Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας 

Λέω πως ήρθε ο καιρός να αναβαθμίσω τον pc μου, που έχει i5 2500k και 16 gb ram. Πρόσφατα (black friday) άλλαξα την gtx 760, με rx580 8gb.

Κοιτάω για mobo cpu και ram. Προσανατολισμός gaming και σκέφτομαι για i5 8500k. ποσό 500-600€.

Για βοηθήστε λιγάκι

ευχαριστώ

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η μητρική μου είναι αυτή και τρώει κολλήματα με oc 

https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z68X-UD3H-B3-rev-13#ov.

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον επεξεργαστή. Λέω να τον αναβαθμίσω τώρα, που μπορώ παρά σε 1-2 χρόνια που θα χρειάζεται 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μην αναβαθμισεις ακομη,την 580 την τερματιζει ο 2500κ

Ασκοπα θα πεταξεις λεφτα τωρα,το 2020 θα εχουμε πολυ πιο δυνατους επεξεργαστες  με αποτελεσμα οτι παρεις τωρα να ειναι πολυ πισω.

Επισης με την 580 καλα εισαι με αυτο το cpu,να πηγαινες σε καμια δυνατη καρτα των 800ε να το καταλαβω αλλα αφου ο προσανατολισμος σου ειναι το gaming δεν θα σου δωσει τιποτα ακομη και ο 9900κ με την 580 γιατι η καρτουλα ειναι περιορισμενης ευθυνης...

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, marksk είπε

Δηλαδή να ψάχνω κάρτα; 

Χαχαχαχαχα όχι ρε φίλε ασε τι λέει τώρα ο καθένας. Αν αντιμετωπίζεις θέματα τότε προχωρά σε αναβαθμιση cpu. Αν σε καλύπτει ακόμα κάτσε στα αβγά σου. Απλο είναι.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, marksk είπε

χμμμ 

πολύ τις οικονομίας γίναμε εδώ μέσα

προτάσεις για καινούριο ρε παιδιά 

Ssd υπαρχει; Ποιο τροφοδοτικο εχεις;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, marksk είπε

Η μητρική μου είναι αυτή και τρώει κολλήματα με oc 

https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z68X-UD3H-B3-rev-13#ov.

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον επεξεργαστή. Λέω να τον αναβαθμίσω τώρα, που μπορώ παρά σε 1-2 χρόνια που θα χρειάζεται 

οταν λες  τρωει κολληματα  η μητρικη  τι εννοεις οτι δεν ανεβαινει το cpu η μητρικη  αυτη δεν τραβαει ;;

για τι εγω βλεπω μπαλα παει η μητρικη !!

2500 κ @ 5150 

1514918.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μα δε θα παρεις τιποτα στο gaming με αλλαγη cpu,απλα θα αδειασει η τσεπη σου.Χτυπα και ενα 4700 με 1,35v και θα εισαι καλα

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ.

Kαλα μια χαρα θα παρει με αλλαγη cpu στο gaming(ειδικα στο ac) απλα δεν αξιζει τα εξοδα για αλλαγη πλατφορμας και μνημων με αυτη τη καρτα και 1080ρ60 που παιζει.

Kαι εγω της αποψης του oc ειμαι,καθως κραταει μια χαρα ακομα ο επεξεργαστης.

Σε λιγο καιρο θα βγει και η 3ΧΧΧ σειρα ryzen οποτε δε θα υπαρχει και κανενας λογος να πας ιντελ.

Δημοσ.

Τι bios έχεις;

Πριν βάλω uefi όταν γυρνούσε από αναμονή, μέχρι 16 ανέβαζε multiplier. Με το καινούριου το bios  craft crashαρει.

Τροφοδοτικό 700ρι και SSD 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...