Προς το περιεχόμενο

Epic Games Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Snoob είπε

Όχι, δεν σε καθιστά υποστηρικτή του πρώτου.

Αριστοτέχνη στο πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα, ίσως και να σε καθιστά.

Κι αυτό γιατί η φράση "ναι, αλλά γιατί για τον άλλο δεν λέτε τίποτε", είναι μια κενολογία άνευ προηγουμένου.

Δεν λέμε τίποτε, ποιοι, ακριβώς; Εγώ, ας πούμε, γράφω από την πρώτη στιγμή πως τυχόν επιτυχία του μοντέλου του EGS θα σημάνει την κονσολοποίηση της αγοράς του PC gaming. Πώς το αξιολογείς αυτό; Έχω καλή άποψη για την κατάσταση στο console gaming;

Με αυτά που γράφω για την τιμολογιακή πολιτική στις κονσόλες και την εκτόξευση του κόστους στο pc gaming, σου δίνω την εντύπωση ανθρώπου που έχει καλή άποψη για την κατάσταση που επικρατεί εκεί;

Πάμε τώρα και στη σέντρα-σουτ που δεν έφτασε απλά στην εξέδρα, αλλά σκότωσε και τη μπεκάτσα που πετούσε από πάνω:

Το ότι η αγορά είναι "σκατά", δεν σημαίνει πως πρέπει να χαρώ αν έρθει το EGS και μου προβάλει ένα μοντέλο που θα την κάνει απόσκατα.

Μα δεν διαφωνώ με σένα, είναι η 2η φορά που στο λέω. Συμφωνώ στα 9 απ' τα 10 που λες. Μιλάω γενικά για τον καταναλωτή και την νοοτροπία του να θέλει να πηγαίνει με το ρεύμα. Γιατί μη μου πεις ότι όλοι όσοι κόπτονται για το τι πάει να γίνει, έχουν δική τους κριτική σκέψη και δεν παπαγαλίζουν ότι λένε οι πολλοί. Ότι γίνει μόδα, χωρίς ουσιαστική αντίδραση. Όταν σε ενοχλεί κάτι, σε ενοχλεί στο σύνολο του και όχι στοχευμένα (όχι εσένα προσωπικά).

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Θα απαντήσω εγώ, μιας και τα περισσότερα σε μένα αναφέρονται, αφού εγώ είπα "δεν υπάρχει η ίδια αντίδραση" αλλά δεν γίνομαι quote για κάποιο λόγο. Ίσως για να μπορούν να μπουν στο πόστ και προτάσεις του στυλ "Φαντασιώνονται ορισμένοι πως έχουμε προσωπικά με τον Σουίνι ή τους Κινέζους" στις οποίες αν μετά σταθώ γιατί μπορεί να με ενοχλήσουν, θα μπορεί εύκολα να μου δοθεί η απάντηση "δεν αναφέρθηκα σε σένα". Δεν πειράζει, πάμε.

Το ότι λέω πως δεν υπάρχει η ίδια αντίδραση, δεν δικαιολογεί τις τακτικές του EGS. Άλλο πράγμα λέμε, για άλλο παίρνουμε απάντηση. Αν υπάρχουν 2 εγκληματίες δηλαδή και η κοινή γνώμη έχει στοχεύσει τον έναν, αν εγώ πω "ναι αλλά για τον άλλον δεν λέτε τίποτα" αυτό με κάνει υποστηρικτή του πρώτου; Γιατί αυτό μου λες. Γενικά όλη η αγορά είναι ήδη σκατά και καπελώνει τον καταναλωτή, σχεδόν σε κάθε περίπτωση. Το να παριστάνουμε ότι ήρθε το EGS και κατέστρεψε ότι καλό είχαμε, είναι ένας τρόπος να το δεις.

Μα δεν ηταν ηδη σκατα η αγορα. Αυτα που κανει το epic ειναι γενικα πρωτοφανη. Αντε και η MS εκανε κατι παρομοιο σε μικροοτερη κλιμακα  και σιγουρα οχι με kickstarted games (για ονομα του θεου αυτο το τελευταιο!!). 

Ας πουμε το fortnite που ειναι exclusive στο epic, ειπε κανεις τιποτα? Οχι, γιατι λογικο ειναι, δικο της παιχνιδι ειναι ,με δικα της λεφτα το εφτιαξε, λογικο ειναι να εχει στο δικο της store. Tι σχεση εχει αυτο με το να παιρνεις ετοιμα games και να χρηματιζεις για να μην τα πουλανε αλλου?

Δημοσ.
1 hour ago, p4n0s86 said:

υπάρχουν αρκετοί όπως της Rockstar που ανέφερα.

Της Rockstar ποιος? 

Οι υπόλοιποι ποιοι είναι? Μιλάμε για τίτλους που πλήρωσε η Sony να μην βγουν αλλού ή που ο publisher/developer αποφάσισε να μην τους βγάλει αλλού? 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Snoob είπε

Επομένως, το να προσπαθεί ο @p4n0s86 λ.χ. (και δεν είναι ο μόνος, προφανώς) να μας πει πως, "εντάξει, μωρέ, δεν είναι καλά τα πράγματα τώρα", συνιστά διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Διαστρέβλωση είναι αυτό που κάνεις εσύ τώρα, των λεγομένων μου. Γιατί δεν είπα ότι επειδή είναι σκατά τώρα, δεν πειράζει ακόμα ένα σαν το EGS να τα κάνει χειρότερα. Είπα ότι υπάρχει επιλεκτική κρίση απ' τους πολλούς. Και θα το ξαναπώ ότι αυτό που εσείς πιστεύετε ότι ΘΑ γίνει αν πετύχει το EGS δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Υποκειμενικό είναι. Απλά είστε περισσότεροι, that's it. Αν δεν θέλετε να υπάρχει αντίθετη άποψη και να την καπελώνετε, με χαρακτηρισμούς "λογική 5χρονου" στην οποία μπαίνει και Like πείτε μας να το ξέρουμε.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Διαστρέβλωση είναι αυτό που κάνεις εσύ τώρα, των λεγομένων μου. Γιατί δεν είπα ότι επειδή είναι σκατά τώρα, δεν πειράζει ακόμα ένα σαν το EGS να τα κάνει χειρότερα. Είπα ότι υπάρχει επιλεκτική κρίση απ' τους πολλούς. Και θα το ξαναπώ ότι αυτό που εσείς πιστεύετε ότι ΘΑ γίνει αν πετύχει το EGS δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Υποκειμενικό είναι. Απλά είστε περισσότεροι, that's it. Αν δεν θέλετε να υπάρχει αντίθετη άποψη και να την καπελώνετε, με χαρακτηρισμούς "λογική 5χρονου" στην οποία μπαίνει και Like πείτε μας να το ξέρουμε.

Εγω περιμενω να καταλαβω πως βοηθα εμενα σαν καταναλωτη το οτι η EPIC πληρωνει publishers (η και developers απο kickstarter) για να μη πουλανε αλλου. 

Ξερεις τι θα με βοηθαγε σαν καταναλωτη? Τα λεφτα αυτα να τα δινει σε developers να φτιαξουν ενα game, και ας το πουλαει μετα στο δικο της store. Τα λεφτα αυτα να τα δινει στους publishers με αντιτιμο χαμηλοτερη τιμη πωλησης στο epic store, ωστε να υπαρξει τιμολογιακος ανταγωνισμος. Αντιθετος, τα λεφτα αυτα ουτε τον καταναλωτη βοηθανε ουτε το gaming γενικοτερα. Αντι να δωσει λεφτα να ανταγωνιστει το steam, δινει λεφτα να το εκτοπισει.

Ας πηγαινε πχ. στο kickstarter, ας εβρισκε 2-3-5-15 καλες ευκαιριες να κανει backup και ας τα κανει exclusive στο δικο της store. 

Επεξ/σία από Ryzenlake
  • Like 1
Δημοσ.

Panos86 Καταρχας εγω προσωπικα αποφευγω τα quote ειδικα αν ειχε σεντονι ο προηγουμενος και μαζι με το δικο μου post χρειαστει μια σελιδα για να το δεις.

Περα απο αυτο νομιζω ολοι εδω μεσα γκρινιαζουμε αν θες να το πεις ετσι επειδη ακριβως το pc gaming παει να γινει σαν τις κονσολες αυτο απο μονο του νομιζω απανταει στην κουβεντα σου οτι "εκει γιατι δεν λεμε τιποτα".Ισα ισα μια χαρα λεγονται ειδικα σε τιτλους μη χρηματοδοτουμενους απο τις κονσολες.Πηγαινε δες ποσοι γκρινιαξαν που δεν βγηκε το rdr2 στο pc και βγηκε μονο στο ps4 k xbox δεν ξερω τι συμφωνια εγινε αλλα προφανως επεσε χρημα και απο τις 2.Περα απο αυτο βαλε στην συναρτηση η rockstar φανταζομαι προτιμησε να πουλησει οσο το δυνατον περισσοτερα κομματια παρα να εχουν απωλειες χρηματων μεσω της πειρατειας τουλαχιστον στην κυκλοφορια του παιχνιδιου.. μετα απο 1 χρονο που ουτως η αλλως θα εχουν πεσει οι πωλησεις θα το βγαλουν και στο pc.Ειναι και αυτος ενας τροπος να μεγιστοποιησουν τα κερδη τους βγαζοντας λεφτα απο συμφωνιες αποκλειστικοτητας + οτι το παιχνιδι τους πουλιεται πιο ακριβα σε σχεση με το pc.Και εκει ομως μιας και εφερες σαν παραδειγμα δεν ειναι μονο στο xbox ή μονο στο ps4.Φαντασου το rdr 1 αν θυμαμαι καλα ειχε βγει μονο στο ps3.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Πάμε με παραθέσεις, λοιπόν, αφού "διαστρεβλώνω" τα λεγόμενά σου.

Έγραψες:

45 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

[...] Αν υπάρχουν 2 εγκληματίες δηλαδή και η κοινή γνώμη έχει στοχεύσει τον έναν, αν εγώ πω "ναι αλλά για τον άλλον δεν λέτε τίποτα" αυτό με κάνει υποστηρικτή του πρώτου; Γιατί αυτό μου λες. Γενικά όλη η αγορά είναι ήδη σκατά και καπελώνει τον καταναλωτή, σχεδόν σε κάθε περίπτωση. Το να παριστάνουμε ότι ήρθε το EGS και κατέστρεψε ότι καλό είχαμε, είναι ένας τρόπος να το δεις.

Και σου απάντησα, πως αυτό το σκεπτικό είναι φαιδρό, και ουσιαστικά είναι μια συγκαλυμμένη προσπάθεια να τερματίσεις τη συζήτηση. "Μη μιλάτε, γιατί είστε υποκριτές, γιατί για αυτούς δεν λέτε τίποτε". Μου θυμίζει έναν άλλο που εμφανίστηκε στην είδηση για τα voyager και γκρίνιαξε που μιλούσαμε για διαστημόπλοια ενώ "υπάρχουν παιδάκια που πεινάνε". Άλλα αντ' άλλων, δηλαδή. Σαν το "για τον άλλο δεν λέτε τίποτε". 

Ποιοι, ακριβώς, δεν λέμε "τίποτε"; Πού ξέρεις τι λέμε; Κι αν αναφέρεσαι γενικά, το δεύτερο πληθυντικό τι το θέλεις; Εσύ τι το θέλεις, όχι γενικά και αόριστα και λοιπές νηπιακές υπεκφυγές. Έχω γράψει κατ' επανάληψη πως οι τακτικές που εφαρμόζει το EGS, εφόσον πετύχουν, οδηγούν στην κονσολοποίηση του pc gaming. Τι λες, λοιπόν; Έχω καλή γνώμη για την κατάσταση που επικρατεί εκεί; Δικαιούμαι να μιλήσω ή είμαι κι εγώ υποκριτής που δεν λέει τίποτε για τον άλλο.

Πάμε παρακάτω:

"Γενικά όλη η αγορά είναι ήδη σκατά". Πού το στηρίζεις αυτό; Γιατί εγώ (και άλλοι) έχουμε γράψει διάφορα θετικά. Γενικά, η προσπάθεια (δεν είσαι ο μόνος, προφανώς, και άλλοι που συμμετέχουν στην κουβέντα αυτό κάνουν) να παίξουν το τιμημένο χαρτί, "Γιατί, οι άλλοι καλύτεροι είναι;" χρήζει μίας και μόνο απάντησης: ΝΑΙ. Εφόσον δεν υφαρπάζουν χρηματοδοτημένους τίτλους, ναι. Εφόσον δεν κλειδώνουν παιχνίδια πίσω από αποκλειστικότητες, ναι. Εφόσον δεν ψαχουλεύουν στον υπολογιστή μου, ναι. Εφόσον με αφήνουν να αγοράζω κλειδιά για τον client τους από όπου εγώ κρίνω συμφερότερο, ναι. ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ είναι.

Τρίτο:

'Το να παριστάνουμε ότι ήρθε το EGS και κατέστρεψε ό,τι καλό είχαμε..."

Σε προκαλώ να βρεις μισό μήνυμα που να υποστηρίζω κάτι τέτοιο. Αυτό που γράφω είναι απλούστατο:

Το EGS, με τις τακτικές που ακολουθεί, εφόσον πετύχει, θα ωθήσει και τους άλλους να το μιμηθούν (αποκλειστικότητες, έλεγχος στην πρόσβαση στα κλειδιά). Κι αυτό είναι ασύμφορο για τους καταναλωτές.

Οπότε, αυτοί που νομίζουν πως η κατάσταση τώρα είναι "σκατά" και η αγορά "καπελώνει τον καταναλωτή, σχεδόν σε κάθε περίπτωση", ας σκεφτούν τι κατάσταση θα διαμορφωθεί σε μια τέτοια περίπτωση. Κι αν νομίζουν πως αυτά είναι "υποκειμενικά" και "κινδυνολογίες", ας δουν πολύ απλά τι συμβαίνει στις κονσόλες.

Ή νομίζει κανείς πως τις αποκλειστικότητες θα τις πληρώνουν αυτοί και όχι οι καταναλωτές; Το ότι ρίχνει τώρα το EGS λεφτά στον κουβά για να μαζέψει πελατεία, δεν σημαίνει πως το κόστος δεν θα μετακυλιστεί στον καταναλωτή. Να βλέπουμε και λίγο μπροστά, προτείνω.

Έχουμε δει τις τιμές στις κονσόλες (που υποτίθεται ότι είναι στάνταρ πλατφόρμα, άρα λιγότερος κόπος να βγει ένας τίτλος, λιγότερη προσαρμογή στο σύστημα που έχει ο καθένας, τυποποίηση κτλ.) Είναι φτηνότερες οι τιμές των παιχνιδιών; Έχουμε εξίσου συχνά πακέτα προσφορών;

Τα γράφω όλα αυτά γιατί, ναι, προφανώς απόψεις εκφράζουμε, και οι απόψεις εξ ορισμού είναι υποκειμενικές. Η διαφορά είναι πως ορισμένοι βασίζουμε τις απόψεις μας σε δεδομένα και πράγματα που έχουν αποδειχτεί ήδη στην πράξη, και κάποιοι άλλοι απλά ελπίζουν πως μια εταιρία που μας συστήθηκε με μπαράζ αντί-καταναλωτικών πρακτικών και μεθόδων, άπαξ και πιάσει ένα γερό μερίδιο αγοράς, θα μεταμορφωθεί και θα πάψει να κοιτάει να μας μαντρώσει.

Που, το λες και αισιοδοξία. Αλλά μπορείς να το πεις κι αλλιώς.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Εγω περιμενω να καταλαβω πως βοηθα εμενα σαν καταναλωτη το οτι η EPIC πληρωνει publishers (η και developers απο kickstarter) για να μη πουλανε αλλου. 

Κι εγώ περιμένω να μου βρείτε που ακριβώς έχω πει εγώ ότι αυτά που κάνει η Epic βοηθούν τον καταναλωτή. Να σε βοηθήσω να μην ψάχνεις. Ότι έχω πει κινείται γύρω από συγκεκριμένες απόψεις. Ότι ο καταναλωτής φέρεται υποκριτικά στις συνήθειες του, κατηγορούσε το DRM στο Steam αλλά ταυτόχρονα γύριζε την πλάτη στο GOG και μιλούσε για ηθική, ότι στην ουσία δεν υπάρχει αποκλειστικότητα στο Epic, αλλά είναι δικαίωμα σου να έχεις ότι προτίμηση θες, όμως αν ανήκεις στην 1η περίπτωση και φωνάζεις για την 2η θα σε κρίνω με βάση αυτό και τέλος, υποστηρίζω ότι σε μια ήδη προβληματική αγορά, με αποκλειστικότητες εδώ και χρόνια και πολλά δικαιώματα που χάθηκαν για τον καταναλωτή (βλέπε φερετζέ που μπήκε για το online των κονσολών), ήρθε το EGS και κάνει τα ίδια. Ξαφνικά όμως αυτό θα φέρει την καταστροφή, ενώ για άλλες τακτικές που πέρασαν στα μουλωχτά όμως όλα αυτά τα χρόνια και καθιερώθηκαν μια χαρά στη συνείδηση του gamer, ο ίδιος που φωνάζει τώρα κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτός ο καταναλωτής δεν είναι υποκριτής και παρτάκιας.

@Snoob Ειλικρινά δεν ξέρω τι σε δυσκολεύει στο "συμφωνώ στα περισσότερα απ' τα οποία λες ΕΣΥ προσωπικά". Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω για να γίνει δεκτό. Σε όσους ήθελα να δώσω απάντηση έκανα quote, αντιθέτως στα δικά σου μόνο "σε θέση άμυνας" ήμουν, γιατί δεν απαντούσες επί προσωπικού αλλά τα έγραφες με τον μανδύα του "γενικά", ενώ σε μένα αναφερόσουν ξεκάθαρα.

Επεξ/σία από p4n0s86
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Άντε καλά, 'ο καταναλωτής".

Και μετά, γράφεις για φερετζέ.

Τραγέλαφος.

5 λεπτά πριν, Snoob είπε

Άντε καλά, 'ο καταναλωτής".

Και μετά, γράφεις για φερετζές.

Τραγέλαφος.

Και γιατί γράφω τραγέλαφος:

Γιατί, εκτός κι αν διαθέτεις το κληρονομικό χάρισμα (εσύ κι ο Πητ Παπαδάκος) άσε το δεύτερο πρόσωπο τελείως έξω από την κουβέντα. Αντί να κρίνεις γενικά και αόριστα τι κάνει ο ανώνυμος "καταναλωτής", προσπάθησε να απαντήσεις σε αυτά που γράφουμε εμείς, εδώ.

Πού ξέρεις, αν αυτός που "φωνάζει" (εγώ λέω επιχειρηματολογεί) εδώ, τώρα, "κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου";

Να σου πω εγώ: ΔΕΝ το ξέρεις. Απλά, παίζεις το χαρτί της φίμωσης της συζήτησης, 'μη μιλάτε γιατί έχετε λερωμένη τη φωλιά σας".

Αλλιώς, σε εμάς δεν έχεις τίποτε να απαντήσεις. Εκτός, είπαμε... Πιτ Παπαδάκος. 

9 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

[...]

@Snoob Ειλικρινά δεν ξέρω τι σε δυσκολεύει στο "συμφωνώ στα περισσότερα απ' τα οποία λες ΕΣΥ προσωπικά". Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω για να γίνει δεκτό. Σε όσους ήθελα να δώσω απάντηση έκανα quote, αντιθέτως στα δικά σου μόνο "σε θέση άμυνας" ήμουν, γιατί δεν απαντούσες επί προσωπικού αλλά τα έγραφες με τον μανδύα του "γενικά", ενώ σε μένα αναφερόσουν ξεκάθαρα.

Eνώ εσύ, όταν γράφεις για τον ίδιο που φωνάζει τώρα και πριν κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου, μιλάς γενικά και αόριστα.

Ε, αν πράγματι μιλάς γενικά και αόριστα (που δεν το πιστεύω ούτε για μισό δευτερόλεπτο), σου το ξαναγράφω, ως επιχείρημα έχει την ίδια αξία με το "γιατί μιλάτε για διαστημόπλοια ενώ υπάρχουν παιδάκια που πεινάνε".

Δημοσ.

Και στα ελληνικά, η μεγάλη μαγκια της ubi με την Epic. 

Παρ' όλα αυτά το Anno 1800, είναι αποκλειστικά διαθέσιμο μέσω του Epic Games Store, όμως αυτό που έκανε την διάφορα ήταν οι πωλήσεις που σημείωσε μέσω του Ubisoft Uplay Store. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας συμπλήρωσε λέγοντας: " Τα καταφέραμε πολύ καλά με το ANNO 1800, αλλά το βασικότερο είναι ότι συνεχίζουμε μια επιτυχημένη πορεία με το Uplay Store".

Αντίθετα σε ερώτηση που αφορούσε την απόδοση του The Division 2 στο Epic Games Store, ο Yves Guillemot απάντησε: " Δεν έχουμε ακομα σαφή εικόνα για την απόδοση μας, καθώς η συνεργασία μας με το Epic Games Store, αφορά ακόμα ένα μικρό διάστημα. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δουλεύουμε μέρα με την μέρα και χέρι –χέρι για την καταξίωση των απευθείας πωλήσεων μέσω του δικού μας καταστήματος (Uplay), το οποίο αναπτύσσεται βήμα- βήμα μαζί με το Epic Games Store. Οπότε, οποιαδήποτε πώληση γίνεται και στα δυο καταστήματα, μας ικανοποιεί".

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Snoob είπε

Ε, αν πράγματι μιλάς γενικά και αόριστα (που δεν το πιστεύω ούτε για μισό δευτερόλεπτο), σου το ξαναγράφω, ως επιχείρημα έχει την ίδια αξία με το "γιατί μιλάτε για διαστημόπλοια ενώ υπάρχουν παιδάκια που πεινάνε".

Σου έκανα μια ερώτηση λοιπόν πιο πίσω, ακριβώς πάνω σ' αυτό. Γιατί απαντάω σε όλα όσα θέλεις, αλλά τα προσπερνάς. Θεωρείς πως και οι 100 στους 100 που φωνάζουν, έχουν δική τους κριτική σκέψη; Είναι σαν εσένα σταθεροί στην άποψη τους ή όπου φυσάει ο άνεμος; Αν η απάντηση είναι όχι, τότε έχεις την εικόνα για ποιους μιλάω συγκεκριμένα κι αν μιλάω όντως σε γενικότερη κλίμακα. Αν η απάντηση είναι ναι, τότε μάλλον ζω σε άλλο πλανήτη.

Δημοσ.

Καλα η Ubisoft ειναι μανουλα σε αυτα.

Και με το Division 2 τα ιδια εκανε. Κυκλοφορησε το πρωτο σε Steam και Uplay και το 2ρο που βγηκε φετος το εβγαλε σε Uplay και EGS.

Και μιλαμε για παιχνιδι(Division 1)που στα στοιχεια ειχε 2 με 5μυρια παικτες που η Ubisoft τους γυρισε την πλατη.

https://steamdb.info/app/365590/graphs/

Αλλα προτιμησε να παρει τα λεφτα της Epic και ολες οι πωλησεις να γινουν στο Uplay(αλα Anno οπως αναφερθηκε πιο πανω),παρα να το βγαλει και στο steam οπως το πρωτο παιχνιδι.

Αλλο σιχαμα απο εκει και η Ubisoft.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως οι περισσοτεροι gamers εχουν αγνοια απο τα δρωμενα και το τι εχει παιχτει στο παρασκηνιο λιγοι ειναι αυτοι που ψαχνονται.Και πολλοι απο αυτους δεν τους νοιαζουν στην τελικη τα ψιλα γραμματα.Θα πανε να αγορασουν το παιχνιδι, την κονσολα, την συνδρομη η οτι αλλο τους πεταξουν στα μουτρα οι εταιρειες και τελειωσε το θεμα και εκει ειναι η ριζα του προβληματος οτι υπαρχει αδιαφορια και αγνοια μαζι.

• Super Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Σου έκανα μια ερώτηση λοιπόν πιο πίσω, ακριβώς πάνω σ' αυτό. Γιατί απαντάω σε όλα όσα θέλεις, αλλά τα προσπερνάς. Θεωρείς πως και οι 100 στους 100 που φωνάζουν, έχουν δική τους κριτική σκέψη; Είναι σαν εσένα σταθεροί στην άποψη τους ή όπου φυσάει ο άνεμος; Αν η απάντηση είναι όχι, τότε έχεις την εικόνα για ποιους μιλάω συγκεκριμένα κι αν μιλάω όντως σε γενικότερη κλίμακα. Αν η απάντηση είναι ναι, τότε μάλλον ζω σε άλλο πλανήτη.

Θεωρώ πως το ερώτημα που θέτεις είναι παντελώς άσχετο με τη συζήτηση που κάνουμε εδώ.

Εδώ, μιλάμε εμείς, όχι μια αόριστη και αόρατη μάζα, για την οποία καλούμαι να μυρίσω τα νύχια μου προκειμένου να αποφανθώ αν είναι συνειδητοποιημένοι ή φουρλαΐδες.

Αντίστοιχα δεν με απασχολεί αν είναι συνειδητοποιημένοι ή φουρλαΐδες οι υποστηρικτές του EGS.

Γιατί;

Επειδή, οι πολιτικές που εφαρμόζει ήδη το EGS, η καταγεγραμμένη πορεία του ως τώρα, οι πρακτικές που προωθεί και η πορεία που θα ακολουθήσει η αγορά εφόσον ευοδωθούν αυτές οι πολιτικές και πρακτικές, δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο επιζήμια για τον καταναλωτή, ανάλογα με το αν αυτοί που διαμαρτύρονται ή τις υποστηρίζουν είναι συνειδητοποιημένοι ή όπου φυσάει ο άνεμος.

Έγινε κατανοητό τώρα για ποιο λόγο θεωρώ την εισαγωγή στη συζήτηση αυτής της παραμέτρου ανούσια, στην καλύτερη των περιπτώσεων;

Ελπίζω ναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Snoob είπε

Θεωρώ πως το ερώτημα που θέτεις είναι παντελώς άσχετο με τη συζήτηση που κάνουμε εδώ.

Εδώ, μιλάμε εμείς, όχι μια αόριστη και αόρατη μάζα, για την οποία καλούμαι να μυρίσω τα νύχια μου προκειμένου να αποφανθώ αν είναι συνειδητοποιημένοι ή φουρλαΐδες.

Αντίστοιχα δεν με απασχολεί αν είναι συνειδητοποιημένοι ή φουρλαΐδες οι υποστηρικτές του EGS.

Γιατί;

Επειδή, οι πολιτικές που εφαρμόζει ήδη το EGS, η καταγεγραμμένη πορεία του ως τώρα, οι πρακτικές που προωθεί και η πορεία που θα ακολουθήσει η αγορά εφόσον ευοδωθούν αυτές οι πολιτικές και πρακτικές, δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο επιζήμια για τον καταναλωτή, ανάλογα με το αν αυτοί που διαμαρτύρονται ή τις υποστηρίζουν είναι συνειδητοποιημένοι ή όπου φυσάει ο άνεμος.

Έγινε κατανοητό τώρα για ποιο λόγο θεωρώ την εισαγωγή στη συζήτηση αυτής της παραμέτρου ανούσια, στην καλύτερη των περιπτώσεων;

Ελπίζω ναι.

Όχι δεν έγινε και δεν είναι καθόλου άσχετο. Γιατί στο αρχικό μου post την Κυριακή το βράδυ, απ' το οποίο ξεκίνησε μια σειρά απαντήσεων για πράγματα που δεν είπα και σέρνεται μέχρι και σήμερα, έλεγα ακριβώς αυτό. Μίλησα τότε γενικά και είχα πει ότι υπάρχουν πολλοί που φέρονται υποκριτικά σαν καταναλωτές. Κι εμένα αυτοί με ενδιαφέρουν πρωτίστως, γιατί είναι αυτοί που στηρίζουν ή θάβουν κατά περίπτωση. Στη συνέχεια ο ένας μετά τον άλλον άρχισε να βάζει στο στόμα μου απόψεις που δεν εξέφρασα, γιατί στάθηκαν όλοι στο "υποκριτικά", για να φτάσουμε σήμερα να μου λες ότι εδώ συζητάμε μεταξύ μας και όσα λέω είναι άσχετα.

Επεξ/σία από p4n0s86

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...