Προς το περιεχόμενο

Psychonauts 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βλέπω πολύ αγάπη για το game εδώ μέσα.

Το ξεκίνησα και εγώ εχθές. Το παιχνίδι κάνει πολύ δυνατή αρχή, ξεκινάει από το αμέσως επόμενο λεπτό που τελειώνει το πρώτο, το οποίο είναι 16 ετών 😃

• Like 2
Δημοσ.

Και γω το έβαλα  μέσα στο σκ και τα σπάει. Πραγματικά αισθάνεσαι οτι παίζεις το πρώτο αλλά με πρόσφατα γραφικά. Και φυσικά αυτό που ξεχώριζε στο πρώτο δηλαδή το πανέξυπνο γράψιμο και χιούμορ του είναι και εδώ. Μέχρι στιγμής είναι απο τα τοπ μου για το 2021. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Psyconauts 2 τελος. 25,5 ωρες για να βγαλω το παιχνιδι και ολα τα side missions και μετα το τελος να ξαναβρω ολους τους χαρακτηρες για να μου πουν τον επιλογο τους. Θεωρω οτι αν καποιος θεοπαλαβος θελει να βρει οοοοολα τα collectibles (1000+ figments και ολα τα emotional baggages, half brains, memory stores κλπ), ανετα θα ριξει 10 ακομα Ομολογω οτι το εντελως oldschool στησιμο του ισως λιιιιγο κουρασε στο τελος, κυριως γιατι η πολυ μικρη ποικιλια εχθρων δεν αφηνει τη μαχη να γινει πιο ενδιαφερον (κ με τοσες δυναμεις θα μπορουσε) αλλα οκ. Η φαντασια κ η παλαβρα του ειναι εξαισια. Απο αυτα τα υπεροχα κ μαγικα παιχνιδια που βλεπεις 1-2 καθε console cycle. Μακαρι να παει καλα εμπορικα να πιστεψει η MS στην double fine κ να δουμε κ αλλες τετοιες παιχνιδαρες 😀

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

coding 9-5, τα βράδια ψυχότροπα, δεν εξηγείται αλλιώς.

jude-london.gif

έχει oldschool feeling και πολύ φαντασία. Έχω παίξει κάνα 2ωρο gamepass και θα πάει για αγορά για στήριξη.

Επεξ/σία από spirit)earth)aflame
  • Like 1
Δημοσ.

Και εγώ το έχω αρχίσει, πρέπει να έχω παίξει κοντά 3 ίσως 4 ώρες.

Ομολογώ ότι επειδή δεν είχα καμία επαφή με το πρώτο, στην αρχή μου φάνηκε πολύ πολύ περίεργο. Ήμουν συνέχεια με την απορία πόσο μπάφο είχαν σκάσει οι τύποι κατά την διάρκεια του Development.

Τώρα όμως συνήθισα το ιδιαίτερο εικαστικό που έχει και λατρεύω το Gameplay του το οποίο θυμίζει Platformer εποχών Ps2.

Δημοσ.

Το πρώτο το είχα λιώσει, από τα ελάχιστα παιχνίδια που έχω ξαναπιάσει και ξανατερματίσει ύστερα από χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι από λίγα gameplay videos που έχω δει είναι ότι το 2 μου θυμίζει περισσότερο remaster του πρώτου. Φέρνει κάτι καινούργιο για αυτούς που έχουν παίξει το πρώτο ή λειτουργεί κυρίως ως εισαγωγή στον κόσμο του psychonauts για παίχτες που δεν είχα κάποια επαφή με το προηγούμενο παιχνίδι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Speculoos είπε

Το πρώτο το είχα λιώσει, από τα ελάχιστα παιχνίδια που έχω ξαναπιάσει και ξανατερματίσει ύστερα από χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι από λίγα gameplay videos που έχω δει είναι ότι το 2 μου θυμίζει περισσότερο remaster του πρώτου. Φέρνει κάτι καινούργιο για αυτούς που έχουν παίξει το πρώτο ή λειτουργεί κυρίως ως εισαγωγή στον κόσμο του psychonauts για παίχτες που δεν είχα κάποια επαφή με το προηγούμενο παιχνίδι;

δε θα το ελεγα remaster γιατι ειναι βελτιωμενο  πολυ σε ολα τα επιπεδα σε σχεση με το πρωτο. Το λες μαλλον ως το ιδανικο ορθοδοξο sequel. περνει ολα τα καλα στοιχεια του πρωτου και τα εξελίσει και ταυτοχρονα βελτιωνεται κ σε ολα τα θεματα που ειχε το αρχικο παιχνιδι.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το τελειωσα

Αξιος διαδοχος του πρωτου, ωραια χρωματα, καλυτερος χειρισμος φυσικα, γραφικα κλπ.

Δυο πραγματα που με χαλασαν ειναι οτι εχει υπερβολικα πολλα cutscenes και οτι η ιστορια μπηκε στη πρωτη θεση αντι για το gameplay

Οχι οτι το gameplay του ειναι κακο, αλλα κοβει την ροη με τοσα πολλα cutscenes που χαλαει την παικτικη εμπειρια

Περα απ αυτα θα το χαρειτε πολυ, εννοειται το προτεινω και αυτο οπως και το πρωτο

*Παω για Twelve Minutes, αυτο το game pass δεν μας αφηνει να βγουμε απ την υπηρεσια της MS 😄

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλος και από μένα σε 22 ώρες περίπου (έφτασα level 80). Το έπαιξα με controller.

Δε χρειάζεται να έχετε παίξει το προηγούμενο αφού υπάρχει video recap στην αρχή.

Έκανα όλες τις αποστολές αλλά έχουν μείνει αρκετά collectibles που προσωπικά δεν με απασχολούν.

Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό, η καλύτερη δουλειά της Double Fine για μένα.

• Όλος ο κόσμος του παιχνιδιού έχει σχεδιαστεί άψογα και θέλεις να τον εξερευνήσεις. Ο ορισμός της διασκέδασης όπως πρέπει να είναι τα video games.
  • Ωραία σενάριο και διάλογοι με χιούμορ αλλά και πιο σοβαρά μηνύματα προς το τέλος του παιχνιδιού
  • Απίστευτη δουλειά στα levels εντός κάθε μυαλού. Έχουν δώσει ρέστα εδώ.
  • Ενδιαφέρουσα ιστορία με πολλούς ξεχωριστούς και καλογραμμένους χαρακτήρες
  • Μουσική επίσης τρομερή καθώς και το voice cast
  • Γραφικά εκπληκτικά ως προς το art style
  • Οι δυνάμεις που αποκτάς είναι χρήσιμες και διασκεδαστικές στη πράξη
  • Tip: Ενεργοποιήστε οπωσδήποτε αυτά στα Controls: Levitation Ball Pulldown from Glide, Use Triple Jump to Glide

Τα 2 αρνητικά κατά τη γνώμη μου:

• Κάποιες φορές δεν βοηθά η 3D οπτική για ακριβές platforming και combat
  • Πάρα πολλά collectibles απλά για τους φανατικούς

Ένα παιχνίδι φτιαγμένο με μεράκι και προσοχή στο παραμικρό, στην εποχή των remasters, 2D 8-bit indies και open world επανάληψης.

Απλά μην το χάσετε.

Επεξ/σία από Despotas
  • Like 4
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...