StigmaX Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Έχω μια παλιά τηλεόραση που τη συνοδεύω με ένα Minix Android box για Σμαρτ λειτουργίες. Ωστόσο όταν βάζω νετφλιξ, δεν μπορώ για κανένα λόγο να μου δείξει υπότιτλους. Υπάρχει κάποιο φτηνό στικ που θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά; Το μόνο που με απασχολεί είναι να παίζει νετφλιξ και να είναι εύκολο σε λειτουργία μιας και το χειρίζεται μεγάλο σε ηλικία άτομο.
alkis13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Εννοεις για screencast απο το κινητο; Η καποιο αλλο tv box?
StigmaX Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, alkis13 είπε Εννοεις για screencast απο το κινητο; Η καποιο αλλο tv box? TV box έχω αυτή τη στιγμή. Δεν κάνει για τη δουλειά. Η εφαρμογή που είχε δεν έπαιζε υπότιτλους, και η τελευταία έκδοση που κατεβάζω από APK mirror ναι μεν παίζει υπότιτλους, αλλά το interface της είναι πολύ δύσκολο με remote control. Ουσιαστικά αυτό που ψάχνω είναι ένα tvbox που να τρέχει όμως Android TV η κάποιο οικονομικό στικ που απλά θα παίζει ότι του λέει το τηλέφωνο.
warlock9_0 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 το chromecast παίζει υπότιτλους στο Netflix κανονικά και είναι αστείο στη χρήση αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα