Προς το περιεχόμενο

Epic Games Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

18 ώρες πριν, KilliK είπε

το παιχνιδι πληρωσες. δεν πληρωσες το Steam. το Steam μαγαζι ειναι που διανεμει το παιχνιδι. τωρα το διανεμει αλλο μαγαζι.

ποια σημασια εχει ποιο μαγαζι κανει την διανομη; εσυ το παιχνιδι σου θα το παιξεις στην ιδια τιμη και με την ιδια εμπερια, ασχετως ποιο ψηφιακο καταστημα θα στο προμηθευσει.

Παμε παλι

19 ώρες πριν, panoc είπε

Φυσικά και εχει πρώτον γιατί αυτό πλήρωσα και δεύτερον και κυριότερο αυτό που με αναγκάζουν να βάλω είναι σουρωτήρι. 

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Snoob είπε

Νομικά, δεν μπορώ να το κυνηγήσω, δεν με συμφέρει. Από Ελλάδα, να κυνηγήσω εταιρίες σε Αμερική, Κίνα και Βουλγαρία; (Προφανώς, σε ΑΥΤΟ ποντάρουν, και το έχω γράψει ήδη πλείστες όσες φορές).

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως ο μεν dev δεν άλλαξε αυθαίρετα τους όρους της μεταξύ μας συμφωνίας προκειμένου να τον χρηματοδοτήσω, και ότι το EGS δεν του έδωσε χρήματα προκειμένου να αλλάξει αυθαίρετα τους όρους της συμφωνίας. Μη συγχέουμε, δηλαδή, το αν είναι οικονομικά εφικτό για ένα άτομο να τα βάλει με κολοσσούς, με το αν αυτό που κάνουν οι κολοσσοί είναι παράνομο και ανήθικο.

Το κυνηγάω, όμως, όπως μπορώ: ξετυλίγω ακριβώς το κουβάρι του τι κάνουν, το συζητάω και το προωθώ όπως και όπου μπορώ. Αν νομίζουν, αυτοί οι devs ή οι χρηματοδότες τους πως είμαστε όλοι χάπατα και καταπίνουμε τα πάντα, κάνουν τεράστιο λάθος. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να κυνηγήσεις κάτι, πέρα από το δικαστήριο.

Και λέω πως, αν υπήρχε αρκετός κόσμος να λειτουργήσει έτσι, τα πράγματα θα άλλαζαν πολύ απλούστερα και αποτελεσματικότερα από ό,τι να τα βάλεις με τα επιτελεία των δικηγόρων που έχουν οι Κινέζοι. Δυστυχώς, ο κόσμος στη συντριπτική του πλειοψηφία δεν ξέρει να αντιδρά έτσι. 

Υ.Γ. Δεν νομιμοποιείται κανείς να διαμαρτύρεται μόνο αν έχει τις αγαθότερες των προθέσεων. Υπήρχαν συμφωνίες και άλλαξαν αυθαίρετα τους όρους. Ο άλλος μπορεί να τους χρηματοδότησε γιατί ηδονίζεται με το μαύρο του Steam ή γουστάρει να ακούει τη λέξη ατμός. Το ζήτημα είναι πως κάποιοι άλλαξαν αυθαίρετα το πλαίσιο της συμφωνίας, και κάποιοι τους χρηματοδότησαν προκειμένου να το αλλάξουν αυθαίρετα. Η αναζήτηση "αγαθών" κινήτρων προκειμένου να έχει κάποιος δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί είναι, επί της ουσίας, απόπειρα φίμωσης των αντιρρήσεων (βαφτίζοντας, άμεσα ή έμμεσα, υποκριτές όσους το κάνουν): "Ναι, αλλά αν η γιαγιά μου είχε ρόδες, θα είχαμε τις ίδιες αντιδράσεις;" ΑΔΙΑΦΟΡΟ. Άλλαξαν αυθαίρετα οι όροι; Άλλαξαν. Ε, ακόμη και το πιο σχολασμένο fanboy του Steam έχει βάσιμους λόγους να διαμαρτύρεται. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, αν κάνει κάτι ανάλογο το Steam, ακόμη και το πιο σχολασμένο fanboy του EGS θα έχει βάσιμους λόγους να διαμαρτύρεται. Κι ας είναι fanboy μιας πλατφόρμας της κακιάς ώρας. Πιο απλά δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Κοιτα, σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζι σου. Εκει που νομιζω οτι χανεις το δικιο σου ειναι οταν κρινεις αυτους που διαφωνουν ειτε ως fanboys ειτε ως υποκριτες ειτε οτιδηποτε.

Εστω οτι η epic πλησιασε και απαιτησε την πληρη αποκλεοστικοτητα απο τον dev (που συναιβει δεν διαφωνω καθολου εδω). Την ευθυνη φερνει ο dev που τη δεχτηκε. Θα μπορουσε να μη τη δεχτει ή θα μπορουσε καλλιστα να κανει οτι το metro που τομησε τις προπαρεγγελιες του στο steam.

Στο υγ. σου συμφωνω μαζι σου. Απλα αναφερω οτι δεν το βλεπουν ολοι με τη δικη σου οπτικη. Σε νοιαζει εσενα αυτο? Οχι. το συζηταμε στη γενικοτερη βαση του ομως. Το συγκεκριμενο προβλημα εχει μια πολυ στενη βαση επιρεασμενων ανθρωπων. Οσοι εχουν στιριξει τετοιες ενεργειες ειναι απολυτα λογικο να νιωθουν εξαπατημενοι απο ολες τις πλευρες. Οι υπολοιποι ομως που μπορει να ηθελαν το game αλλα δε το στιριξαν δεν τους επιρεαζει ιδιαιτερα (λεω ιδιαιτερα καθως προσμετρω το θεμα safety features του egs και μονο). Ο dev το game του πουλαει απο μια Χ πλατφορμα αν δεν το θελει ο αλλος καθαρα λογο πλατφορμας ειναι δικαιωμα του οπως και του dev που θα το πουλησει.

Υ.Γ. Εγω παντως μεσο αυτων των συζητησεων εχω βγαλει το συμπερασμα οτι ΜΟΝΟΙ μας οι αγοραστες εχουμε οδηγησει το pc gaming σε μια κονσολοποιηση. Εχει ενα παιχνιδι το ms store δεν μας αρεσει γιατι δεν εχει τα ιδια feature, το εχει το gog το ιδιο, το egs το ιδιο. Εχουμε μονοι μας οδηγησει τη αγορα στο οτι αν ενα game δεν το εχει το steam δεν το παιζουμε. Αυτο δεν εγινε σε μια μερα καθως και το steam δεν ειχε αυτα τα features εξαρχης. Βλεπω το γενικοτερο egs vs steam και ειναι λες και βλεπω τα ανουσια κατε με console wars ps vs xbox vs puny ninty. Ποιος την εχει μεγαλυτερη και τελευταια στην κουβεντα τα ιδια τα games και κατα ποσο αξιζουν ή οχι να παιχτουν. Πρωτο στην κουβεντα ερχεται το που θα παιξω το game και οχι αν αξιζει να το παιξω.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, primeragt είπε

Κοιτα, σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζι σου. Εκει που νομιζω οτι χανεις το δικιο σου ειναι οταν κρινεις αυτους που διαφωνουν ειτε ως fanboys ειτε ως υποκριτες ειτε οτιδηποτε.

Εστω οτι η epic πλησιασε και απαιτησε την πληρη αποκλεοστικοτητα απο τον dev (που συναιβει δεν διαφωνω καθολου εδω). Την ευθυνη φερνει ο dev που τη δεχτηκε. Θα μπορουσε να μη τη δεχτει ή θα μπορουσε καλλιστα να κανει οτι το metro που τομησε τις προπαρεγγελιες του στο steam.

Στο υγ. σου συμφωνω μαζι σου. Απλα αναφερω οτι δεν το βλεπουν ολοι με τη δικη σου οπτικη. Σε νοιαζει εσενα αυτο? Οχι. το συζηταμε στη γενικοτερη βαση του ομως. Το συγκεκριμενο προβλημα εχει μια πολυ στενη βαση επιρεασμενων ανθρωπων. Οσοι εχουν στιριξει τετοιες ενεργειες ειναι απολυτα λογικο να νιωθουν εξαπατημενοι απο ολες τις πλευρες. Οι υπολοιποι ομως που μπορει να ηθελαν το game αλλα δε το στιριξαν δεν τους επιρεαζει ιδιαιτερα (λεω ιδιαιτερα καθως προσμετρω το θεμα safety features του egs και μονο). Ο dev το game του πουλαει απο μια Χ πλατφορμα αν δεν το θελει ο αλλος καθαρα λογο πλατφορμας ειναι δικαιωμα του οπως και του dev που θα το πουλησει.

Υ.Γ. Εγω παντως μεσο αυτων των συζητησεων εχω βγαλει το συμπερασμα οτι ΜΟΝΟΙ μας οι αγοραστες εχουμε οδηγησει το pc gaming σε μια κονσολοποιηση. Εχει ενα παιχνιδι το ms store δεν μας αρεσει γιατι δεν εχει τα ιδια feature, το εχει το gog το ιδιο, το egs το ιδιο. Εχουμε μονοι μας οδηγησει τη αγορα στο οτι αν ενα game δεν το εχει το steam δεν το παιζουμε. Αυτο δεν εγινε σε μια μερα καθως και το steam δεν ειχε αυτα τα features εξαρχης. Βλεπω το γενικοτερο egs vs steam και ειναι λες και βλεπω τα ανουσια κατε με console wars ps vs xbox vs puny ninty. Ποιος την εχει μεγαλυτερη και τελευταια στην κουβεντα τα ιδια τα games και κατα ποσο αξιζουν ή οχι να παιχτουν. Πρωτο στην κουβεντα ερχεται το που θα παιξω το game και οχι αν αξιζει να το παιξω.

Μάλλον δεν γίνομαι κατανοητός.

Δεν είμαι εγώ αυτός που μιλάει για υποκριτές. Λ.χ., εγώ δεν εξετάζω γιατί διαμαρτύρεται κάποιος, άρα δεν θέτω καν στην κουβέντα "τι θα έκανε στην τάδε περίπτωση και αν δεν το έκανε γιατί δεν το έκανε;" Αντίθετα, εξετάζω αν βάσιμα διαμαρτύρεται.

Το αν το κάνει γιατί, εκτός των άλλων, ηδονίζεται με τη μία ή την άλλη πλευρά είναι μια συζήτηση ατέρμονη και ανούσια, καθώς ούτε μπορώ να ξέρω, ούτε με απασχολεί αν ο Α ή ο Β διαμαρτύρεται επειδή είναι οπαδός του Steam ή επειδή αγανακτεί με τη διαμορφούμενη κατάσταση. Αυτό που μπορώ να εξετάσω, επειδή έχει διαπιστώσιμες και επιβεβαιώσιμες παραμέτρους, είναι το αν διαμαρτύρεται δίκαια. Αν παρακάμφθηκαν ρητές διαβεβαιώσεις, αν ειπώθηκαν ψέματα, αν διαπράχθηκαν ενέργειες για τις οποίες, αν δεν ήμαστε μεμονωμένοι καταναλωτές απέναντι σε κολοσσούς, θα μπορούσαμε να τους τρέξουμε.

Και σε καμία περίπτωση δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. 

Λ.χ., η Klei πέρασε το Griftlands αποκλειστικά στο EGS για το alpha στάδιο της ανάπτυξης. Με χαροποιεί αυτό; Όχι (επειδή το client του EGS είναι κάτω του μετρίου). Διαμαρτύρομαι; Όχι.

Γιατί δεν διαμαρτύρομαι, ενώ το κάνω για το Phoenix Point και το Mechwarrior 5;

Α: Επειδή οι άνθρωποι της Klei δεν είχαν δεσμευτεί να το έχουν σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη πλατφόρμα με την κυκλοφορία (Μετά το alpha στάδιο υποτίθεται πως θα περάσει και σε άλλες πλατφόρμες, Steam/GOG, αλλά με αυτά που ζούμε, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις).

Β: Επειδή δεν πήραν πρώτα τα λεφτά μας για να το φτιάξουν και μετά ξεπουλήθηκαν στο EGS, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τις ρητές δεσμεύσεις που είχαν αναλάβει προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα.

Θα εγκαθιστούσα το EGS για να παίξω το Griftlands; Όχι. Πρώτον γιατί το client είναι άθλιο και δεύτερον γιατί άλλο ήταν το Griftlands που επί ένα χρόνο φιγουράριζε στην 1η θέση της wishlist μου, και άλλο αυτό που φτιάχνουν τώρα και το βρίσκω μια φτωχή και κουτσουρεμένη εκδοχή ενός επικού αρχικού οράματος.

Δεν διαμαρτύρομαι, όμως. Δικαίωμα του καθενός είναι, εφόσον δεν έχει αναλάβει ρητές δεσμεύσεις προκειμένου να αποσπάσει τα χρήματά μας, να το διαθέσει το παιχνίδι όπου νομίζει. Θέλει να το διαθέσει σε ένα client της πλάκας που ούτε forum και email verification δεν έχει; Ας το διαθέσει. 

Υ.Γ. Όποιος παρατηρεί την υπόθεση, διαπιστώνει αβίαστα πως η κατάσταση με τις αποκλειστικότητες βαίνει επιδεινούμενη (πράγμα που το είχα πει εγκαίρως και, επαναλαμβάνω, δεν συνιστά και καμία συγκλονιστική πρόβλεψη, το πράγμα βρωμούσε από μακριά):

Κάποτε, οι μεταγραφές τιμούσαν τα κλειδιά (λ.χ. Metro)

Μετά, σου έλεγαν "φάε στη μάπα ένα χρόνο EGS και μετά το κλειδί στο Steam/GOG" (λ.χ. Phoenix Point)

Τώρα, φτάσαμε στο "EGS ή τα λεφτά σου πίσω" (Mechwarrior 5) Και αυθαίρετα refunds/άρνηση επικοινωνίας.

Η συνέχεια είναι δεδομένη: οι αποκλειστικότητες θα επεκταθούν, αριθμητικά και χρονικά, όσο αντέχει η τσέπη των Κινέζων. Από εκεί και πέρα, αν αποτύχουν, απέτυχαν. Αν πετύχουν, θα δούμε τις αποκλειστικότητες να διευρύονται ως μοντέλο.

Υ.Γ.2 Δεν ξέρω από πού προκύπτει το "αν δεν είναι στο Steam δεν το παίζω". Και στο GOG έχω παιχνίδια, και DRM-free launchers διαφόρων παραγωγών (λ.χ. Slitherine/Matrix) και itch.io. Γενικά, η τεράστια επιτυχία των "κυρίων" του EGS είναι ότι έχουν περάσει στη συνείδηση πολλών πως τάχα μου μάχονται το Steam, ενώ στην πραγματικότητα πατάνε από κάτω το DRM-free gaming, το linux gaming και το crowd funding, με τις άθλιες μεθοδεύσεις τους, με μεγαλύτερο χαμένο, τελικά, τον καταναλωτή/χρήστη.

Αυτό που μπορώ να πω είναι το εξής: Αν, ο μόνος τρόπος να αποκτήσω πρόσβαση σε ένα παιχνίδι, είναι να εγκαταστήσω ένα client που δεν έχει στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας (email verification), fora και συστηματικά υφαρπάζει ήδη χρηματοδοτημένους τίτλους, τότε ας λείπει το βύσινο. 

Υ.Γ.3 Τελευταία φορά: ακόμη κι αν ΟΛΟΙ οι devs που πλησίαζε το EGS έλεγαν όχι, η πρακτική που εφαρμόζει το EGS (έστω με μηδενική επιτυχία) θα ήταν εξίσου άθλια. Πιο απλά δεν μπορώ να το εξηγήσω.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

i6tfra4tdsc31.png?width=640&crop=smart&a

γιατί η πολύ σοβαρή επιχειρηματολογία στο νήμα έχει κουράσει.😉

Eνά καλό που μας έφερε το EGS είναι τα memes.

Επεξ/σία από SpoonyBar
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα. Όπως φαίνεται, αργά ή γρήγορα οι σωστές τακτικές επιβραβεύονται (βλέπε CDProjekt) και όσοι προσπαθούν να ξεγελάσουν τιμωρούνται (βλέπε Hello Games με NMS). Θεωρώ πως το ίδιο γίνεται και στην περίπτωση αυτή, οι πραγματικά θιγμένοι (backers) έχουν αρνηθεί αυτό που πάει να γίνει με το EGS οπότε γιατί φωνάζουμε στο τέλος της ημέρας;

Απ' τη στιγμή που εσύ ο ίδιος με τη στάση σου, τιμωρείς αυτόν που θεωρείς ότι το αξίζει, τι παραπάνω ζητάς με το να διαμαρτύρεσαι ταυτόχρονα; Αν προσπαθείς να πείσεις και τον δίπλα, λυπάμαι δεν θα συμβεί γιατί έτσι λειτουργεί ο κόσμος μας πλέον. Όποιος είναι ανοιχτός στο να δεχτεί αυτή την οπτική, θεωρητικά έχει διαλέξει ήδη την δική σου πλευρά, οι υπόλοιποι απλά θα σε αγνοήσουν, γιατί θεωρούν σωστή τη δική τους προσέγγιση.

Επεξ/σία από p4n0s86
  • Sad 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Απ' τη στιγμή που εσύ ο ίδιος με τη στάση σου, τιμωρείς αυτόν που θεωρείς ότι το αξίζει, τι παραπάνω ζητάς με το να διαμαρτύρεσαι ταυτόχρονα;

Αν προσπαθείς να πείσεις και τον δίπλα, λυπάμαι δεν θα συμβεί γιατί έτσι λειτουργεί ο κόσμος μας πλέον.

Τότε κι εσύ γιατί ενδιαφέρεσαι για τη στάση του?  Καταδίκασε την σιωπηλά,  κάνε ότι γουστάρεις και τέλος.

Κάνε το λόγο σου πράξη!

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, p4n0s86 said:

Πάντως δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα.

156 σεντόνια μετά και εσύ δεν καταλαβαίνεις ποιό είναι το πρόβλημα, ενώ ο Κίλικ αναρρωτιέται «τι διαφορά έχει να το πάρεις εδώ και όχι εκεί».

Καμία ελπίδα, πραγματικά.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Malthador είπε

156 σεντόνια μετά και εσύ δεν καταλαβαίνεις ποιό είναι το πρόβλημα, ενώ ο Κίλικ αναρρωτιέται «τι διαφορά έχει να το πάρεις εδώ και όχι εκεί».

Καμία ελπίδα, πραγματικά.

Το δικό σας πρόβλημα, όχι αυτό που συμβαίνει με το EGS. 156 σεντόνια μετά κι εσείς ενώ το καταδικάζετε, ταυτόχρονα κατακρίνετε τους άλλους. Τι παραπάνω περιμένετε να συμβεί, αφού εσείς οι ίδιοι έχετε κάνει αυτό που θεωρείτε σωστό απ' τη μεριά σας; Γιατί εγώ βλέπω ότι γουστάρετε τη "δαχτυλοδεικτούμενη" φάση, "εσύ και ο τάδε είστε πρόβατα" κι έτσι να πούμε, αντί να σέβεστε την διαφορετική άποψη. Υπάρχει ορισμός στην ψυχολογία γι' αυτό, αλλά δεν θα ασχοληθώ γιατί θα μπούμε ξανά στην ίδια λούπα.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SpoonyBar είπε

Eνδεικτικά ➡️

Α

1110042275_Screenshot(56).png.78f5452183bf1a2ee68d140df3f320c1.png

Β

1588838109_Screenshot(57).png.cbc00f192b4620fc9fd7e4d3f13c6e27.png

Φαντάζομαι τώρα θα μας απασχολήσουν οι "εκτός insomnia" και το τι κάνουν και λένε, δεν θα είναι άσχετοι έτσι; Γιατί τώρα βολεύει. Επίσης, μου ξαναδείχνεις τι λέγεται για τα προβλήματα που παρουσιάζει το EGS, ενώ εγώ ρωτάω άλλο πράγμα. Θέλετε να μας πείτε ποιος είναι ο σκοπός της συζήτησης, απ' τη στιγμή που εσείς κάνετε αυτό που θεωρείτε σωστό; Σας απαγορεύει κανείς το εμπάργκο που έχετε επιλέξει; Όχι. Ποιο το νόημα λοιπόν να ανακυκλώνουμε συνεχώς τα ίδια πράγματα; Να αλλάξουν γνώμη και αυτοί που εσείς θεωρείτε πρόβατα; Υποθέτω πως ναι, γιατί δεν μένει κάτι άλλο.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
8 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Το δικό σας πρόβλημα, όχι αυτό που συμβαίνει με το EGS. 156 σεντόνια μετά κι εσείς ενώ το καταδικάζετε, ταυτόχρονα κατακρίνετε τους άλλους. Τι παραπάνω περιμένετε να συμβεί, αφού εσείς οι ίδιοι έχετε κάνει αυτό που θεωρείτε σωστό απ' τη μεριά σας; Γιατί εγώ βλέπω ότι γουστάρετε τη "δαχτυλοδεικτούμενη" φάση, "εσύ και ο τάδε είστε πρόβατα" κι έτσι να πούμε, αντί να σέβεστε την διαφορετική άποψη. Υπάρχει ορισμός στην ψυχολογία γι' αυτό, αλλά δεν θα ασχοληθώ γιατί θα μπούμε ξανά στην ίδια λούπα.

Δεν θυμάμαι να έχω πει κάπου ότι όποιος αγοράσει game από το EGS είναι πρόβατο ή κάποιον άλλο χαρακτηρισμό (και ούτε βλέπω κανέναν να έχει πει κάτι αντίστοιχο στις τελευταίες σελίδες, αν κάνω λάθος διόρθωσέ με). Έχω περιγράψει και έγω και οι υπόλοιποι ότι τα προβλήματά μας συνοπτικά είναι τα εξής:

1) Η *** η Epic που με την τακτική με τα exclusives δημιουργεί τάση.

2) Οι λιγδιάρηδες devs που δέχονται να τα πάρουν και επίσης δημιουργούν τάση.

3) Το ότι δεν μπορούμε να παίξουμε τα exclusives του EGS (εγώ γιατί θέλω να παίζω στο κινητό μου στην τουαλέτα, ο δίπλα γιατί έχει linux κοκ).

4) Το ότι ο client του EGS είναι ένα πανηγύρι.

Δεν καταλαβαίνω πως έφτασες στο ότι έχουμε πρόβλημα με όσους έχετε άλλη άποψη και στηρίζετε το EGS. Μαγκιά σας αφού δεν σας απασχολεί η τάση που δημιουργεί και αφού είστε κομπλέ με όσα προσφέρει. Επίσης, μαγκιά σας αν απλά σας αφήνει αδιάφορο το όποιο πρόβλημα εντοπίζουμε εμείς και εσείς το μόνο που θέλετε είναι απλά να χαρείτε κάποιο game ανεξαρτήτως client.

Αυτό που καταλαβαίνω όμως είναι το ότι να λες «δεν κατανοώ που είναι το πρόβλημα», ενώ το έχουμε αναλύσει από όλες τις μεριές είναι το λιγότερο ειρωνικό για όσους γράφουμε εδώ μέσα κάποια άποψη αντίθετη με τη δική σου, δεν βρίσκεις;

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Φαντάζομαι τώρα θα μας απασχολήσουν οι "εκτός insomnia" και το τι κάνουν και λένε, δεν θα είναι άσχετοι έτσι; Γιατί τώρα βολεύει. Επίσης, μου ξαναδείχνεις τι λέγεται για τα προβλήματα που παρουσιάζει το EGS, ενώ εγώ ρωτάω άλλο πράγμα. Θέλετε να μας πείτε ποιος είναι ο σκοπός της συζήτησης, απ' τη στιγμή που εσείς κάνετε αυτό που θεωρείτε σωστό; Σας απαγορεύει κανείς το εμπάργκο που έχετε επιλέξει; Όχι. Ποιο το νόημα λοιπόν να ανακυκλώνουμε συνεχώς τα ίδια πράγματα; Να αλλάξουν γνώμη και αυτοί που εσείς θεωρείτε πρόβατα; Υποθέτω πως ναι, γιατί δεν μένει κάτι άλλο.

Όχι, κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει κι εδώ ένα FuckEpic νήμα να απορροφά το 99% των posts.

Για τα προβλήματα του EGS σιγά μη κάτσω να γράψω.

Γράψε μου εσύ 1 θετικό για τους gamers, πέραν της ασαφούς καραμέλας "ανταγωνισμός"

Eγώ το λέω shady business practices. Μόνο breach of trust μεταξύ devs & gamers, και απογοητεύσεις so far...

Επεξ/σία από SpoonyBar
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν θυμάμαι να έχω πει κάπου ότι όποιος αγοράσει game από το EGS είναι πρόβατο ή κάποιον άλλο χαρακτηρισμό (και ούτε βλέπω κανέναν να έχει πει κάτι αντίστοιχο στις τελευταίες σελίδες, αν κάνω λάθος διόρθωσέ με). 

Το "εσύ δεν καταλαβαίνεις, ο άλλος δεν βλέπει διαφορά, καμία ελπίδα" είναι τσουβάλιασμα και χαρακτηρισμός. Το ότι δεν μας είπες πρόβατα, δεν αναιρεί ότι το εννοείς και παίξτε όσο θέλετε με τις λέξεις. Επίσης, το κατά πόσο σέβεσαι τη δική μου άποψη φαίνεται απ' το ότι έχεις βγάλει συμπέρασμα ότι εγώ στηρίζω το EGS. Εγώ έχω να σου παρουσιάσω 2 φορές που απάντησα στον Kilik λέγοντας κάτι διαφορετικό από αυτό που υποστήριζε, όπως προσπαθώ να κάνω με όλους, εσύ έχεις να μου δείξεις κάτι με το οποίο διαφώνησες με όσους είσαι στην ίδια πλευρά απόψεων;

Γιατί με την ίδια λογική μπορώ κι εγώ να σε χαρακτηρίσω ότι ακολουθείς τη μάζα και δεν έχεις προσωπική άποψη. Όσο για το τελευταίο, θα το ξαναπώ ότι αναφέρομαι στο δικό σου σκοπό προσωπικά. Έχεις επιλέξει μια στάση απέναντι στο EGS? Ωραία, εσύ λοιπόν απ' τη μεριά σου έχεις κάνει αυτό που θεωρείς σωστό, από εκεί και πέρα σε τι παραπάνω ελπίζεις; Ειδικά απ' τη στιγμή που θεωρείς ότι δεν υπάρχει 'καμιά ελπίδα'; Εδώ και 200 σελίδες ανακυκλώνουμε συνεχώς το ίδιο θέμα και κυνηγάμε τις ουρές μας, οπότε απλά αναρωτήθηκα ποιο το νόημα όλου αυτού στο φινάλε.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, p4n0s86 said:

Το "εσύ δεν καταλαβαίνεις, ο άλλος δεν βλέπει διαφορά, καμία ελπίδα" είναι τσουβάλιασμα και χαρακτηρισμός. Το ότι δεν μας είπες πρόβατα, δεν αναιρεί ότι το εννοείς και παίξτε όσο θέλετε με τις λέξεις. Επίσης, το κατά πόσο σέβεσαι τη δική μου άποψη φαίνεται απ' το ότι έχεις βγάλει συμπέρασμα ότι εγώ στηρίζω το EGS. Εγώ έχω να σου παρουσιάσω 2 φορές που απάντησα στον Kilik λέγοντας κάτι διαφορετικό από αυτό που υποστήριζε, όπως προσπαθώ να κάνω με όλους, εσύ έχεις να μου δείξεις κάτι με το οποίο διαφώνησες με όσους είσαι στην ίδια πλευρά απόψεων;

Γιατί με την ίδια λογική μπορώ κι εγώ να σε χαρακτηρίσω ότι ακολουθείς τη μάζα και δεν έχεις προσωπική άποψη. Όσο για το τελευταίο, θα το ξαναπώ ότι αναφέρομαι στο δικό σου σκοπό προσωπικά. Έχεις επιλέξει μια στάση απέναντι στο EGS? Ωραία, εσύ λοιπόν απ' τη μεριά σου έχεις κάνει αυτό που θεωρείς σωστό, από εκεί και πέρα σε τι παραπάνω ελπίζεις; Ειδικά απ' τη στιγμή που θεωρείς ότι δεν υπάρχει 'καμιά ελπίδα'; Εδώ και 200 σελίδες ανακυκλώνουμε συνεχώς το ίδιο θέμα και κυνηγάμε τις ουρές μας, οπότε απλά αναρωτήθηκα ποιο το νόημα όλου αυτού στο φινάλε.

Γιατί να πρέπει να διαφωνήσω αν συμφωνώ; Για την τιμή των όπλων; Τέσπα, για την τιμή των όπλων λοιπόν: διαφώνησα με έναν συμπολεμιστή μου παραπίσω που έγραψε -εμμέσως πλην σαφώς- ότι υπάρχουν ΑΑΑ indie games, που απλά δεν ισχύει. Μετράει αυτό;

Κατά τ' άλλα:

Internet forum

An Internet forum, or message board, is an online discussion site where people can hold conversations in the form of posted messages.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Malthador είπε

Γιατί να πρέπει να διαφωνήσω αν συμφωνώ; Για την τιμή των όπλων; Τέσπα, για την τιμή των όπλων λοιπόν: διαφώνησα με έναν συμπολεμιστή μου παραπίσω που έγραψε -εμμέσως πλην σαφώς- ότι υπάρχουν ΑΑΑ indie games, που απλά δεν ισχύει. Μετράει αυτό;

Κατά τ' άλλα:

Internet forum

An Internet forum, or message board, is an online discussion site where people can hold conversations in the form of posted messages.

Τα περί προβάτων δεν βλέπω να τα απορρίπτεις, άρα εμμέσως πλην σαφώς τα παραδέχεσαι. Όσον αφορά στον ορισμό του τι είναι φόρουμ μη το δείχνεις σε μένα, στον εαυτό σου δείξ' το που δεν δέχεται μια αντίθετη άποψη και την χαρακτηρίζει ως "καμιά ελπίδα". Εγώ δεν είπα να μην γράφετε, αλλά γιατί πρέπει να ανακυκλώνουμε πράγματα που χιλιο-συζητήθηκαν χωρίς να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα.

Επεξ/σία από p4n0s86

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...