Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Είμαι σε δίλημμα... PS4 ή Switch version? Μάλλον switch λόγω φορητότητας...
chill Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, omega είπε Purchase the Nitros Oxide Edition and play as the infamous Nitros Oxide from day one in all game modes.Includes: Crash™ Team Racing Nitro-Fueled game- Nitros Oxide - playable Character*- Oxide’s Hovercraft - playable Kart*- Character Skins: Nitros Oxide, Star Crash™, Star Coco, Star Cortex- Additional Digital Content Ναι τα έχω δει.....αυτό το additional digital είναι που με προβληματίζει....για τα skins χέστηκα :p
omega Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Εγω παντως τοσα πολλα λεφτα παραπανω σε διαφορα, για racing παιχνιδι δεν θα τα εδινα. 1
Gorbatsof Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μόλις συνειδητοποίησα ότι είναι στα 30fps.Αισχος απλά.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Παραδόξως δεν με ενόχλησαν τα 30fps σε αυτό. Ευτυχώς ο χειρισμός και εντελώς πανομοιότυπος με το original, ΕΥΓΕ! Περίμενα να είναι πιο "γλυκός" και ομαλός σαν το N Sane, ευτυχώς δεν είναι. Από κει και πέρα, σίγουρα και εγώ και οι αντίπαλοι όταν πχ μας χτυπάει ρουκέτα χάνουμε λιγότερο χρόνο σε σχέση με το παλιό, και αυτό μεν αυξάνει τον ανταγωνισμό, αλλά καθιστά το hard level ΠΑΛΟΥΚΙ από τα λίγα.
chill Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δυσκολουτσικο το βρίσκω ακόμα και στο medium. Δεν μπορώ με τίποτα να μάθω το turbo boost.... Καλούτσικο το βρίσκω!
skipperas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Συμφωνώ, μου φάνηκε αρκετά δύσκολο. Στο medium σε single race βγαίνω από 3ος και κάτω, ενώ στο career στην underwater πίστα (δε θυμάμαι όνομα) πρέπει να έτρεξα καμιά 7-8 φορές μέχρι να βγω πρώτος.
jon_pallis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Switch question Πως κάνουμε boost? Όπως στο Mario Kart (drift) ? Πλήκτρο?
skipperas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 R1 και δεξιά/αριστερά για drift και μόλις γεμίσει η μπάρα πατάς L1 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 11 hours ago, skipperas said: Συμφωνώ, μου φάνηκε αρκετά δύσκολο. Στο medium σε single race βγαίνω από 3ος και κάτω, ενώ στο career στην underwater πίστα (δε θυμάμαι όνομα) πρέπει να έτρεξα καμιά 7-8 φορές μέχρι να βγω πρώτος. Πρεπει να μάθεις το turbo boost, είναι το Α και το Ω του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Στο medium αρκεί η λογική χρήση του για να βγεις πρώτος. Στο hard πρέπει να πηγαίνεις με τις πάντες μέχρι και στις ευθείες για να έχεις μισή ελπιδα...
chill Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Ντάξει, το παιχνίδι έχει καρά cheat AI. Ξεκινάω πίστα με συνολικό χρόνο στα 2:59 και κάτι δέκατα.....ο νικητής είχε 2:51.....έχω φτάσει μετά από ώρες στο 2:37 συνολικό χρόνο και η νικήτρια ΑΙ στα 2:36.....ντάξει είπαμε. Και όλα αυτά στο medium......φορ φακς σέικ να πούμε!!!!
Edel Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Και έλεγα μόνο εγώ ότι μου φαίνεται παλούκι! Παραμένει παιχνιδάρα βέβαια
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Αν τουρμπαρετε διαρκώς και δε τους αφήσετε να σας περάσουν γίνεται... Στο hard είναι που δε βγαίνει με τίποτα!
Bourdoulas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε Αν τουρμπαρετε διαρκώς και δε τους αφήσετε να σας περάσουν γίνεται... Στο hard είναι που δε βγαίνει με τίποτα! Αν τουρμπάρεις συνεχώς και δεν τους αφήνεις γίνεται 😜😜😜
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 4 minutes ago, Bourdoulas said: Αν τουρμπάρεις συνεχώς και δεν τους αφήνεις γίνεται 😜😜😜 Στο hard max τρίτος έχω βγει, δε γινεται 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα