jkoukos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Προφανώς δεν γνωρίζεις ότι καμιά οικοδομή δεν συνδέεται απ' ευθείας με δικό της καλώδιο με μια καμπίνα. Και γι' αυτό βγάζεις το συμπέρασμα που έχεις περί ασχετοσύνης αυτών που σχεδίασαν το δίκτυο. Όπως και δεν γνωρίζεις πολλά πράγματα, συγχέοντας ορολογίες και εικονίτσες που βρίσκεις στο διαδίκτυο. Κάποια στιγμή, πριν πολλά-πολλά χρόνια και πιθανόν αρκετά πριν γεννηθείς, ο ΟΤΕ (και μόνο αυτός) άπλωσε το χάλκινο δίκτυο ώστε να έχουμε τηλεφωνικές συνδέσεις στα σπίτια μας. Τοποθέτησε λοιπόν κάποιες καμπίνες, ανάλογα τον πληθυσμό εκείνης της εποχής συν ένα επιπλέον ποσοστό για μελλοντικές απαιτήσεις συνδέσεων. Με τα χρόνια άρχισαν να χτίζονται πολυκατοικίες ή περισσότερες μονοκατοικίες. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μην επαρκούν οι γραμμές που είχε περάσει δεκαετίες πριν. Οπότε έκανε αναβάθμιση, τοποθετώντας σε επιλεγμένες περιοχές επιπρόσθετες καμπίνες και ανάλογα τον αριθμό του πληθυσμού στα συγκεκριμένα οικοδομικά τετράγωνα. Π.χ. εκεί που πρώτα μία καμπίνα κάλυπτε 10 οικοδομικά τετράγωνα, τώρα χρειάζονται 2-3. Το που τις έβαλε κυρίως είχε να κάνει με το πόσο κορεσμένα ήταν τα καλώδια που ήδη είχε περάσει και ποια τετράγωνα κάλυπταν αυτά βάσει της όδευση τους. Και λογικά τώρα θα μου πεις, μα πως είναι δυνατόν να έβαλαν νέα καμπίνα πλησίον του σπιτιού μου και να παρέμεινα συνδεδεμένος στην παλαιότερη και μακρύτερη. Κι όμως είναι και συμβαίνει σε πλείστες περιπτώσεις. Το κρίσιμο σημείο είναι η όδευση των καλωδίων που ήδη υπήρχαν. Βλέπεις όπως έγραψα και στην αρχή, το σπίτι σου (βασικά όλες οι οικοδομές) δεν συνδέονται με ένα καλώδιο κατευθείαν στην καμπίνα. Αυτό που συμβαίνει και γίνεται σε όλο τον γαλαξία (και στις οπτικές ίνες) είναι να φεύγει ένα μεγάλο καλώδιο που παίζει τον ρόλο κεντρικού κορμού με π.χ. 100 ζεύγη. Από εκεί που περνά περιοδικά συνδέονται πάνω του μικρότερα καλώδια (π.χ. 10 ζευγών) που αυτά τερματίζουν στις οικοδομές μας. Άρα χοντρικά στο παράδειγμα σε αυτό το κεντρικό καλώδιο συνδέονται μέχρι 10 οικοδομές οι οποίες καλύπτουν κάποια Χ οικοδομικά τετράγωνα. Όταν λοιπόν έγινε χρόνια πριν η αναβάθμιση και μπήκε η διπλανή σου καμπίνα, το δικό σας κεντρικό καλώδιο δεν ήταν κορεσμένο και είχε ακόμη δυνατότητα να συνδεθούν και άλλοι συνδρομητές, οπότε η νέα καμπίνα αποφασίσθηκε να καλύψει τα οικοδομικά τετράγωνα μετά από το δικό σας. Βάζω στοίχημα ότι η καμπίνα που λες δεν είναι στο δικό σας τετράγωνο αλλά σε γειτονικό και σας διαχωρίζει δρόμος. Είναι σύνηθες η μία πλευρά του δρόμου να καλύπτεται από μία καμπίνα και η απέναντι με άλλη ανάλογα πως έγινε η όδευση των κεντρικών κορμών. Ειδικά σε πολυπληθείς περιοχές είναι γνωστό ότι μια περιοχή ανήκει σε 2 αστικά κέντρα του ΟΤΕ, οπότε είναι λογικότατο οικοδομές που γειτνιάζουν μεταξύ τους και βρίσκονται στα όρια να συνδέονται σε διαφορετικά κέντρα. 3
masteripper Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, jkoukos είπε Προφανώς δεν γνωρίζεις ότι καμιά οικοδομή δεν συνδέεται απ' ευθείας με δικό της καλώδιο με μια καμπίνα. Και γι' αυτό βγάζεις το συμπέρασμα που έχεις περί ασχετοσύνης αυτών που σχεδίασαν το δίκτυο. Όπως και δεν γνωρίζεις πολλά πράγματα, συγχέοντας ορολογίες και εικονίτσες που βρίσκεις στο διαδίκτυο. Κάποια στιγμή, πριν πολλά-πολλά χρόνια και πιθανόν αρκετά πριν γεννηθείς, ο ΟΤΕ (και μόνο αυτός) άπλωσε το χάλκινο δίκτυο ώστε να έχουμε τηλεφωνικές συνδέσεις στα σπίτια μας. Τοποθέτησε λοιπόν κάποιες καμπίνες, ανάλογα τον πληθυσμό εκείνης της εποχής συν ένα επιπλέον ποσοστό για μελλοντικές απαιτήσεις συνδέσεων. Με τα χρόνια άρχισαν να χτίζονται πολυκατοικίες ή περισσότερες μονοκατοικίες. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μην επαρκούν οι γραμμές που είχε περάσει δεκαετίες πριν. Οπότε έκανε αναβάθμιση, τοποθετώντας σε επιλεγμένες περιοχές επιπρόσθετες καμπίνες και ανάλογα τον αριθμό του πληθυσμού στα συγκεκριμένα οικοδομικά τετράγωνα. Π.χ. εκεί που πρώτα μία καμπίνα κάλυπτε 10 οικοδομικά τετράγωνα, τώρα χρειάζονται 2-3. Το που τις έβαλε κυρίως είχε να κάνει με το πόσο κορεσμένα ήταν τα καλώδια που ήδη είχε περάσει και ποια τετράγωνα κάλυπταν αυτά βάσει της όδευση τους. Και λογικά τώρα θα μου πεις, μα πως είναι δυνατόν να έβαλαν νέα καμπίνα πλησίον του σπιτιού μου και να παρέμεινα συνδεδεμένος στην παλαιότερη και μακρύτερη. Κι όμως είναι και συμβαίνει σε πλείστες περιπτώσεις. Το κρίσιμο σημείο είναι η όδευση των καλωδίων που ήδη υπήρχαν. Βλέπεις όπως έγραψα και στην αρχή, το σπίτι σου (βασικά όλες οι οικοδομές) δεν συνδέονται με ένα καλώδιο κατευθείαν στην καμπίνα. Αυτό που συμβαίνει και γίνεται σε όλο τον γαλαξία (και στις οπτικές ίνες) είναι να φεύγει ένα μεγάλο καλώδιο που παίζει τον ρόλο κεντρικού κορμού με π.χ. 100 ζεύγη. Από εκεί που περνά περιοδικά συνδέονται πάνω του μικρότερα καλώδια (π.χ. 10 ζευγών) που αυτά τερματίζουν στις οικοδομές μας. Άρα χοντρικά στο παράδειγμα σε αυτό το κεντρικό καλώδιο συνδέονται μέχρι 10 οικοδομές οι οποίες καλύπτουν κάποια Χ οικοδομικά τετράγωνα. Όταν λοιπόν έγινε χρόνια πριν η αναβάθμιση και μπήκε η διπλανή σου καμπίνα, το δικό σας κεντρικό καλώδιο δεν ήταν κορεσμένο και είχε ακόμη δυνατότητα να συνδεθούν και άλλοι συνδρομητές, οπότε η νέα καμπίνα αποφασίσθηκε να καλύψει τα οικοδομικά τετράγωνα μετά από το δικό σας. Βάζω στοίχημα ότι η καμπίνα που λες δεν είναι στο δικό σας τετράγωνο αλλά σε γειτονικό και σας διαχωρίζει δρόμος. Είναι σύνηθες η μία πλευρά του δρόμου να καλύπτεται από μία καμπίνα και η απέναντι με άλλη ανάλογα πως έγινε η όδευση των κεντρικών κορμών. Ειδικά σε πολυπληθείς περιοχές είναι γνωστό ότι μια περιοχή ανήκει σε 2 αστικά κέντρα του ΟΤΕ, οπότε είναι λογικότατο οικοδομές που γειτνιάζουν μεταξύ τους και βρίσκονται στα όρια να συνδέονται σε διαφορετικά κέντρα. Υπάρχει και μια μαγική λεξούλα που λέγεται "προσαρμόζομαι"...απο εκεί και πέρα να ευλογήσουμε τον OTE και τον κάθε ΟΤΕ είναι εύκολο...απλώς λέμε ότι τα έκαναν όλα σωστά και κάπου εκεί μπορείς να το κλείσεις....ή να πεις ότι έχουμε καινούργια δεδομένα και ποιά είναι η καλύτερη θέση να τοποθετήσουμε μια καμπίνα..... 1
NikosKallithea Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, masteripper είπε ποιά είναι η καλύτερη θέση (για πάρτη μου) να τοποθετήσουμε μια καμπίνα..... Fixed 1
masteripper Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Fixed Με παρεξηγείς...εγώ ποτέ δεν ζήτησα κάτι περισσότερο απο οποιοδήποτε άλλο...και σίγουρα δεν θέλω μια καμπίνα για πάρτη μου...αλλά το λογικό είναι λογικό και το παράλογο είναι παράλογο...
NikosKallithea Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, masteripper είπε αλλά το λογικό (μου) είναι λογικό και το παράλογο είναι παράλογο... Δεν ζήτησες αλλά συνεχίζεις τα εγωκεντρικά ποστς σου παρόλες τις εξηγήσεις που σου δωθηκαν παραπάνω Τεσπα καλό βράδυ 2
masteripper Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Τέτοιο φαν κλαμπ του OTE δεν το περίμενα...άντε και την Δευτέρα η μετοχή θα πάρει αύξηση..
jkoukos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Κοίτα να σε πείσω δεν μπορώ, αλλά δεν δέχομαι χαρακτηρισμούς. Δεν με ξέρεις, ούτε που δουλεύω , ούτε τι γνώσεις έχω, αλλά και σε ποιον "θεό" πιστεύω. Από τα γραφόμενά σου και μάλιστα με το ύφος που τα γράφεις και το συντακτικό, βλέπω ότι απλά δεν έχεις τις γνώσεις να καταλάβεις τι σου λέμε. Το διαδίκτυο είναι μεγάλη πηγή πληροφοριών, αρκεί κανείς να αποζητά την γνώση, να είναι δεκτικός σε αυτή και μην έχει παρωπίδες. Φυσικά χρειάζεται και εμπειρία να φιλτράρει τα δεδομένα, διαχωρίζοντας την ήρα από το στάρι. Κάτι που φαίνεται δεν τα κατέχεις. Καλό σου βράδυ. 1
masteripper Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, jkoukos είπε Κοίτα να σε πείσω δεν μπορώ, αλλά δεν δέχομαι χαρακτηρισμούς. Δεν με ξέρεις, ούτε που δουλεύω , ούτε τι γνώσεις έχω, αλλά και σε ποιον "θεό" πιστεύω. Από τα γραφόμενά σου και μάλιστα με το ύφος που τα γράφεις και το συντακτικό, βλέπω ότι απλά δεν έχεις τις γνώσεις να καταλάβεις τι σου λέμε. Το διαδίκτυο είναι μεγάλη πηγή πληροφοριών, αρκεί κανείς να αποζητά την γνώση, να είναι δεκτικός σε αυτή και μην έχει παρωπίδες. Φυσικά χρειάζεται και εμπειρία να φιλτράρει τα δεδομένα, διαχωρίζοντας την ήρα από το στάρι. Κάτι που φαίνεται δεν τα κατέχεις. Καλό σου βράδυ. Είσαι σίγουρος ότι τις κατέχεις εσύ...έτσι απο περιέργεια...
razorblade334 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, masteripper είπε Λοιπόν ...η ιστορία έχει ως εξής... Έχω μια γραμμούλα ADSL (τώρα στην Wind) και εδώ και χρόνια συγχρόνιζα στα 14-15 Mbps...ξαφνικά έπεσε στα 11.5 Mbps και τσίμπησε και το Ping προς τα πάνω...οπότε λογικά άρχισα τα τηλέφωνα...τηλέφωνο απο εδώ..τηλέφωνο απο εκεί...τελικά κατέληξα σε 1 τεχνικό της Wind ο οποίος επικοινώνησε με τεχνικό του OTE και τον ενημέρωσε ότι λόγω ίνας θα πρέπει να περιμένουμε πότε και αν γίνουν εργασίες για αλλαγή σε ίνα...στο μεταξύ η καμπίνα του OTE είναι στα 20 μέτρα βαριά - βαριά και ολοκαίνουργα....το καλοκαίρι την περάσαν....και λογικά κάπου εκεί θα τελείωνε η υπόθεση με ευχολόγια και λιτανείες για το αν και πότε θα γίνει η αλλαγή.. Έλα όμως που στην ίδια οικοδομή είναι τα πεθερικά μου και έχουν και αυτή σύνδεση στο Internet(Cosmote)...Οπότε λέω ας πάνω να ρίξω μια ματιά να δώ μήπως η Wind με ταιζει κουτόχορτο...πάω λοιπόν και βλέπω ταχύτητα 12.8 Mbps...άρα είμαστε πάνω κάτω στα ίδια...αθώα η Wind Ψάχνω τις γύρω γειτονιές όλοι με γραμμές VDSL 50αρες και 100αρες χαλαρά ...τα παίρνω στο κρανίο....οπότε και πηγαίνω στον ΟΤΕ και ρωτάω πως είναι δυνατόν να είμαστε τόσο χαμηλά ενώ όλοι οι γύρω μου είναι στις διαστημικές ταχύτητες...εντάξει δεν θα ζητήσω κάτι παράλογο...απλώς να έχω την παλιά μου ταχύτητα.... Και σκάει η βόμβα ...εμένα δεν μου δίνουν απο την καμπίνα δίπλα αλλά απο την άλλη άκρη του κόσμου..δίνω και χάρτη για να καταλάβετε την έκταση της βλακείας Δηλαδή ήμαρτον ...ποιος σκέφτηκε (ΔΕΝ σκέφτηκε σίγουρα)....να πάνε βόλτα τα καλώδια μου να επισκεφτεί 2 τετράγωνα και τελικά να πάει να κουμπώσει στο απηρχαιωμένο ΚΑΦΑΟ...δηλαδή αναρωτιέμαι τι πίνουν και δεν μας δίνουν....να ζούμε σε μια μόνιμη νιρβάνα.....ήμαρτον.... αστεροειδής διάταξη δικτύου δεν έχουν δει ποτέ στην ζωή τους ώστε να γίνεται η καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση των διασυνδέσεων τους... Τέσπα μάλλον μόνος μου τα λέω και λογικα΄δεν θα υπάρχει κανένας να τα ακούσει.....αυτό για να καταλάβετε σε τι μπανανία ζούμε και δυστυχώς έχουμε βάλει άτομα ανίδεα στις θέσεις που δεν θα έπρεπε να τις βλέπουν ούτε με το κυάλι.... Αλλά (τώρα το θυμήθηκα)....πριν απο πολλά χρόνια πέτυχα 1 κύριο μεσήλικα στο τραίνο και διάβαζε κάποιο βιβλιαράκι σχετικά με το Internet....αν θυμάμαι καλά μου είχε πεί ότι είναι τεχνικός του OTE και τους είχαν αλλάξει τα φώτα τότε να μάθουν τις νέες τεχνολογίες...μιλάμε για τον πρώτο καιρό του ISDN....φυσικά δεν είχε καμμία απολύτως όρεξη να μάθει εξ ου και το παράπονο.... εγω ζω εδω και 2 χρονια στο κεντρο της χαλκιδος και δεν μπορουν να βαλουν καν τηλφωνο καμια εταιρεια...
isay Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, masteripper είπε Λοιπόν ...η ιστορία έχει ως εξής... Εχεις λίγο μια εσφαλμένη εικονα για τις τηλεφωνικές καλωδιώσεις σε πολεις. Ο χαλκός που έρχεται στην πολυκατοικία σου ειναι συνδεμένος σε κάποιο καφαο εδώ και πολλά χρονια (ισως και προ dialup αν μενεις σε παλια γειτονια). Αυτό ειναι το καφαο σου και απο εκει παιρνεις τηλεφωνια και internet. Φαντάσου οτι απο εκει ξεκινάνε μασουρια υπογειων, υπεργιων και εναέριων (ή συνδυασμους) καλωδίων που εξυπηρετουν το οικοδομικο σου τετραγωνο και τα γειτονικά του. To διπλανο σου καφαο που αναβαθμίστηκε αφενός εξυπηρετεί αλλα οικοδομικα τετράγωνα και μπορει να ειναι και ενδιάμεσος σταθμός για αλλο επομενο καφαο (χωρις να ειναι αναγκαια το δικό σου) Υπο αυτό το πρισμα σκέψης, για να πάρεις εσυ απο το διπλανο σου καφαο, δεν γινεται τραβάμε ένα καλώδιο αλλά θα πρεπει ο οτε να ανακατευθύνει (δηλαδη να ρίξει πολλά καλώδια) για όλες τις συνδεσεις του παλιου καφαο 9απο εκει που παιρνεις) προς το νεο γειτονικο σου καφαο και μονο τοτε θα μπορεις να παρεις συνδεση απο εκει. Αυτό μπορει να μη γινει ποτε ή να γινει μετα απο πολλα χρόνια. Εδω που μένω τώρα το καφαό ΜΟΥ ειναι στην πισω ακριβώς πλευρα του οικοδομικου μου τετραγώνου. Αν βγω στο μπαλκόνι μου, ακριβώς απεναντι στο δρόμο (2ης κυκλοφορίας) και στη φάτσα μου ειχε ενα παλιο καφαο το οποιο προσφατα αναβαθμιστηκε. Δεν παιρνω απο εκει υπηρεσίες και δεν μπορώ να πάρω (οσο κι αν με βολευε ή ήθελα) γιατί αυτο το καφαο εξυπηρετεί οικοδομικά τετράγωνα που ειναι απο την αλλη πλευρα του δρομου και μέσα. Αυτα με τον προβληματισμό σου. Απο εκει και πέρα, το βασικοτερο σου προβλημα δεν ειναι ο οτε και οι καμπινες του, αλλα η εταιρεια που εχεις για παροχο. Get used to it.
masteripper Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, isay είπε Εχεις λίγο μια εσφαλμένη εικονα για τις τηλεφωνικές καλωδιώσεις σε πολεις. Ο χαλκός που έρχεται στην πολυκατοικία σου ειναι συνδεμένος σε κάποιο καφαο εδώ και πολλά χρονια (ισως και προ dialup αν μενεις σε παλια γειτονια). Αυτό ειναι το καφαο σου και απο εκει παιρνεις τηλεφωνια και internet. Φαντάσου οτι απο εκει ξεκινάνε μασουρια υπογειων, υπεργιων και εναέριων (ή συνδυασμους) καλωδίων που εξυπηρετουν το οικοδομικο σου τετραγωνο και τα γειτονικά του. To διπλανο σου καφαο που αναβαθμίστηκε αφενός εξυπηρετεί αλλα οικοδομικα τετράγωνα και μπορει να ειναι και ενδιάμεσος σταθμός για αλλο επομενο καφαο (χωρις να ειναι αναγκαια το δικό σου) Υπο αυτό το πρισμα σκέψης, για να πάρεις εσυ απο το διπλανο σου καφαο, δεν γινεται τραβάμε ένα καλώδιο αλλά θα πρεπει ο οτε να ανακατευθύνει (δηλαδη να ρίξει πολλά καλώδια) για όλες τις συνδεσεις του παλιου καφαο 9απο εκει που παιρνεις) προς το νεο γειτονικο σου καφαο και μονο τοτε θα μπορεις να παρεις συνδεση απο εκει. Αυτό μπορει να μη γινει ποτε ή να γινει μετα απο πολλα χρόνια. Εδω που μένω τώρα το καφαό ΜΟΥ ειναι στην πισω ακριβώς πλευρα του οικοδομικου μου τετραγώνου. Αν βγω στο μπαλκόνι μου, ακριβώς απεναντι στο δρόμο (2ης κυκλοφορίας) και στη φάτσα μου ειχε ενα παλιο καφαο το οποιο προσφατα αναβαθμιστηκε. Δεν παιρνω απο εκει υπηρεσίες και δεν μπορώ να πάρω (οσο κι αν με βολευε ή ήθελα) γιατί αυτο το καφαο εξυπηρετεί οικοδομικά τετράγωνα που ειναι απο την αλλη πλευρα του δρομου και μέσα. Αυτα με τον προβληματισμό σου. Απο εκει και πέρα, το βασικοτερο σου προβλημα δεν ειναι ο οτε και οι καμπινες του, αλλα η εταιρεια που εχεις για παροχο. Get used to it. Όλα αυτά σωστά και αποδεκτά αλλά : ΑΝ όμως εσύ έπαιρνες τελικά απο το ΚΑΦΑΟ μπροστά στο σπίτι σου και εσύ θα είχες καλύτερη ποιότητα υπηρεσίας και η πόρτα που θα άφηνες θα εξυπηρετουσε καλυτερα κάποιον συμπολίτη σου που έχει μπροστά στο σπίτι του το δικό σου ΚΑΦΑΟ και πιθανόν παίρνει απο κάποιο ΚΑΦΑΟ στο πίσω τετράγωνο..
Alexandros7474 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, masteripper είπε Είσαι σίγουρος ότι τις κατέχεις εσύ...έτσι απο περιέργεια... Εγω διαβάζοντας παντως είμαι βεβαίως ότι κατέχει γνώσεις , και εχω εργαστεί στις τηλεπικοινωνίες για 19 χρόνια , και παράλληλα καταλαβαίνω ότι είσαι μυρωδιάς και προσβλητικός . 1
kage Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) http://fttxgr.eu Δεν ειναι official Στο adsl υπο περιπτωσεις παιρνεις απο α.κ. και οχι απο kv(κα φαο)..γενικα παιζουν πολλα στα adsl...οπως και εκεινα τα pcm που χαλαγαν τις ταχυτητες κτλ .οποτε σε καθε αλλαγη παροχου που κανατε μπορει να αλλαζε η δρομολογηση βρογχος... Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από kage
isay Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, masteripper είπε Όλα αυτά σωστά και αποδεκτά αλλά : ΑΝ όμως εσύ έπαιρνες τελικά απο το ΚΑΦΑΟ μπροστά στο σπίτι σου και εσύ θα είχες καλύτερη ποιότητα υπηρεσίας και η πόρτα που θα άφηνες θα εξυπηρετουσε καλυτερα κάποιον συμπολίτη σου που έχει μπροστά στο σπίτι του το δικό σου ΚΑΦΑΟ και πιθανόν παίρνει απο κάποιο ΚΑΦΑΟ στο πίσω τετράγωνο.. Είσαι σε άρνηση να κατανοήσεις οτι ο σχεδιασμός έγινε πολλα χρόνια πριν και οποιοσδηποτε αλλαγες γίνονται ΜΑΖΙΚΑ με με μακροχρονιο προγραμματισμο. Για να πάρω τωρα απο την απεναντι καμπινα πρεπει ΟΛΕΣ οι συνδεσεις του τετραγωνου να πάνε στην απεναντι καμπινα, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να τραβήξουν ένα καλώδιο απο το μπαλκονι μου μεχρι απεναντι. Επισης ατοπο το παραδειγμα για τις πορτες, γιατί δεν ξέρεις/ξέρω πόσο μπουκωμένο ειναι το απεναντι καφαο μου και αν πάνε εκει οι 50 συνδέσεις του τετραγώνου μου, αν θα τις στερηθουν 50 γειτονες μου στα απεναντι οικοδομικα τετράγωνα.
masteripper Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Alexandros7474 είπε Εγω διαβάζοντας παντως είμαι βεβαίως ότι κατέχει γνώσεις , και εχω εργαστεί στις τηλεπικοινωνίες για 19 χρόνια , και παράλληλα καταλαβαίνω ότι είσαι μυρωδιάς και προσβλητικός . Ενδιαφέρουσα χρηση λέξεων ..ειδικά αυτό με το "μυρωδιάς" ...μια λέξη που εφηυρε ο πανμέγιστος Αλέφας....κατάλοιπο της ποδοσφαιρικής σου παιδεία...σορρυ αλλά δεν την γνώριζα.. Επίσης όσον αφορά το "προσβλητικός" ...εγώ τουλάχιστον δεν εντόπισα κάτι άξιο μνείας..έγραψε μια μικρή έκθεση ιδεών και απλώς του απάντησα ότι για να προχωρήσει μια κατάσταση πρέπει να προσαρμοζόμαστε ειδάλλως ακολουθούμε τους δεινόσαυρους στην λήθη. 2 λεπτά πριν, isay είπε Είσαι σε άρνηση να κατανοήσεις οτι ο σχεδιασμός έγινε πολλα χρόνια πριν και οποιοσδηποτε αλλαγες γίνονται ΜΑΖΙΚΑ με με μακροχρονιο προγραμματισμο. Για να πάρω τωρα απο την απεναντι καμπινα πρεπει ΟΛΕΣ οι συνδεσεις του τετραγωνου να πάνε στην απεναντι καμπινα, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να τραβήξουν ένα καλώδιο απο το μπαλκονι μου μεχρι απεναντι. Επισης ατοπο το παραδειγμα για τις πορτες, γιατί δεν ξέρεις/ξέρω πόσο μπουκωμένο ειναι το απεναντι καφαο μου και αν πάνε εκει οι 50 συνδέσεις του τετραγώνου μου, αν θα τις στερηθουν 50 γειτονες μου στα απεναντι οικοδομικα τετράγωνα. Αληθές αλλά ελπίζω να συμφωνείς ότι δεν είναι και ανέφικτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις