GBorb Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Πηρα την οθονη Θα κανω και fresh format μιας και εχω να κανω απο τοτε που ειχα windows7 και αναβαθμισα σε windows 10. Εχω και την καρτα RX570 Οποιοδηποτε tip για την σωστη ρυθμιση της οθονης θα ειναι ευπροσδεκτο. Σας ευχαριστω
Despotas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Την έχω από τον Μάϊο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όπως το review: https://pcmonitors.info/reviews/samsung-c24fg70/#Calibration Δεν χρησιμοποιώ καθόλου τα έτοιμα preset. Με το Custom και Gamma1 παίζω. Αντί για το Eye Saver χρησιμοποιώ το Color Warm2 που το βρίσκω καλύτερο. Με το Custom τη φτιάχνεις στα μέτρα σου και μετά αποθηκεύεις 3 προφίλ στα αντίστοιχα κουμπιά, κάτι που εξυπηρετεί πολύ. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από Despotas
GBorb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Καλα η οθονη τα σπαει. Αυτο εκανα και εγω για την ρυθμιση της. Το προβλημα που εχω ειναι οτι οταν ξεκιναει ο υπολογιστης δεν ανοιγει η οθονη αν δεν πατησω απο πισω το κουμπι. Την εχω συνδεσει με DP σε RX570. Καμια ιδεα?
Despotas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Το on/off είναι το κουμπί πίσω. Δεν ανοίγει μόνη της όταν ανοίγει το PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα