stafftw Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, p4n0s86 είπε Όχι δεν αναφέρομαι σε σένα πάνω σ' αυτό, γενική τοποθέτηση ήταν για εκείνους που κάθονται και σχολιάζουν τι κάνουν σωστό ή λάθος κατά την άποψη τους, εταιρίες που έχουν δισεκατομμύρια έσοδα, λες και δεν ξέρουν αυτοί. Μωρε το να το σχολιάζεις δεν είναι κακό ειλικρινά το gaming και η ενασχόληση με αυτό και τις εταιρείες μου έχει διδάξει πολλά ακόμα και στον τομέα μου, απλά δεν μπορώ να καταλάβω τον οπαδισμό που επικρατεί γενικά (fifa-pro, wow-ολα τα άλλα, dota-lol, fortnite-ολα τα άλλα, sony-ms και ότι πιθανός συνδυασμός προκύπτει) 2
panoc Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Ολόκληρη Microsoft και έχει SONY bluray drive. Αυτοί μια χαρά τα βρίσκουν πίσω απ' τις κουρτίνες, οι μόνοι που σφάζονται εκατέρωθεν είναι οι πελάτες λες και έχουν μετοχές. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο, εδώ βλέπουμε αναλύσεις επί αναλύσεων για το πόσο βιώσιμη είναι μια πολιτική μιας εταιρίας δισεκατομμυρίων, στα απλά θα κολλήσουμε; Πολυ σωστα μιλας, η miscrosoft σου παρεχει το drive της sony, δε σου λεει τραβας βρες πως να τρεξεις το δισκακι 4 ώρες πριν, KilliK είπε αρα συμφωνεις οτι και το Steam ειναι καταπυτστο και παντελως αδιαφορο, αφου δεν γραφει με μεγαλα γραμματα οτι χρειαζεσαι directx/opengl/vulkan/mouse/audio/keyboard drivers που τα κατεβαζεις απο την διπλα ταβερνα για να παιξεις τα παιχνιδια που αγοραζεις απο το καταστημα τους. σωστα; Το steam/valve λοιπον καθε αλλο παρα αθωο ειναι αλλα οχι για το συγκεκριμενο που θες να του καταλογησεις. Η Microsoft σου πουλαει το λειτουργικο της μαζι με το directx και με οδηγους για τη πλειοψηφια των συσκευων που μπορει να δουλεψει το λειτουργικο της, η asus (η καθε asus) σου πουλαει τη καρτα γραγικων/ηχου της με ενα δισκακι με οδηγους για να δουλεψει το προιον της μπορεις παντα να εχεις τη τελευταια εκδοση απο το update των οδηγων ή απο το Update των windows. Το λαπτοπ σου πωλειται μαζι με το πληκτρολογιο, και το desktop σου επισης εαν ειναι απο κατασκευαστη, μπορεις παντα να αγορασεις μονο το πυργο ή να στησεις το στησεις μονος σου αλλα τοτε προυποθετει οτι γνωριζεις οτι χρειαζεσαι ενα πληκτρολογιο. Τιποτα απο τα αποπανω δε χρειαζεται να τα ψαξεις μονο σου στη ταβερνα. Ετσι λοιπον θα επρεπε και ο dev/egs να λεει ξεκαθαρα οτι χρειαζεσται και το ταδε και θα το βρειτε εκει (μας ειναι αδιαφορο εαν ειναι software του steam), ομως ακριβως επειδη ειναι software του steam δε το λεει κανεις πουθενα και πρεπει να ψαχνεσαι μονος σου. Γενικη τοποθετηση για οσους καταπινουν αμασητα τα παντα, το προβατα λατρευουν το καλαμποκι, το πανε κατω αμασητο, αλλα οταν τρωνε πολυ βλεπουν τα ραδικια αναποδα. 😛
p4n0s86 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, panoc είπε Πολυ σωστα μιλας, η miscrosoft σου παρεχει το drive της sony, δε σου λεει τραβας βρες πως να τρεξεις το δισκακι Το σχόλιο μου ήθελε να δείξει ότι αυτοί τα βρίσκουν μια χαρά, ενώ εμείς καθόμαστε και παίζουμε ξύλο για πάρτη τους. Δεν το σύγκρινα πουθενά με EGS ούτε και έχω τοποθετηθεί πάνω σ' αυτό, οπότε άστοχη η απάντηση. Έχεις τη μύγα μάλλον, και φαίνεται κι απ' την τελευταία φράση σου που ειρωνεύεται αυτά που είπα.
panoc Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Το σχόλιο μου ήθελε να δείξει ότι αυτοί τα βρίσκουν μια χαρά, ενώ εμείς καθόμαστε και παίζουμε ξύλο για πάρτη τους. Δεν το σύγκρινα πουθενά με EGS ούτε και έχω τοποθετηθεί πάνω σ' αυτό, οπότε άστοχη η απάντηση. Έχεις τη μύγα μάλλον, και φαίνεται κι απ' την τελευταία φράση σου που ειρωνεύεται αυτά που είπα. Το καταλαβαινω, το σχολιο σου. Αλλα γιατι να μας νοιαζει τι κανουν αυτοι μεταξυ τους ; Εσυ/εγω αγορασαμε κατι που δε δουλευει γιατι χρειαζεται και κατι αλλο; Κακο ειναι να σου που οτι ε ψιτ φιλε αυτο που αγορασαες χρειαζεται και το ταδε για να δουλεψει ; Αυτο που δε καταλαβαινετε ειναι οτι δε μας νοιαζει εαν ειναι του steam αυτο, ας ηταν και του panoc. Γιατι θα πρεπει να ψαχνεσαι ; Σχολιαζω λοιπον αρνητικα, γιατι ειμαι σιγουρος οτι εαν ηταν του panoc θα το ανεφεραν ή θα στο παρειχαν αυτοματα, αλλα επειδη ειναι του steam δεν υπαρχει καμια πληροφορηση! Μα ειρωνευομαι ρε Πάνο γιατι δε μπορεις να μου λες να μη σχολιαζω επειδη αυτοι ξερουν καλυτερα, τοτε να μη σχολιαζουμε τις κυβερνησεις γιατι οι χαραμοφαιδες εκει ξερουν καλυτερα (χρονια κανουν τη δουλεια), να μη σχολιαζω τις τιμες του ταδε μαγαζιου γιατι χρονια πουλαει και ξερει καλυτερα, να μη σχολιαζω το vwgate γιατι αυτη ξερει καλυτερα, κλπ κλπ. Ισα ισα ως σκεπτομενα ατομα και ακομα πιο σκεπτομενοι καταναλωτες οφειλουμε να σχολιαζουμε και ενιοτε να τοποθετουμαστε επι της ουσιας των αποψεων μας (με ψξηφο, αγορα, καταγγελια, κλπ) για το δικο μας αλλα και το συνολικο συμφερον . Εχω πει ξανα στο παρελθον πολλες φορες, για μενα μου ειναι αδιαφορο το που θα αγορασω ενα παιχνιδι, φυσικα προτιμω να εχω ολα τα παιχνιδια μιας σειρας στο ιδιο client αλλα δεν ειναι κατι με θα με σκοτωσει. Εχω uplay, origin, gog, steam, δε με χαλαει να εχω αλλο ενα. Αλλα αυτο το αλλο ενα να ειναι σωστο και οπως λεω παντα πανω απο ολα οσο πιο ασφαλες γινεται να εναι. Ο μονος λογος που δεν εχω egs ειναι γιατι φροντισε το ιδιο για αυτο με τη μη ασφαλεια του οπως ειχω αναφερει παλι πολλες φορες. Ναι, ομολογω, δε θα αγορασω ποτε κανενα non-in house exclusive απο το egs, αλλα πολυ ευχαριστως θα αγοραζα ολα τα αλλα ειδικα εαν η τιμη ειναι προς συμφερον μου. Αλλα πρωτα θα πρεπει να φτιαξει την ασφλαεια του. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από panoc
p4n0s86 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, panoc είπε Το καταλαβαινω, το σχολιο σου. Αλλα γιατι να μας νοιαζει τι κανουν αυτοι μεταξυ τους ; Εσυ/εγω αγορασαμε κατι που δε δουλευει γιατι χρειαζεται και κατι αλλο; Κακο ειναι να σου που οτι ε ψιτ φιλε και το ταδε για να δουλεψει αυτο που αγορασες ; Αυτο που δε καταλαβαινετε ειναι οτι δε μας νοιαζει εαν ειναι του steam αυτο, ας ηταν και του panoc. Γιατι θα πρεπει να ψαχνεσαι ; Σχολιαζω λοιπον αρνητικα, γιατι ειμαι σιγουρος οτι εαν ηταν του panoc θα το ανεφεραν ή θα στο παρειχαν αυτοματα, αλλα επειδη ειναι του steam δεν υπαρχει καμια πληροφορηση! Μα ειρωνευομαι ρε Πάνο γιατι δε μπορεις να μου λες να μη σχολιαζω επειδη αυτοι ξερουν καλυτερα, τοτε να μη σχολιαζουμε τις κυβερνησεις γιατι οι χαραμοφαιδες εκει ξερουν καλυτερα (χρονια κανουν τη δουλεια), να μη σχολιαζω τις τιμες του ταδε μαγαζιου γιατι χρονια πουλαει και ξερει καλυτερα, να μη σχολιαζω το vwgate γιατι αυτη ξερει καλυτερα, κλπ κλπ. Ισα ισα ως σκεπτομενα ατομα και ακομα πιο σκεπτομενοι καταναλωτες οφειλουμε να σχολιαζουμε και ενιοτε να τοποθετουμαστε επι της ουσιας των αποψεων μας (με ψξηφο, αγορα, καταγγελια, κλπ) για το δικο μας αλλα και το συνολικο συμφερον . Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πάντως γιατί τα λες σε μένα αυτά, αφού ούτε σχέση έχουν με αυτό που είπα, ούτε σε προέτρεψα να μην σχολιάζεις κανέναν τους.
panoc Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, p4n0s86 είπε Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πάντως γιατί τα λες σε μένα αυτά, αφού ούτε σχέση έχουν με αυτό που είπα, ούτε σε προέτρεψα να μην σχολιάζεις κανέναν τους. Παρεξηγησης τοτε, θεωρησα οτι αυτο 5 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Όχι δεν αναφέρομαι σε σένα πάνω σ' αυτό, γενική τοποθέτηση ήταν για εκείνους που κάθονται και σχολιάζουν τι κάνουν σωστό ή λάθος κατά την άποψη τους, εταιρίες που έχουν δισεκατομμύρια έσοδα, λες και δεν ξέρουν αυτοί. αναφεροταν σε εμενα και το σχολιασμο που εκανα. Προφανως καταλαβα λαθος, παραταυτα κακο δεν εγινε (θελω να πιστευω), συζητηση κανουμε. Ας μεινει λοιπον στο χρονοντουλαπο των post
p4n0s86 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, panoc είπε Παρεξηγησης τοτε, θεωρησα οτι αυτο αναφεροταν σε εμενα και το σχολιασμο που εκανα. Προφανως καταλαβα λαθος, παραταυτα κακο δεν εγινε (θελω να πιστευω), συζητηση κανουμε. Ας μεινει λοιπον στο χρονοντουλαπο των post Αν κι εσύ το κάνεις αυτό τότε ναι αναφερόταν και σε σένα. Πρόσεξε όμως, δεν λέω να μην σχολιάζεις γενικά, αλλά συγκεκριμένα, αφήνοντας να εννοηθεί δηλαδή ότι "κοίτα οι ηλίθιοι τι θα πάθουν" σαν να ήταν λάθος τους που δεν ρώτησαν έναν random χρήστη σε ένα random φόρουμ για την επόμενη επιχειρηματική τους κίνηση. Και λέγοντας εταιρίες δισεκατομμυρίων εννοώ και τη Valve και την κάθε Valve, όχι μόνο το EGS.
panoc Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, p4n0s86 είπε Αν κι εσύ το κάνεις αυτό τότε ναι αναφερόταν και σε σένα. Ε ενταξει τωρα μη πεταμε αδειες για να πιασουμε γεματες, εγω ειμαι παντα πολυ συγκεκριμενος σε αυτα που γραφω, ναι κανω παοια σχολια ακρως καυστικα (πχ αυτο με το φερτε το πιατο σας), αλλα νομιζω οτι μπορουμε να αντιληφθουμε το καυστικο χιουμορ απο τη ξεδιαντρωπη κατινια. 1 λεπτό πριν, p4n0s86 είπε Πρόσεξε όμως, δεν λέω να μην σχολιάζεις γενικά, αλλά συγκεκριμένα, αφήνοντας να εννοηθεί δηλαδή ότι "κοίτα οι ηλίθιοι τι θα πάθουν" σαν να ήταν λάθος τους που δεν ρώτησαν έναν random χρήστη σε ένα random φόρουμ για την επόμενη επιχειρηματική τους κίνηση. Και λέγοντας εταιρίες δισεκατομμυρίων εννοώ και τη Valve και την κάθε Valve, όχι μόνο το EGS. Οχι δε περιμενω να ρωτησουν εμενα, αν και νομιζω θα ηταν σουπερ κινηση να λαμβανεται υποψη η κοινοτητα. Θα ηταν θαυμασιο εαν η ms ρωταγε τη κοινοτητα την αποψη της για το start menu (rolf). Αλλα τα κακα κειμενα, τουλαχιστον απο την υποκειμενικη αποψη του καθενος πρεπει να λεγονται γιατι ετσι προωθειται ο διαολογος αλλα πανω απο ολα η σκεψη και γινονται ολα τα βηματα σιγα σιγα προς το κοινο συμφερον. Στο συγκεκριμενο νημα μιλαμε για το egs, οποτε δε βρισκω κακο να σχολιασουμε οτι ειναι κακος χειρσιμος αυτο που εγινε με το συγκεκριμενο παιχνιδι ουτε εαν θεωρει καποιος της αποκλειστικοτητες κακες. Φυσικα για ολα θα αποφασιει η πλειοψηφια, και προσωπικα θα μαθω να ζω με αυτο οπως μαθαινω να ζω με μια πχ κυβερνηση που δε μου αρεσει ή εναν προυσταμενο χειριζεται τα πραγματα διαφορετικα απο καποιον αλλο. Τελος παντων νομιζω ειχα οτι ειχα να πω πανω στο συγκεκριμενο θεμα του συγκεκριμενου παιχνιδιου, και θελω να πιστευω οτι στο μελλον θα εκλειψουν τετοια φαινομενα γιατι κανεις δε μου λεει οτι αυριο θα αγοραζεις παιχνιδι απο το steam και θα πρεπει να ψαχνεις στα διαφορα φορα να βρεις να κατεβασεις ενα αρχειο για να δουλεψει. ------------------------------------------- Πηγαινοντας παρακατω, μικρα αλλα σταθερα βηματα γινονται https://www.pcgamer.com/the-epic-store-is-beginning-to-support-cloud-saves/ Κατι πολυ σημαντικο για να μπορεις να εχεις πρωτον ασφαλεια των saves σου και δευτερον να πάιζεις ανετα απο οποιοδηποτε μηχανημα εχεις στη διαθεση σου.
primeragt Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Πειραζει που δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα? Η καθε συσκευη που βαζουμε στο pc μας θελει χρειαζεται για καποιο λογο καποιο συνοδευτικο προγραμα για να λειτουργησει οπως πρεπει ειτε αυτο ειναι driver ειτε καποιο αλλο companion προγραμμα. Αυτο παντα το βρισκουμε απο τους κατασκευαστες. Για το rift kai vive τωρα σιγουρα οι ενδιαφερομενοι χρηστες ηδη θα ειχαν τα αναλόγα προγραματα εγκατεστημενα αλλιως δεν θα επαιζε η συσκευη. Οποτε λογικο ο κατοχος rift να το βρει απο την σελιδα της occulus και του vive ειτε απο τη σελιδα της htc ειτε της valve ειτε απο το ιδιο το steam αφου αυτοι ειναι οι κατασκευαστες των συσκευων. Ο dev και το εκαστωτε store γιατι πρεπει να τα εχουν, περα απο ενα απλο συνδεσμο για το που θα τα βρουν το μεγιστο. 1
panoc Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, primeragt είπε Ο dev και το εκαστωτε store γιατι πρεπει να τα εχουν, Δε χρειαζεται να το εχουν 12 λεπτά πριν, primeragt είπε περα απο ενα απλο συνδεσμο για το που θα τα βρουν το μεγιστο. Αυτο χρειαζεται να εχουν αλλα δεν... και "δεν" (εικαζω παντα) επειδη ειναι της valve. Αυτο συζηταμε τοση ωρα.
primeragt Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, panoc είπε Δε χρειαζεται να το εχουν Αυτο χρειαζεται να εχουν αλλα δεν... και "δεν" (εικαζω παντα) επειδη ειναι της valve. Αυτο συζηταμε τοση ωρα. Εγω συμφωνω οτι αυτος ειναι ο λογος που δεν το εχουν. Εχουν τα υπολοιπα store πχ τα αρχεια για να παιξει η τιμονιερα μου και για ολες τις τιμονιερες? Τα προγραμματα αυτα παντα στους κατασκευαστες. Παντα ετσι ηταν.
panoc Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, primeragt είπε Εγω συμφωνω οτι αυτος ειναι ο λογος που δεν το εχουν. Εχουν τα υπολοιπα store πχ τα αρχεια για να παιξει η τιμονιερα μου και για ολες τις τιμονιερες? Τα προγραμματα αυτα παντα στους κατασκευαστες. Παντα ετσι ηταν. Μα για το προιον που υπαρχει θεμα και πωλειται στο steam, το steam στο δινει αυτοματα αφου ειναι δικο του. Εγω και εσυ το ξερουμε, καποιος που δεν ασχολειται ομως με τα πως και τα γιατι, δεν εχει ιδεα γιατι δε του δουλευει αυτο που αγορασε και ψαχνεται. Μια απλη ενημερωση στη σελιδα του προιοντος θα ηταν αρκετη για να κλεισει τα στοματα ολων μας. Τουαλασιτον αυτων που ασχολουνται με την ουσια και οχι επειδη αυτο που χρειαζεται ειναι του steam. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από panoc
primeragt Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, panoc είπε Μα για το προιον που υπαρχει θεμα και πωλειται στο steam, το steam στο δινει αυτοματα αφου ειναι δικο του. Εγω και εσυ το ξερουμε, καποιος που δεν ασχολειται ομως με τα πως και τα γιατι, δεν εχει ιδεα γιατι δε του δουλευει αυτο που αγορασε και ψαχνεται. Μια απλη ενημερωση στη σελιδα του προιοντος θα ηταν αρκετη για να κλεισει τα στοματα ολων μας. Διαφωνω καθως δεν ξερει πως δουλευουν τα γυαλια του? Πως επαιζαν τοσο καιρο? ΣΥΜΦΩΝΩ 100% οτι θα βολευε να ειχαν πχ ενα link αλλα απο κει και περα δεν ειναι αναγκασμενοι να ξερουν αν εσυ γνωριζεις και εγω οχι πως λειτουργουν οι δικες μας συσκευες.
p4n0s86 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 20 λεπτά πριν, panoc είπε Ε ενταξει τωρα μη πεταμε αδειες για να πιασουμε γεματες, εγω ειμαι παντα πολυ συγκεκριμενος σε αυτα που γραφω, ναι κανω παοια σχολια ακρως καυστικα (πχ αυτο με το φερτε το πιατο σας), αλλα νομιζω οτι μπορουμε να αντιληφθουμε το καυστικο χιουμορ απο τη ξεδιαντρωπη κατινια. Βρε άνθρωπε απευθύνθηκα εγώ σε σένα; Εσύ με έβαλες στον τοίχο πάλι γι' αυτά που είπα. Απ' τη στιγμή που σχολιάζεις επί προσωπικού ως αντίθετη άποψη, μόνος σου βάζεις τον εαυτό σου απέναντι μου. Οπότε κι εγώ σου απαντώ ότι "αν κι εσύ το κάνεις τότε ναι συμπεριλαμβάνεσαι σ' αυτά που είπα". Αλλά εσύ το θέτεις έτσι, όχι εγώ, οπότε δεν πετάω άδεια, με ευθύτητα σου απάντησα. Μάλιστα αυτό απ' το οποίο πιάστηκες πάλι δεν ήταν καν το κύριο μέρος όσων είπα, απλά το συμπλήρωσα στο τέλος για να δείξω ότι αυτή η κριτική που γίνεται δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα πιο κωμικοτραγικά που συμβαίνουν. Πωπω δεν είναι να πούμε κάτι αμέσως ομαδοποίηση.
panoc Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Eπαιζαν γιατι τοσο καιρο αγοραζε απο το steam και αυτο του σερβιρε οτι χρειαζοταν. Και φυσικα πρεπει να ξερουν αν γνωριζεις πως λειτουργουν οι συσκευες μας, μιλαμε για vr τιτλο που παιζει σε 3-4 συσκευες, φτιαγμενο για αυτες. Ο τελικος καταναλωτης δεν ειναι υποχρεομενος να ξερει τιποτα. 4 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Βρε άνθρωπε απευθύνθηκα εγώ σε σένα; Εσύ με έβαλες στον τοίχο πάλι γι' αυτά που είπα. Απ' τη στιγμή που σχολιάζεις επί προσωπικού ως αντίθετη άποψη, μόνος σου βάζεις τον εαυτό σου απέναντι μου. Οπότε κι εγώ σου απαντώ ότι "αν κι εσύ το κάνεις τότε ναι συμπεριλαμβάνεσαι σ' αυτά που είπα". Αλλά εσύ το θέτεις έτσι, όχι εγώ, οπότε δεν πετάω άδεια, με ευθύτητα σου απάντησα. Μάλιστα αυτό απ' το οποίο πιάστηκες πάλι δεν ήταν καν το κύριο μέρος όσων είπα, απλά το συμπλήρωσα στο τέλος για να δείξω ότι αυτή η κριτική που γίνεται δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα πιο κωμικοτραγικά που συμβαίνουν. Πωπω δεν είναι να πούμε κάτι αμέσως ομαδοποίηση. Μα γιατι το βλεπεις ετσι ; Δε σε βαζω σε τοιχο, αλλα το αρχικο σου σχολιο ηταν σα να μπαινεις σε ενα καφενειο και να λες "οι μισοι απο εσας ειναι μακακες" , και μετα να λες εαν νομιζεις οτι εισαι μακακας εισαι. Σε ενα φορουμ οταν δεν κανουμε quote αναφερομαστε σε ολους και οχι στους μισους.Δε θεωρω κακο να σχολιασω ειδικα (δηλαδη με quote) μια γενικη δηλωση καποιου εαν νομιζω οτι με αφορα με οποιοδηποτε τροπο. Οι αποψεις ειναι προσωπικες, για αυτο λεγονται ετσι, και ως τετοιες σχολιαζονται. Διαφορετικα θα λεγοταν καθοληκες αληθειες, σαν την Αγια Γραφη. Δεν ομαδοποιοω κανεναν γιατι δε θελουν να βαζουν τεμπλες και σε εμενα, για μενα ολοι ειναι χαιρουν της ιδια εκτιμησης γιατι θελω να με εκτιμουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα