alkis13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Πρόκειται για αυτό εδώ. Η τιμη της παλαιας προσφορας ειναι 9,9€ και στα καταστηματα δινεται με την τιμη 6,74€. Ναι δεν αναγραφεται πουθενα, δε ξερω γιατι, τοσο το εκανα σε καταστημα γερμανος μετα απο τηλεφωνημα του 13888. Υπαρχει δωρεαν αλλαγη εξοπλισμού σε ενα router της huawei. Υποψιν οτι το router σε μερικους δουλευει τελεια και αλλοι εχουν κανει μεχρι και 3 αλλαγες router. Η δεσμευση ειναι 24 μηνες και δεν υπαρχει κοστος ενεργοποιησης. Καποιος με το παλιο ρουτερ του οτε μπορει να παει σε ενα καταστημα cosmote-γερμανος να το κανει επιτοπου. Η τιμη του αφορα 100Gb download με ταχυτητα 4g. Για παραδειγμα στη περιοχη μου με 2-3 κινητα ενω εχω full 4g σημα πιανει μεχρι 3,9mb/s τοσο με τα κινητα οσο και με το booster. Οταν καταναλωθουν τα 100Gb υπαρχει ορος στο συμβολαιο οτι το 4g επικουρει 15Mbps downlink. (Ναι το εχω εκτυπωμενο μπροστα μου). Οποτε αυτο υποχρεωνει την Cosmote με το τελος των 100Gb να υπαρχει μια αυξηση στη ταχυτητα. Σε περιπτωση που δεν γινει υπαρχει η ΕΕΤΤ με ηλεκτρονικη καταγγελια για να σπασετε το συμβολαιο. Η τιμη του 6,74€ ειναι στα ορια του 30% οπου σημαινει προσφορα σε αυτο το topic. Να επισημάνω. Αυτο το speedbooster ειναι υπεροχο για οποιους εχουν ταχυτητα μικροτερη των 10mbps απο την adsl τους. Τελος δεν θα εχει καποιος ταχυτητα adsl +60mbps απο το speed booster. Θα εχει την ταχυτητα της γραμμης του + επικουρικα το speedbooster οπου αυτο χρειαζεται (πχ να συνδεθει και αλλη συσκευη στο δικτυο, να κατεβαζει καποιος torrent και να θελει να δει youtube 1080p). adsl 24<adsl 24+speedbooster<vdsl 30<vdsl50 Για να μην αρχισουν τα μηνύματα του τυπου αξιζει η οχι, ο καθενας μπορει να το παρει και μεσα σε 14 ημερες να το ακυρωσει και να παρει το παλιο του ρουτερ πισω. Ετσι ο καθενας συμφωνα με τις αναγκες του θα το κρινει. 7 3
Damned7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δηλαδή αξίζει?Είμαι επαρχία έχω 7-8Mbps και δίνω 27 ευρώ. Εννοείτε ότι τα 100GB θα φύγουν το πολύ σε 10 μέρες,το μετά με ενδιαφέρει.
alkis13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, nikoskon είπε Και ping στα ύψη... Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο. Υπαρχουν βεβαια προβληματικες αναφορες απο χρηστες. Προσωπικα το βλεπω πολυ καλυτερα ιδιαιτερα με το οτι μπορει η γραμμη πια να εχει κινηση και να μην πηγαινει το ping στα 1-2seconds. Σε μια χρηση και μονο ειναι μικροτερο.
baskon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ok, σχετικά καλή τιμη. Όποιος διαβάζει το γειτονικό φορουμ όμως ξέρει πόσο καλά δουλευει το συγκεκριμένο... Εϊναι να σου κάτσει. Όσο για το σχόλιο περί Wind, και Ο ΟΤΕ τεράστιες καθυστερήσεις είχε (πχ στο περιστέρι). Μια χαρά θα ενεργοποιήσει και η Wind... και σίγουρα όχι ποτέ. Και μιας και ανήκω σε τέτοιο κέντρο, αν περιμέναμε τον ΠΟΤΕ να κάνει έργα στη περιοχή (μόνο 100000 κάτοικοι στο Δήμο) θα πήγαινε 2030... Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από baskon 2
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Αμφιβάλλω την τιμή του Γερμανού, μήπως παίζει καμιά τιμολογιακή πονηριά από πίσω; 9,90€ είναι η επίσημη τιμή. Τα καταστήματα πρέπει να πάρουν επίσημη εντολή από Cosmote για τέτοιες προσφορές. Και δεν αναφέρεται πουθενά, οπωσδήποτε επικοινωνήστε με την cosmote πρώτα. Πάντως η υπηρεσία σε μένα δουλεύει άψογα και αξίζει να τη δοκιμάσετε. Στην περιοχή μας το ping από το 4G είναι 30% χαμηλότερο από αυτό του DSL.
cabdik Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ""Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Hybrid Access, το εξελιγμένο ασύρματο Router της υπηρεσίας ενεργοποιεί τη σύνδεση κινητής, ενισχύοντας τη συνολική ταχύτητα στο σπίτι έως και +60Mbps, όταν το bandwidth του σταθερού δικτύου φτάσει στα όρια της ταχύτητάς του."" Εδω γελαμε....!!! Αν ειχα εστω.... και το 50% της 24αρας μου(=12mbps), σε πραγματικα νουμερα, θα ημουν υπερευχαριστημενος, και δεν θα χρειαζοταν ουτε Hybrid, ουτε ξε-hybrid αηδιες και ματσακονιες...!! Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από cabdik 4
Μακιαβέλλι Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Καλά δειτε λίγο μήπως είναι 6,74 μόνο ο ένας λογαριασμός, γιατί παλιότερα το συγκεκριμένο έβγαζε 2 λογαριασμούς. Έναν σταθερής τηλεφωνίας και έναν κινητής. Διευκρινιστε πριν το πάρετε.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, cabdik είπε ""Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Hybrid Access, το εξελιγμένο ασύρματο Router της υπηρεσίας ενεργοποιεί τη σύνδεση κινητής, ενισχύοντας τη συνολική ταχύτητα στο σπίτι έως και +60Mbps, όταν το bandwidth του σταθερού δικτύου φτάσει στα όρια της ταχύτητάς του."" Εδω γελαμε....!!! Αν ειχα εστω.... και το 50% της 24αρας μου(=12mbps), σε πραγματικα νουμερα, θα ημουν υπερευχαριστημενος, και δεν θα χρειαζοταν ουτε Hybrid, ουτε ξε-hybrid αηδιες και ματσακονιες...!! Σου δίνουν γάιδαρο, τον κοιτάς και στα δόντια. Το DSL έχει φτάσει στο τέλος του πλέον, ότι ήταν να γίνει έγινε. Εγώ θα έλεγα να κοπούν όλα τα καλωδιακά-ίνες, να γίνουν όλα 5G να τελειώνουμε. Ακόμα και το 5G θα φτάσει γρηγορότερα από τις οπτικές ίνες σε πολλές περιοχές.
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Αν εχω 38 σε 50 ρα θα μου δωσει δηλαδη +12 mpbs ?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Αν εχω 38 σε 50 ρα θα μου δωσει δηλαδη +12 mpbs ? Μέχρι 100GB data σε 4G έως +60mbps, μετά κλειδώνει +15mbps.
Dellapple Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 οχι πηγαινει συν 60 ... περιπου ... βοηθητικα ομως .... δηλαδη αν κατεβαζεις κατι και μαξαρει ... η σταθερη σου κατεβαζει και απο εκει ...
cabdik Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Σου δίνουν γάιδαρο, τον κοιτάς και στα δόντια. Το DSL έχει φτάσει στο τέλος του πλέον, ότι ήταν να γίνει έγινε. Εγώ θα έλεγα να κοπούν όλα τα καλωδιακά-ίνες, να γίνουν όλα 5G να τελειώνουμε. Ακόμα και το 5G θα φτάσει γρηγορότερα από τις οπτικές ίνες σε πολλές περιοχές. μαλλον δεν επιασες την ουσια, οποτε να στο κανω λιανα. δεν με ενδιαφερει να μου δινουν ενα "γαιδαρο" που δεν μπορει να βαλει σαμαρι και να κουβαλησει αυτα που πρεπει να κουβαλησει..!!! εχω την 24αρα ADSL συνδεση, γιατι ειμαι επαρχια, και οχι στο κεντρο της Αθηνας, που ειναι οι πιο "πολιτισμενοι" και προνομιουχοι. ειμαι κατοχος της εν λογω συνδεσης (24Mbps) εδω και μολις 4-5 χρονια, διοτι τοτε αξιωθηκαν να "δωσουν" 24αρες -υποτιθεται- γραμμες. πιο πριν ειχαμε 4Mbps..!!! το αποτελεσμα αυτη τη στιγμη που μιλαμε, η 24αρα να ειναι πιο αργη απο την προηγουμενη 4αρα..!!! κι ερχεται ο ΟΤΕς, και μου διαφημιζει οπτικες ινες και κουραφεξαλα υβριδικα, οταν δεν εχει εξαπλωσει παντου, ουτε καν γραμμες ADSL της προκοπης..?? τα εχουμε ξανασυζητησει ξανα και ξανα. και τα εχω ακουσει πολλακις, τα περι εξελιξης, και αλλες τετοιες θεωριες. εγω ειμαι λιγο πιο πρακτικος και ρεαλιστης. οταν εν ετει 2018 -οσονουπω 2019, διπλα σε πρωτευουσα νομου και πανω σε εθνικη οδο -και οχι πανω στη ραχουλα-, δεν μπορω να βρω γραμμη της προκοπης απο κανεναν ιδιωτη -πλην ο,τι εχει ο ΟΤΕ, και αυτο επειδη εχει ολες τις γραμμες-, τοτε τι κουβεντιαζουμε..? για 5-6G? για FIBER..? που? μονο στα μεγαλα αστικα κεντρα..? και οι υπολοιποι? σε 20 χρονια βλεπουμε.........? 5 1
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μπορεις να το παρεις μαζι και να το μετακινησεις αν δουλευεις σε 2η συνδεση ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις