebDav link τους...

Οι υπηρεσίες που έχω κοιτάξει ως τώρα αλλά δεν με καλύπτουν πλήρως είναι

multcloud -> δεν κάνει κρυπτογράφηση
odrive -> δεν κάνει συγχρονισμό αυτόματα
otixo -> δεν κάνει συγχρονισμό αυτόματα
cloudHQ -> δεν κάνει κρυπτογράφηση
storagemadeeasy -> δεν κάνει συγχρονισμό αυτόματα
ncrypted cloud -> δεν κάνει συγχρονισμό αυτόματα
bocryptor -> μόνο μέσω client
και μερικές άλλες που δεν θυμάμαι τώρα...

Έχει κανένας καμιά ιδέα? Ας είναι και επί πληρωμής, αλλά με σχετικά χαμηλό ποσό (μέγιστο κόστος συνδρομής ~10$)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω. Αυτή είναι μια ακόμα υπηρεσία Cloud που θα πρέπει να αγοράσω χώρο. Έχω ήδη κάπου στα 5ΤΒ από άλλη υπηρεσία, για αυτό ψάχνω κάτι που θα μεταφέρει τα αρχεία αυτόματα εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...