Alexandros7474 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, masteripper είπε Ενδιαφέρουσα χρηση λέξεων ..ειδικά αυτό με το "μυρωδιάς" ...μια λέξη που εφηυρε ο πανμέγιστος Αλέφας....κατάλοιπο της ποδοσφαιρικής σου παιδεία...σορρυ αλλά δεν την γνώριζα.. Επίσης όσον αφορά το "προσβλητικός" ...εγώ τουλάχιστον δεν εντόπισα κάτι άξιο μνείας..έγραψε μια μικρή έκθεση ιδεών και απλώς του απάντησα ότι για να προχωρήσει μια κατάσταση πρέπει να προσαρμοζόμαστε ειδάλλως ακολουθούμε τους δεινόσαυρους στην λήθη. Αληθές αλλά ελπίζω να συμφωνείς ότι δεν είναι και ανέφικτο... Πάμε λίγο να δούμε τι εχεις γράψει για μέλη που μπήκαν σε κόπο να σου γράψουν : 1)Φίλε μου μάλλον πλανάσαι οικτρά...αν θες δώσε και τις σπουδές σου.... 2) Τέτοιο φαν club του ΟΤΕ δεν το περίμενα . 3) είσαι σίγουρος ότι κατέχεις ..... και εχεις βάλει και τελίτσες Για να τα λέμε όπως είναι είσαι προσβλητικός . Διαβασε γιατί σου έχουν γράψει σωστά πράγματα και θα καταλάβεις . Σταματα να βάζεις τελίτσες δεν είναι ωραίο . Μάθε να επικοινωνείς με σεβασμό 1 ώρα πριν, masteripper είπε Τέτοιο φαν κλαμπ του OTE δεν το περίμενα...άντε και την Δευτέρα η μετοχή θα πάρει αύξηση.. 1) Δεν έχει ανάγκη η μετοχή 2) Δεν υπάρχει ΟΤΕ τα τελευταία χρόνια . Μονο Cosmote Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από Alexandros7474
masteripper Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Πάμε λίγο να δούμε τι εχεις γράψει για μέλη που μπήκαν σε κόπο να σου γράψουν : 1)Φίλε μου μάλλον πλανάσαι οικτρά...αν θες δώσε και τις σπουδές σου.... 2) Τέτοιο φαν club του ΟΤΕ δεν το περίμενα . 3) είσαι σίγουρος ότι κατέχεις ..... και εχεις βάλει και τελίτσες Για να τα λέμε όπως είναι είσαι προσβλητικός . Διαβασε γιατί σου έχουν γράψει σωστά πράγματα και θα καταλάβεις . Σταματα να βάζεις τελίτσες δεν είναι ωραίο . Μάθε να επικοινωνείς με σεβασμό 1) Δεν έχει ανάγκη η μετοχή 2) Δεν υπάρχει ΟΤΕ τα τελευταία χρόνια . Μονο Cosmote Δεν πήρα απαντήσεις...και αν δεις ο τόνος που χρησιμοποιήθηκε απο τους συμφορουμιτες προς το πρόσωπο ήταν σαφώς πιο προσβλητικός απο την απάντηση μου..
isay Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, masteripper είπε Αληθές αλλά ελπίζω να συμφωνείς ότι δεν είναι και ανέφικτο... Να τραβήξω καλώδιο απο το μπαλκόνι μου στο απεναντι καφαο ή να βάλουν απευθειας γραμμή μονο για μενα; Όσο κι αν το ήθελα, ξέρω οτι οικονομοτεχνικά ειναι χαζό και θα γινει εφικτό ΚΑΠΟΤΕ και μονο αν υπάρχουν λογοι. Δεν είναι θέμα ΘΕΛΩ, αλλα θέμα κοινής λογικής. Αν ο οτε ακολουθούσε το δικό σου τρόπο σκέψης να τραβά καλώδια απο οπουδήποτε προς οπουδήποτε χωρίς μελέτη και προγραμματισμό, μετα θα ανοιγες θέματα για απεριγραπτη βλακεία απο εικονες συνδεσεων οπως η παρακάτω. Εκει να δεις ping και μηδενικες ταχυτητες που θα ειχες Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από isay
HateMe Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μου θύμισε την δικιά μου ιστορία που είχαν κάνει μαλακία και μου έδιναν από καφαο που ήταν 23452345 χιλιομετρα μακριά, ενώ στα 10 μετρα ειχα καινουριο καφαο ξερω γω. (Κυριολεκτικά 10 μέτρα) Με αρκετά μπινελίκια και τρελό πρήξιμο, από 8 (ΝΑΙ 8) τώρα κλειδώνω στα 20-21. 2
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 @masteripper για να καταλαβεις μερικα πραγματα γιατι αρνεισαι να δεχτεις πολλα πραγματα. α. για να δεις που ανηκεις πρεπει να δεις το kk του κατανεμητη/box και να το συγκρινεις με το καφαο για να δεις αν ειναι ιδιο. β.απο το καφαο μεχρι τον κατανεμητη /χωνευτη υπαρχει υπογειο καλωδιο οποτε δεν γινεται να το ακολουθησεις.αν βλεπεις εναερια καλωδια αυτα ειναι καλωδια για τα box με τις χωνευτες. γ.αρνεισαι αυτο που λεει ο jkoukos που για να το λεει ξερει κατι.απλα παραδειγματα. φτιαχτηκε ενα καφαο πριν 20 χρονια και πριν φτιαχτει το σπιτι σου το οποιο ηταν πχ 200 μετρα απο εσενα. το καινουριο καφαο δεν ειχε φτιαχτει για παραδειγμα.εσενα σου εφεραν καλωδιο απο το μακρινο καφαο οπως και στα σπιτια τριγυρω σου. μετα απο χ χρονια μπορει να φτιαχτηκε το νεο καφαο.αυτο δεν σημαινει οτι επειδη φτιαχτηκε διπλα σου θα κατσουν να αναδρομολογησουν τα καλωδια για να παιξεις καλυτερα.αλλωστε το καλυτερα δεν υπηρχε σαν εννοια οταν μιλαμε για pstn και isdn γραμμες.οτι εν ετος 2018 εσυ σκεφτεσαι οτι θες vdsl αρα θες να παρεις και απο το κοντινο καφαο δεν λεει κατι οταν τα καφαο και τα καλωδια περαστηκαν πριν 20 χρονια και 30 που δεν υπηρχε καν ιντερνετ.αν το 1980 εριξαν 200 μετρα καλωδιο και οχι 30 λιγο τους ενοιαζε αφου περνουσε μονο τηλεφωνο. απο εκει και περα το πιο θα ηταν το ιδανικο μεχρι το τι ισχυει στην πραγματικοτητα ειναι μεγαλη διαφορα.και ναι ο οτε δεν θα κατσει να αλλαξει τα καλωδια σου για να πιασεις 50. να στο πω και ακομα πιο χυμα δεν του καιγεται μια αν θα πιασεις εσυ 50 ή αν θα εχει ιντερνετ ο αλλος στην μεση του πουθενα.δεν ειναι καν καθολικος παροχος.ειναι μια εταιρεια που την νοιαζει να εξυπηρετησει την μαζα. αν χασεις και 5 πελατες ή 5 πελατες δεν παιζουν καλα δεν τον νοιαζει.και στην τελικη οτι εταιρεια και να βαλεις απο το ιδιο kv θα παρεις οποτε δεν χανει τιποτα ο οτε. 28 minutes ago, masteripper said: Ενδιαφέρουσα χρηση λέξεων ..