KilliK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 πως γνωριζεις οτι οι devs χανουν μεγαλο μεριδιος απο τα εσοδα και πως κανεις δεν αγορασει απο το EGS? εχεις επισημα νουμερα πωλησεων που να στηριζουν αυτη τη δηλωση σου; η ειναι απλως μια αστηρικτη προσωπικη αποψη;
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 23 hours ago, p4n0s86 said: Το ρώτησα και πιο πίσω αλλά απάντηση δεν πήρα. Το Steam με όλα αυτά μπήκε στην αγορά; Πόσα χρόνια έκανε να τα ενσωματώσει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά; Δεν έκανε ποτέ λάθη; Δεν είχε ποτέ θέματα με κενά ασφαλείας; Για να υπάρχει μια δίκαιη σύγκριση στο τραπέζι, όχι τίποτα άλλο. Η σύγκριση που κάνεις είναι άκυρη, όχι δίκαιη. Το Steam βγήκε το 2003 και το EGS το 2019. Αν θέλω να ανοίξω σουβλατζίδικο σήμερα θα πρέπει να πιάνω το γύρο με τα μυξιασμένα χέρια μου και να τον σερβίρω σε φύλλα από εφημερίδες επειδή έτσι έκαναν στα '80s ή πρέπει να χρησιμοποιώ γαντάκια και λαδόκολλες; Ο κόσμος πάει μπροστά, όχι πίσω και χρησιμοποιούμε τη συλλογική γνώση και εμπειρία που αποκτάμε ως ανθρωπότητα νομίζω. 19 hours ago, p4n0s86 said: Ηθικό καταναλωτή στα μάτια μου δεν σε κάνει όμως, γιατί είχες την επιλογή και δεν στήριξες απόλυτα τους δημιουργούς. Τι σημαίνει «ηθικός καταναλωτής» και βασικά γιατί θα έπρεπε να με ενδιαφέρει που θα πάνε τα λεφτά μου ως καταναλωτή; Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δώσω τα χρήματά μου για να πάρω το καλύτερο deal. On 15/07/2019 at 03:20, p4n0s86 said: Τίποτα δεν τους αποτρέπει να το πάνε αλλού. Αλλά απάντηση δεν πήρα αν εσύ σαν developer/publisher θα διάλεγες ποτέ κανένα άλλο πέρα απ' το Steam. Γιατί η απάντηση είναι 11 στις 10 φορές όχι. Κοινή λογική είναι, ο καθένας θα διάλεγε την λιγότερο κακή επιλογή από τις διαθέσιμες, αλλά αφού υπάρχουν οι επιλογές 'να ορίστε το Steam δεν υποχρεώνει κανέναν'. Οπότε γιατί δεν πάνε αυτομάτως όλοι οι pubs αποκλειστικά στο EGS αφού θα δίνουν λιγότερη προμήθεια και χρειάζεται η Epic να τους λαδώνει προκειμένου να έχει την αποκλειστικότητα; 5
p4n0s86 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Malthador είπε Η σύγκριση που κάνεις είναι άκυρη, όχι δίκαιη. Το Steam βγήκε το 2003 και το EGS το 2019. Αν θέλω να ανοίξω σουβλατζίδικο σήμερα θα πρέπει να πιάνω το γύρο με τα μυξιασμένα χέρια μου και να τον σερβίρω σε φύλλα από εφημερίδες επειδή έτσι έκαναν στα '80s ή πρέπει να χρησιμοποιώ γαντάκια και λαδόκολλες; Ο κόσμος πάει μπροστά, όχι πίσω και χρησιμοποιούμε τη συλλογική γνώση και εμπειρία που αποκτάμε ως ανθρωπότητα νομίζω. Τι σημαίνει «ηθικός καταναλωτής» και βασικά γιατί θα έπρεπε να με ενδιαφέρει που θα πάνε τα λεφτά μου ως καταναλωτή; Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δώσω τα χρήματά μου για να πάρω το καλύτερο deal. Οπότε γιατί δεν πάνε αυτομάτως όλοι οι pubs αποκλειστικά στο EGS αφού θα δίνουν λιγότερη προμήθεια και χρειάζεται η Epic να τους λαδώνει προκειμένου να έχει την αποκλειστικότητα; Απαντώ μόνο στο τελευταίο γιατί το μεσαίο που είπες δείχνει πολλά. Δεν πάνε στο EGS γιατί θα φάνε θάψιμο, είναι τόσο απλό, όπως δεν θα πήγαινες κι εσύ. Αν όχι για το τωρινό project τους, σίγουρα στα μελλοντικά κι αυτό μπορεί να σημαίνει ακόμη και λουκέτο για πολλούς, ειδικά indie devs. Το ότι το EGS τους τα έσταξε τώρα, δεν συνεπάγεται ότι θα το κάνει πάντα. Όταν και αν περάσει το εμπάργκο και επέλθει ισορροπία στην αγορά (κι απ' τις 2 πλευρές), τότε θα δούμε ποιο store θα διαλέγουν. Τώρα όσον αφορά το ότι δεν σε ενδιαφέρει σαν καταναλωτή που πάνε τα λεφτά σου, αλλά μόνο η πάρτη σου, αυτό τα λέει όλα δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Δεν θα επεκταθώ στα της αγοράς γενικά, όπως πχ στήριξη σε τοπικούς παραγωγούς κτλ είμαστε ήδη off-topic και δεν θα έχει και νόημα άλλωστε, αφού τοποθετήθηκες ξεκάθαρα. Επίσης, θα ξαναπώ ότι είναι η γνώμη μου, όχι κάτι που απαιτώ να κάνεις. Έχεις το δικαίωμα να πράττεις όπως νομίζεις κι εγώ να έχω τη γνώμη μου. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από p4n0s86
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Δεν πάνε στο EGS γιατί θα φάνε θάψιμο, Γιατι να φανε θαψιμο αφου το EGS είναι τοσο καλο? 1
p4n0s86 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Γιατι να φανε θαψιμο αφου το EGS είναι τοσο καλο? Όταν μου βρεις που είπα εγώ ότι είναι καλό κι ότι όλοι πρέπει να αγοράζουν απ' αυτό, θα σου απαντήσω.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Όταν μου βρεις που είπα εγώ ότι είναι καλό κι ότι όλοι πρέπει να αγοράζουν απ' αυτό, θα σου απαντήσω. αρα αγοράζεις ΑΑΑ παιχνίδια και χρησιμοποιείς ένα κακο store? Ο καθενας με τα κουσούρια του ποιος είμαι εγω να κρινω...Υπεθεσα απλα ότι για να το χρησιμοποιείς και να σκας τα φραγκα σου ότι το θεωρεις σωστο και αξιοπιστο
p4n0s86 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε αρα αγοράζεις ΑΑΑ παιχνίδια και χρησιμοποιείς ένα κακο store? Ο καθενας με τα κουσούρια του ποιος είμαι εγω να κρινω...Υπεθεσα απλα ότι για να το χρησιμοποιείς και να σκας τα φραγκα σου ότι το θεωρεις σωστο και αξιοπιστο Κουσούρι είναι για σένα με τις αυθαίρετες υποθέσεις που κάνεις. Το ότι δεν είναι καλό και έχει θέματα, δεν το κάνει κακό. Δεν είναι όλα άσπρο/μαύρο, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Εκεί κυκλοφόρησε αυτό που ήθελα να αγοράσω, εκεί το αγόρασα, αν είχα επιλογή δεν θα το διάλεγα, αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς το Steam. Το game ήθελα, το απέκτησα, το χάρηκα και κανένας Κινέζος δεν ξεπήδησε απ' το pc να με κάνει ντα. Γεννάτε επιπρόσθετα προβλήματα ενώ δεν υπάρχουν, αλλά ο καθένας με τα κουσούρια του, ποιος είμαι εγώ να κρίνω. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από p4n0s86 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Το ότι δεν είναι καλό και έχει θέματα, δεν το κάνει κακό. αναλόγως τα θεματα...και αν το θεμα είναι η ασφαλεια δεν το κανει απλα κακο αλλα ότι χειροτερο βαλε μεσα και ολους αυτους τους ωραιους τροπους ανταγωνισμου που κάθε άλλο παρα υγιεις τους λες συν τον χαμο με τα sales που κατεβαζαν οι δημιουργοι τα παιχνίδια τους...Όχι μαυρο, καταμαυρο! Αν σημερα για ένα τετοιο ζητημα παρει αφεση αμαρτιων και η κοινοτητα το δεχτει αυριο θα γινει κατι αντιστοιχο και σε αλλα Stores η θα χειροτερεψουν σε αλλα θεματα. Αφου σου λεει ανεχτηκαν αυτό θα ανεχτουν και αλλα. Ευτυχως που ο κοσμος βεβαια περα από το να παιζει το παιχνιδακι του που δεν μπορουσε να περιμενει λιγο καιρο σκέφτεται μερικα πραγματα και υπαρχει ελπιδα να σοβαρευτουν εκει στην Epic.
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, p4n0s86 said: Απαντώ μόνο στο τελευταίο γιατί το μεσαίο που είπες δείχνει πολλά. Τι δείχνει δηλαδή; Ότι είμαι ανήθικος που ενδιαφέρομαι να αγοράσω το καλύτερο δυνατό προϊόν με το λιγότερο δυνατό κόστος; Εξίσου ηθικός με τον pub που αντί να ενδιαφέρεται να πουλήσει το προϊόν του σε όσο το δυνατόν περισσότερους, συμβιβάζεται και με τα λίγα αφού του τα έσταξαν. Και οι δύο κοιτάμε την τσέπη μας, δεν βλέπω τι ακριβώς δείχνει το μεσαίο που είπα. 1 hour ago, p4n0s86 said: Δεν πάνε στο EGS γιατί θα φάνε θάψιμο, είναι τόσο απλό, όπως δεν θα πήγαινες κι εσύ. Αν όχι για το τωρινό project τους, σίγουρα στα μελλοντικά κι αυτό μπορεί να σημαίνει ακόμη και λουκέτο για πολλούς, ειδικά indie devs. Το ότι το EGS τους τα έσταξε τώρα, δεν συνεπάγεται ότι θα το κάνει πάντα. Όταν και αν περάσει το εμπάργκο και επέλθει ισορροπία στην αγορά (κι απ' τις 2 πλευρές), τότε θα δούμε ποιο store θα διαλέγουν. Το θάψιμο το τρώνε ήδη. Είναι κακή επιλογή να δίνουν exclusivity στο EGS για να μαζέψουν φράγκα σήμερα, για κάτι που έχει σημαντικές πιθανότητες να αποτύχει αύριο. Ο καιρός γαρ εγγύς. Ευελπιστώ ότι θα έρθει η στιγμή που το EGS θα αναγκαστεί να σταματήσει βιαίως την τακτική του όταν το μπικικίνι θα στερέψει. Τότε οι pubs θα γλείφουν εκεί που έφτυναν. Και ειλικρινά το εύχομαι να μην πουλήσει τρελίτσα τότε ο χοντρούλης και αρχίσει τα αληθινά μονοπώλια, γιατί θα είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί για όλους μας. Για την ώρα πάντως, αφού η Epic συνεχίζει να αγοράζει exclusives είναι ένδειξη ότι δεν έχει ιδιαίτερο αντίκτυπο το EGS στην αγορά (και όχι Killik δεν έχω επίσημα νούμερα για να το στηρίξω, υπόνοια είναι). Για να δούμε μέχρι πότε θα συνεχίσει να καίει λεφτά. 1 hour ago, p4n0s86 said: Τώρα όσον αφορά το ότι δεν σε ενδιαφέρει σαν καταναλωτή που πάνε τα λεφτά σου, αλλά μόνο η πάρτη σου, αυτό τα λέει όλα δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Δεν θα επεκταθώ στα της αγοράς γενικά, όπως πχ στήριξη σε τοπικούς παραγωγούς κτλ είμαστε ήδη off-topic και δεν θα έχει και νόημα άλλωστε, αφού τοποθετήθηκες ξεκάθαρα. Επίσης, θα ξαναπώ ότι είναι η γνώμη μου, όχι κάτι που απαιτώ να κάνεις. Έχεις το δικαίωμα να πράττεις όπως νομίζεις κι εγώ να έχω τη γνώμη μου. Φίλε ο pub που κυκλοφορεί games προτιμάει να δώσει exclusivity για λεφτά, παρά να χαρεί περισσότερος κόσμος το προϊόν του. Ταληράκια: αυτός που έχει σκοπό της ζωής του να φτιάχνει κάτι, προτιμάει να είναι βολεμένος παρά να πουλήσει το κάτι σε περισσότερο κόσμο. Δούλεψέ το λίγο στο μυαλό σου αυτό και θα κατανοήσεις καλύτερα ποιός ενδιαφέρεται μόνο για την πάρτη του. 36 minutes ago, p4n0s86 said: Το game ήθελα, το απέκτησα, το χάρηκα και κανένας Κινέζος δεν ξεπήδησε απ' το pc να με κάνει ντα. Και πολύ καλά έκανες, κι εγώ το νοίκιασα πέντε μήνες μετά για €1/διετία και το χάρηκα. Όπως την βρίσκει ο καθένας. Και επειδή μου άρεσε σαν game θα το αγοράσω και σε κάποιο μελλοντικό Steam sale για κανένα τάληρο ώστε να στηρίξω τον publisher που φέρεται τόσο ηθικά. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από Malthador 1
p4n0s86 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Πάντως εγώ δεν έχω καταλάβει ρε παιδιά, τι συζητάμε από χθες; Ποιος την έχει μεγαλύτερη; Αφού για τον καθένα μας η ουσία είναι διαφορετική, είναι υποκειμενικά κριτήρια και δεν θα βγάλει κάπου όλο αυτό. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε και πάμε παρακάτω, δεν βρίσκω κάποιο νόημα να το υπεραναλύουμε όλοι μας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 24 minutes ago, p4n0s86 said: Πάντως εγώ δεν έχω καταλάβει ρε παιδιά, τι συζητάμε από χθες; Ποιος την έχει μεγαλύτερη; Αφού για τον καθένα μας η ουσία είναι διαφορετική, είναι υποκειμενικά κριτήρια και δεν θα βγάλει κάπου όλο αυτό. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε και πάμε παρακάτω, δεν βρίσκω κάποιο νόημα να το υπεραναλύουμε όλοι μας. Καλά δεν είναι ότι αρχίσε η συζήτηση επειδή κάποιος απεύθυνε το λόγο στον άλλο της αντίθετης άποψης, κάποιος βγήκε μόνος του κι υπεράσπισε την "πλευρά του"... 😛
ektelion Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 16 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Πάντως εγώ δεν έχω καταλάβει ρε παιδιά, τι συζητάμε από χθες; Ποιος την έχει μεγαλύτερη; Αφού για τον καθένα μας η ουσία είναι διαφορετική, είναι υποκειμενικά κριτήρια και δεν θα βγάλει κάπου όλο αυτό. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε και πάμε παρακάτω, δεν βρίσκω κάποιο νόημα να το υπεραναλύουμε όλοι μας. Βασικά, αυτό. Κάποιος που έχει εγκαταστήσει το EGS στον υπολογιστή του γιατί π.χ. ζαχάρωσε κάποιο από τα freebies και μπει κατά τύχη σε αυτό το thread θα νομίσει ότι έβαλε τον σατανά τον ίδιο στο σύστημά του. Υπάρχουν valid points ένθεν και ένθεν, αλλά π.χ. για εμένα το EGS είναι απλά ένα πράγμα που πρέπει να ανεχτώ για τα λίγα δευτερόλεπτα που θα χρειαστεί μέχρι να φορτώσει το Axiom Verge, και το δεξί κλικ --> exit που θα κάνω αφού τελειώσω. Εστιάζω στη μία ώρα gaming fun που απολαμβάνω ενδιάμεσα, παρά σε αυτές τις λίγες στιγμές. Αλλά από την άλλη, δεν μπορώ να αγνοήσω ότι αυτό που έκανε η Snapshot ήταν dick move. Απλά, δεν θα απεγκαταστήσω το EGS και θα φέρω τον παπά να μου ράνει το PC εξαιτίας του. Από εκεί και πέρα, όπως κάθε επιχειρηματική κίνηση, θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Αν το EGS με τα freebies και τις αποκλειστικότητες καταφέρει να φτιάξει μια γερή client base, τότε οι όποιοι ηθικοί ενδοιασμοί πάνε στον κουβά, capitalism style. Sad but true. 8
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 42 λεπτά πριν, ektelion είπε Βασικά, αυτό. Κάποιος που έχει εγκαταστήσει το EGS στον υπολογιστή του γιατί π.χ. ζαχάρωσε κάποιο από τα freebies και μπει κατά τύχη σε αυτό το thread θα νομίσει ότι έβαλε τον σατανά τον ίδιο στο σύστημά του. --- Απλά, δεν θα απεγκαταστήσω το EGS και θα φέρω τον παπά να μου ράνει το PC εξαιτίας του. Περιμένω να το δω σε κάποιο μελλοντικό βίντεο. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 μπαίνω στο φορουμ μετά απο 6 μήνες,τπτ δεν έχει αλλάξει.. πάλι μάχη για το egs γίνεται.. έχει παγώσει ο χρόνος εδώ μέσα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Στις 15/7/2019 στις 1:24 ΜΜ, p4n0s86 είπε Το "δυστυχώς ορισμένοι αδυνατούν να καταλάβουν" αυτό που εσύ θεωρείς σωστό φίλε Snoob, δεν το λες και "δέχομαι την αντίθετη άποψη". Κι εσύ το ίδιο κάνεις, έχεις μια γνώμη για κάποιους, εγώ γιατί θα πρέπει να 'καταλάβω' και να μου επιβληθεί στην ουσία να κάνω αυτό που εσύ θεωρείς σωστό; Εγώ δεν την επιβάλω τη γνώμη μου, την καταθέτω κι όποιος θέλει την λαμβάνει υπόψιν, αλλιώς την αγνοεί. Στα υπόλοιπα που λες για το Epic Store συμφωνώ μέχρι και στα σημεία στίξης, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύεις ότι διαφωνούμε. Ούτε καν διαφορετικά κριτήρια και γούστα δεν έχουμε, ανέφερα πιο πάνω ότι κι εγώ λόγω συνήθειας, προτιμήσεων κτλ διαλέγω ασυναίσθητα το Steam. Ξεκίνησε εντελώς λανθασμένα η εντύπωση από κάποιους ότι εγώ σας θεωρώ υποκριτές που δεν ψωνίζετε από το Epic Store, ενώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Ήμουν ξεκάθαρος ότι μιλάω για επιλογές και έφερα παράδειγμα το Cyberpunk που δεν είναι στο Epic αλλά στο GOG. Και ρωτάω, θέλω μία σοβαρή αιτιολόγηση που κάποιος δεν θα επιλέξει το GOG για αγορά. Είναι τα features? Δεκτό, έχεις τις προτιμήσεις σου και είναι σεβαστές. Ηθικό καταναλωτή στα μάτια μου δεν σε κάνει όμως, γιατί είχες την επιλογή και δεν στήριξες απόλυτα τους δημιουργούς. Καλύτερος τρόπος για να το εκφράσω δεν υπάρχει πίσω από ένα πληκτρολόγιο, αν και πάλι θεωρείτε ότι είναι κακός αυτός ο διαχωρισμός που κάνω λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η άποψη μου. Πλάκα μου κάνεις τώρα. Πρώτα, αλλάζεις τη διατύπωση σε αυτά που γράφεις. Σου απάντησα στο προβοκατόρικο "έχω δικαίωμα να έχω άποψη;" που έγραψες. Φυσικά και έχεις δικαίωμα να έχεις την όποια άποψη. Πουθενά δεν το αμφισβήτησα αυτό. Το ότι θεωρώ πως ορισμένοι (για λόγους που δεν θέλω να εικάσω) αδυνατούν να αντιληφθούν ότι βάζουν τα χέρια τους και βγάζουν τα μάτια τους, σε καμία απολύτως περίπτωση δεν σημαίνει ότι ο καθένας δεν έχει το δικαίωμα να τρέχει πίσω από τα "δωρεάν" παιχνίδια. Το δικαίωμά του αυτό, βεβαίως, αντίστοιχα σε καμία απολύτως περίπτωση δεν αφαιρεί από εμένα το δικαίωμα να θεωρώ ότι κάνει λάθος. Ένα λάθος που, δυστυχώς, δεν θα το πληρώσει μονάχα αυτός, αν επικρατήσουν οι τακτικές που εφαρμόζουν στο EGS. Πάει αυτό, ελπίζω. Σε κανέναν δεν επιχειρώ να "επιβάλω την άποψή μου". Είναι φαιδρό ακόμη και σαν διατύπωση. Απόψεις ανταλάσσουμε και επιχειρήματα. Να το πω αλλιώς: όσο προσπαθείς εσύ να "επιβάλεις την άποψή σου", άλλο τόσο προσπαθώ κι εγώ. Κι επειδή φαντάζομαι πως καθόλου δεν προσπαθείς κάτι τέτοιο, κι απλά καταθέτεις μια γνώμη, το ίδιο ακριβώς κάνω κι εγώ. Τελειώσαμε, πιστεύω, με τις φαιδρότητες περί επιβολής άποψης και δικαιώματος στην άποψη. Έχεις αντίθετη άποψη σε κάτι. Δικαίωμά σου. Το σέβομαι απόλυτα. Από πουθενά δεν προκύπτει κάποιου είδους υποχρέωση να δεχτώ ως βάσιμη ή λογική την άποψή σου, όμως. Μπερδεύεις βασικά πράγματα. Όπως εσύ, ας πούμε, δεν θεωρείς ηθικό τον καταναλωτή που δεν στηρίζει απόλυτα τους δημιουργούς, έτσι κι εγώ δεν θεωρώ ηθικό τον καταναλωτή που με οποιοδήποτε τρόπο στηρίζει αλήτες που υφαρπάζουν χρηματοδοτημένους τίτλους. Έχεις εγκαταστήσει το EGS στον υπολογιστή σου; Στηρίζεις έμπρακτα ανθρώπους που υφαρπάζουν ήδη χρηματοδοτημένους τίτλους. Κι αυτό στα μάτια μου δεν σε καθιστά ηθικό καταναλωτή. Λυπάμαι αν δεν σου αρέσει ο διαχωρισμός που κάνω, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα