Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, divo είπε

Κακος πρώτα απο ολα δεν περιμενε μεχρι να παρει τηλεφωνια. θελει καποιες δικες του κινησεις. αν δεις μεχρι το βραδυ και δεν εχει παρει τηλεφωνια, κανε ενα hard reset απο το κουμπακι απο πισω και αν δεν κανει τιποτα παιρνεις το 13788

Ok,όλα καλά.Πήρα στον οτε και το έφτιαξαν.

• Απαντ. 310
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχετε κανένα mail επικοινωνίας  ; 

Στο λογαριασμό σταθερού φαίνεται τίποτα περίεργο  ;

Αναλογικό πάγιο : COSMOTE Home Speed Booster [13/12/18-15/12/18]    0,161
COSMOTE Home Speed Booster [16/12/18-15/01/19]            1,613

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6,19€ από 17-23 / 12  αναλογικά  που χρεωσανε στη sim είναι ότι σου χρεωνόταν με 9,9 το μήνα + φπα  ; 

Στα χαρτιά που μου στείλανε πουθενά δεν αναγράφουν τιμη του υπολοίπου πέρα από το 2,10 /μηνα στο σταθερο μαζι με το φπα .

Και σύμβαση αντικαταταστασης - να τους στείλω πίσω το Speedport με Courier - το έχω με τη vdsl 50 και θέλω να το κρατήσω 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή καλά με χρεωσανε 6,19€ ; . Η συμφωνία τηλεφωνικά ήταν  στα 6,74 σύνολο μηνα . Η ερώτηση είναι αν με έχουν βάλει στην προσφορά η οχι  . Καλά Χριστούγεννα !

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχουν επικ.  τόσες μέρες τώρα ok Ευχαριστώ ! Βασικά δε μου βγάζει αναλυτικά αλλά είναι 6,19 στο νούμερο κινητής 

Τρέχων λογαριασμός - 

Τα στοιχεία του λογαριασμού σου θα είναι διαθέσιμα με την έκδοση του επόμενου λογαριασμού σου.

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανε αυτό που έκανα εγώ. Βγάλε τη σιμ,τοποθέτησε την σε ένα κινητό και πρόσθεσε το booster στο MyCosmote με το sms ενεργοποιησης που θα πάρεις. Εκεί θα σου βγάλει τον λογαριασμό σου αναλυτικά.

Επεξ/σία από Damned7
Δημοσ.

Να κανω ενα update οσο αφορα το ρουτερ για οσους εχουν χαμηλες ταχυτητες με 2mbps.

Μετα απο αλλαγη router δουλευει αψογα χωρις αποσυνδεσεις και χαμηλες ταχυτητες.
Σε περιπτωση που αλλαχθούν οι dns, από το router μέσα, δεν κάνει bonding, δεν δουλευει δηλαδη.

Τωρα για τον λογαριασμο: Η χρεωση κινητης ειναι 4,74€. Οσοι εχουν παραπανω, ειναι πολυ πιθανο να μην μπηκαν στην προσφορα των 6,74€ αλλα σε αυτη των 9,9€. Υπαρχει σχετικη ταλαιπωρια αλλα βγαινει ακρη.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Damned7 είπε

Κανε αυτό που έκανα εγώ. Βγάλε τη σιμ,τοποθέτησε την σε ένα κινητό και πρόσθεσε το booster στο MyCosmote με το sms ενεργοποιησης που θα πάρεις. Εκεί θα σου βγάλει τον λογαριασμό σου αναλυτικά.

Φίλε εγω που έβαλα τη sim απο το speedbooster στο κινητό, δεν δούλεψαν τα δεδομένα στο κινητό. Σε εσένα δούλεψαν;

33 λεπτά πριν, alkis13 είπε

Μετα απο αλλαγη router δουλευει αψογα χωρις αποσυνδεσεις και χαμηλες ταχυτητες.
Σε περιπτωση που αλλαχθούν οι dns, από το router μέσα, δεν κάνει bonding, δεν δουλευει δηλαδη.

Άρα λες να μην πειράξουμε τους dns του huawei? Εγω δεν τους έχω πειράξει και συνέχεια με έχει στα 2mbps. Μάλλον πρέπει να παω για αλλαγή router.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kavouras είπε

Φίλε εγω που έβαλα τη sim απο το speedbooster στο κινητό, δεν δούλεψαν τα δεδομένα στο κινητό. Σε εσένα δούλεψαν;

Άρα λες να μην πειράξουμε τους dns του huawei? Εγω δεν τους έχω πειράξει και συνέχεια με έχει στα 2mbps. Μάλλον πρέπει να παω για αλλαγή router.

Ειναι και 22 σελιδες θεμα και χανεσαι, αν κανεις το κοπο και διαβασεις, θα δεις οτι και εγω ειχα το ιδιο θεμα και εχει αναφερθει αρκετα.  Οταν ανοιξα το θεμα, ανεφερα οτι πολλοι εχουν αλλαξει μεχρι και 3 ρουτερ. Αγνωστο το τι και πως.

Επισης αν πεφτει η adsl γραμμη σου πιθανο να σου κλειδωνει στα 2 mbps. Γιατι χωρις adsl γραμμη, κλειδωνει στα 2mbps. Εκει περα δηλωνεις βλαβη στη σταθερη γραμμη.
Οπως εχω αναφερει ξανα, βλαβη δηλωνε μεχρι να το φτιαξουν, απαιτησε αλλαγη router και παει λεγοντας.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, alkis13 είπε

Ειναι και 22 σελιδες θεμα και χανεσαι, αν κανεις το κοπο και διαβασεις, θα δεις οτι και εγω ειχα το ιδιο θεμα και εχει αναφερθει αρκετα.  Οταν ανοιξα το θεμα, ανεφερα οτι πολλοι εχουν αλλαξει μεχρι και 3 ρουτερ. Αγνωστο το τι και πως.

Επισης αν πεφτει η adsl γραμμη σου πιθανο να σου κλειδωνει στα 2 mbps. Γιατι χωρις adsl γραμμη, κλειδωνει στα 2mbps. Εκει περα δηλωνεις βλαβη στη σταθερη γραμμη.
Οπως εχω αναφερει ξανα, βλαβη δηλωνε μεχρι να το φτιαξουν, απαιτησε αλλαγη router και παει λεγοντας.

Το κλείδωμα του booster χωρίς την adsl στα 2mbps είναι πρόβλημα η έτσι λειτουργεί;

Δημοσ.

Παιδιά αν βάλω τους dns της google (8.8.8.8) στο dns του mobile internet (όχι του dsl) του huawei, τότε το huawei δε συνδέται καθόλου στο internet. Ειναι λογικό αυτό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ίδιο κάνει με cloudflare είπαμε δε του πειραζεις dns Συνδέεται αλλά δεν ανοίγουν σελίδες κάτι με τα πρωτοκολλα ;   . Ούτε μέσα - ούτε ακόμα και στην κάρτα του pc - μια δούλευε μια οχι .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις εκανα μια μετρηση απο τη σελιδα του Υπεριων και ειχα αυτα τα αποτελεσματα!!!!

Φαινονται να ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα!

Server ΔοκιμήςAthens, GR

Ταχύτητα Λήψης5.17 Mb/s

Ταχύτητα Αποστολής0.72 kb/s

Χρόνος απόκρισης43.14 msec

Απώλεια Πακέτων0.19%

Διακύμανση καθυστέρησης55 msec

Οι μετρησεις με speedtest δειχνουν πολυ χαμηλοτερες ταχυτητες.

Δοκιμασε κανεις να κανει μετρησεις στον Υπεριων ?

Επεξ/σία από yansta
Δημοσ.

Έχεις το booster και σου βγάζει αυτήν την ταχύτητα??

Εγώ έχω πρόβλημα μάλλον πάω για αλλαγή ρουτερ.

Όποτε θέλει μου δίνει ταχύτητα από την κινητή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...