Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 14 ώρες πριν, KilliK είπε για οσους το κυριο ζητημα ειναι το ιδιο το παιχνιδι, να αγοραζουν αυτο που διαφημιζεται, ναι ειναι επιχειρημα. διοτι δεν τους ενδιαφερει απο ποιο ψηφιακο μαγαζι θα το παρουν οσο το προιον ειναι πληρες και η τιμη ιδια. και ειμαι πεπεισμένος οτι αυτο ισχυει για τους περισσοτερους παικτες. θα τους ενοχλησει περισσοτερο αν αγορασουν κατι που δε, παρα οτι δεν θα μπορουν να το παιξουν στο κινητο τους. και αυτο το λεω απο προσωπικη εμπειρια. ειχα παλια αγορασει την γαλλικη ανθολογια του Δρακουλα απο το Steam. μονο για να ανακαλυψω αργοτερα οτι ηταν βαρια λογοκριμενη. Στο GOG δεν ηταν καθολου. αγορασα την Quake συλλογη στο Steam, τους λειπει το soundtrack επειδη τοτε τα παιχνιδια βγαινανε με audio cd. η εκδοση του GOG ομως διαθετει τα soundtrack σε ripped μορφη. Κάπως μπερδεμένα τα έχεις. Το παιχνίδι συμφωνα με το βασικό σου επιχείρημα ήταν πλήρες στο Steam και στο GOG. Στο Steam έλειπαν extras, που είχες την εναλλακτική επιλογή να βρεις στο GOG. Και βάσει αυτού δεν προκύπτει απο πουθενα ότι το να έχεις μόνο μια επιλογή (Epic timed exclusives) ειναι καλό πράγμα. Όπως δεν προκύπτει και από πουθενά το ότι "αυτό προτιμάει ο περισσότερος κόσμος". Όχι μόνο δεν το ξέρεις αυτό, αλλά λογαριάζεις με δεδομένα που ίσχυαν προ δεκαετίας (που δεν είχε σχεδόν ο κάθε gamer ένα τεράστιο backlog από πολύ καλά παιχνίδια είτε δωρεάν, είτε που αγόρασε σε χαμηλή τιμή και δεν έπαιξει ποτέ) , είτε με μια μυωπική θεώρηση των πραγμάτων βάσει του τι ισχύει για σένα (τι θα σε ενοχλήσει και τι όχι). Όταν έχεις κάποιες ανέσεις που έχεις επιλέξεις (είτε λέγεται DRM-free και goodies στο GOG, είτε λέγεται in-home/mobile streaming, family sharing κλπ στο Steam) το ότι τις χάνεις είναι μείον. Για να αγοράσεις ένα παιχνίδι σε Epic πρέπει να είσαι έτοιμος να τα ξεχάσεις αυτά, να δεχτείς να τρέχεις ένα κάκιστο client στο PC σου (που λειτούργησε και σαν spyware και δεν έχει δοκιμαστεί καθόλου στο χρόνο) στηρίζοντας παράλληλα ένα store που το πιο "θετικό" (σε χοντρά εισαγωγικά) πράγμα που έχει φέρει στο τραπέζι είναι να ξεσκεπάσει πόσο money-driven είναι κάποιοι developers που πουλούσαν φούμαρα σε backers. Και στην τελική είναι πολύ κοντόφθαλμο το "για τους περισσότερους gamers μετράει το ίδιο το παιχνίδι" = "δεν με νοιάζει τι κάνει η Epic, εγώ θα παίξω το παιχνιδάκι μου". Και πες πως έτσι ρηχά σκέφτονται οι περισσότεροι. Είναι καλό αυτό τώρα; Βλέπεις καλά πράγματα στο μέλλον από αυτό; Ειναι λόγος για σένα να πεις ότι ε αφού αυτό αρκεί, είναι καλό και το Epic Store, ας το στηρίξω; Γιατί εδώ και μέρες η συζήτηση έχει μετατοπιστεί στο ότι τα πράγματα με το Epic Store και τα exclusives του πηγαίνουν προς το χειρότερο. Δηλαδή πάσο αν σκέφτεσαι έτσι, εδώ θα είμαστε και του χρόνου, να δούμε σε πόσο καλό θα βγει όλο αυτό και ποιος θα κλαίγεται τότε. 4
icenex Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Ωραιο αυτογκολ!!Και μετα απο αυτο το συντομο διαλειμμα και πολυ σωστα τοποθετημενο ποστ απο τον praetorian...βλεπω καποιους να γινονται στρουθοκαμηλοι και να πανε την κουβεντα αλλου για χιλιοστη φορα χωρια οτι παλι δεν θα καταλαβαν που ειναι το προβλημα. Εγω να τονισω ξανα οτι ο χρονος θα δειξει ποιος εχει δικιο κ πραγματικα εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε και μακαρι να βγουμε λαθος εμεις οι γκρινιαρηδες απαισιοδοξοι υποκριτες καταστροφολογοι.
Sir_Teraflop Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) @icenex Δεν υπάρχει λόγος να εκφραζόμαστε με λέξεις που φανερώνουν οπαδισμό όπως "αυτογκόλ". Το νήμα με την ευκαιρία των κινήσεων του EGS, προσφέρεται για πολύ γόνιμη συζήτηση, σχετικά με τις ζυμώσεις που συντελούνται όχι απλά στο PC Gaming, αλλά στο Gaming γενικότερα, μιας και η βιομηχανία συνολικά, είτε είναι console gaming, είτε PC Gaming, είτε ... mobile gaming, αποτελείται από συγκοινωνούντα δοχεία και θα ήλπιζα οι τόνοι να είναι χαμηλότεροι και πιο πολιτισμένοι. Παρόμοιες συζητήσεις είχαν γίνει και όταν κυκλοφόρησε το Steam το οποίο ήταν στη θέση του EGS τότε, για τα περί always online, το τέλος των physical και λοιπά, επανάληψη των οποίων είδαμε και το 2013 στις κονσόλες και λοιπά. Έτσι λοιπόν, ούτε οι μεν είστε πρόβατα-θύματα του Network Effect του Steam και Enttitled Gamers, που δεν μπορούν να εγκαταστήσουν άλλο ένα shortcut, ούτε οι δε "πληρωμένοι" και τους νοιάζει μόνο το μπικικίνι και επιτέλους "ξεσκεπάστηκαν" (lazy dev ρητορική?), γιατί όταν είσαι εκτός της βιομηχανίας, το τελευταίο που θα κάνεις είναι να πληρώσεις εσύ το φως και το νερό πόσο μάλλον τον Artist και τον Animator. Θεωρείτε λοιπόν τυχαίο ότι κάποιοι τα παίρνουν έτσι γιατί τους έτυχε το joker του EGS? Τότε πως εξηγείτε την ολοένα και αυξανόμενη τάση των indy και των AA να καταφεύγουν στις κονσόλες της Nintendo (που παρεμπιπτόντως το eshop/frontend της παίζει να είναι και χειρότερο από το EGS και όμως ειρωνικά ο Sweeney θεωρεί το λιτό eshop του EGS "feature".) ή στο ID@XBOX και στο Game Pass (πλέον και σε PC), μελλοντικά στο Stadia και λοιπές streaming υπηρεσίες? Ξεχάσατε την εποχή που το PC Gaming περνούσε μεσαίωνα? O developer του Ooblets (μου τράβηξε την προσοχή ως game στην E3 φέτος) λοιπόν εξήγησε στο πιπεράτο link που έβαλα παραπάνω που αποκαλεί όλους που τον κράζουν ως entitled gamers που τα θέλετε όλα στα πιάτο και ότι έτσι σταματάει όχι απλά η ανησυχία για το αύριο, αλλά και το ότι θα του δοθεί και η δυνατότητα να βγάλει όχι απλά καλύτερο game αλλά και στο μέλλον άλλο game. Αυτός δεν είχε backers να τους προδώσει - είναι και αυτός "κατάπτυστος" που τα πήρε? Ειλικρινής απορία. Παρόμοια εξήγηση έδωσε και ο Bullocks για το MW5 και έχοντας ζήσει την Piranha αρκετά χρόνια παίζοντας MWO, πιστεύω ότι όντως έτσι είναι - είναι μικρό Studio. Όλοι τους ξέρουν ότι ρισκάρουν με τις κινήσεις τους αυτές (exclusivity) ρισκάρουν. Την εξήγηση θα την διαβάσετε όχι από εμένα αλλά σε ένα από τα link στο τέλος του post μου. Το βρίσκω πολύ ανησυχητικό ότι αυτήν την στιγμή , στα fora που διαβάζω, διακρίνω μια ένταση στους devs προς τους consumers. Κάποιοι είναι ψύχραιμοι, κάποιοι (devs) ουδέτεροι και κάποιοι γραφικοί όπως ο Sweeney, που κοντεύει να καταντήσει ο Elon Musk του Gaming. Όπως ανησυχητικό βρίσκω ότι ξεφυτρώνουν και άλλα stores όπως Discord, Robotcache κ.α.. Είναι ξεκάθαρο ότι η στρατηγική του "blue ocean" στυλ GoG, itch και λοιπά ΔΕΝ πιάνει αν θες να πάρεις market share. Εδώ ξεκάθαρα θα βαφτεί η θάλασσα "κόκκινη" και θα δούμε τι θα γίνει. Τέλος πάντων, σας διαβάζω όλους και συμμετέχω ελάχιστα γιατί καιρό ψάχνω την αιτία και όχι το αιτιατό αν θέλετε διαβάστε το παρακάτω blog, το οποίο παρακαλώ παραδίδεται κανονικά στην Valve, για προβληματισμό και συζήτηση: https://www.fortressofdoors.com/operation-tell-valve-all-the-things-3-0/ και κάποια links που ξεχώρισα για όποιον θέλει να διαμορφώσει μια πιο σφαιρική άποψη για το ζήτημα: https://www.fortressofdoors.com/so-you-want-to-compete-with-steam/ (εδώ ξεκάθαρα φαίνεται ότι ο Sweeney πορεύεται by the book). https://www.fortressofdoors.com/so-you-want-to-compete-with-steam-2/. Φιλικά. Για να γελάσουμε Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από Sir_Teraflop 1
icenex Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Θα διαφωνησω μαζι σου περι αυτογκολ γιατι δεν ητανε οπαδικο σχολιο αλλα λογικο συμπερασμα που εβγαλα βαση το τι γραφτηκε.Συγνωμη που θεωρω "ωραιο αυτογκολ" αυτη ητανε η ακριβης κουβεντα μου τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.Και επειδη ουτε αυτο το καταλαβαν καποιοι αναφερομαι στο γεγονος οτι χρησιμοποιηθηκε το επιχειρημα οτι δεν βρηκα το game οπως το ηθελα στο steam και το βρηκα στο gog και ο ιδιος ανθρωπος δικαιολογει την αποκλειστικοτητα της epic τι στιγμη που ολοι φωναζουμε οτι οι αποκλειστικοτητες δεν ειναι υπερ μας, αν αυτο θεωρειται οπαδικο σχολιο και οχι απλα fun fact βαση το τι γραφτηκε παρακαλω να σβηστει το ποστ μου. Οσο για το υπολοιπο σεντονι εχει χιλιοαναλυθει το θεμα απο πολλους εδω μεσα με λιγα λογια ηθελε καλυτερη προσεγγιση απο την epic σε θεματα που την κραζουμε, τελος οπως μου ειπε και καποιος αυτο το παιχνιδι αντι επιχειρηματων μπορει να συνεχιστει και απο τις 2 πλευρες το θεμα ειναι στην τελικη ευθεια ποιος θα φαει το αγγουρι εμεις σαν καταναλωτες ή αυτοι.Εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε και θα δουμε ποιος θα φαει το αγγουρι και θα δροσιστει και ποιος θα ζοριστει ευχομαι σαν καταναλωτες να ειμαστε αυτοι που θα δροσιστουν..
Sir_Teraflop Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Νομίζω ότι σου έθεσα μια άλλη διάσταση στην συζήτηση, η οποία ΟΧΙ, δεν έχει δυο πλευρές. Θεωρώ ότι είμαστε στην ίδια πλευρά - εμείς προσωπικά. Είμαι στρουθοκάμηλος ακόμα? Και όχι δεν έχει αναλυθεί τίποτα από αυτά που έγραψα αν δεν διάβασες τα links που παρέθεσα.
icenex Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε Νομίζω ότι σου έθεσα μια άλλη διάσταση στην συζήτηση, η οποία ΟΧΙ, δεν έχει δυο πλευρές. Θεωρώ ότι είμαστε στην ίδια πλευρά - εμείς προσωπικά. Είμαι στρουθοκάμηλος ακόμα? Και όχι δεν έχει αναλυθεί τίποτα από αυτά που έγραψα αν δεν διάβασες τα links που παρέθεσα. Να ειμαι ειλικρινης τα διαβασα αλλα οχι ολα ειδικα απο το δευτερο σεντονι αλλα λιγο πολυ λεει οτι εχουμε πει ολοι μας και απο τις 2 πλευρες απλα μπαινει σε λεπτομερη αναλυση.Ουσιαστικα λεει σφαιρικα ολα αυτα που λεμε εμεις εδω μεσα που με καποια απο αυτα συμφωνω αλλα και με καποια διαφωνω. Καποια στιγμη αναφερει και την πειρατεια ως ανταγωνιστη το οποιο ερωτημα εθεσα και εγω σε παλιοτερο μου ποστ ρωτωντας τι παραπανω προσφερει το επικ απο μια τζονυ ντεπ εκδοση που θα επρεπε να πληρωσω κιολας.. γιατι? για να στηριξω τον dev και πριν προλαβει καποιος να με κατηγορησει δηλαδη ο dev με σκεφτηκε τι χρειαζομαι απο ενα store εμενα γιατι να με νοιαξει να τον στηριξω και να αγορασω το παιχνιδι ενω μπορω να το πειρατεψω.Και δεν μιλαω οτι ειμαι αυτης της αποψης καποτε ημουν.. πλεον απλα δεν τα αγοραζω-παιζω αλλα μιλαω για αυτους που οντως θα προτιμησουν να το πειρατεψουν το παιχνιδι εφοσον δεν εχουν καποιο feature που λειπει απο το store ειδικα αν ειναι time exclusive. Και για να ολοκληρωσω την σκεψη μου και εφοσον μιλαμε για μια εταιρεια που απο οτι φαινεται οντως εχει λεφτα για καψιμο μπορουσε να το χειριστει πολυ καλυτερα για ολους και εμας και τους devs-publishers. Μπορουσε να κρατησει τις αποκλειστικοτητες εφοσον ητανε αυτη που στηριξε το παιχνιδι εξαρχης η εστω βοηθησε να ολοκληρωθει οπως εκανε με το walking dead, στις μουλωχτες αποκλειστικοτητες επρεπε να δωσει την επιλογη να παει ο αλλος στο steam αν αυτο ειχαν υποσχεθει για το εν λογω παιχνιδι και ναι φερει κ αυτη ευθυνη... επισης να δελεαζε τους backers λεγοντας οτι αν το παρετε στο δικο μας store δινουμε μαζι τσαμπα ενα ΑΑΑ τιτλο.πχ metro exodus...Θα μου πει καποιος στον αντιποδα καλα να χαλασει τοσα λεφτα?Ναι να χαλασει αν θελει μεριδιο στην αγορα και ποσο μαλλον να κερδισει πελατεια...Ξερετε η πελατεια κερδιζεται οταν τον γλυκαινεις τον αλλον και η στρατηγικη με το ζορι παντρεια μπορει να γυρισει μπουμεραγκ.Εγω προσωπικα θα το εκτιμουσα κατι τετοιο οπως εκτιμαω οταν παω σε ταβερνα και σκαω 100-150 ευρω και μετα στη λυπητερη ο αλλος με κερναει το κατιτις. Οπως αναγνωρισα σαν ωραια κινηση τα τσαμπε παιχνιδια μονο που δεν φτανει αυτο επρεπε να αναβαθμισει το παιχνιδι της και να ειναι ενα βημα πιο μπροστα και με ενα καλυτερο client δεν λεω να ειναι day one καλυτερο του steam αλλα να ειχε καποια βασικα πραγματα.Μην μπω στα θεματα ασφαλειας και οτι αλλο εχω πει σε παλιοτερα μου ποστ. Να μην τα αναλυσω ολα και πω τι θα μπορουσε να κανει και τι οχι γιατι ετσι σκεφτομαι εγω και το τι θεωρω εγω σωστο ειναι διαφορετικο απο τι σκεφτεται πχ ο κιλικ.Εγω αναρωτιεμαι γιατι θελει με το ζορι να μας βαλει ολους μεσα στο client της γιατι δεν βολευεται με κοσμο που δεν νοιαζεται με οτι γινεται στο παρασκηνιο ή απλα δεν εχει ιδεα και το μονο που κοιταει ειναι η τιμη ή το μονο που τον νοιαζει ειναι να παιξει το παιχνιδι που γουσταρει και τιποτα παραπερα και πολυ απλα δεν τον νοιαζει αν βαλει εναν ακομη client. Και η απαντηση που παιρνω σε αυτο το ερωτημα ειναι οτι στο τελος της ημερας μιλαμε για μια εταιρεια που θελει να βγαλει το μεγιστο κερδος και να κερδισει περισσοτερους πελατες αλλα δεν την βλεπω να κανει τα μεγιστα για να με κερδισει παρα να με αναγκασει και αυτο απο μονο του με κανει να μουλαρωνω. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2019 από icenex 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δεν σε μουλαρώνει μόνο, με την τακτική της αλλά και ο ίδιος ο Sweeney με τα tweet του. Πραγματικά ο άνθρωπος είναι ... δεν θέλω να γράψω. Και εγώ τα παίρνω στην κράνα που λέμε. Είναι σαν να βλέπει φωτιά κάπου και να οδηγεί tanker σε αυτή. Πίσω από τις κουρτίνες όμως παίζονται "ζυμώσεις". Εμένα αυτό με ενδιαφέρει να συζητήσω και όχι να αντιπαρατεθώ μαζί σου, ή με τον snoob, ή τον praetorian ή των panoc και άλλους που ξεχνάω. (sorry :D). Και όντως υπάρχει πρόβλημα - όπως τα εξηγεί ο dev στο blog του. Μην πάμε μακριά - το ίδιο θέμα υπάρχει και στο eshop δημοφιλής κονσόλας. Στο μεταξύ τα Borderlands 3 και Metro Exodus είναι μεγάλο hit για το Steam. Ένα Store το οποίο μειώνει το cut του από 10 και 50 mil$ sales =AAA σε 80 και 90 ακριβώς και μόνο για να τραβήξει τα AAA και τους μεγάλους publisher. Περίεργο μεν αληθές μεν.
Fulgore Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 https://www.epicgames.com/store/en-US/news/epic-games-account-security Email Verification In the near future, Epic will require email verification for all new accounts being created. In the meantime, you can manually verify your email via instructions found here. Αυτο γραφτηκε τον Απριλιο. Μεχρι και τον προηγουμενο μηνα που ειχα δοκιμασει ,δεν υπηρχε email verification,και φανταζομαι ουτε και τωρα. Δηλαδη εχουν περασει κοντα 4μηνες απο τοτε που βγηκε η ανακοινωση απο μια εταιρεια η οποια απο χρηματα δεν ξερει τι εχει,και δεν υπαρχει κατι που κανονικα θα επρεπε να ειναι απο τα πρωτα πραγματα οταν δημιουργεις ενα δικο σου μεγαλο Store(ποσο μαλλον οταν εχεις βλεψεις να κοντραρεις τους αλλους του χωρου). Κατα τα αλλα βεβαια ας κοιταξουν πρωτα να δινουν χρηματα στους developers για να γεμισουν με timed exclusives,και ας βαλουν σε δευτερη ή 3η μοιρα να φτιαξουν το ιδιο τους τοStore(και αρα και των καταναλωτων). Με τα χρηματα που διαθετει η εταιρεια,ολες αυτες οι ελλειψεις που εχουν βαλει στο ''roadmap'',θα μπορουσαν να τις ειχαν προσφερει ηδη αν σκεφτουμε ποσο καιρο λειτουργει το EGS. 2
Sir_Teraflop Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Τα Games ακόμα με το "χέρι" τα βάζουν... Δεν κάνω πλάκα. Manually πως το λένε. Για αυτό δεν βάζουν πιο πολλά Games. Δηλαδή το fan service του itch.io (δύο ατομάκια για την πλάκα τους) έχει πιο dev friendly tools για upload!
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ακόμα ένα επεισόδιο στο τσίρκο που σκηνοθετεί ο Sweeney: Ο developer ενός game που δεν ενδιαφέρεται κανένας να παίξει ανακοίνωσε ότι θα το κάνει EGS exclusive και μέσα στο ίδιο σεντόνι της ανακοίνωσης σε μία κρίση στιγμιαίας σχιζοφρένειας έγραψε τα απολύτως συμβατά μεταξύ τους πράγματα: α) «φάκινγ ανώριμα τοξικά τρολς που θέλετε να κουρσέψετε το game μας κρυφτείτε στο λαγούμι σας» και β) «χαλαρώστε λιγάκι με τις αποκλειστικότητες κλπ, δεν τρέχει τίποτα σπουδαίο». Κάποιοι θεώρησαν πρέπον να πλαστογραφήσουν δηλώσεις του dev (πράγμα απαράδεκτο) και μετά βγήκε η Epic να μιλήσει κατά του bullying υποστηρίζοντας τον bully. Ωραία πράγματα γενικά, βγάζει λιγότερο νόημα κι από την τρίτη σεζόν του Casa de Papel. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από Malthador
Sir_Teraflop Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Καλό είναι να γνωρίζουμε την όλη κατάσταση πριν γράψουμε κάτι: https://medium.com/@perplamps/regarding-whats-been-happening-3af0f27d863c https://www.pcgamer.com/ooblets-devs-reveal-threats-of-violence-and-racist-abuse-following-epic-store-announcement/ @Malthador Την σχετική φάση την περιέγραψα στην προηγούμενη σελίδα με την ίδια ερμηνεία με εσένα και νιώθω άσχημα τώρα. Context που λέμε. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα για τον χώρο δυστυχώς.
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 27 minutes ago, Sir_Teraflop said: Καλό είναι να γνωρίζουμε την όλη κατάσταση πριν γράψουμε κάτι: https://medium.com/@perplamps/regarding-whats-been-happening-3af0f27d863c https://www.pcgamer.com/ooblets-devs-reveal-threats-of-violence-and-racist-abuse-following-epic-store-announcement/ @Malthador Την σχετική φάση την περιέγραψα στην προηγούμενη σελίδα με την ίδια ερμηνεία με εσένα και νιώθω άσχημα τώρα. Context που λέμε. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα για τον χώρο δυστυχώς. Δεν χρειάζεται να εξετάσουμε κάποιο context, πρώτα έγινε προκλητικός ο dev και μετά πέσανε πάνω του τα σκυλιά. Δεν είπε μόνο «we go EGS exclusive», παράλληλα εξέφρασε και αιχμηρή άποψη σε άσχετα ζητήματα. Εκτός κι αν συμφωνείς πως είναι «τοξικός» και «ανώριμος» όποιος τσιμπάει τζάμπα games από torrents. Ξέρω 'γω, ίσως να είναι και απόβρασμα όποιος μπαίνει στο μετρό χωρίς εισιτήριο, oh well.
p4n0s86 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Να ρωτήσω κάτι σχετικό; Πως γίνεται να λέτε για τα κενά ασφαλείας στο EGS αλλά ταυτόχρονα να μην έχετε πρόβλημα να εγκαταστήσετε games από torrents?
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, p4n0s86 said: Να ρωτήσω κάτι σχετικό; Πως γίνεται να λέτε για τα κενά ασφαλείας στο EGS αλλά ταυτόχρονα να μην έχετε πρόβλημα να εγκαταστήσετε games από torrents? Έχεις δίκιο, είναι το ίδιο να πληρώνεις κάτι με λεφτά και να είσαι έρμαιο με το να κατεβάζεις κάτι τζάμπα και να είσαι έρμαιο. Δηλαδή εντάξει τώρα, το τρόλινγκ σε άλλο επίπεδο. PS: Δεν κατεβάζω από torrents, εκτός κι αν δεν μπορώ να βρω τον τίτλο πουθενά αλλού (Black and White, Freelancer, No Οne Lives Forever κοκ). Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από Malthador 2
Sir_Teraflop Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν χρειάζεται να εξετάσουμε κάποιο context, πρώτα έγινε προκλητικός ο dev και μετά πέσανε πάνω του τα σκυλιά. Δεν είπε μόνο «we go EGS exclusive», παράλληλα εξέφρασε και αιχμηρή άποψη σε άσχετα ζητήματα. Εκτός κι αν συμφωνείς πως είναι «τοξικός» και «ανώριμος» όποιος τσιμπάει τζάμπα games από torrents. Ξέρω 'γω, ίσως να είναι και απόβρασμα όποιος μπαίνει στο μετρό χωρίς εισιτήριο, oh well. Μάλλον "ανώριμος" ήταν ο dev και τα "σκυλιά" τοξικά δεν βρίσκεις? Δεν θέλω να πιστεύω ότι δικαιολογείς τέτοιες συμπεριφορές, για τις επιχειρηματικές πρακτικές κάποιων dev έτσι? Και για να είμαι συνεπής είχα προειδοποιήσει για αυτό το χάσμα που θα επέλθει σε αυτό το νήμα. Οι συγκεκριμένοι όμως devs μάλλον για ελαφρόμυαλοι-πλακατζήδες τους κόβω (όπως και το game τους) και δεν υπολόγισαν σωστά ότι ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγείται - ειδικά από άτομα τα οποία δεν ήξεραν καν την ύπαρξη του game - πόσο μάλλον ήταν εκτός αγοραστικού κοινού ούτως ή άλλως, ορμώμενοι ξεκάθαρα από ένα ιδιότυπο μίσος για το EGS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα