Προς το περιεχόμενο

Epic Games Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Aruil είπε

Πως είναι υποκρισία αυτό? Ακριβώς την ίδια συμπεριφορά έχουν και στις δύο περιπτώσεις. Δεν θέλουν exclusive στο GOG, δε θέλουν exclusives στο Epic. Που είναι η υποκρισία? Το ότι θέλουν να πάρουν τα παιχνίδια τους στο Steam είναι προτίμηση δεν είναι υποκρισία. Αν αγόραζε κάποια αποκλειστικότητα η Valve και το δεχόντουσαν χωρίς παράπονο, τότε θα ήταν υποκρισία.

Η υποκρισία είναι στο ότι δεν στηρίχτηκε ποτέ το GOG ενώ πρόσφερε αρκετά από αυτά που ζήταγε ο μέσος gamer (στις αρχές). Η συντριπτική πλειοψηφία πλέον έχει επιλογή και διαλέγει το Steam. Θα ήταν προτίμηση αν δεν είχε απαιτήσεις να μην κυκλοφορεί αποκλειστικά αλλού, παρά μόνο στο Steam επειδή έτσι έχει μάθει. Όταν το κάνει είναι υποκρισία, γιατί δεν τον ενδιαφέρει αυτό καθαυτό το game, αλλά να ικανοποιηθεί ο ίδιος προσωπικά.

Θα μου πεις ο τελικός αποδέκτης είναι και έχει κάθε δικαίωμα να πράττει όπως γουστάρει, σωστό αλλά και οι εταιρίες από τη μεριά τους έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι θεωρούν συμφέρον. Όταν θα κατακρίνεις λοιπόν, θα πρέπει να είσαι κι εσύ εντάξει απ' τη μεριά σου, όχι να κοιτάς μόνο την παρτάρα σου και να μην επιβραβεύεις πραγματικά αυτό που αγαπάς, εδραιώνοντας ως μονοπώλιο ένα συγκεκριμένο store που δεν είχε κανένα ανταγωνισμό και βαρούσε τους devs στο ψαχνό.

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Το εχουμε πει 800φορες,την εταιρεια την στηριζεις αγοραζοντας το παιχνιδι της σε οποιαδηποτε πλατφορμα το κυκλοφορει,και οχι αν το αγορασεις μονο στο Gog.

Όχι. Αγοράζοντας το στο GOG τα έσοδα πάνε 100% στους δημιουργούς. Όταν έχεις επιλογή λοιπόν και προτιμάς να τους στερήσεις ένα μέρος των εσόδων για οποιοδήποτε προσωπικό λόγο, τότε είναι υποκριτικό να κατακρίνεις μετέπειτα αποφάσεις τους.

Anyway, επειδή είμαστε off topic, δέχομαι οποιαδήποτε απάντηση ως διαφορετική γνώμη και δεν θα συνεχίσω εκτός θέματος.

Επεξ/σία από p4n0s86
  • Like 3
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακριβως. και με το Cyberpunk δεν χρειαζεσαι καν το GOG client. και μπορεις να προσθεσεις το παιχνιδι στο ιδιο το Steam client ως shortcut.

αλλα οι περισσοτεροι hyped παικτες πηγαν και το πηραν απο το Steam. μαλλον επειδη εχει chat. βεβαιως.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, KilliK είπε

μα δεν θελω

μα εγω δεν θελω να βαλω Uplay. δεν θελω να βαλω Bethesda Launcher. δεν θελω να γεμισω το PC μου με αχρηστους game clients για να παιξω 2-3 παιχνιδια μονο.

υποτιθεται εχουμε ελευθερη αγορα, εχουμε επιλογες, δεν υπαρχει αποκλειστικοτητα, μπορω να αγορασω ενα παιχνιδι σε οποια πλατφορμα θελω και να το παιξω εκει. αυτη ηταν η κατασταση πριν ερθει η κακια Epic και την αλλαξε.

εχεις δικιο για το GOG, μπορεις να μου προτεινεις καποιο αλλο PC store εκτος Steam που μπορω να αγορασω και να παιξω ολα τα παιχνιδια μαζι εκει;

🙄

Όχι, δεν υπάρχει άλλο store να σου προτείνω εκτός του Steam, αλλά και πάλι ούτε αυτό έχει όλα τα παιχνίδια μαζί εκεί. Π.χ. εγώ είμαι fan του Battlefield (δεν είμαι, αλλά λέμε τώρα), αλλά είμαι υποχρεωμένος να εγκαταστήσω το Origin για να το παίξω. Γιατί η ΕΑ με εμποδίζει να το παίξω στην πλατφόρμα της αρεσκείας μου;

Αντιλαμβάνομαι το συλλογισμό σου, αλλά πρακτικά θα πρέπει είτε να υπάρξει ένας launcher για όλα (αδύνατο, με τον ανταγωνισμό που υπάρχει εκεί έξω) είτε να επιστρέψουμε στις retail εποχές και το κάθε παιχνίδι θα έχει το δικό του installer. Δεν έχεις άδικο σε αυτό.

Δυσκολεύομαι όμως να αντιληφθώ τι ακριβώς άλλαξε η Epic και πως βοηθούν οι τακτικές της σε όλο αυτό. Αν εννοείς το ποσοστό που λαμβάνουν οι developers επί των κερδών, είναι το μοναδικό θετικό που προσέφερε στην αγορά, αλλά η Epic το έκανε επειδή μπορεί (Fortnite money), γιατί θέλει να σπάσει την εδραίωση του Steam και να την επωμιστεί αυτή. Δε νομίζω να το έκανε επειδή λυπήθηκε τους developers. Ακόμα και το GOG, το 30% επί των κερδών λαμβάνει, όπως και το Steam (δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι πρόσφατα, διορθώστε με αν κάνω λάθος - το 100% δε νομίζω να ισχύει).

Εν ολίγοις, θεωρώ ότι αν κάποιος θέλει να χτυπήσει το Steam (ή οποιοδήποτε Steam, δεν έχω μετοχές στη Valve), οφείλει να το κάνει σε επίπεδο υπηρεσιών. Ακόμα και υπηρεσίες που πιθανόν να σου φαίνονται αδιάφορες, όπως chat, achievements, workshop, forum, trading cards κλπ, πολύς κόσμος τις λαμβάνει πλέον πολύ σοβαρά υπόψη. Από τη στιγμή που η Epic δεν τις παρέχει (ακόμα τουλάχιστον) και συνεχίζει το ίδιο βιολί εξαγοράς publishers/developers, με αντάλλαγμα να μην κυκλοφορήσει το παιχνίδι τους στο Steam, είναι λογικό να υπάρχουν διαμαρτυρίες και να θεωρείται "κακιά". 

Όταν ο client της γίνει αξιοπρεπής και δεν διαφέρει από το download ενός torrent, το ξανασυζητάμε.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Sephir είπε

Όχι, δεν υπάρχει άλλο store να σου προτείνω εκτός του Steam, αλλά και πάλι ούτε αυτό έχει όλα τα παιχνίδια μαζί εκεί. Π.χ. εγώ είμαι fan του Battlefield (δεν είμαι, αλλά λέμε τώρα), αλλά είμαι υποχρεωμένος να εγκαταστήσω το Origin για να το παίξω. Γιατί η ΕΑ με εμποδίζει να το παίξω στην πλατφόρμα της αρεσκείας μου;

Αντιλαμβάνομαι το συλλογισμό σου, αλλά πρακτικά θα πρέπει είτε να υπάρξει ένας launcher για όλα (αδύνατο, με τον ανταγωνισμό που υπάρχει εκεί έξω) είτε να επιστρέψουμε στις retail εποχές και το κάθε παιχνίδι θα έχει το δικό του installer. Δεν έχεις άδικο σε αυτό.

Δυσκολεύομαι όμως να αντιληφθώ τι ακριβώς άλλαξε η Epic και πως βοηθούν οι τακτικές της σε όλο αυτό. Αν εννοείς το ποσοστό που λαμβάνουν οι developers επί των κερδών, είναι το μοναδικό θετικό που προσέφερε στην αγορά, αλλά η Epic το έκανε επειδή μπορεί (Fortnite money), γιατί θέλει να σπάσει την εδραίωση του Steam και να την επωμιστεί αυτή. Δε νομίζω να το έκανε επειδή λυπήθηκε τους developers. Ακόμα και το GOG, το 30% επί των κερδών λαμβάνει, όπως και το Steam (δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι πρόσφατα, διορθώστε με αν κάνω λάθος - το 100% δε νομίζω να ισχύει).

Εν ολίγοις, θεωρώ ότι αν κάποιος θέλει να χτυπήσει το Steam (ή οποιοδήποτε Steam, δεν έχω μετοχές στη Valve), οφείλει να το κάνει σε επίπεδο υπηρεσιών. Ακόμα και υπηρεσίες που πιθανόν να σου φαίνονται αδιάφορες, όπως chat, achievements, workshop, forum, trading cards κλπ, πολύς κόσμος τις λαμβάνει πλέον πολύ σοβαρά υπόψη. Από τη στιγμή που η Epic δεν τις παρέχει (ακόμα τουλάχιστον) και συνεχίζει το ίδιο βιολί εξαγοράς publishers/developers, με αντάλλαγμα να μην κυκλοφορήσει το παιχνίδι τους στο Steam, είναι λογικό να υπάρχουν διαμαρτυρίες και να θεωρείται "κακιά". 

Όταν ο client της γίνει αξιοπρεπής και δεν διαφέρει από το download ενός torrent, το ξανασυζητάμε.

+1000 από εμένα. Βέβαια όλα αυτά τα έχουμε αναφέρει ξανά και ξανά  αλλά υπάρχουν ακόμα αυτοί που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το epic θα σώσει το pc gaming προσφέροντας στον καταναλωτή λιγότερες και χειρότερες υπηρεσίες

PS το gog 30% προμήθεια έχει όπως είχαν ΌΛΟΙ! Απλά στην περίπτωση του cyberpunk ισχύει το 100% γιατί το gog ανήκει στο CDPR

Επεξ/σία από mike299
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Όχι. Αγοράζοντας το στο GOG τα έσοδα πάνε 100% στους δημιουργούς. Όταν έχεις επιλογή λοιπόν και προτιμάς να τους στερήσεις ένα μέρος των εσόδων για οποιοδήποτε προσωπικό λόγο, τότε είναι υποκριτικό να κατακρίνεις μετέπειτα αποφάσεις τους.

Δεν τους στερω κατι γιατι πολυ απλα η αγορα δεν την εχει ο αλλος σιγουρη την αγορα.

Αν το ειχα αγορασει το παιχνιδι στο GoG,ζηταγα επιστροφη χρηματων και το αγοραζα στο Steam,σε αυτη την περιπτωση ναι θα τους στερουσα χρηματα.

Δεν ειναι ετσι ομως στην πραξη αν το αγορασεις κατευθειαν αλλου ειτε αυτο ειναι Steam,ειτε Epic Games Store, για τον πολυ απλο λογο οτι η εταιρεια βλεπει απλα απο το μηδεν να προστιθεται αλλη μια πωληση.

Με βαση την δικη σου λογικη παραπανω,τοτε πρεπει ολοι να αγορασουμε ειτε την Collectors edition μιας και θα εχουν παραπανω εσοδα σε σχεση με τις απλες εκδοσεις και σε δευτερη μοιρα να το αγορασουμε ολοι day one απο το Gog παλι για να εχουν τα μεγιστα εσοδα απο αυτο,σε σχεση με αυτον που θα το αγορασει αργοτερα σε εκπτωση.

Γιαυτο λεω καλυτερα,σταματηστε να σκεφτεστε ορισμενοι σαν μετοχοι εταιρειων και σκεφτείτε ως καταναλωτες/πελατες που φανταζομαι ειστε.

Το ιδιο παει και στα περι Epic Games Store και Steam.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση, όταν το "επιχείρημα" βασίζεται σε ανύπαρκτα νούμερα.

30% παίρνει το GOG. Όπως και οι άλλοι, όλοι. Ήρθε η Epic και το έριξε. Η Epic, όμως, καίει λεφτά μπας και αποκτήσει λόγο ύπαρξης. Διαβάστε λιγάκι προσεκτικά τη δήλωση παραπάνω: "Paying through the nose". Δεν δίνει τιμές αγοράς, κώλο δίνει, μπας και αποκτήσει κοινό. Ώστε, μετά, να πιάσει το δικό μας κώλο.

Και σας το λέω, μήπως ορισμένοι (που δεν, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία) καταλάβετε το εξής απλό:

Μαθηματικά, το Epic είτε θα πετύχει, είτε θα αποτύχει.

Αν αποτύχει, βούλιαξε. Αν πετύχει, την κάτσαμε.

Γιατί τότε, θα κάνει και το Steam τα ίδια.

Υ.Γ. Το να αντιδράς στους αλήτες που υφαρπάζουν χρηματοδοτημένους τίτλους, και τους κλειδώνουν πίσω από αποκλειστικότητες, το να αντιδράς στο snoopware, στην απουσία στοιχειωδών μέτρων προστασίας ενός λογαριασμού, το να αντιδράς σε client που για να βρεις λύσεις για τα προβλήματά σου πρέπει να τρέχεις στα forum του ανταγωνιστή, δεν σε καθιστά υποκριτή. Είπαμε, βιασμός της ελληνικής γλώσσας, αλλά κάντε και λίγο κράτει ορισμένοι...

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, p4n0s86 said:

Η υποκρισία είναι στο ότι δεν στηρίχτηκε ποτέ το GOG ενώ πρόσφερε αρκετά από αυτά που ζήταγε ο μέσος gamer (στις αρχές). Η συντριπτική πλειοψηφία πλέον έχει επιλογή και διαλέγει το Steam. Θα ήταν προτίμηση αν δεν είχε απαιτήσεις να μην κυκλοφορεί αποκλειστικά αλλού, παρά μόνο στο Steam επειδή έτσι έχει μάθει. Όταν το κάνει είναι υποκρισία, γιατί δεν τον ενδιαφέρει αυτό καθαυτό το game, αλλά να ικανοποιηθεί ο ίδιος προσωπικά.

Θα μου πεις ο τελικός αποδέκτης είναι και έχει κάθε δικαίωμα να πράττει όπως γουστάρει, σωστό αλλά και οι εταιρίες από τη μεριά τους έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι θεωρούν συμφέρον. Όταν θα κατακρίνεις λοιπόν, θα πρέπει να είσαι κι εσύ εντάξει απ' τη μεριά σου, όχι να κοιτάς μόνο την παρτάρα σου και να μην επιβραβεύεις πραγματικά αυτό που αγαπάς, εδραιώνοντας ως μονοπώλιο ένα συγκεκριμένο store που δεν είχε κανένα ανταγωνισμό και βαρούσε τους devs στο ψαχνό.

Anyway, επειδή είμαστε off topic, δέχομαι οποιαδήποτε απάντηση ως διαφορετική γνώμη και δεν θα συνεχίσω εκτός θέματος.

Πως προσέφερε το GOG αυτά που θέλει ο μέσος gamer (και πόσο μάλλον στις αρχές)? Αρχικά το GOG πουλούσε μόνο παλιά παιχνίδια, με αποκλειστικότητες κιόλας. Επιπλέον ακόμα και τώρα δεν έχει πολλά παιχνίδια που έχει το steam καθώς δεν είναι και τόσο εύκολο να βάλεις το παιχνίδι σου εκεί.Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν παρέχει πρόσβαση στα μεγάλα ονόματα, δηλαδή ΑΑΑ παιχνίδια. Το GOG είναι (και πάντα ήταν) niche μαγαζί. Δεν ενδιαφέρεται τόσο πολλής κόσμος όσο νομίζετε για την έλλειψη drm και τα παλιά παιχνίδια.

Δεν είναι υποκρισία να θέλει να ικανοποιηθεί ο ίδιος προσωπικά. Δεν έχει καμία υποχρέωση να ενδιαφέρεται για τους developers. To κοινό επιβράβευσε αυτό που αγαπούσε, αλλά χαλιέστε επειδή αυτό που αγαπούσε προσωπικά δεν σας αρέσει για κάποιους λόγους. Και όχι το steam δεν βαρούσε τους devs στο ψαχνό. Να στο θέσω αλλιώς, αγνοώντας ότι έχουμε πει 1000 φορές ότι το 30% είναι industry standard, το cyberpunk έχει 66% πωλήσεις στο steam και 33% πωλήσεις στο GOG. 0.66 * 0.7 > 0.33 * 1 άρα κάτι προσφέρει το steam για το ποσοστό που παίρνει και αυτό είναι το αγοραστικό κοινό του (προσπερνάω ότι άλλο προσφέρει από άποψη infrastructure). Και ναι αυτό το αγοραστικό κοινό του το έχει χτίσει με υπηρεσίες για το χρήστη, εκπτώσεις, παιχνίδια που έχει βγάλει η ίδια και ουδέτερη (όχι επιθετική σαν άλλα μαγαζιά cough cough) στάση σε πολλά θέματα.

Να σε ρωτήσω κάτι απλό, διαβάζεις βιβλία? Όταν θες να αγοράσεις κάποιο βιβλίο πας στον εκδοτικό να το αγοράσεις?

Επεξ/σία από Aruil
  • Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Snoob είπε

Και σας το λέω, μήπως ορισμένοι (που δεν, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία) καταλάβετε το εξής απλό:

Μαθηματικά, το Epic είτε θα πετύχει, είτε θα αποτύχει.

Αν αποτύχει, βούλιαξε. Αν πετύχει, την κάτσαμε.

Γιατί τότε, θα κάνει και το Steam τα ίδια.

Δε νομίζω πως αυτό που κάνει τώρα η Epic, το κάνει ως πετυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο, το οποίο θα αντιγράψει το Steam. Εγώ καταλαβαίνω ότι είναι απλώς μια μέθοδος για να αποκτήσει μερίδιο στην αγορά. Όταν συμβεί αυτό, θα σταματήσουν όλα αυτά. Λογικά τώρα χάνουν λεφτά, αλλά υπολογίζουν ότι μετά από μερικά χρόνια, θα αρχίσουν να βγάζουν.

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

30% παίρνει το GOG. Όπως και οι άλλοι, όλοι

; To 100% παιρνει για το Cyberpunk, αφου το GOG ανηκει στην CDPR.

• Super Moderators
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Manuel είπε

Δε νομίζω πως αυτό που κάνει τώρα η Epic, το κάνει ως πετυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο, το οποίο θα αντιγράψει το Steam. Εγώ καταλαβαίνω ότι είναι απλώς μια μέθοδος για να αποκτήσει μερίδιο στην αγορά. Όταν συμβεί αυτό, θα σταματήσουν όλα αυτά. Λογικά τώρα χάνουν λεφτά, αλλά υπολογίζουν ότι μετά από μερικά χρόνια, θα αρχίσουν να βγάζουν.

Προφανώς τα λεφτά στον κουβά δεν πρόκειται να συνεχιστούν. Το έγραψα, άλλωστε: ή θα αποτύχει και θα βουλιάξει (προφανώς γιατί το paying through the nose δεν είναι βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο) ή θα πιάσει και θα μιμηθούν και άλλοι την προσέγγιση.

Αυτό που θα συμβεί, δηλαδή, εάν και εφόσον πιάσουν οι αποκλειστικότητες, είναι να επεκταθεί το μοντέλο σε όλους όσοι επιχειρήσουν να αποκτήσουν ή να διατηρήσουν μερίδιο στην αγορά. Και, προφανώς, θα δούμε και επέκταση του ενός χρόνου αποκλειστικότητας σε πλήρη αποκλειστικότητα, θα δούμε και ομορφιές του στυλ "ένα χρόνο από την κυκλοφορία" και 8 μήνες ΕΑ, και πολλά άλλα, που σε κάποια ουτοπία είναι ευνοϊκά για τον καταναλωτή.

Και μπορεί παραπάνω να διάβαζα κάτι σοφιστείες πως όταν κάτι πωλείται μόνο από μία πηγή δεν είναι μονοπώλιο (θα τραβάει ο Μπαμπινιώτης ό,τι έχει πρόχειρο να τραβήξει) όμως αυτό ακριβώς είναι.

Ο λόγος που για παιχνίδια που τρέχουν στο Steam βρίσκουμε προσφορές στα όρια της ξεφτίλας, πραγματικά, έχει να κάνει με το ότι το Steam δεν ενδιαφέρεται να ελέγξει την πρόσβαση στα κλειδιά. Κι αυτό είναι που το καθιστά τόσο πετυχημένο, το ότι έχεις επιλογές από πού θα αγοράσεις.

Να διευκρινίσω και κάτι για όσους -δεν εννοώ απαιραίτητα εσένα-  σπεύσουν να πουν ότι υπάρχουν παιχνίδια που τρέχουν μόνο στο Steam: η ουσιώδης διαφορά είναι πως αυτό αποτελεί ελεύθερη επιλογή των devs, όχι όρο που επιβάλει πετώντας λεφτά στον κουβά το Steam (εδώ, οι γελοίοι της Epic εγγυήθηκαν πωλήσεις στο Gollop για να τον δελεάσουν, μιλάμε για τραγελαφικές καταστάσεις). Κάποιες φορές είναι καθαρά θέμα μεγέθους του στούντιο, αν μπορούν να συντηρούν δύο ή τρεις εκδόσεις, κτλ. Λ.χ. το έξοχο Battle Brothers κάποτε ήταν μόνο στο Steam, όχι επειδή ήταν "αποκλειστικότητα", αλλά 3 άνθρωποι μία έκδοση μπορούσαν να στηρίξουν: σημείωσε εκπληκτική επιτυχία, τώρα υπάρχει και αλλού.

Μπορείς, λ.χ., να αγοράσεις το εξαιρετικό Field of Glory: Empires στο GOG, στο Steam, απευθείας από τους devs. Επιλογές. Όχι "πάρε ένα σκασμό λεφτά για να πρέπει ο άλλος αν θέλει να παίξει το παιχνίδι να εγκαταστήσει snoopware".

Υπάρχει, νομίζω, μια ουσιώδης διαφορά.

13 λεπτά πριν, KilliK είπε

; To 100% παιρνει για το Cyberpunk, αφου το GOG ανηκει στην CDPR.

O ορισμός της απάντησης για την απάντηση, όμως.

Στην πράξη, μια σαχλαμάρα και μισή: προφανώς, για το δικό της παιχνίδι, αυτή θα πάρει όλα τα λεφτά. Δεν συνιστά, όμως, πάγια πολιτική. Άρα, μη γράφουμε ό,τι να 'ναι, παρακαλώ θερμά.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Aruil είπε

Να σε ρωτήσω κάτι απλό, διαβάζεις βιβλία? Όταν θες να αγοράσεις κάποιο βιβλίο πας στον εκδοτικό να το αγοράσεις?

Ε ναι ειδικα αν μενεις σε επαρχια θα παρεις το λεωφορειο/αεροπλανο για να πας να το αγορασεις απο τον ιδιο τον εκδοτη και ακριβοτερα.

Το πιο αστειο μαλιστα ειναι οτι αυτο το παραδειγμα σου που σε καποιους θα ακουστει αστειο,αφορα ενισχυση ελληνικης εταιρειας,γιατι καποιοι ετσι οπως μιλανε για ενισχυση της CDPR το κανουν λες και ειναι Ελληνικη εταιρεια ενα πραγμα.

Και ο κοσμος που ειχε στηριξει την σειρα Metro με το που βγηκε το Exodus στο Epic Game Store(που η εταιρεια θα ειχε και περισσοτερα εσοδα απο οτι στο steam),ολοι ετρεξαν να το αγορασουν εκει για να την βοηθησουν..τι οχι? :P

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, KilliK είπε

O.E.Δ.

Δηλαδή από όλα αυτά που έγραψα, στάθηκες μόνο σε αυτή την πρόταση, η οποία δεν είναι καν ολοκληρωμένη, την απομονώνεις και θεωρείς ότι πήρες την απάντησή σου;

Μετά από αυτό, αντιλαμβάνομαι ότι δεν σε ενδιαφέρει να ακούσεις τίποτε άλλο πέρα από τη γνώμη που έχεις σχηματίσει στο μυαλό σου.

Καλή συνέχεια.

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sephir είπε

Δηλαδή από όλα αυτά που έγραψα, στάθηκες μόνο σε αυτή την πρόταση, η οποία δεν είναι καν ολοκληρωμένη, την απομονώνεις και θεωρείς ότι πήρες την απάντησή σου;

Μετά από αυτό, αντιλαμβάνομαι ότι δεν σε ενδιαφέρει να ακούσεις τίποτε άλλο πέρα από τη γνώμη που έχεις σχηματίσει στο μυαλό σου.

Καλή συνέχεια.

Μα, είναι προφανές.

Εδώ, "απάντησε" σε εμένα πως το GOG δίνει το 100% στους devs φέρνοντας για παράδειγμα το... δικό της παιχνίδι. Από εκεί να καταλάβεις.

Σαν να πει κάποιος πως η Epic δίνει το 100% στους devs επειδή εισπράττει όλα τα γκαφρά για το Fortnite. Τέτοιου επιπέδου "επιχείρημα". 

Έχεις δίκιο, όμως, από ένα σημείο και μετά είναι εντελώς μάταιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

O ορισμός της απάντησης για την απάντηση, όμως.

Στην πράξη, μια σαχλαμάρα και μισή: προφανώς, για το δικό της παιχνίδι, αυτή θα πάρει όλα τα λεφτά. Δεν συνιστά, όμως, πάγια πολιτική. Άρα, μη γράφουμε ό,τι να 'ναι, παρακαλώ θερμά.

ναι μονο που η κουβεντα στα τελευταια ποστς γινεται για το Cyberpunk. ο p4n0s86 εκει αναφερεται με το 100%. εσυ ερχεσαι απο το πουθενα και λες οτι μιλαμε για το cut που παιρνει το GOG για ολους τους τιτλους. καπου εχεις μπερδευτει.

40 λεπτά πριν, Sephir είπε

Καλή συνέχεια.

φυσικα. οταν ενα απο τα βασικα παραπονα των Steam fanboys, γιατι αυτο ειναι οι περισσοτεροι, ειναι οτι το Epic τους αναγκαζει να μπλεξουν με πολλαπλους clients στο συστημα τους, και ερχεσαι εσυ και μου λες, βαλε 3-4 clients για να παιξεις παιχνιδια εκτος Steam, αυτο αναιρει το παραπονο δεν νομιζεις;

Αναφορά σε κείμενο

Με βαση την δικη σου λογικη παραπανω,τοτε πρεπει ολοι να αγορασουμε ειτε την Collectors edition μιας και θα εχουν παραπανω εσοδα σε σχεση με τις απλες εκδοσεις και σε δευτερη μοιρα να το αγορασουμε ολοι day one απο το Gog παλι για να εχουν τα μεγιστα εσοδα απο αυτο,σε σχεση με αυτον που θα το αγορασει αργοτερα σε εκπτωση

αυτο δεν ειναι επιχειρημα. χρησιμοποιεις μια καλυτερη αλλα ανεφικτη λυση για να  καταργησεις μια καλη αλλα εφικτη λυση. 

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...