splash18 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα σας παιδιά, Κατοχος iPhone 7 και από εχθές παρατήρησα ότι δεν μπορω να λάβω τα sms που μου στέλνουν. Εγώ στέλνω κανονικά και τα λαμβάνουν οι αλλοι αλλα εγω δεν μπορω να λαβω κανένα. Δοκίμασα με επανεκινηση του κινητου μου τρεις τέσσερις φορες, εστειλα από διαφορετικα κινητα sms προς τα εμενα αλλα τίποτα, Μέχρι κ η VODAFONE μου εστειλε δοκιμαστικο τεστ αλλα και παλι δεν το ελαβα. Ξέρει κανεις τι μπορει να συμβαίνει ή πως διορθώνεται αυτό ? Δεν εκανα καποια αλλαγη στις ρυθμισεις παντως
flyer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις και να ξανά ενεργοποιήσεις το iMessage? 1
asmilon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δοκιμασε να κανεις Γενικα > Επαναφορα > Ρυθμισεις Δικτυου. Δεν σου σβηνει αρχεια απο το κινητο, απλα επαναφερει διαφορες ρυθμισεις και θα χρειαστει να περασεις παλι τα wifi σου. 1
splash18 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 παιδια τα εκανα και τα δυο που ειπατε και επανηλθε κανονικα σας ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα