Προς το περιεχόμενο

Epic Games Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα δεν υπαρχει αλλο store για να βγαλουν τα παιχνιδια τους. αυτο εξηγουμε τοσο καιρο κα ιδεν μπορειτε να το καταλαβετε μερικοι.

• Like 1
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, KilliK said:

μα δεν υπαρχει αλλο store για να βγαλουν τα παιχνιδια τους. αυτο εξηγουμε τοσο καιρο κα ιδεν μπορειτε να το καταλαβετε μερικοι.

Έχεις δίκιο.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ναι, και ήρθαν τα λαμόγια με τις αποκλειστικότητες και την υφαρπαγή ήδη χρηματοδοτημένων τίτλων να μας σώσουν. Έτσι θα φτιάξει η αγορά, με ακόμη πιο κλειστές και καταπιεστικές επιλογές. Μας έσωσε ο Σουίνι, ναι. Φοβερή εναλλακτική: δεν σου αρέσουν τα λαδερά; Φάε μπάμιες για ένα χρόνο να στρώσεις στομάχι.

Εντωμεταξύ, η κλαϊντέρα τους, όταν δεν υποκλέπτει στοιχεία που δεν έχει καμία δουλειά να υποκλέψει και δεν της έδωσε κανένας άδεια να το κάνει, εξαφανίζει δωρεάν παιχνίδια από λογαριασμούς. 

Δείτε εδώ: μιλάμε, τραγελαφικές καταστάσεις. Κατηγόρησαν πρώτα τους χρήστες (μα τι εξαιρετική τακτική, να λες ότι φταίει ο πελάτης, μπράβο, μιλάμε για επικό PR) και τελικά το κατάλαβε ο Σουίνι και ψάχνουν να δουν τι φταίει. Έχει και συνέχεια. Αν δεν σας θίγει τις επικές ευαισθησίες σας, ψάξτε τη, αξίζει τον κόπο.

Αλλά, ναι, εμείς δεν καταλαβαίνουμε. 

Εταιρία που δεν ξέρει να στείλει ένα ρημάδι email επιβεβαίωσης, ήρθε να σώσει την αγορά. Ό,τι πείτε, κύριοι. Από ένα σημείο και μετά, είναι μάταιο, όποιος δεν θέλει να καταλάβει κι έχει κουμπώσει στη φαντασίωση πως η Epic "πολεμάει" το Steam και δεν προσπαθεί να μας ζαλώσει, δεν πρόκειται να πειστεί.

Οπότε, καλή συνέχεια.

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαριέμαι για αναλύσεις, αλλά ένα ακόμα storefront όσο λάθος και σκατολογικά να τα έχει κάνει όλα μέχρι στιγμής,

πρέπει να το λατρέψουμε γιατί ενθαρρύνει τον ανταγωνισμό ε;

Ο ανταγωνισμός δεν είναι απαραίτητα  υπέρ, αλλά μπορεί και εναντίον ανάλογα με την οπτική.

Ανταγωνισμός και προς το καλύτερο αλλά και προς το χειρότερο για τους αγοραστές...

O ανταγωνισμός ας πούμε για το ποιος θα βγάλει τα πιο πολλά dlc είναι κακός.

Τι καλό και χρήσιμο έχει φέρει μέχρι σήμερα το EGS, γιατί από αρνητικά και προβλήματα αρκετοί έχουν σκεφτεί αρκετά βλέπω.

Επεξ/σία από SpoonyBar
  • Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, Snoob said:

Εντωμεταξύ, η κλαϊντέρα τους, όταν δεν υποκλέπτει στοιχεία που δεν έχει καμία δουλειά να υποκλέψει και δεν της έδωσε κανένας άδεια να το κάνει, εξαφανίζει δωρεάν παιχνίδια από λογαριασμούς. 

Τι λεξιπλασία είναι αυτή;

5 minutes ago, Snoob said:

Δείτε εδώ: μιλάμε, τραγελαφικές καταστάσεις. Κατηγόρησαν πρώτα τους χρήστες (μα τι εξαιρετική τακτική, να λες ότι φταίει ο πελάτης, μπράβο, μιλάμε για επικό PR) και τελικά το κατάλαβε ο Σουίνι και ψάχνουν να δουν τι φταίει. Έχει και συνέχεια. Αν δεν σας θίγει τις επικές ευαισθησίες σας, ψάξτε τη, αξίζει τον κόπο.

Οι απαντήσεις που δίνει ο Τιμ στα προβλήματα του EGS θυμίζουν επαρχιώτη υδραυλικό που δεν τον πετυχαίνεις ποτέ να σου φτιάξει τη γαμωβρύση που στάζει: «ντάξει μωρέ δεν υπάρχει πρόβλημα, κάποια στιγμή θα πεταχτώ να στο μοντάρω...»

• Super Moderators
Δημοσ.

E, τι να πω.

Πρώτα, υπέκλεπταν στοιχεία. Ναι, "κατά λάθος", ξέρω.

Μετά, άφηναν τους λογαριασμούς χωρίς μια επιβεβαίωση (τα έχει γράψει ο Πάνος νωρίτερα, αναλυτικά, υποκλοπή λογαριασμού για πλάκα).

Τώρα, αποδεικνύεται πως δεν στέλνουν καν ένα ρημάδι email επιβεβαίωσης όταν προσθέτεις ένα -τζάμπα, έστω, πόσω μάλλον επί πληρωμή- παιχνίδι στο λογαριασμό σου. Στράβωσε το καταπληκτικό τους client, χάνονται παιχνίδια από λογαριασμούς (από τέλη Δεκεμβρίου '18 μέχρι αρχές '19, από ό,τι φαίνεται ως τώρα), και δεν έχουν οι παίκτες τρόπο να αποδείξουν πως τα είχαν, γιατί ούτε στο ιστορικό εμφανίζονται.

Τραγελαφικές καταστάσεις. Ήρθαν να μας σώσουν από το Steam με αποκλειστικότητες. Κι αν έχεις πρόβλημα (καλή ώρα με τα χαμένα παιχνίδια) τρέχα στα φόρουμ του Steam να βγάλεις άκρη.

Αφού υπάρχει κόσμος που τους υπερασπίζεται, τι να πω. Μπράβο τους.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thumbs up snoob. Και σε μένα λείπει όλη η paymenty history από τον Γενάρη και παλιότερα. Ευτυχώς δε τους έχω δώσει ποτέ φράγκο, ούτε έχω εγκαταστήσει ποτέ το spyware. Προτιμώ να "χάσω" ότι free games πήρα, παρά να εγκαταστήσω τον ρουφιάνο και να κάνω αυτό που λέει ο τύπος στο video. Να περιμένω δηλαδή και να παρακαλάω το ανύπαρκτο support τους για λύση. Αν υπήρχε 1 στο εκατομμύριο να πάρω borderlands 3 τον Σεπτέμβρη, αποσαφηνίστηκε εντελώς πια. Καλά preorders Randy.😁

Edit// Btw μπορεί να ήταν planned all along. Κάτι σαν free εξάμηνο αντί για free weekends που έχει το steam.😎

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Snoob είπε

Ναι, και ήρθαν τα λαμόγια με τις αποκλειστικότητες και την υφαρπαγή ήδη χρηματοδοτημένων τίτλων να μας σώσουν. Έτσι θα φτιάξει η αγορά, με ακόμη πιο κλειστές και καταπιεστικές επιλογές. Μας έσωσε ο Σουίνι, ναι. Φοβερή εναλλακτική: δεν σου αρέσουν τα λαδερά; Φάε μπάμιες για ένα χρόνο να στρώσεις στομάχι.

Αλλά, ναι, εμείς δεν καταλαβαίνουμε. 

Εταιρία που δεν ξέρει να στείλει ένα ρημάδι email επιβεβαίωσης, ήρθε να σώσει την αγορά. Ό,τι πείτε, κύριοι. Από ένα σημείο και μετά, είναι μάταιο, όποιος δεν θέλει να καταλάβει κι έχει κουμπώσει στη φαντασίωση πως η Epic "πολεμάει" το Steam και δεν προσπαθεί να μας ζαλώσει, δεν πρόκειται να πειστεί.

Οπότε, καλή συνέχεια.

Μπήκα στον κόπο να κάνω ένα google search steam games missing και έχει παράπονα από το 2012 μέχρι το 2018 σε μερικά φόρουμ αναφέρουν ότι επιλύθηκε σε άλλα όχι και δεν ξέρω την κατάληξη, μου θυμίζετε τους έλληνες πολιτικούς σε όλους το μεγαλείο. Σίγουρα θα γίνονται τέτοια λάθη μπορεί να φταίει και ο user και το store μιλάμε για εκατομμύρια transactions (ειδικά το steam με external keys κτλ).Εγώ πάντως δεν έχω χάσει κανένα σε κανένα από τα 2 και έχω όλο το payment history...just saying

Eπίσης είναι και αυτό στους όρους που έχουμε κάνει accept στο steam

2. Why Valve Collects and Processes Data

Valve collects and processes Personal Data for the following reasons:

a) where it is necessary for the performance of our agreement with you to provide a full-featured gaming service and deliver associated Content and Services;
b) where it is necessary for compliance with legal obligations that we are subject to (e.g. our obligations to keep certain information under tax laws);
c) where it is necessary for the purposes of the legitimate and legal interests of Valve or a third party (e.g. the interests of our other customers), except where such interests are overridden by your prevailing legitimate interests and rights; or
d) where you have given consent to it. 

These reasons for collecting and processing Personal Data determine and limit what Personal Data we collect and how we use it (section 3. below), how long we store it (section 4. below), who has access to it (section 5. below) and what rights and other control mechanisms are available to you as a user (section 6. below).

Δε λέω πως είναι το ίδιο αλλά παραβιάσεις μπορούν να κάνουν και αυτοί και ίσως ήδη κάνουν είναι σαν το παράδειγμα google-huaweii.

Υφαρπαγές που λες δε χρειάζεται να κάνει όλοι λένε θα δώσουν steam key επομένως είναι παράνομοι οι devs στα μάτια σου γιατί μπορεί να θέλει κάποιος να το παίξει με άλλο τρόπο(egs, gog κτλ)

Επεξ/σία από stafftw
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, stafftw είπε

Εγω παντως απο το πρωι που εφτιαξα το account στο Epic game store,ακομα ενα ρημαδο email επιβεβαιωσης/δημιουργιας λογαριασμου δεν μου εχει ερθει.

Ας φτασει λοιπον αυτο το -ο Θεος να το κανει -store να κανει τα βασικα πρωτα,και μετα να το βαλουμε διπλα στο steam ή και στα αλλα store.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Εγω παντως απο το πρωι που εφτιαξα το account στο Epic game store,ακομα ενα ρημαδο email επιβεβαιωσης/δημιουργιας λογαριασμου δεν μου εχει ερθει.

Ας φτασει λοιπον αυτο το -ο Θεος να το κανει -store να κανει τα βασικα πρωτα,και μετα να το βαλουμε διπλα στο steam ή και στα αλλα store.

Πραγκατικα αυτο ειναι λιγο τραγικο και μετα λεει ο ιδιος εφτιαξαν πολλα account με διαφορετικα mail η και με ιδιο ...ε πως να μην μπερδευτουν

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν γνωρίζω τι σκάλωμα έχουν φάει πάνω σ' αυτό το θέμα, λένε ότι σύντομα θα έρχεται verification mail και προς το παρόν πρέπει να το κάνει ο χρήστης χειροκίνητα με resend.

Email Verification
In the near future, Epic will require email verification for all new accounts being created. In the meantime, you can manually verify your email via instructions found here.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, stafftw said:

Πραγκατικα αυτο ειναι λιγο τραγικο και μετα λεει ο ιδιος εφτιαξαν πολλα account με διαφορετικα mail η και με ιδιο ...ε πως να μην μπερδευτουν

Κάτσε... Έδωσε ο Sweeny σαν δικαιολογία σοβαρά αυτό? Χαχαχχαχααχχαχαχααχχααχχααχαχχαχαχαχα... βοήθεια πεθαίνω.

5 minutes ago, p4n0s86 said:

Δεν γνωρίζω τι σκάλωμα έχουν φάει πάνω σ' αυτό το θέμα, λένε ότι σύντομα θα έρχεται verification mail και προς το παρόν πρέπει να το κάνει ο χρήστης χειροκίνητα με resend.

Email Verification
In the near future, Epic will require email verification for all new accounts being created. In the meantime, you can manually verify your email via instructions found here.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί είναι βασικοί κανόνες ασφαλείας, που δεν υπάρχει καμία δικαιολογία μια εταιρεία δισεκατομμυρίων να μην τηρεί το 2019.

Πολλοί "ξεχνάτε" ότι ο client της Epic δεν βγήκε όταν βγήκε το store. Υπήρχε για αρκετά χρόνια πριν.

Επεξ/σία από Aruil
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Aruil είπε

Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί είναι βασικοί κανόνες ασφαλείας, που δεν υπάρχει καμία δικαιολογία μια εταιρεία δισεκατομμυρίων να μην τηρεί το 2019.

Απ' ότι φαίνεται το γνωρίζουν, τώρα γιατί δεν το κάνουν είναι όντως πολύ παράξενο. Το κενό ασφάλειας που είναι όμως, εξήγησε μου λίγο. Απ' τη στιγμή που δεν έχει κανείς πρόσβαση στο email σου και ενεργοποιηθεί και το 2FA ως επιπλέον κλείδωμα, από τι κινδυνεύεις; Το να έχει κάποιος λογαριασμό με το δικό σου email, είναι απλά εκνευριστικό και γελοίο, αλλά ανά πάσα στιγμή μπορείς να το ανακτήσεις αλλάζοντας password. Εκτός αν εννοείς ότι είναι θέμα ασφάλειας για τον άλλον που το έφτιαξε, οπότε πάσο, αλλά ας πρόσεχε να μην έβαζε email που δεν του ανήκει.

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ.
4 minutes ago, p4n0s86 said:

Απ' ότι φαίνεται το γνωρίζουν, τώρα γιατί δεν το κάνουν είναι όντως πολύ παράξενο. Το κενό ασφάλειας που είναι όμως, εξήγησε μου λίγο. Απ' τη στιγμή που δεν έχει κανείς πρόσβαση στο email σου και ενεργοποιηθεί και το 2FA ως επιπλέον κλείδωμα, από τι κινδυνεύεις; Το να έχει κάποιος λογαριασμό με το δικό σου email, είναι απλά εκνευριστικό και γελοίο, αλλά ανά πάσα στιγμή μπορείς να το ανακτήσεις αλλάζοντας password. Εκτός αν εννοείς ότι είναι θέμα ασφάλειας για τον άλλον που το έφτιαξε, οπότε πάσο, αλλά ας πρόσεχε να μην έβαζε email που δεν του ανήκει.

Γενικά, υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν είναι πρόβλημα. Αλλά τα πρότυπα ασφαλείας είναι φτιαγμένα για να προστατεύουν στις ακραίες. Κάτι πολύ ελαφρύ είναι για παράδειγμα το mail να γίνει banned για οποιοδήποτε λόγο και όταν πας εσύ να φτιάξεις η να ανακτήσεις το account να μπλέκεις με support. Σε χειρότερες περιπτώσεις θα μπορούσε ας πούμε το mail να συνδεθεί με παράνομη χρήση (κλέμμενς πιστωτικές π.χ.) και μετά να μπλέξεις εσύ ως ιδιοκτήτης του mail. Γενικά για καλό και για κακό πάντα το βάζεις. Στην Ελλάδα δεν είναι τόσο πρόβλημα γιατί κανείς δεν ασχολείται με ηλεκτρονικό έγκλημα (προς στιγμήν τουλάχιστον), αλλά στο εξωτερικό μπορείς να μπλέξεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...