Dragonlordcv2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, marksk είπε Χθες γύρισα σε legacy, τουλάχιστον είναι σταθερό προς το παρόν, χωρίς oc. Αν δουλεύουν και οι 4 πυρήνες στο 100% μου ρίχνει το multiplier στο 3.4. Δοκίμασα όλα τα τελευταία bios και τώρα γύρισα στα παλιό(F12) και πάλι τα ίδια. πλέον έτσι όπως το βλέπω, έχει κάποιο θέμα η μητρική. τουλάχιστον να μην crashαρει γιατί με τα UEFI είχα απογοητευτεί. Μισό έχεις αφήσει ανοιχτό το Turbo ? Έχεις ρίξει ρέυμα στον επεξεργαστή ? Ακολούθησα αυτ'ο τον οδηγό για O/C https://www.overclock.net/forum/8-intel-general/910467-ultimate-sandy-bridge-oc-guide-p67a-ud7-performance-review.html και πηγε 4.2 με auto τα ρέυματα ( 1.284 μέγιστο ) και μετα το σταθεροποίησα αν θυμάμαι καλά - δεν το διατήρησα το o/c δεν μου χρειάζεται ακόμα - στο 1.323 στα 4.5.
marksk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 μέχρι τα 4.3 δούλευα σταθερά χωρίς ρεύμα. τώρα όταν βάζω τους επεξεργαστές για benchmark και δουλεύουν και οι 4 στο 100% ρίχνει τον πολλαπλασιαστή στο 3.4, ενώ σε κανονική χρήση πάει και στο 3.7, όταν δεν τους τρέχει όλους τους πυρήνες.
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απενεργοποιησε απο το bios το τουρμπο και ξαναδοκιμασε ή βαλε ολες τις ενδειξεις του τουρμπο στο 43. Στο στρες τεστ κοιτα το voltage απο cpuz να δεις που βρισκεται... Βεβαια καλύτερα να πας βήμα βημα βασει του οδηγου που εβαλα. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από Dragonlordcv2002
marksk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Φίλε μου σ'ευχαριστώ, αλλά το πρόβλημα μου είναι με την μητρική. Παλιά μέχρι και στα 5 έτρεχα έχω ψύχτρα H100. Βέβαια και αυτή σταμάτησε να μου δίνει ρεύμα στα ανεμηστηράκια.. και η μητρική δεν μου δουλεύει 2 ανεμηστηράκια και το κουτί μου έχει χαλάσει 2 θέσεις, τυχαίο ...
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Ααα οκ τοτε επειδη πολλοί είχαμε θέμα με το Uefi νομιζα οτι ηταν αυτο. Αν μπορεις να κανεις υπομονή τοτε για τους νεους ryzen και να πουλησεις καποια απο τα απαρτια σου για εξτρα χρηματα κανε το.
marksk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 πότε με το καλό οι καινούριοι ;Ryzen ή intel θα με καίει μέχρι να βγουν
tanasen01 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Πρώτα θα βγουν οι epyc server cpu's κατά τον Μάρτη και μετά οι ryzen 3000. Προς Μάιο-Ιούνιο το βλέπω. Στην CES το Γενάρη δεν θα ανακοινωθεί τίποτα απ' ότι φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα