KilliK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, mike299 είπε Τα λεφτά που τους έδωσε η epic για την αποκλειστικότητα δεν ειναι αυτο, το EGS εχει μια προεγκατεστημενη βαση εκατομμυριων χρηστων. αρα τεραστια πελατειακη βαση στην οποια εχει προσβαση η Ubi και μπορει να βγαλει κερδος απο αυτην. η αποκλειστικοτητα την συμφερει διοτι οι αγορες θα περιοριστουν στο front store οπου της μενουν και τα περισσοτερα λεφτα. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από KilliK
ilos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Διόρθωσαν btw το πρόβλημα με το payment history.Φαίνονται πλέον και τα παλιά.
firepc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Και γιατί να μη το κυκλοφορήσουν αποκλειστικά στο Uplay με αυτή τη λογική; Τι παραπάνω θα κέρδιζαν αν ήταν σίγουροι ότι κανείς δεν θα το πάρει στο EGS? τσιμπησε τη χοντρη επιταγη του epic, μαζεψε ολα τα preorders του steam αρον αρον και οσοι δεν το πηραν τοτε, το πηραν μετα απο το uplay με καθαρο κερδος για την ubisoft Σε 3 stores το κυκλοφορησε 1
Ryzenlake Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Παντως το Epic store γενικα τα εκανε ολα λαθος. Αν ηθελε να εδραιωθει υπηρχε κατα την αποψη μου καλυτερος τροπος να το κανει. Για παραδειγμα, κρατας μονο 12% προμηθεια? Αψογα, αντισταθμισε το αυτο με χαμηλοτερες τιμες στο δικο store απο οτι στους ανταγωνιστες. Ετσι ο publisher θα παρει τα ιδια χρηματα ανα κομματι, το userbase θα αυξηθει γιατι πουλας φτηνοτερα και ταυτοχρονα δεν σπας κανενος τις μπαλες με exclusivity που ειναι εμετος. Επιπλεον, αφου εχεις και τα γκαφρα να πληρωσεις τα exclusivity, ανταυτου κανε περαιτερω εκπτωση! Εκει που το steam πουλαει 50 και κραταει τα 15 αρα ο develooper παιρνει 35, πουλα στα 35 και δωσε εσυ την διαφορα στον developer. Ετσι χτιζεις υγιες store που ο χρηστης χαιρετε να χρησιμοποιει, κατα τν αποψη μου, και τονωνεις τον ανταγωνισμο. Γιατι το απλα να πληρωνεις exclusives δεν ειναι ανταγωνισμος 3
p4n0s86 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Παντως το Epic store γενικα τα εκανε ολα λαθος. Αν ηθελε να εδραιωθει υπηρχε κατα την αποψη μου καλυτερος τροπος να το κανει. Για παραδειγμα, κρατας μονο 12% προμηθεια? Αψογα, αντισταθμισε το αυτο με χαμηλοτερες τιμες στο δικο store απο οτι στους ανταγωνιστες. Ετσι ο publisher θα παρει τα ιδια χρηματα ανα κομματι, το userbase θα αυξηθει γιατι πουλας φτηνοτερα και ταυτοχρονα δεν σπας κανενος τις μπαλες με exclusivity που ειναι εμετος. Επιπλεον, αφου εχεις και τα γκαφρα να πληρωσεις τα exclusivity, ανταυτου κανε περαιτερω εκπτωση! Εκει που το steam πουλαει 50 και κραταει τα 15 αρα ο develooper παιρνει 35, πουλα στα 35 και δωσε εσυ την διαφορα στον developer. Ετσι χτιζεις υγιες store που ο χρηστης χαιρετε να χρησιμοποιει, κατα τν αποψη μου, και τονωνεις τον ανταγωνισμο. Γιατι το απλα να πληρωνεις exclusives δεν ειναι ανταγωνισμος Στις αποκλειστικότητες των κονσολών, οι οποίες μάλιστα εκτός από το ίδιο το game σε υποχρεώνουν να έχεις και το hardware και μετέπειτα να πληρώνεις και επιπλέον συνδρομή για να παίξεις online (!!) γιατί δεν υπάρχει η ίδια αντίδραση; Όταν η Sony τα σκάει στην Rockstar ας πούμε και μου στερεί εμένα ως pc gamer την πρόσβαση στους τίτλους της, σε τι διαφέρει από το Epic?
Ryzenlake Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 30 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Στις αποκλειστικότητες των κονσολών, οι οποίες μάλιστα εκτός από το ίδιο το game σε υποχρεώνουν να έχεις και το hardware και μετέπειτα να πληρώνεις και επιπλέον συνδρομή για να παίξεις online (!!) γιατί δεν υπάρχει η ίδια αντίδραση; Όταν η Sony τα σκάει στην Rockstar ας πούμε και μου στερεί εμένα ως pc gamer την πρόσβαση στους τίτλους της, σε τι διαφέρει από το Epic? Ειπα εγω οτι διαφερει? Κοιταξε να δεις, οταν χρειαζετε να κανεις ενα game exclusive στην δικια σου πλατφορμα μπας και πουλησει η πλατφορμα, νομιζω αυτο τα λεει ολα για το ποσο καλη ειναι η πλατφορμα σου. Ειτε αυτη λεγεται playstation ειτε epic store ειτε οτιδηποτε αλλο. Αμα το προιον που πουλας ειναι καλο, δεν χρειαζεται το exclusivity, θα ρθει απο μονος του ο αλλος στο store. Απο εκει και περα αλλα πραμα η SONY να χρημταοδοτει ενα τιτλο για να φτιαχτει, που σημενει οτι χωρις την χρηματοδοτηση δεν θα υπηρχε ο τιτλος, και αλλο να χρηματοδοτει τον developer ενος τελειωμενου game για να μη πουλαει αλλου. Αμα πιστευεις οτι ειναι το ιδιο τι να πω. 3
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Απο εκει και περα αλλα πραμα η SONY να χρημταοδοτει ενα τιτλο για να φτιαχτει, που σημενει οτι χωρις την χρηματοδοτηση δεν θα υπηρχε ο τιτλος, και αλλο να χρηματοδοτει τον developer ενος τελειωμενου game για να μη πουλαει αλλου. Αμα πιστευεις οτι ειναι το ιδιο τι να πω. @p4n0s86 εδώ είναι ολο το ζουμι...Θεωρεις θα επαιζες GOW αν δεν υπηρχε η Sony? Η Horizon Zero dawn σε αυτή την γενια? Και ποσα άλλα...Είναι παιχνίδια που η Sony λεει παρτε τα λεφτα καντε μου παιχνιδι! Η εχουν αγορασει ολοκληρα Studio που φτιαχνουν με αποκλειστικη συνεργασια. Αν ελεγε το EGS στην deep silver παιδια ωραιο το metro exodus κτλπ αλλα σας αγοραζω και το επομενο παιχνιδι θα είναι μονο στο store μου. Θα ελεγε κανεις τιποτα? Ισα ισα μην σου πω...αλλα δεν εκανε κατι τετοιο!
icenex Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Και μονο οτι ακομη κοσμος συγκρινει διαφορετικα πραγματα και καταστασεις ειναι αξιο αποριας..χωρις παρεξηγη πανος86. Δηλαδη εσυ πανο αν ησουν η σονυ θα εριχνες ενα σκασμο λεφτα να φτιαχτει ενα παιχνιδι και μετα θα το κυκλοφορουσες σε ολες τι πλατφορμες(ακομη και στο xbox) χαντακωνοντας την ιδια σου την κονσολα και ολες τις περιφερειακες πωλησεις απο controllers ακουστικα κτλ.Η σονυ και η καθε σονυ με τις αποκλειστικοτητες ουσιαστικα ριχνει το τυρακι για να πουλησει το προιον της.Το οποιο προιον της ειναι η κονσολα τα περιφερειακα και οι υπηρεσιες που ερχονται μαζι με αυτα.Αυτα τα ολιγα + οτι σου ειπαν και τα 2 παιδια πιο πανω. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από icenex
p4n0s86 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν χρηματοδοτεί κάθε αποκλειστικό τίτλο της, υπάρχουν αρκετοί όπως της Rockstar που ανέφερα. Σ' αυτή την περίπτωση λοιπόν δεν έχει καμία διαφορά, δεν βλέπω όμως την ίδια αντίδραση. Τους τίτλους που χρηματοδοτεί απ' την άλλη, καλά κάνει και τους κρατάει για πάρτη της, δεν λέω ότι είναι κακό, είτε χρηματοδοτεί όμως, είτε τους σκάνε πακέτα για την αποκλειστικότητα, η ουσία για τον gamer παραμένει η ίδια. Δεν συγκρίνω λοιπόν διαφορετικά πράγματα, εσείς έχετε την τάση να μιλάτε σαν να εκπροσωπείτε την πλευρά των εταιριών και να δικαιολογείτε το "γιατί το κάνει". Αυτό που κάνει η SONY είναι απόλυτα λογικό, αλλά ποσώς με ενδιαφέρει στην τελική αφού το κάνει, άρα το αποτέλεσμα για μένα είναι το ίδιο. Οι αντιδράσεις είναι συνεχώς με 2 μέτρα και 2 σταθμά να το πω κομψά αυτή τη φορά. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από p4n0s86 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Eγώ δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει "δεν υπάρχει η ίδια αντίδραση". Ίδια, από ποιους; Από ανθρώπους που τσακώνονται για παιχνιδομηχανές; Έχω γράψει από την πρώτη στιγμή πως, εφόσον πιάσει το μοντέλο του EGS, θα το μιμηθούν και άλλοι. Οι αποκλειστικότητες, από χρονικά περιορισμένες (με κάθε επιφύλαξη, γιατί όταν έχεις να κάνεις με κολοφώνες της εντιμότητας όπως ο Γκόλοπ και το EGS, οφείλεις να κρατάς πισινή, υπάρχει τρόπος να παραταθεί η αποκλειστικότητα του ενός χρόνου χωρίς καν να χρειαστεί νέα συμφωνία) θα παραταθούν ή θα γίνουν μόνιμες, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τις επιλογές που θα έχουμε για το πού θα παίζουμε τα παιχνίδια (όπως ακριβώς συμβαίνει και στις κονσόλες). Το επόμενο βήμα των αποκλειστικοτήτων, είναι ο έλεγχος της πρόσβασης στα κλειδιά. Το Steam που κάποιοι το ειρωνεύονται αυτήτ η στιγμή σε αφήνει να αγοράζεις από όπου νομίζεις. Κι όταν επιχείρησε να διαχωρίσει (στα reviews, λ.χ.) αυτούς που αποκτούσαν ένα παιχνίδι απευθείας από τους ίδιους και εκείνους που το αγόραζαν από αλλού, έφαγε όπως του άξιζε το κράξιμο της πολικής άρκτου. Όταν, λοιπόν, σκας ένα βουνό λεφτά ("paying through the nose"), και μάλιστα τόσα ώστε αρκούν (κατά δήλωση του Γκόλοπ, λ.