Loup-Garou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Στις 23/6/2019 στις 1:23 ΠΜ, skipperas είπε R1 και δεξιά/αριστερά για drift και μόλις γεμίσει η μπάρα πατάς L1 Ειναι σίγουρο αυτό; Γιατί εχω παρατηρήσει οτι με το R1 αλλάζει μόνο η κάμερα... Πάντως έχω παρατηρήσει οτι το παιχνίδι είναι λίγο άδικο Και εννοώ αδικο προς το θεμα τυχης Δεν μπορει απο τον 1ο γυρο να μου βγαζεις μπουλμπακα, ρολοι και πύραυλους και στο 3ο γυρο να μου δινεις ΤΝΤ και μπουκαλακια οξυ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 11 minutes ago, Loup-Garou said: Ειναι σίγουρο αυτό; Γιατί εχω παρατηρήσει οτι με το R1 αλλάζει μόνο η κάμερα... Πάντως έχω παρατηρήσει οτι το παιχνίδι είναι λίγο άδικο Και εννοώ αδικο προς το θεμα τυχης Δεν μπορει απο τον 1ο γυρο να μου βγαζεις μπουλμπακα, ρολοι και πύραυλους και στο 3ο γυρο να μου δινεις ΤΝΤ και μπουκαλακια οξυ Πάει ανάλογα το επίπεδο δυσκολίας αλλά και ανάλογα τη θέση. Αν είσαι τελευταίος πχ σου βγάζει πύραυλο πιο συχνά απ' ότι αν είσαι πρώτος. Ναι ισχύει αυτό, L1/R1 με όποια σειρά θες.
chill Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Είτε driftάρεις είτε δεν driftάρεις ένα να ξέρεις, το πούλο θα πάρεις!!!! 23 sec ρε βελτίωσα το χρόνο μου και ακόμα ΔΕΝ κέρδισα την πίστα λέμε!!!!
Loup-Garou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Πάει ανάλογα το επίπεδο δυσκολίας αλλά και ανάλογα τη θέση. Αν είσαι τελευταίος πχ σου βγάζει πύραυλο πιο συχνά απ' ότι αν είσαι πρώτος. Ναι ισχύει αυτό, L1/R1 με όποια σειρά θες. Δεν το εγραψα, αλλα μιλαω να ειμαι 2ος 3ος και να γίνονται τα αναποδα Αυτο δεν γινόταν στο παλιο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Είναι σαφώς πιο δύσκολο από το παλιό...
metalmike Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχει καποιο offline local mode 1 vs 1 χωρις τους επιπλεον χαρακτηρες που χειρίζεται το cpu όπως στο παλιό; Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από metalmike
Choutas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Αν κάποιος το έχει στο Xone και το βαρέθηκε ας μου στείλει μήνυμα να του το αγοράσω
azathoth Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Η δυσκολία του παιχνιδιού είναι μερικώς αποτρεπτική. Σε κοντινή απόσταση ρίχνω πύραυλο και αυτός που χτυπήθηκε ήταν φευγάτος πριν καν πλησιάσω καλά καλά. Αν δεν σε παιδευε τόσο πολύ το παιχνίδι θα είχε πολύ περισσότερο χαβαλέ. Προς το παρόν το Mario kart είναι πιο διασκεδαστικο. Τουλάχιστον να είχε επιλογή δυσκολίας στο adventure mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα