Mhlogiatros Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Το ποιο σημαντικό για μένα είναι μέχρι που μπορείς να το μετακινήσεις .Πχ αν μπορούσα να το πάω από τη Vdsl στη σαπια DSL σωθηκα
Damned7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Τηλεφωνικά μπορείς να πάρεις την ίδια τιμή?Δηλαδή χωρίς να πας σε κατάστημα?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Damned7 είπε Τηλεφωνικά μπορείς να πάρεις την ίδια τιμή?Δηλαδή χωρίς να πας σε κατάστημα? 13888, ενημέρωσε και εδώ!
nikoskon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Από αυτά που διάβασα κατάλαβα πως μπορεί να δουλέψει και standalone χωρίς σταθερή γραμμή αρκεί να δηλωθεί σε 1 διεύθυνση;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, nikoskon είπε Από αυτά που διάβασα κατάλαβα πως μπορεί να δουλέψει και standalone χωρίς σταθερή γραμμή αρκεί να δηλωθεί σε 1 διεύθυνση; Που το διάβασες και πως το κατάλαβες αυτό; Απαιτείται τουλάχιστον μια σταθερή γραμμή με 24ρι ADSL. Σκοπός του 4G είναι να δουλεύει επικουρικά σε μια υπάρχουσα ADSL/VDSL!
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Σε speedport cote και μόνο κατάλαβα οτι συνδέεται σωστά ;
bfc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Σε speedport cote και μόνο κατάλαβα οτι συνδέεται σωστά ; Σου δίνουν αλλο modem τυπου hybrid και για την adsl/vdsl και για το 4g. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Ωραίος - δηλαδή μια συσκευή . Η γραμμή υποχρεωτικά ΟΤΕ ;
bfc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Ωραίος - δηλαδή μια συσκευή . Η γραμμή υποχρεωτικά ΟΤΕ ; Ναι COSMOTE. Είναι συμπληρωματική υπηρεσία.
alkis13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, nikoskon είπε Από αυτά που διάβασα κατάλαβα πως μπορεί να δουλέψει και standalone χωρίς σταθερή γραμμή αρκεί να δηλωθεί σε 1 διεύθυνση; Όχι. Σε άλλα νεα, ίσως είναι αθέμιτη τακτική της Cosmote για το speed booster, με χρέωσαν με ένα πάγιο αναλογικά για 2 ημέρες έως τις 8/12 όπου όπως κατάλαβα εκδίδονται οι λογαριασμοί της cosmote. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου με την ΕΕΤΤ μου είπαν ότι η αναλογική χρέωση είναι ο αριθμός των ημερών ανά 30 ημέρες. Έπειτα σε επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote μου ανέφεραν πως έχει γίνει κάποιο λάθος και θα διορθωθεί. Tip Η ΕΕΤΤ μου είπε να ζητήσω τον αριθμό του αιτήματος, όπου είναι υποχρεωμένος ο πάροχος να τον δώσει, έτσι σε κάθε περίπτωση μετά μπορώ να αμφισβητήσω την αναλογική χρέωση μετα. Δεν είναι το πόσο των 4,74€, αλλά η απαράδεκτη τακτική, ξαφρισματος, θα έλεγα, από μια εταιρεία εις βάρος του πελάτη. Θα πρότεινα στους συμφορουμιτές να ασχοληθούν, όσοι έχουν δει κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από alkis13 1
cabdik Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, alkis13 είπε Όχι. Σε άλλα νεα, ίσως είναι αθέμιτη τακτική της Cosmote για το speed booster, με χρέωσαν με ένα πάγιο αναλογικά για 2 ημέρες έως τις 8/12 όπου όπως κατάλαβα εκδίδονται οι λογαριασμοί της cosmote. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου με την ΕΕΤΤ μου είπαν ότι η αναλογική χρέωση είναι ο αριθμός των ημερών ανά 30 ημέρες. Έπειτα σε επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote μου ανέφεραν πως έχει γίνει κάποιο λάθος και θα διορθωθεί. Tip Η ΕΕΤΤ μου είπε να ζητήσω τον αριθμό του αιτήματος, όπου είναι υποχρεωμένος ο πάροχος να τον δώσει, έτσι σε κάθε περίπτωση μετά μπορώ να αμφισβητήσω την αναλογική χρέωση μετα. Δεν είναι το πόσο των 4,74€, αλλά η απαράδεκτη τακτική, ξαφρισματος, θα έλεγα, από μια εταιρεία εις βάρος του πελάτη. Θα πρότεινα στους συμφοιτητές να ασχοληθούν, όσοι έχουν δει κάτι τέτοιο. Δυστυχως.... φιλε alkis13, πολλοι δεν το βλεπουν ετσι, αλλα σαν μια εξτρα bonus υπηρεσια, που "προσθετει" ταχυτητα στην ηδη υπαρχουσα γραμμη, και ειναι και "κελεπουρι" σε τζαμπα τιμη.....! αυτο προσπαθω να δωσω να καταλαβουν, οτι δλδ δεν ειναι σοβαρο προιον, αλλα "τακτικη ξαφρισματος" -οπως πολυ πετυχημενα το ειπες- και προφανως νομιζουν οτι λεω βλακειες....! ειμαι αρκετα μεγαλος και εχω δει αρκετα πραγματα στην αγορα, ωστε να ξερω πλεον ενα σωστο προιον και ενα "μουφα" προιον..! δεν με πειραζει, ακομα κι αν πολλοι σκεφτονται - "μα τι λεει ο ηλιθιος, εδω μας χαριζουν γαιδαρο, κι αυτος τον κοιταει στα δοντια.." !! 1
greekn1c Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cabdik είπε δεν ειναι σοβαρο προιον, αλλα "τακτικη ξαφρισματος" -οπως πολυ πετυχημενα το ειπες- Φυσικά και είναι τακτική ξαφρίσματος! Γιατί να διπλοπληρώνω μια υπηρεσία που έπρεπε να έχω απο την αρχή? Μέχρι 24 πουλαέι αλλά πολλές φορές δεν πιάνει ούτε 12 . Εκεί έπρεπε να δοθεί το Booster και οχι να σε ξαναχρεώνει για να έχεις αξιοπρεπή ταχύτητα. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από greekn1c 2
alkis13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Ναι παιδια αλλα μη ξεχνατε, για συνδεσεις 400 KB/s -600Kb/s ειναι σωτηριο και η μονη λυση. Πχ στο παραδειγμα μου, Ο χαλκος κεντρο σπιτι μου ειναι 2,3χλμ συμφωνα με 7 τεχνικους του οτε. 4 που εχει η περιοχη και 3 απο το τηλεφωνικο κεντρο. Ε το router το βλεπει οτι ειναι 3+ χιλιομετρα. Με αλλα λογια το δικτυο ειναι χαλια. Vdsl λεει η wind οτι θα εχει ολοκληρωσει 3 τεραστιες περιοχες με καμια 300καφαο σε 6 μηνες και προφανως δε το πιστευω. Οποτε ειμαι σιγουρος οτι μεχρι το τελος 2020 δεν θα εχω vdsl. Αρα για να μη βλεπω 480p και να βλεπω 1080p ειναι λυση, μπαλωμα αλλα λυση.
Doubt Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, alkis13 είπε Όχι. Σε άλλα νεα, ίσως είναι αθέμιτη τακτική της Cosmote για το speed booster, με χρέωσαν με ένα πάγιο αναλογικά για 2 ημέρες έως τις 8/12 όπου όπως κατάλαβα εκδίδονται οι λογαριασμοί της cosmote. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου με την ΕΕΤΤ μου είπαν ότι η αναλογική χρέωση είναι ο αριθμός των ημερών ανά 30 ημέρες. Έπειτα σε επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote μου ανέφεραν πως έχει γίνει κάποιο λάθος και θα διορθωθεί. Tip Η ΕΕΤΤ μου είπε να ζητήσω τον αριθμό του αιτήματος, όπου είναι υποχρεωμένος ο πάροχος να τον δώσει, έτσι σε κάθε περίπτωση μετά μπορώ να αμφισβητήσω την αναλογική χρέωση μετα. Δεν είναι το πόσο των 4,74€, αλλά η απαράδεκτη τακτική, ξαφρισματος, θα έλεγα, από μια εταιρεία εις βάρος του πελάτη. Θα πρότεινα στους συμφοιτητές να ασχοληθούν, όσοι έχουν δει κάτι τέτοιο. Δες την προηγούμενη σελίδα. (το συμφοιτητές δεν το έπιασα ακριβώς)
JimGer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά αν το βάλεις σε συμβατό router αλλά δεν βάλεις πάνω την dsl θα παίξει? Με ενδιαφέρει για δίπλα σπίτι αν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς καλώδια (και όχι wifi). Δηλαδή από θέμα location ίδια κεραία κλπ αλλά να μην έχουμε πάνω την dsl
Προτεινόμενες αναρτήσεις