χ.) για την ανάπτυξη του παιχνιδιού ακόμη και για διάστημα μετά τη λήξη της αποκλειστικής διάθεσης, δεν χρειάζεται πτυχίο στην αστροφυσική για να αντιληφθεί κανείς πως, κάποια στιγμή, άπαξ και μαντρώσει αρκετούς αποκτήσει αρκετά μεγάλη βάση πελατών, θα τα κρατάει τα παιχνίδια εκεί. Και, βεβαίως, θα θέλεις να αγοράζουν τα κλειδιά λιανική από εσένα, όχι χοντρική οι μεταπωλητές. Και το ίδιο θα κάνουν κι οι απέναντι. Χαρές και πανηγύρια για όλους εμάς. Και, προφανώς, για να ισοσκελίσεις τη δαπάνη των αποκλειστικών (εκτός κι αν νομίζει κανείς πως θα αιμορραγούν οικονομικά εσαεί) το κόστος του "paying through the nose", σε ποιον θα το μετακυλήσουν; Tip: Η απάντηση αρχίζει από "κατα" και τελειώνει σε "ναλωτής". Φαντασιώνονται ορισμένοι πως έχουμε προσωπικά με τον Σουίνι ή τους Κινέζους. Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί, είναι οι πολιτικές και οι τακτικές που εφαρμόζουν. Το σκασμό που πληρώνουν τώρα για να υφαρπάξουν ήδη χρηματοδοτημένους (για άλλους client) τίτλους, θα μπορούσαν να τα διαθέσουν στο να ξεκινήσουν με έναν client-αστέρι, που δεν υποκλέπτει πληροφορίες, διαθέτει υπερσύγχρονα -και moderated- fora, περισσότερες επιλογές κτλ. Προτίμησαν τις αποκλειστικότητες. Κι αυτό, κάτι θα έπρεπε να λέει σε ορισμένους για τη νοοτροπία τους. 2 1
p4n0s86 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, Snoob είπε Eγώ δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει "δεν υπάρχει η ίδια αντίδραση". Ίδια, από ποιους; Από ανθρώπους που τσακώνονται για παιχνιδομηχανές; Έχω γράψει από την πρώτη στιγμή πως, εφόσον πιάσει το μοντέλο του EGS, θα το μιμηθούν και άλλοι. Οι αποκλειστικότητες, από χρονικά περιορισμένες (με κάθε επιφύλαξη, γιατί όταν έχεις να κάνεις με κολοφώνες της εντιμότητας όπως ο Γκόλοπ και το EGS, οφείλεις να κρατάς πισινή, υπάρχει τρόπος να παραταθεί η αποκλειστικότητα του ενός χρόνου χωρίς καν να χρειαστεί νέα συμφωνία) θα παραταθούν ή θα γίνουν μόνιμες, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τις επιλογές που θα έχουμε για το πού θα παίζουμε τα παιχνίδια (όπως ακριβώς συμβαίνει και στις κονσόλες). Το επόμενο βήμα των αποκλειστικοτήτων, είναι ο έλεγχος της πρόσβασης στα κλειδιά. Το Steam που κάποιοι το ειρωνεύονται αυτήτ η στιγμή σε αφήνει να αγοράζεις από όπου νομίζεις. Κι όταν επιχείρησε να διαχωρίσει (στα reviews, λ.χ.) αυτούς που αποκτούσαν ένα παιχνίδι απευθείας από τους ίδιους και εκείνους που το αγόραζαν από αλλού, έφαγε όπως του άξιζε το κράξιμο της πολικής άρκτου. Όταν, λοιπόν, σκας ένα βουνό λεφτά ("paying through the nose"), και μάλιστα τόσα ώστε αρκούν (κατά δήλωση του Γκόλοπ, λ.χ.) για την ανάπτυξη του παιχνιδιού ακόμη και για διάστημα μετά τη λήξη της αποκλειστικής διάθεσης, δεν χρειάζεται πτυχίο στην αστροφυσική για να αντιληφθεί κανείς πως, κάποια στιγμή, άπαξ και μαντρώσει αρκετούς αποκτήσει αρκετά μεγάλη βάση πελατών, θα τα κρατάει τα παιχνίδια εκεί. Και, βεβαίως, θα θέλεις να αγοράζουν τα κλειδιά λιανική από εσένα, όχι χοντρική οι μεταπωλητές. Και το ίδιο θα κάνουν κι οι απέναντι. Χαρές και πανηγύρια για όλους εμάς. Και, προφανώς, για να ισοσκελίσεις τη δαπάνη των αποκλειστικών (εκτός κι αν νομίζει κανείς πως θα αιμορραγούν οικονομικά εσαεί) το κόστος του "paying through the nose", σε ποιον θα το μετακυλήσουν; Tip: Η απάντηση αρχίζει από "κατα" και τελειώνει σε "ναλωτής". Φαντασιώνονται ορισμένοι πως έχουμε προσωπικά με τον Σουίνι ή τους Κινέζους. Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί, είναι οι πολιτικές και οι τακτικές που εφαρμόζουν. Το σκασμό που πληρώνουν τώρα για να υφαρπάξουν ήδη χρηματοδοτημένους (για άλλους client) τίτλους, θα μπορούσαν να τα διαθέσουν στο να ξεκινήσουν με έναν client-αστέρι, που δεν υποκλέπτει πληροφορίες, διαθέτει υπερσύγχρονα -και moderated- fora, περισσότερες επιλογές κτλ. Προτίμησαν τις αποκλειστικότητες. Κι αυτό, κάτι θα έπρεπε να λέει σε ορισμένους για τη νοοτροπία τους. Θα απαντήσω εγώ, μιας και τα περισσότερα σε μένα αναφέρονται, αφού εγώ είπα "δεν υπάρχει η ίδια αντίδραση" αλλά δεν γίνομαι quote για κάποιο λόγο. Ίσως για να μπορούν να μπουν στο πόστ και προτάσεις του στυλ "Φαντασιώνονται ορισμένοι πως έχουμε προσωπικά με τον Σουίνι ή τους Κινέζους" στις οποίες αν μετά σταθώ γιατί μπορεί να με ενοχλήσουν, θα μπορεί εύκολα να μου δοθεί η απάντηση "δεν αναφέρθηκα σε σένα". Δεν πειράζει, πάμε. Το ότι λέω πως δεν υπάρχει η ίδια αντίδραση, δεν δικαιολογεί τις τακτικές του EGS. Άλλο πράγμα λέμε, για άλλο παίρνουμε απάντηση. Αν υπάρχουν 2 εγκληματίες δηλαδή και η κοινή γνώμη έχει στοχεύσει τον έναν, αν εγώ πω "ναι αλλά για τον άλλον δεν λέτε τίποτα" αυτό με κάνει υποστηρικτή του πρώτου; Γιατί αυτό μου λες. Γενικά όλη η αγορά είναι ήδη σκατά και καπελώνει τον καταναλωτή, σχεδόν σε κάθε περίπτωση. Το να παριστάνουμε ότι ήρθε το EGS και κατέστρεψε ότι καλό είχαμε, είναι ένας τρόπος να το δεις.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Όχι, δεν σε καθιστά υποστηρικτή του πρώτου. Αριστοτέχνη στο πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα, ίσως και να σε καθιστά. Κι αυτό γιατί η φράση "ναι, αλλά γιατί για τον άλλο δεν λέτε τίποτε", είναι μια κενολογία άνευ προηγουμένου. Δεν λέμε τίποτε, ποιοι, ακριβώς; Εγώ, ας πούμε, γράφω από την πρώτη στιγμή πως τυχόν επιτυχία του μοντέλου του EGS θα σημάνει την κονσολοποίηση της αγοράς του PC gaming. Πώς το αξιολογείς αυτό; Έχω καλή άποψη για την κατάσταση στο console gaming; Με αυτά που γράφω για την τιμολογιακή πολιτική στις κονσόλες και την εκτόξευση του κόστους στο pc gaming, σου δίνω την εντύπωση ανθρώπου που έχει καλή άποψη για την κατάσταση που επικρατεί εκεί; Πάμε τώρα και στη σέντρα-σουτ που δεν έφτασε απλά στην εξέδρα, αλλά σκότωσε και τη μπεκάτσα που πετούσε από πάνω: Το ότι η αγορά είναι "σκατά", δεν σημαίνει πως πρέπει να χαρώ αν έρθει το EGS και μου προβάλει ένα μοντέλο που θα την κάνει απόσκατα. 1
panoc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Οπότε αφού τα υπάρχον store είναι σκ@τ@ ας γίνει και το egs βόθρος. Γιατί η epic αυτό έκανε, βρήκε σκατα και έφτιαξε βόθρο. Λογική 5χρονου, μαμά και ο άλλος έπεσε στις λάσπες. 3
Ryzenlake Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Θα απαντήσω εγώ, μιας και τα περισσότερα σε μένα αναφέρονται, αφού εγώ είπα "δεν υπάρχει η ίδια αντίδραση" αλλά δεν γίνομαι quote για κάποιο λόγο. Ίσως για να μπορούν να μπουν στο πόστ και προτάσεις του στυλ "Φαντασιώνονται ορισμένοι πως έχουμε προσωπικά με τον Σουίνι ή τους Κινέζους" στις οποίες αν μετά σταθώ γιατί μπορεί να με ενοχλήσουν, θα μπορεί εύκολα να μου δοθεί η απάντηση "δεν αναφέρθηκα σε σένα". Δεν πειράζει, πάμε. Το ότι λέω πως δεν υπάρχει η ίδια αντίδραση, δεν δικαιολογεί τις τακτικές του EGS. Άλλο πράγμα λέμε, για άλλο παίρνουμε απάντηση. Αν υπάρχουν 2 εγκληματίες δηλαδή και η κοινή γνώμη έχει στοχεύσει τον έναν, αν εγώ πω "ναι αλλά για τον άλλον δεν λέτε τίποτα" αυτό με κάνει υποστηρικτή του πρώτου; Γιατί αυτό μου λες. Γενικά όλη η αγορά είναι ήδη σκατά και καπελώνει τον καταναλωτή, σχεδόν σε κάθε περίπτωση. Το να παριστάνουμε ότι ήρθε το EGS και κατέστρεψε ότι καλό είχαμε, είναι ένας τρόπος να το δεις. Μα ξαναρωτάω εγώ, από ποιους δεν υπάρχει η ίδια αντίδραση? Εγώ Sony τελευταία φορά αγόρασα ps1. Αλλά το τι γίνεται εκεί δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα γιατί είμαι PC gamer. Τώρα ξαναλέω, άλλο πράμα η Χ ψ εταιρεία να πληρώσει για να πάρει το exclusivity του τίτλου (που είναι μεμπτό και είναι αυτό που κάνει το epic) και άλλο να χρηματοδότησει η ίδια την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Δεν καταλαβαίνω πως δεν βλέπεις διαφορά. Σε απλούς όρους, στην μια περίπτωση πάει ο μπακάλης με δικά του χρήματα και ζητάει από έναν αγρότη να του ετοιμάσει πολύ γευστικά πορτοκάλια που θα πουλάει μόνο ο ίδιος. Χωρίς τα λεφτά του μπακάλη αυτά τα πορτοκάλια δνε θα υπήρχαν. Στην άλλη περίπτωση πάει ο μπακάλης στον αγρότη που έχει πολύ γευστικά πορτοκάλια και τον πληρώνει για να μην τα δίνει σε κανέναν αλλον. Επιχειρηματίκες κινήσεις και οι 2, απλά στην 2η περίπτωση πνιγείς τον ανταγωνισμό. Γιατί? Γιατί ο μπακάλης γνωρίζει ότι το μπακάλικο του είναι μάπα και κάνεις δεν θα ψώνιζε από αυτόν. Άμα είχε ένα καλό μπακάλικο δεν θα χρειαζόταν να αναγκάζει τον κόσμο να αγοράζει τα πορτοκάλια από τον ιδιο
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Παρενθετικά, η κατάσταση τώρα καθόλου "σκατά" δεν είναι. Ακόμη και το Steam που ελέγχει τεράστιο μερίδιο της αγοράς, σε αφήνει να αγοράζεις από παντού. Έχουμε εξαιρετικές προσφορές κάθε τόσο, έχουμε πρόσβαση σε mods, σε fora, σε πακέτα παιχνιδιών, σε εκπτώσεις κάθε τρεις και λίγο. Έχουμε το GOG (αυτό που υποτίθεται "απέτυχε" όπως διάβασα κάπου παραπάνω) να παρέχει μια αξιόπιστη εναλλακτική DRM-free επιλογή. Θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα καλύτερα; Προφανώς. Όμως, "σκατά" δεν είναι. Επομένως, το να προσπαθεί ο @p4n0s86 λ.χ. (και δεν είναι ο μόνος, προφανώς) να μας πει πως, "εντάξει, μωρέ, δεν είναι καλά τα πράγματα τώρα", συνιστά διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Κι επαναλαμβάνω, ακόμη κι αν ήταν "σκατά", συνιστά λογικό άλμα να πρέπει να σιωπήσω ή να χαρακτηρίζομαι υπερβολικός ή να ερωτώμαι γιατί αντιδρώ όταν έρχεται ο άλλος και πορεύεται με αποκλειστικότητες, υφαρπάζοντας χρηματοδοτημένους τίτλους, με έναν client της πλάκας που υπέκλεπτε πληροφορίες αλλά πιστέψτε τους δεν το έκανε με κακή πρόθεση, κατά λάθος έγινε. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα