isay Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Να βοηθήσω να λήξει το μακροσκελές της συζήτησης; Με τις παρουσες συνθήκες ΔΕΝ μπορεις να πάρεις adsl απο τη νεα καμπίνα που ειναι διπλα σου. Case solved.
poulinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 19 minutes ago, masteripper said: εχω μια κακιά συνήθεια να απαντάω όπως μου μιλάνε...εγώ δεν έθιξα κανέναν προσωπικά αντιθέτως κάποιοι μίλησαν με ανάρμοστο τόνο και φυσικά ανταπάντησα... Αν οι προλαλήσαντες έχουν κάποιο συγκεκριμένο συμφέρον να υπερασπιστούν την συγκεκριμένη κατάσταση καλά και το κάνουν ..το ίδιο θα έκανα και εγώ στην θέση τους. Απο εκεί και πέρα υπάρχει κάτι που ξεπερνάει την δικιά μου λογική και όσον αφορά τις γνώσεις μου ,δυστυχώς για όσους τις αμφισβήτησαν να ξέρεις ότι περισσεύουν τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, και αν διαβάσεις προσεκτικά αυτά που έγραψα θα δεις ότι δεν εμπεριέχουν κανένα προσωπικό στοιχείο κάτι που δεν τηρήθηκε απο την ομάδα των "υπερασπιστών" η οποία σε απλές παρατηρήσεις αντέδρασαν με άκρατη προσωπική επίθεση, τώρα αν κάποιος απο τους "υπερασπιστές" ανήκουν στην ομάδα σχεδιασμού των δικτύων τότε νομίζω ότι θα μπορούσε καλύτερα. δεν υπερασπιστηκαν την κατασταση αλλα εξηγησαν γιατι η κατασταση ειναι ετσι.και το βασικο που ειπαν και υφιστατε ειναι οτι ο σχεδιασμος δικτυου δεν εγινε τωρα αλλα εχει γινει πριν 20 30 40 50 χρονια.οποτε εγιναν με τις τοτε αναγκες.και αναφεραμε επισης γιατι μπορει να εχει γινει αυτο που εγινε
HateMe Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, poulinos είπε απο 8 οτι πηγε 21 δεν υποδηλωνει αλλαγη καφαο υποχρεωτικα.μπορει απλα να του εδωσαν adsl απο το kv, και οχι απο το αστικο κεντρο. εδω ο οτε δεν αλλαζει τα διαλυμενα box θα αλλαξει διαδρομη στο καλωδιο επειδη παραπονιετε ενας οτι εχει 8 mbit.δηλαδη αυτος που εχει 2 mbit τι θα εκανε? Πρόσφατα πάντως όταν φτιάχνανε κάτι στο καφάο που είναι στα 10 μέτρα από μένα, έμεινα χωρίς ιντερνετ για κανα 5λεπτο, άρα είμαι εκεί. 1
masteripper Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, HateMe είπε Πρόσφατα πάντως όταν φτιάχνανε κάτι στο καφάο που είναι στα 10 μέτρα από μένα, έμεινα χωρίς ιντερνετ για κανα 5λεπτο, άρα είμαι εκεί. Δώσε και λίγο φώτα!!....😄
HateMe Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, masteripper είπε Δώσε και λίγο φώτα!!....😄 Τι φώτα να δώσω; Να ρίχνεις παναγίες δεν ξέρεις;
masteripper Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, poulinos είπε δεν υπερασπιστηκαν την κατασταση αλλα εξηγησαν γιατι η κατασταση ειναι ετσι.και το βασικο που ειπαν και υφιστατε ειναι οτι ο σχεδιασμος δικτυου δεν εγινε τωρα αλλα εχει γινει πριν 20 30 40 50 χρονια.οποτε εγιναν με τις τοτε αναγκες.και αναφεραμε επισης γιατι μπορει να εχει γινει αυτο που εγινε Μια φορά και έναν καιρό ...μιας και πιάνουμε τα ιστορικά...υπηρχε 1 λαμπρός εφευρέτης που "έφερε" το ρεύμα στο σπίτι μας...το μειονέκτημα ήταν ότι χρειαζόταν παράλογες υποδομές και οδηγούσε σε κάτι τέτοιο : Στην συνέχεια βγήκε 1 ακομα λαμπρός εφευρέτης και τελικά καταλήξαμε...εδώ: 3 λεπτά πριν, HateMe είπε Τι φώτα να δώσω; Να ρίχνεις παναγίες δεν ξέρεις; Πιπέρι....😄...κατάλαβα ...πρέπει να πετύχω το ανάλογο άτομο...έλεγα μήπως υπάρχει επίσημη διαδικασία...
poulinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 On 08/12/2018 at 14:45, divo said: Μπορει να αλλαξει διαδρομη αλλα μονο σε παραληλα box ή πολυ σπανια σε παραληλα καφαο. σωστος.εχω πετυχει περιπτωση που στο ιδιο σπιτι εφταναν καλωδια απο δυο διαφορετικα box που ηταν το ενα αριστερα και το αλλο δεξια απο τον πελατη.ηταν το ιδιο καφαο.και ο λογος που ειχε γινει ηταν ο ευνοητος οτι το ενα box ειχε γεμισει.τωρα ναι να ειναι και διαφορετικα καφαο ειναι αυτο που λενε one in a million On 08/12/2018 at 13:50, masteripper said: Μια φορά και έναν καιρό ...μιας και πιάνουμε τα ιστορικά...υπηρχε 1 λαμπρός εφευρέτης που "έφερε" το ρεύμα στο σπίτι μας...το μειονέκτημα ήταν ότι χρειαζόταν παράλογες υποδομές και οδηγούσε σε κάτι τέτοιο : Στην συνέχεια βγήκε 1 ακομα λαμπρός εφευρέτης και τελικά καταλήξαμε...εδώ: Πιπέρι....😄...κατάλαβα ...πρέπει να πετύχω το ανάλογο άτομο...έλεγα μήπως υπάρχει επίσημη διαδικασία... καποτε θα βγει ο λαμπρος εφευρετης και θα εχουμε ftth ΠΑΝΤΟΥ οποτε δεν θα σε νοιαζει η αποσταση αν εισαι 100 μετρα η 15 km.οποτε για την ωρα οσο παιζει χαλκος ειμαστε και θα ειμαστε στην πρωτη εικονα On 08/12/2018 at 13:31, HateMe said: Πρόσφατα πάντως όταν φτιάχνανε κάτι στο καφάο που είναι στα 10 μέτρα από μένα, έμεινα χωρίς ιντερνετ για κανα 5λεπτο, άρα είμαι εκεί. σε πιο καφαο πεφτεις μπορεις να το τσεκαρεις και με το kk του καφαο αμα ειναι ιδιο με το kk του box/κατανεμητη 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, isay said: Να βοηθήσω να λήξει το μακροσκελές της συζήτησης; Με τις παρουσες συνθήκες ΔΕΝ μπορεις να πάρεις adsl απο τη νεα καμπίνα που ειναι διπλα σου. Case solved. Και να τον βάλουν στο άλλο ΚΑΦΑΟ που είναι πιο κοντά στο σπίτι του, ο ADSL συγχρονισμός ΔΕΝ θα αλλάξει μιας και θα συνεχίσει να παίρνει ADSL (Wind) από το Αστικό Κέντρο στο οποίο ανήκει το κοντινό ΚΑΦΑΟ, το οποίο λογικά θα έχει την ίδια απόσταση από το Αστικό Κέντρο πάνω κάτω μιας και πιθανότατα μακρινό και κοντινό ΚΑΦΑΟ ανήκουν στο ίδιο Αστικο Κέντρο... Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει ο συγχρονισμός είναι είτε να πάει ΟΤΕ και μετά να ελπίζει ότι θα τον βάλουν σε "24αρι" VDSL μέσω του ΚΑΦΑΟ (κοντινού ή μακρινού) κι όχι μέσω του Αστικού Κέντρου ή να πάει σε 50αρι VDSL Wind είτε από το κοντινό είτε το από μακρινό ΚΑΦΑΟ (εφόσον έχουν αντικατασταθεί και τα 2 με καινούριου τύπου)... Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από ThReSh
isay Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, masteripper είπε Μια φορά και έναν καιρό ...μιας και πιάνουμε τα ιστορικά...υπηρχε 1 λαμπρός εφευρέτης που "έφερε" το ρεύμα στο σπίτι μας...το μειονέκτημα ήταν ότι χρειαζόταν παράλογες υποδομές και οδηγούσε σε κάτι τέτοιο : Στην συνέχεια βγήκε 1 ακομα λαμπρός εφευρέτης και τελικά καταλήξαμε...εδώ: Μέχρι όμως να εμφανιστει ο εφευρέτης και μέχρι να γινει πράξη η εύρεση και μέχρι να πάρει η Λάρισα πρωτάθλημα, εσυ θα εισαι στο ADSL χαλκό και θα τσακώνεσαι με τη wind για το ping και την ταχυτητα 20 λεπτά πριν, ThReSh είπε Και να τον βάλουν στο άλλο ΚΑΦΑΟ που είναι πιο κοντά στο σπίτι του, ο ADSL συγχρονισμός ΔΕΝ θα αλλάξει μιας και θα συνεχίσει να παίρνει ADSL (Wind) από το Αστικό Κέντρο στο οποίο ανήκει το "νέο" ΚΑΦΑΟ, το οποίο λογικά θα είναι στο ίδιο μέρος (απόσταση) μιας και πιθανότατα παλιό και "νέο" ΚΑΦΑΟ ανήκουν στο ίδιο Αστικο Κέντρο... Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει ο συγχρονισμός είναι είτε να πάει ΟΤΕ και μετά να ελπίζει ότι θα τον βάλουν σε "24αρι" VDSL μέσω του ΚΑΦΑΟ κι όχι του Αστικού Κέντρου ή να πάει σε 50αρι VDSL Wind είτε από το κοντινό είτε το από μακρυνό ΚΑΦΑΟ (εφόσον έχουν αντικατασταθεί και τα 2 με νέα)... Εγω όπως και ολοι οι άλλοι που του απαντήσαμε, το ξέρουμε αυτό και το καταλαβαίνουμε. Ο ιδιος ο ts ειναι σε άρνηση και για το πως δουλευουν οι γραμμές και οι παροχοι.
masteripper Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, isay είπε Μέχρι όμως να εμφανιστει ο εφευρέτης και μέχρι να γινει πράξη η εύρεση και μέχρι να πάρει η Λάρισα πρωτάθλημα, εσυ θα εισαι στο ADSL χαλκό και θα τσακώνεσαι με τη wind για το ping και την ταχυτητα Εγω όπως και ολοι οι άλλοι που του απαντήσαμε, το ξέρουμε αυτό και το καταλαβαίνουμε. Ο ιδιος ο ts ειναι σε άρνηση και για το πως δουλευουν οι γραμμές και οι παροχοι. Παρεμπιπτόντως η Λάρισα έχει πάρει πρωτάθλημα...επί εποχή Γκμοχ
masteripper Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρεπιμπτόντως...επειδή με "πνίξατε" με γλυκύτατες παραθέσεις...ποιός είπε ότι δεν θα πάω στο VDSL αν μου παρουσιαστεί η ευκαιρία...απλά συνδέομαι σε 1 αρχαίο ΚΑΦΑΟ ...με τα καλώδια να ακολουθούν την μέγιστη δυνατή διαδρομή και χωρίς δυνατότητα για κάτι καλύτερο (μάλλον κάτι χειρότερο μόνο) ενώ η καμπίνα είναι βαριά - βαριά στα 20μέτρα ...με την απόσταση απο το σημείο που το καλώδιο μπαίνει στο χωμα (δυστυχώς δεν είχε τύχει να το προσέξω εως τώρα) μέχρι την καμπίνα...βαριά βαριά 4 δρασκελιές...και όλα αυτά ενώ όλα τα γύρω τετράγωνα έχουν όλα τα "καλούδια"... Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από masteripper
isay Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, masteripper είπε Παρεμπιπτόντως η Λάρισα έχει πάρει πρωτάθλημα...επί εποχή Γκμοχ Ναι αλλά τοτε δεν υπήρχε ο εφευρετης που θες, οποτε χάθηκε η συναστρία. Ελπιζεις για την επομενη. Αν πετυχεις ενα τεχνικο του οτε, πλησιασε και ρώτησε τον αν μπορουν να σου τραβήξουν καλώδιο απο το μπαλκόνι σου μεχρι το νεο καφαο και κάνε αναλογη τεκμηριωση οπως κανεις στην παρουσα συζητηση, αλλά σε παρακαλώ ηχογράφησε και κοινοποιησε μας τη συζητηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, masteripper είπε Παρεπιμπτόντως...επειδή με "πνίξατε" με γλυκύτατες παραθέσεις...ποιός είπε ότι δεν θα πάω στο VDSL αν μου παρουσιαστεί η ευκαιρία...απλά συνδέομαι σε 1 αρχαίο ΚΑΦΑΟ ...με τα καλώδια να ακολουθούν την μέγιστη δυνατή διαδρομή και χωρίς δυνατότητα για κάτι καλύτερο (μάλλον κάτι χειρότερο μόνο) ενώ η καμπίνα είναι βαριά - βαριά στα 20μέτρα ...με την απόσταση απο το σημείο που το καλώδιο μπαίνει στο χωμα (δυστυχώς δεν είχε τύχει να το προσέξω εως τώρα) μέχρι την καμπίνα...βαριά βαριά 4 δρασκελιές...και όλα αυτά ενώ όλα τα γύρω τετράγωνα έχουν όλα τα "καλούδια"... και που ξερεις εσυ απο που περνουν τα γυρω τετραγωνα? επισης, τι στα 20 τι στα 200 αφου μετα εχει πολυ περισσοτερη αποσταση χαλκο μεχρι το κεντρο. οπως σ ειπαν ηδη, μαλλον κανουν εργασιες. συνεχισε να "ενοχλεις" τους παροχους για να μη σε ξεχασουν, οι συμφουριτες που θελαν να σε βοηθησουν τι σ φταινε ομως κ πας να τους βγαλεις ασχετους? Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
newton91 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, poulinos είπε απο 8 οτι πηγε 21 δεν υποδηλωνει αλλαγη καφαο υποχρεωτικα.μπορει απλα να του εδωσαν adsl απο το kv, και οχι απο το αστικο κεντρο. εδω ο οτε δεν αλλαζει τα διαλυμενα box θα αλλαξει διαδρομη στο καλωδιο επειδη παραπονιετε ενας οτι εχει 8 mbit.δηλαδη αυτος που εχει 2 mbit τι θα εκανε? 2mbit και πληρώνει για έως 24; Και μετά όλοι εδώ μέσα λέτε ότι ο ΟΤΕ κάνει καλά τη δουλειά του ; Είναι δυνατόν ; Δεν τους καίγεται καρφί και οι πιο πολλοί είναι σιχαμενοι , σαν παροχή υπηρεσίων είναι πανάκριβη και σαν υποστήριξη είναι απλά άσχετη και τελευταία. Τριτοκοσμικοί μήπως θα πρεπε να λέμε και ευχαριστώ που έχουμε ΝΕΤ ; Έλεος κάποιοι ακραίοι εδώ μέσα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις