Mhlogiatros Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Υποδοχή για καλώδιο κεραιας να ειχε αφού μας το σπρώχνουν για τα όρη τα άγρια βουνά ...αλλά τι περιμένεις λες και το χουν δοκιμάσει στο μαρκετινγκ
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Τρίχες ... στα τοπικά γερμανος έχουν στοίβες . Π@στιες κάνουν επειδήητους ζήτησα και το mini ups που πήγαν να το φάνε επειδή δε το πήρα αμέσως όταν μου κάνανε ''ευρυζωνικη" Το MiniUps στο χρέωσαν 10€; Πάντως κοίταξέ το, δε νομίζω να φτάνουν τα watt για το Speedbooster. Το UPS δίνει 12V x 2A = 24W MAX, ενώ το Booster χρειάζεται 12V x 2,5A=30W MAX. Θα δουλέψει δεν θα δουλέψει... θα καεί το miniups; Ποίος ξέρει...! 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Υποδοχή για καλώδιο κεραιας να ειχε αφού μας το σπρώχνουν για τα όρη τα άγρια βουνά ...αλλά τι περιμένεις λες και το χουν δοκιμάσει στο μαρκετινγκ Υπάρχουν δύο υποδοχές για δυο κεραίες! 1 ώρα πριν, yansta είπε Δε ρωτησα παραπερα! Μου ειπε απλα οτι οι παλαιοτερες συσκευες δεν εχουν την δυνατοτητα να σου δ'ινουν 15Μbps μετα τα 100GB. Φαινεται πολυ πιθανο να ειναι θεμα διαφορετικου λογισμικου. Όλες ίδιες δεν είναι; Μάλλον εννοεί το παλιό πακέτο... που μετά τα 40GB γινόταν φραγή δεδομένων. Όταν παραλάβετε πείτε μας τι Firmware φοράει. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Mhlogiatros Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι το μίνι δεν μου το βάλανε στο πακέτο ! 26,29€ πήγαν να το χρεώσουν .Και εγώ το ίδιο τους είπα . Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Αυτό . Όχι το μίνι δεν μου το βάλανε στο πακέτο ! 26,29€ πήγαν να το χρεώσουν Στο έδωσαν δωρεάν; Τι τους είπες;
yansta Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Nikosmile είπε Το MiniUps στο χρέωσαν 10€; Πάντως κοίταξέ το, δε νομίζω να φτάνουν τα watt για το Speedbooster. Το UPS δίνει 12V x 2A = 24W MAX, ενώ το Booster χρειάζεται 12V x 2,5A=30W MAX. Θα δουλέψει δεν θα δουλέψει... θα καεί το miniups; Ποίος ξέρει...! Υπάρχουν δύο υποδοχές για δυο κεραίες! Όλες ίδιες δεν είναι; Μάλλον εννοεί το παλιό πακέτο... που μετά τα 40GB γινόταν φραγή δεδομένων. Όταν παραλάβετε πείτε μας τι Firmware φοράει. Το πλαστικο απο πισω βγαινει? Κουμπωνει αν θελω να το ξαναβαλω? Προτεινεις καμια κεραια? το δικο μου firmware ειναι απο το 2017, μολις το κοιταξα, δε θυμαμαι ακριβως ποιο
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, Nikosmile είπε Στο έδωσαν δωρεάν; Τι τους είπες; Ακόμα τίποτα . Το βύσμα της κεραίας πως είναι αν έχει φώτο κάνεις ;
pier88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, yansta είπε Το πλαστικο απο πισω βγαινει? Κουμπωνει αν θελω να το ξαναβαλω? Προτεινεις καμια κεραια? το δικο μου firmware ειναι απο το 2017, μολις το κοιταξα, δε θυμαμαι ακριβως ποιο Οι κεραίες στο booster δεν λειτουργούν,δεν τις υποστηρίζει το firmware της cosmote. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, yansta είπε Το πλαστικο απο πισω βγαινει? Κουμπωνει αν θελω να το ξαναβαλω? Προτεινεις καμια κεραια? το δικο μου firmware ειναι απο το 2017, μολις το κοιταξα, δε θυμαμαι ακριβως ποιο Ναι είναι κουμπωτό. Κεραίες έχω βάλει με πατέντα από wifi και παραδόξως δούλεψαν 😄, έχω ενίσχυση σήματος από 43 σε 51+. Γνήσιες κεραίες 4G/3G είναι αυτές. 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Ακόμα τίποτα . Το βύσμα της κεραίας πως είναι αν έχει φώτο κάνεις ; SMA-Female είναι η σύνδεση στο booster, οπότε χρειάζεσαι κεραία με SMA-Male.
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 4G Omni Antenna δηλαδή δε βλέπει λόγο ΟΤΕ firmware .
Damned7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Ναι είναι κουμπωτό. Κεραίες έχω βάλει με πατέντα από wifi και παραδόξως δούλεψαν 😄, έχω ενίσχυση σήματος από 43 σε 51+. Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για την πατέντα σου?
pier88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε 4G Omni Antenna δηλαδή δε βλέπει λόγο ΟΤΕ firmware . Έχω δοκιμάσει 4 διαφορετικές και δεν βλέπει καμμία,βάλε κι εσύ αν έχεις κ πες μας.
Damned7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε 4G Omni Antenna δηλαδή δε βλέπει λόγο ΟΤΕ firmware . Ναι μόνο με custom firmware αλλά δεν θα μπορεί να βλέπει την συσκευη σου μετά ο παροχος. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φτου και βρήκα κεραία στύλο και 10 μ καλώδιο ... Όταν παραλάβω θα βάλω μια μικρή μαγνητική απο gsm box ταράτσας και θα σας πω . Αλλα άμα δεν έχει settings to use external aerial .... Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros
pier88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε Φτου και βρήκα κεραία στύλο και 10 μ καλώδιο ... Κι εγώ έτσι την πάτησα φίλε μου. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από pier88
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε Φτου και βρήκα κεραία στύλο και 10 μ καλώδιο ... Δοκίμασέ το, σε μένα δουλεύει, καθώς γυρνάω τις κεραίες αλλάζει και το σήμα, από τις δύο γραμμές πήγα στις τρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις