Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν ...η ιστορία έχει ως εξής...

Έχω μια γραμμούλα ADSL (τώρα στην Wind) και εδώ και χρόνια συγχρόνιζα στα 14-15 Mbps...ξαφνικά έπεσε στα 11.5 Mbps και τσίμπησε και το Ping προς τα πάνω...οπότε λογικά άρχισα τα τηλέφωνα...τηλέφωνο απο εδώ..τηλέφωνο απο εκεί...τελικά κατέληξα σε 1 τεχνικό της Wind ο οποίος επικοινώνησε με τεχνικό του OTE και τον ενημέρωσε ότι λόγω ίνας θα πρέπει να περιμένουμε πότε και αν γίνουν εργασίες για  αλλαγή σε ίνα...στο μεταξύ η καμπίνα του OTE είναι στα 20 μέτρα βαριά - βαριά και ολοκαίνουργα....το καλοκαίρι την περάσαν....και λογικά κάπου εκεί θα τελείωνε η υπόθεση με ευχολόγια και λιτανείες για το αν και πότε θα γίνει η αλλαγή..

Έλα όμως που στην ίδια οικοδομή είναι τα πεθερικά μου και έχουν και αυτή σύνδεση στο Internet(Cosmote)...Οπότε λέω ας πάνω να ρίξω μια ματιά να δώ μήπως η Wind με ταιζει κουτόχορτο...πάω λοιπόν και βλέπω ταχύτητα 12.8 Mbps...άρα είμαστε πάνω κάτω στα ίδια...αθώα η Wind

Ψάχνω τις γύρω γειτονιές όλοι με γραμμές VDSL 50αρες και 100αρες χαλαρά ...τα παίρνω στο κρανίο....οπότε  και πηγαίνω στον ΟΤΕ και ρωτάω  πως είναι δυνατόν να είμαστε τόσο χαμηλά ενώ όλοι οι γύρω μου είναι στις διαστημικές ταχύτητες...εντάξει δεν θα ζητήσω κάτι παράλογο...απλώς να έχω την παλιά μου ταχύτητα....

Και σκάει η βόμβα ...εμένα δεν μου δίνουν απο την καμπίνα δίπλα αλλά απο την άλλη άκρη του κόσμου..δίνω και χάρτη για να καταλάβετε την έκταση της βλακείας

image.png.3d5df5261ec48f094ad63855e9c6fea4.png

Δηλαδή ήμαρτον ...ποιος σκέφτηκε (ΔΕΝ σκέφτηκε σίγουρα)....να πάνε βόλτα τα καλώδια μου να επισκεφτεί 2 τετράγωνα και τελικά να πάει να κουμπώσει στο απηρχαιωμένο ΚΑΦΑΟ...δηλαδή αναρωτιέμαι τι πίνουν και δεν μας δίνουν....να ζούμε σε μια μόνιμη νιρβάνα.....ήμαρτον.... αστεροειδής διάταξη δικτύου δεν έχουν δει ποτέ στην ζωή τους ώστε να γίνεται η καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση των διασυνδέσεων τους...

220px-StarNetwork.svg.png

Τέσπα μάλλον μόνος μου τα λέω και λογικα΄δεν θα υπάρχει κανένας να τα ακούσει.....αυτό για να καταλάβετε σε τι μπανανία ζούμε και δυστυχώς έχουμε βάλει άτομα ανίδεα στις θέσεις που δεν θα έπρεπε να τις βλέπουν ούτε με το κυάλι....

Αλλά (τώρα το θυμήθηκα)....πριν απο πολλά χρόνια πέτυχα 1 κύριο μεσήλικα στο τραίνο και διάβαζε κάποιο βιβλιαράκι σχετικά με το Internet....αν θυμάμαι καλά μου είχε πεί ότι είναι τεχνικός του OTE και τους είχαν αλλάξει τα φώτα τότε να μάθουν τις νέες τεχνολογίες...μιλάμε για τον πρώτο καιρό του ISDN....φυσικά δεν είχε καμμία απολύτως όρεξη να μάθει εξ ου και το παράπονο....

Επεξ/σία από masteripper
  • Like 1
  • Sad 3
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τα συγχέεις λίγο. Ο τεχνικός που αναφέρεις δεν έχει καμία σχέση. Η κοσμοτέ άλλωστε και όλες οι εταιρίες είναι ιδιοτικές κατά κύριο λόγο πια.

Αυτό που μας δείχνεις είναι αρκετά μπακάλικο, πρώτων δεν βλέπουμε το πλέγμα και τι εξυπηρετεί.

Δεύτερον δεν ξέρουμε αν αυτά που μας δείχνεις είναι στο ίδιο σχέδιο. Δηλαδή αν η καμπίνα που σε εξυπηρετεί έχει σκοπό να αναβαθμιστεί.

Δεν διαφωνώ ότι η Ελλάδα έχει από τα χειρότερα δίκτυα και δεν τους δικαιολογώ. Αλλά επειδή μας δείχνεις ένα μπακάλικο τρόπο αυτό δεν σημαίνει ότι το δίκτυο έχει κακό σχεδιασμό. Άλλωστε και στο άλλο καφάο να ήσουν αν έχεις 24 λίγο δύσκολα θα πάρεις πάνω από 15.

Υ.Γ.: Επειδή ανέβηκε το ping σου πιστεύω ότι είσαι υπό αναβάθμιση και μάλλον γι΄αυτό θα μεταφέρθηκες προσωρινά εκεί.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Τα συγχέεις λίγο. Ο τεχνικός που αναφέρεις δεν έχει καμία σχέση. Η κοσμοτέ άλλωστε και όλες οι εταιρίες είναι ιδιοτικές κατά κύριο λόγο πια.

Αυτό που μας δείχνεις είναι αρκετά μπακάλικο, πρώτων δεν βλέπουμε το πλέγμα και τι εξυπηρετεί.

Δεύτερον δεν ξέρουμε αν αυτά που μας δείχνεις είναι στο ίδιο σχέδιο. Δηλαδή αν η καμπίνα που σε εξυπηρετεί έχει σκοπό να αναβαθμιστεί.

Δεν διαφωνώ ότι η Ελλάδα έχει από τα χειρότερα δίκτυα και δεν τους δικαιολογώ. Αλλά επειδή μας δείχνεις ένα μπακάλικο τρόπο αυτό δεν σημαίνει ότι το δίκτυο έχει κακό σχεδιασμό. Άλλωστε και στο άλλο καφάο να ήσουν αν έχεις 24 λίγο δύσκολα θα πάρεις πάνω από 15.

Υ.Γ.: Επειδή ανέβηκε το ping σου πιστεύω ότι είσαι υπό αναβάθμιση και μάλλον γι΄αυτό θα μεταφέρθηκες προσωρινά εκεί.

Θα το επιβεβαιώσω για το καλώδιο είναι εναέριο και το βλέπω....θα το προχωρήσω με τα πόδια για να δω τι παίζει ...πάντως υποψιάζομαι ότι το περπατάνε έτσι

image.png.834c02d43e2afea814dc8d19aebf675d.png

Η κόκκινη γραμμή αυτή που λογικά είναι τώρα και η μπλε αυτή που θα έπρεπε να είναι....είμαι 1000% σίγουρος ότι πήγαινε μέχρι την γωνία ...το θέμα είναι αν περνούσε το δρόμο ή όχι...θεώρησα ...φαντάζομαι λογικά...ότι θα έπρεπε να περνάει τον δρόμο.....δεν είναι και καμμιά λεωφόρος....τώρα αν το στρίψαν για να αποφύγουν το σκάψιμο ...εντάξει το τερμάτισαν τότε......

• Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και γιατί μα ειναι ετσι η μπλε γραμμη;

Το πιθανότερο είναι να έρχεται απο δεξια σου(στο σχεδιο)

Δυο καμπίνες δεν αλληλοσυμπληρώνονται

Τωρα στην ουσία πρέπει να περιμένεις να γινει αναβάθμιση στην δικια σου καμπίνα

Με την προϋπόθεση βέβαια οτι εισαι σίγουρος για το απο ποια καμπίνα παίρνεις

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι το καλώδιο είναι εναέριο? Οτί παίρνεις από αυτή την καμπίνα είσαι σίγουρος. Οπώς σου είπα ρώτησες μήπως είναι υπό αναβάθμιση?

Το να περάσει καλώδιο την λεωφόρο επειδή βολεύει συγκεκριμένα εσένα δεν είναι λύση. Εσύ το τερματίζεις έτσι? Άλλωστε η απόσταση από την καμπίνα που είσαι δεν είναι μεγάλη ειδικά αν είναι οπτική ίνα. Πόσο ping έχεις δηλαδή. ? Και πόσο ping έχει το συγκενικό σπίτι που έχει κοσμοτέ.

Επίσης για 24 γραμμή σε Ελλάδα οι περισσότεροι παίρνουν 12-15 οπότε δεν είναι κάτι το τραγικό. Στο ανέφερα και πριν και στο άλλο καφάο να πας δεν θα δεις διαφορά στην ταχύτητα αν δεν αναβαθμίσεις. Στο ping όμως θα δεις διαφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την καμπίνα σίγουρο είναι...10 φορές το έλεγξα με τον τεχνικό...

Επίσης πιο είναι πιο λογικό:

image.png.fa85c6de613437d18e6078d5ad3b77aa.png 

ή αυτό

image.png.e19b373f2d456a6763e0027a79a7418d.png

Επεξ/σία από masteripper
  • Sad 1
Δημοσ.

Αυτοι που κάναν τον σχεδιασμό αυτού του δικτύου, καλά τα λες μάλλον δεν ήξεραν πως να κάνουν δίκτυα. Εσένα περιμένουν να πας που είδες μια εικόνα σε ένα βιβλίο,  σας έκανε και ο δάσκαλος στον πίνακα ενα δεντρακι και είσαι πλέον έτοιμος να φτιάξεις τα δίκτυα νέας γενιάς.

Η άγνοια είναι ευτυχία.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Το να περάσει καλώδιο την λεωφόρο επειδή βολεύει συγκεκριμένα εσένα δεν είναι λύση.

Επίσης λεωφόρος δεν είναι ... 1 απλός δρόμος είναι

Μόλις τώρα, orck είπε

Αυτοι που κάναν τον σχεδιασμό αυτού του δικτύου, καλά τα λες μάλλον δεν ήξεραν πως να κάνουν δίκτυα. Εσένα περιμένουν να πας που είδες μια εικόνα σε ένα βιβλίο,  σας έκανε και ο δάσκαλος στον πίνακα ενα δεντρακι και είσαι πλέον έτοιμος να φτιάξεις τα δίκτυα νέας γενιάς.

Η άγνοια είναι ευτυχία.

Φίλε μου μάλλον πλανάσαι οικτρά...αν θες δώσε και τις σπουδές σου....

19 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Και γιατί μα ειναι ετσι η μπλε γραμμη;

Το πιθανότερο είναι να έρχεται απο δεξια σου(στο σχεδιο)

Δυο καμπίνες δεν αλληλοσυμπληρώνονται

Τωρα στην ουσία πρέπει να περιμένεις να γινει αναβάθμιση στην δικια σου καμπίνα

Με την προϋπόθεση βέβαια οτι εισαι σίγουρος για το απο ποια καμπίνα παίρνεις

Αυτό το υποθέτω με βάση το γεγονός ότι ξέρω ότι το καλώδιο πάει μέχρι την γωνία του δρόμου...

image.png.857ffe854d06ac9e0de112a681b5c46a.png

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, masteripper είπε

Επίσης λεωφόρος δεν είναι ... 1 απλός δρόμος είναι 

Συμφορίτη προσπάθησε να βοηθήσεις, εσύ άνοιξες το θέμα. Στις ερωτήσεις για το ping δεν απαντάς για παράδειγμα.

Αν είναι ένας δρόμος η μια λεωφόρος είναι άλλο θέμα, σίγουρα δεν κόβω τον λαιμό μου ότι το δίκτυο είναι σωστό αλλά δεν θα κρίνεται ένα δίκτυο από τον δικό σου μπακάλικο τρόπο και επειδή μια φορά είδες έναν τεχνικό του οτέ στο λεωφορείο αν είναι δυνατόν.

Θα στο πω αλλιώς για να περάσει κάθετα τον δρόμο το δίκτυο είναι πολύ δύσκολο γιατί υπάρχουν και άλλα δίκτυα διαμήκη που δεν γίνεται να διασταυρωθούν εύκολα. (Νερό, Ρεύμα κτλ). Επειδή εσύ βλέπεις το καφάο και θαμπώνεσαι δεν μπορείς να βγάζεις όλους τουσ μηχανικούσ σκάρτους επειδη έτσι θέλεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, armagedwnn είπε

Συμφορίτη προσπάθησε να βοηθήσεις, εσύ άνοιξες το θέμα. Στις ερωτήσεις για το ping δεν απαντάς για παράδειγμα.

Αν είναι ένας δρόμος η μια λεωφόρος είναι άλλο θέμα, σίγουρα δεν κόβω τον λαιμό μου ότι το δίκτυο είναι σωστό αλλά δεν θα κρίνεται ένα δίκτυο από τον δικό σου μπακάλικο τρόπο και επειδή μια φορά είδες έναν τεχνικό του οτέ στο λεωφορείο αν είναι δυνατόν.

Θα στο πω αλλιώς για να περάσει κάθετα τον δρόμο το δίκτυο είναι πολύ δύσκολο γιατί υπάρχουν και άλλα δίκτυα διαμήκη που δεν γίνεται να διασταυρωθούν εύκολα. (Νερό, Ρεύμα κτλ). Επειδή εσύ βλέπεις το καφάο και θαμπώνεσαι δεν μπορείς να βγάζεις όλους τουσ μηχανικούσ σκάρτους επειδη έτσι θέλεις.

Επειδή στο Ping έχει σίγουρα βάλει και η Wind το χεράκι της δεν στηρίζομαι σε αυτό...πάντως ο συγχρονισμός έχει πέσει αυτό είναι σίγουρο...για το Ping θα τσακωθώ σε 2η φάση...

Για τον δρόμο καλά τα λες ότι σίγουρα υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες αλλά δεν μιλάμες για σωλήνες Υδρευσης/Αποχέτευσης..1 καλωδιάκι είναι....για την ΔΕΗ δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς έρχεται απο δεξιά...

• Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, masteripper είπε

Επειδή στο Ping έχει σίγουρα βάλει και η Wind το χεράκι της δεν στηρίζομαι σε αυτό...πάντως ο συγχρονισμός έχει πέσει αυτό είναι σίγουρο...για το Ping θα τσακωθώ σε 2η φάση...

Για τον δρόμο καλά τα λες ότι σίγουρα υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες αλλά δεν μιλάμες για σωλήνες Υδρευσης/Αποχέτευσης..1 καλωδιάκι είναι....για την ΔΕΗ δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς έρχεται απο δεξιά...

Γενικά ψάξ' το λίγο με την wind.

Από προσωπική εμπειρία στο προηγούμενο μου σπίτι είχα hol 2010-2012 ταχύτητες καλές 12 Mbs για την εποχή αλλά ping 95-110ms (το ping το συγκρίνο με το ίδιο παιχνίδι που παίζω στον ίδιο server) και από συγχρονισμούς άστο 3-4 φορές την μέρα.

Πάω σε κοσμοτέ η ταχύτητα κατεβάσματος ολοϊδια αλλά ping 60-12 Mbs και μέχρι το 2016 το ίντερνετ είχε πέσει μόνο μία φορά ειλικρινά και ενώ είχα φύγει διακοπές.

Έφυγα από το σπίτι αλλά έμεινε η αδερφή μου και αφού πήρα την γραμμή μου, επειδή το κοσμοτέ ήταν πιο ακριβό και δεν την ενδιέφερε το ping έβαλε wind φέτος το καλοκαίρι. Ταχύτητα 5-8 Mbs πραγματικά ένα χάλι.

Υ.Γ.: Όλες οι γραμμές είναι 24 Μbs. Εγώ τώρα έχω 15-18 mbs και ping 48 πιο σταθερό δεν γίνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Γενικά ψάξ' το λίγο με την wind.

Από προσωπική εμπειρία στο προηγούμενο μου σπίτι είχα hol 2010-2012 ταχύτητες καλές 12 Mbs για την εποχή αλλά ping 95-110ms (το ping το συγκρίνο με το ίδιο παιχνίδι που παίζω στον ίδιο server) και από συγχρονισμούς άστο 3-4 φορές την μέρα.

Πάω σε κοσμοτέ η ταχύτητα κατεβάσματος ολοϊδια αλλά ping 60-12 Mbs και μέχρι το 2016 το ίντερνετ είχε πέσει μόνο μία φορά ειλικρινά και ενώ είχα φύγει διακοπές.

Έφυγα από το σπίτι αλλά έμεινε η αδερφή μου και αφού πήρα την γραμμή μου, επειδή το κοσμοτέ ήταν πιο ακριβό και δεν την ενδιέφερε το ping έβαλε wind φέτος το καλοκαίρι. Ταχύτητα 5-8 Mbs πραγματικά ένα χάλι.

Υ.Γ.: Όλες οι γραμμές είναι 24 Μbs. Εγώ τώρα έχω 15-18 mbs και ping 48 πιο σταθερό δεν γίνεται.

Κοίτα είναι γνωστό ότι η Cosmote κάνει διάφορα παιχνιδάκια σε σχέση με τους εναλλακτικούς....εξού και η "φυσιολογική" διαφορά με την Cosmote στο άλλο Router...

Πάντως επειδή έχω ξανατύχει σε βλακείες του OTE όλα τα σενάρια είναι πιθανά....δεν θα ξεχάσω όταν είχα την παλιά Dial up γραμμή που απο εκεί που συνδεόμουν στα 40-45 kb ...τσουπ μια μέρα...πέφτει στα 20...βρε αμαν..βρε ζαμαν...τι έπαθες...τηλέφωνο στο ΟΤΕ...όχι δεν γίνεται ..δεν είναι δυνατόν...μα πως ..αφού το τηλέφωνο ακούγεται καλά...ευτυχώς τότε είχε μπεί το ISDN ...οπότε τσαντίζομαι και τους λέω βάλτε ISDN....τι ωραία  που πήραν την σκαλίτσα τους και ανέβηκαν στην κολώνα σαν τους πελεκάνους να αλλάξουν τον σκασμένο πυκνωτή/πηνίο (δεν θυμάμαι τι μου ειχαν πει)....και μια άλλη φορά μετά απο κακοκαιρία που κάτι "χάλασε" στο κουτάκι έξω απο το σπίτι που κάνουν την διασύνδεση και δεν είχα Internet και ήρθε το παλικάρι απο τον OTE (τότε είχα Vodafone 14-15Mbps) και μου έσκασε...το αν ήμουνα στην Cosmote χαλαρά θα σου έδινα 17Mbps...

Επεξ/σία από masteripper
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, masteripper είπε

Κοίτα είναι γνωστό ότι η Cosmote κάνει διάφορα παιχνιδάκια σε σχέση με τους εναλλακτικούς....εξού και η "φυσιολογική" διαφορά με την Cosmote στο άλλο Router...

Πάντως επειδή έχω ξανατύχει σε βλακείες του OTE όλα τα σενάρια είναι πιθανά....δεν θα ξεχάσω όταν είχα την παλιά Dial up γραμμή που απο εκεί που συνδεόμουν στα 40-45 kb ...τσουπ μια μέρα...πέφτει στα 20...βρε αμαν..βρε ζαμαν...τι έπαθες...τηλέφωνο στο ΟΤΕ...όχι δεν γίνεται ..δεν είναι δυνατόν...μα πως ..αφού το τηλέφωνο ακούγεται καλά...ευτυχώς τότε είχε μπεί το ISDN ...οπότε τσαντίζομαι και τους λέω βάλτε ISDN....τι ωραία  που πήραν την σκαλίτσα τους και ανέβηκαν στην κολώνα σαν τους πελεκάνους να αλλάξουν τον σκασμένο πυκνωτή/πηνίο (δεν θυμάμαι τι μου ειχαν πει)....και μια άλλη φορά μετά απο κακοκαιρία που κάτι "χάλασε" στο κουτάκι έξω απο το σπίτι που κάνουν την διασύνδεση και δεν είχα Internet και ήρθε το παλικάρι απο τον OTE (τότε είχα Vodafone 14-15Mbps) και μου έσκασε...το αν ήμουνα στην Cosmote χαλαρά θα σου έδινα 17Mbps...

Δεν διαφωνώ καθόλου με αυτά που λε, ούτε είμαι υποστηρικτής. Αυτές οι πολιτικές των εταιριών να επενδύουν σε "διαφημίσεις" τα προηγούμενα χρόνια κια όχι σε δίκτυα μας έφτασε να έχουμε το 3ο χειρότερο ίντερνετ της ευρώπης και από τα πιο ακριβά.

Δημοσ.

Αδελφέ, μόνος σου απάντησες από το αρχικό σου ερώτημα γιατί συνδέεσαι εκεί και γιατί αυτοί που σε συνέδεσαν δεν είναι και τόσο άσχετοι όσο λεςΗ καμπίνα που είναι μακριά σου είναι καμπίνα adsl και από εκεί έπαιρνες τόσα χρόνια, η καμπίνα που είναι δίπλα σου (αν κατάλαβα καλά από αυτά που έγραψες) είναι καινούργια και είναι vdsl. Αρα δεν άλλαξε τίποτε στον σχεδιασμό που τόσα χρόνια σε βόλευε μια χαρά με τα 14-15 αλλά μάλλον συμβαίνει αυτό που είπαν παραπάνω ότι είσαι σε διαδικασία αναβάθμισης της γραμμής.

Annotation 2018-12-07 144220.jpg

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, crossmo είπε

Αδελφέ, μόνος σου απάντησες από το αρχικό σου ερώτημα γιατί συνδέεσαι εκεί και γιατί αυτοί που σε συνέδεσαν δεν είναι και τόσο άσχετοι όσο λεςΗ καμπίνα που είναι μακριά σου είναι καμπίνα adsl και από εκεί έπαιρνες τόσα χρόνια, η καμπίνα που είναι δίπλα σου (αν κατάλαβα καλά από αυτά που έγραψες) είναι καινούργια και είναι vdsl. Αρα δεν άλλαξε τίποτε στον σχεδιασμό που τόσα χρόνια σε βόλευε μια χαρά με τα 14-15 αλλά μάλλον συμβαίνει αυτό που είπαν παραπάνω ότι είσαι σε διαδικασία αναβάθμισης της γραμμής.

Annotation 2018-12-07 144220.jpg

Η καμπίνα VDSL ..δεν εμφανίστηκε ξαφνικά απο το πουθενά...υπήρχε παλιό ΚΑΦΑΟ Που αντικαταστάθηκε...με βάση την απόσταση απο το κέντρο του ΟΤΕ η ταχύτητα έπρεπε και ήταν κάπου εκεί που ήταν...τώρα αν δεν περνούσε τον δρόμο ή δεν τον περνούσε είναι κάτι που ποτέ δεν το είχα σκεφτεί με βάση την λογική ότι θα πρέπει να κάνεις την μέγιστη δυνατή αξιοποίηση ....το θεωρώ παράλογο να κάνεις διανομή σε 2 τεταρτημόρια όταν μπορείς να εκμεταλλευτείς και τα τέσσερα με μια απλή διάσχιση δρόμου....δηλαδή τι είναι πιο κοστοβόρο ..μια καινούργια καμπίνα OTE η να σκάψει ο εργολάβος μια ώρα με τον τροχό...σίγουρα μπαίνουν αρκετοί παράμετροι κάθε φορά όπως ανέφερε ο συμφορουμιτης με τα άλλα υπάρχοντα δίκτυα αλλά και πάλι δεν τα θεωρώ απαγορευτικά....

Απο την άλλη όσοι ανέφεραν την πιθανότητα αναβάθμισης σύμφωνα με τα λεγόμενα του τεχνικού ...δεν πρέπει να ελπίζω σε πολλά καθώς αυτό που ενδιαφέρει τον ΟΤΕ αυτή την στιγμή το FFTH το οποίο θέλουν να το σπρώξουν στην πρωτεύουσα καθώς "γραφει" ωραία στους τιτλους ειδήσεων ...και μάλλον για τα υπόλοιπα..σιγά μην σκάσουν...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...