ειδικά αυτό με το "μυρωδιάς" ...μια λέξη που εφηυρε ο πανμέγιστος Αλέφας....κατάλοιπο της ποδοσφαιρικής σου παιδεία...σορρυ αλλά δεν την γνώριζα.. Επίσης όσον αφορά το "προσβλητικός" ...εγώ τουλάχιστον δεν εντόπισα κάτι άξιο μνείας..έγραψε μια μικρή έκθεση ιδεών και απλώς του απάντησα ότι για να προχωρήσει μια κατάσταση πρέπει να προσαρμοζόμαστε ειδάλλως ακολουθούμε τους δεινόσαυρους στην λήθη. Αληθές αλλά ελπίζω να συμφωνείς ότι δεν είναι και ανέφικτο... αλλο τι ειναι ανεφικτο αλλο τι γινεται στην πραξη.στην θεωρια ναι ολοι θελουμε ftth και τερμα.στην πραξη οχι δεν θα γινουν αλλαγες σε καλωδιωσεις για να παιξεις καλυτερα.αναδρομολογησεις καλωδιων για τετοιο λογω δεν θα γινουν ποτε. 9 hours ago, masteripper said: Θα το επιβεβαιώσω για το καλώδιο είναι εναέριο και το βλέπω....θα το προχωρήσω με τα πόδια για να δω τι παίζει ...πάντως υποψιάζομαι ότι το περπατάνε έτσι Η κόκκινη γραμμή αυτή που λογικά είναι τώρα και η μπλε αυτή που θα έπρεπε να είναι....είμαι 1000% σίγουρος ότι πήγαινε μέχρι την γωνία ...το θέμα είναι αν περνούσε το δρόμο ή όχι...θεώρησα ...φαντάζομαι λογικά...ότι θα έπρεπε να περνάει τον δρόμο.....δεν είναι και καμμιά λεωφόρος....τώρα αν το στρίψαν για να αποφύγουν το σκάψιμο ...εντάξει το τερμάτισαν τότε...... εναεριο καλωδιο μεχρι το kv δεν παιζει.
jkoukos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, masteripper είπε Είσαι σίγουρος ότι τις κατέχεις εσύ...έτσι απο περιέργεια... Θέλω να πιστεύω ότι το κατέχω. Μπορεί βέβαια να κάνω λάθος, οπότε με χαρά να το ακούσω. Προσοχή, όχι πως θα ήθελες να έχουν τα πράγματα, αλλά που σφάλω. Επιπρόσθετα τίποτα δεν είναι ανέφικτο σε τέτοιε περιπτώσεις αλλά όλα εξετάζονται βάση της σχέση κόστους/ωφέλειας. Κανείς δεν σ' εμποδίζει να το ζητήσεις από τις τεχνικές υπηρεσίες του αστικού κέντρου που ανήκεις. Ωστόσο προκαταβολικά σου λέω ότι 99,99% (σου αφήνω το 0,01%) η απάντηση θα είναι αρνητική. Και ξέρεις γιατί; Αν το ζητούσαν όχι όλοι, αλλά οι μισοί σε αυτή την χώρα, κοστίζει λιγότερο να βάλουν οπτική ίνα παρά αναβάθμιση των χάλκινων συνδέσεων. Όμως τα ποσά είναι τεράστια για τέτοιο έργο. Όμως και πάλι θα σου προτείνω να τους ζητήσεις να το κάνουν αναλαμβάνοντας εσύ όλα τα σχετικά έξοδα και άδειες εργασιών. Τώρα οι πιθανότητες αυξάνονται αλλά και πάλι θεωρώ θα είσαι στο 90-95% πιθανότητα επιτυχούς αποτελέσματος. Βέβαια υπάρχει και η εφικτή λύση που με χαρά θα την κάνουν, να ζητήσεις κατευθείαν οπτική ίνα, έτσι όλοι θα είναι ευτυχισμένου. Τέλος είσαι και τυχερός διότι έχεις τέτοια σύνδεση. Έχεις ρωτήσει τι γίνεται σε περιοχές που δεν μπορείς να βάλεις νέα γραμμή ή να είσαι (σήμερα ευτυχώς λίγες οι περιπτώσεις) σε PCM και να παίζεις μόνο με dial-up;
masteripper Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, jkoukos είπε Θέλω να πιστεύω ότι το κατέχω. Μπορεί βέβαια να κάνω λάθος, οπότε με χαρά να το ακούσω. Προσοχή, όχι πως θα ήθελες να έχουν τα πράγματα, αλλά που σφάλω. Επιπρόσθετα τίποτα δεν είναι ανέφικτο σε τέτοιε περιπτώσεις αλλά όλα εξετάζονται βάση της σχέση κόστους/ωφέλειας. Κανείς δεν σ' εμποδίζει να το ζητήσεις από τις τεχνικές υπηρεσίες του αστικού κέντρου που ανήκεις. Ωστόσο προκαταβολικά σου λέω ότι 99,99% (σου αφήνω το 0,01%) η απάντηση θα είναι αρνητική. Και ξέρεις γιατί; Αν το ζητούσαν όχι όλοι, αλλά οι μισοί σε αυτή την χώρα, κοστίζει λιγότερο να βάλουν οπτική ίνα παρά αναβάθμιση των χάλκινων συνδέσεων. Όμως τα ποσά είναι τεράστια για τέτοιο έργο. Όμως και πάλι θα σου προτείνω να τους ζητήσεις να το κάνουν αναλαμβάνοντας εσύ όλα τα σχετικά έξοδα και άδειες εργασιών. Τώρα οι πιθανότητες αυξάνονται αλλά και πάλι θεωρώ θα είσαι στο 90-95% πιθανότητα επιτυχούς αποτελέσματος. Βέβαια υπάρχει και η εφικτή λύση που με χαρά θα την κάνουν, να ζητήσεις κατευθείαν οπτική ίνα, έτσι όλοι θα είναι ευτυχισμένου. Νομίζω ότι σου αξίζει ο τίτλος του πιο ενθερμου υποστηρικτή της κατάστασης...βέβαια το ότι υπάρχει μια κατάσταση δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να την αποδεχόμαστε σαν απολύτως σωστή...ειδάλλως θα είμασταν όλοι σε dialup και σιγά μην σκάσουμε αν ο κόσμος προχωράει... Αναφορά σε κείμενο Τέλος είσαι και τυχερός διότι έχεις τέτοια σύνδεση. Έχεις ρωτήσει τι γίνεται σε περιοχές που δεν μπορείς να βάλεις νέα γραμμή ή να είσαι (σήμερα ευτυχώς λίγες οι περιπτώσεις) σε PCM και να παίζεις μόνο με dial-up; Αυτό το σενάριο δεν θα έπαιζε λόγω της φύσης της δουλειάς μου...και γιαυτό έχω την ενόχληση για την αλλαγή στην προηγούμενη κατάσταση μου. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από masteripper
heros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 το σπίτι σου/ πολυκατοικία που μένεις ειναι από τις πρώτες που χτίστηχαν στην περιοχή σου?
masteripper Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, heros είπε το σπίτι σου/ πολυκατοικία που μένεις ειναι από τις πρώτες που χτίστηχαν στην περιοχή σου? Αυτό δεν το ξέρω...
jkoukos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, masteripper είπε Νομίζω ότι σου αξίζει ο τίτλος του πιο ενθερμου υποστηρικτή της κατάστασης...βέβαια το ότι υπάρχει μια κατάσταση δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να την αποδεχόμαστε σαν απολύτως σωστή...ειδάλλως θα είμασταν όλοι σε dialup και σιγά μην σκάσουμε αν ο κόσμος προχωράει... Είδες που πάλι καταφεύγεις σε χαρακτηρισμούς; Από που κατάλαβες ότι μου αρέσει το καθεστώς αυτό; Άλλο το ένα και άλλο να βλέπω κατάματα την πραγματικότητα. Είναι εντελώς διαφορετικό να θέλω κοντά στο σπίτι μου αστυνομία, πυροσβεστική και όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και άλλο το να είναι εφικτό. Μήπως θεωρείς ότι οι ιδιωτικές εταιρείες (γιατί τέτοιες είναι όλες) θα κάνουν επενδύσεις για να μας ευχαριστήσουν ή μήπως για να έχουν κέρδος οι μέτοχοί τους; Αναφορά σε κείμενο Αυτό το σενάριο δεν θα έπαιζε λόγω της φύσης της δουλειάς μου...και γιαυτό έχω την ενόχληση για την αλλαγή στην προηγούμενη κατάσταση μου. Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα; Αν έχεις μπάρμπα από την Κορώνη όπως αρκετοί (αλλά όχι όλοι), μπορεί να βρεις σχετικά εύκολα νέα γραμμή ή να σε βγάλουν από το PCM, διαφορετικά στην ουρά με το πόπολο και ανά 2 μήνες επανάληψη της αίτησης. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από jkoukos
masteripper Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, HateMe είπε Μου θύμισε την δικιά μου ιστορία που είχαν κάνει μαλακία και μου έδιναν από καφαο που ήταν 23452345 χιλιομετρα μακριά, ενώ στα 10 μετρα ειχα καινουριο καφαο ξερω γω. (Κυριολεκτικά 10 μέτρα) Με αρκετά μπινελίκια και τρελό πρήξιμο, από 8 (ΝΑΙ 😎 τώρα κλειδώνω στα 20-21. Απο που και πως ξεκινάω ...? ...😄 Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από masteripper
poulinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, masteripper said: Απο που και πως ξεκινάω ...? ...😄 απο 8 οτι πηγε 21 δεν υποδηλωνει αλλαγη καφαο υποχρεωτικα.μπορει απλα να του εδωσαν adsl απο το kv, και οχι απο το αστικο κεντρο. εδω ο οτε δεν αλλαζει τα διαλυμενα box θα αλλαξει διαδρομη στο καλωδιο επειδη παραπονιετε ενας οτι εχει 8 mbit.δηλαδη αυτος που εχει 2 mbit τι θα εκανε?
masteripper Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, poulinos είπε απο 8 οτι πηγε 21 δεν υποδηλωνει αλλαγη καφαο υποχρεωτικα.μπορει απλα να του εδωσαν adsl απο το kv, και οχι απο το αστικο κεντρο. εδω ο οτε δεν αλλαζει τα διαλυμενα box θα αλλαξει διαδρομη στο καλωδιο επειδη παραπονιετε ενας οτι εχει 8 mbit.δηλαδη αυτος που εχει 2 mbit τι θα εκανε? Δεν νομίζω ότι θα ήταν κακό να μάθω κάτι που δεν ξέρω... τώρα πως υλοποιήθηκε Under the hood ...νομίζω ότι ποσώς ενδιαφέρει...
poulinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 12 hours ago, masteripper said: Νομίζω ότι σου αξίζει ο τίτλος του πιο ενθερμου υποστηρικτή της κατάστασης...βέβαια το ότι υπάρχει μια κατάσταση δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να την αποδεχόμαστε σαν απολύτως σωστή...ειδάλλως θα είμασταν όλοι σε dialup και σιγά μην σκάσουμε αν ο κόσμος προχωράει... Αυτό το σενάριο δεν θα έπαιζε λόγω της φύσης της δουλειάς μου...και γιαυτό έχω την ενόχληση για την αλλαγή στην προηγούμενη κατάσταση μου. μα δεν θα σε ρωταγε κανεις αμα επαιζε.ο οτε δεν ειναι καν καθολικος παροχος κοινως δεν ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει ιντερνετ τοσο απλα.αν πας forthnet που ειναι καθολικος θα σου δωσει ενα ωραιο δορυφορικο . Just now, masteripper said: Δεν νομίζω ότι θα ήταν κακό να μάθω κάτι που δεν ξέρω... τώρα πως υλοποιήθηκε Under the hood ...νομίζω ότι ποσώς ενδιαφέρει... υπαρχει μεγαλη η μαλλον χαοτικη διαφορα απο το σε αλλαζω καφαο με το σου δινω adsl απο το καφαο ΟΤΑΝ το καφαο εχει αλλαχτει με καινουριο επισης ειτε το θες ειτε οχι ειναι μεχρι 24mbit μεχρι 50 mbit. αν θες να μην ειναι μεχρι τοτε ζητας μισθωμενο κυκλωμα με 3ψηφια τιμη και πανω και σου φερνουν σπιτι και gigabit.ακομα και καταγγελια να κανειες σε εεττ ενα απο τα δυο θα γινει.το ενα θα ειναι να κλεισει οτι ετσι ειναι το δικτυο(δεδομενη ποιοτητα δικτυου) το δευτερο να προσπαθησουν αν θελουν να σου βρουν καλυτερο ζευγαρι μηπως παιξεις καλυτερα.χωρις βεβαια να ειναι υποχρεωμενοκ.η ταχυτητα μπορει να πεσει για απειρους λογους καποιοι ειναι απολυτως λογικοι διοτι ετσι παιζει to adsl .και δεν εισαι ο μονος που εχεις αυτο τι θεμα.ενας συνηθισμενος λογος ειναι το crosstalk οσο για τον @jkoukos αν εχεις δει την συνεισφορα του στο forum και αυτα που εχει γραψει θα αναθεωρουσες για αυτα που ειπες αφου οι γνωσεις του ειναι παραααααα πολλες επι του αντικειμενου.απλα δεν θες να δεχτεις οτι αλλο τι θελουμε και αλλο τι γινεται
masteripper Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, poulinos είπε μα δεν θα σε ρωταγε κανεις αμα επαιζε.ο οτε δεν ειναι καν καθολικος παροχος κοινως δεν ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει ιντερνετ τοσο απλα.αν πας forthnet που ειναι καθολικος θα σου δωσει ενα ωραιο δορυφορικο . υπαρχει μεγαλη η μαλλον χαοτικη διαφορα απο το σε αλλαζω καφαο με το σου δινω adsl απο το καφαο ΟΤΑΝ το καφαο εχει αλλαχτει με καινουριο επισης ειτε το θες ειτε οχι ειναι μεχρι 24mbit μεχρι 50 mbit. αν θες να μην ειναι μεχρι τοτε ζητας μισθωμενο κυκλωμα με 3ψηφια τιμη και πανω και σου φερνουν σπιτι και gigabit.ακομα και καταγγελια να κανειες σε εεττ ενα απο τα δυο θα γινει.το ενα θα ειναι να κλεισει οτι ετσι ειναι το δικτυο(δεδομενη ποιοτητα δικτυου) το δευτερο να προσπαθησουν αν θελουν να σου βρουν καλυτερο ζευγαρι μηπως παιξεις καλυτερα.χωρις βεβαια να ειναι υποχρεωμενοκ.η ταχυτητα μπορει να πεσει για απειρους λογους καποιοι ειναι απολυτως λογικοι διοτι ετσι παιζει to adsl .και δεν εισαι ο μονος που εχεις αυτο τι θεμα.ενας συνηθισμενος λογος ειναι το crosstalk οσο για τον @jkoukos αν εχεις δει την συνεισφορα του στο forum και αυτα που εχει γραψει θα αναθεωρουσες για αυτα που ειπες αφου οι γνωσεις του ειναι παραααααα πολλες επι του αντικειμενου.απλα δεν θες να δεχτεις οτι αλλο τι θελουμε και αλλο τι γινεται εχω μια κακιά συνήθεια να απαντάω όπως μου μιλάνε...εγώ δεν έθιξα κανέναν προσωπικά αντιθέτως κάποιοι μίλησαν με ανάρμοστο τόνο και φυσικά ανταπάντησα... Αν οι προλαλήσαντες έχουν κάποιο συγκεκριμένο συμφέρον να υπερασπιστούν την συγκεκριμένη κατάσταση καλά και το κάνουν ..το ίδιο θα έκανα και εγώ στην θέση τους. Απο εκεί και πέρα υπάρχει κάτι που ξεπερνάει την δικιά μου λογική και όσον αφορά τις γνώσεις μου ,δυστυχώς για όσους τις αμφισβήτησαν να ξέρεις ότι περισσεύουν τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, και αν διαβάσεις προσεκτικά αυτά που έγραψα θα δεις ότι δεν εμπεριέχουν κανένα προσωπικό στοιχείο κάτι που δεν τηρήθηκε απο την ομάδα των "υπερασπιστών" η οποία σε απλές παρατηρήσεις αντέδρασαν με άκρατη προσωπική επίθεση, τώρα αν κάποιος απο τους "υπερασπιστές" ανήκουν στην ομάδα σχεδιασμού των δικτύων τότε νομίζω ότι θα μπορούσε καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις