Προς το περιεχόμενο

Epic Games Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tobajara είπε

Δεν έχω ακούσει ποτέ περίπτωση να ζητήσουν passwords, ούτε τρέχοντα ούτε παλιότερα, και σε κάθε υπηρεσία που ξέρω (ειδικά τράπεζες) αναφέρεται ρητά ότι η εταιρία δε θα σου ζητήσει ποτέ τον κωδικό του. Αποδείξεις αγοράς, τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας, ημερομηνίες συναλλαγών και στοιχεία χρήσης είναι αυτά που θέλουν συνήθως. Μου φαίνεται πάρα πολύ παράξενο.

Καθόλου παράξενο και η MS και η Google αν θυμάμαι καλά σε κάποιον γνωστό που είχα κάνει προσπάθεια επαναφοράς, ζητούσαν (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη) να στείλεις κωδικούς που μπορεί να είχες βάλει στο παρελθόν για να συγκρίνουν με το ιστορικό. Δεν ζήτησαν να τους δώσω τους κωδικούς μου, αυτό που λες εσύ είναι άλλο πράγμα, μιλάμε για την περίπτωση που έχεις ξεχάσει το password και να ήθελα να το δώσω δεν μπορούσα και δεν υπήρχε και λόγος να κάνω όλη τη διαδικασία αν το θυμόμουν.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ταυτόχρονα η καλή Valve χρεώνει τα αυτονόητα:

Valve lets players avoid toxic people in DOTA 2, charges for the privilege

Experimental Avoid Player feature included in $9.99 battle pass

https://www.gamesindustry.biz/articles/2019-05-21-valve-lets-players-avoid-toxic-people-in-dota-2-charges-for-the-privileges

Πιάνουν τόπο τα λεφτά που ρουφάει ο Kirby Gaben. Τα ρίχνει πίσω στο PC Gaming....

Θέλω να ακούσω και άλλα για το "ηθικό πλεονέκτημα" της Valve. Οι της Epic είναι πρωτάρηδες όντως. Όπως και ήταν το Steam στην αρχή. Εδώ τι παίζει?

Πως είναι κακός ο "ανταγωνισμός" τελικά όταν βλέπεις τέτοια?

Ήταν ή δεν ήταν βρε ο Gaben ο  δήθεν "οραματιστής" του Gaming που επέτρεψε την ύπαρξη του πρώτου DLC γνωστού ως "horse armor"  στο Oblivion και εκεί ξεκίνησε όλο το κακό στο Gaming συνολικά? Θα το σκεφτόταν κάποιος άλλος? Σίγουρα. Αυτός και το Steam δεν το έκανε mainstream όμως?

Θυμάμαι τις συζητήσεις τότε : Bottom Line? Σιγά 1$ είναι. Είδαμε τι έγινε στο τέλος, στην πλατφόρμα που πρώτη από όλες έγινε FULL DIGITAL, πάλι λόγω STEAM.

Εδώ ο τύπος τώρα πάει να κάνει συνδρομητικό μοντέλο για να μην παίζεις με μαλάκες.

Πάμε καλά? Το Pattern ΔΕΝ το βλέπετε?

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Ταυτόχρονα η καλή Valve χρεώνει τα αυτονόητα:

Valve lets players avoid toxic people in DOTA 2, charges for the privilege

Experimental Avoid Player feature included in $9.99 battle pass

https://www.gamesindustry.biz/articles/2019-05-21-valve-lets-players-avoid-toxic-people-in-dota-2-charges-for-the-privileges

Πιάνουν τόπο τα λεφτά που ρουφάει ο Kirby Gaben. Τα ρίχνει πίσω στο PC Gaming....

Θέλω να ακούσω και άλλα για το "ηθικό πλεονέκτημα" της Valve. Οι της Epic είναι πρωτάρηδες όντως. Όπως και ήταν το Steam στην αρχή. Εδώ τι παίζει?

Πως είναι κακός ο "ανταγωνισμός" τελικά όταν βλέπεις τέτοια?

Ήταν ή δεν ήταν βρε ο Gaben ο  δήθεν "οραματιστής" του Gaming που επέτρεψε την ύπαρξη του πρώτου DLC γνωστού ως "horse armor"  στο Oblivion και εκεί ξεκίνησε όλο το κακό στο Gaming συνολικά? Θα το σκεφτόταν κάποιος άλλος? Σίγουρα. Αυτός και το Steam δεν το έκανε mainstream όμως?

Θυμάμαι τις συζητήσεις τότε : Bottom Line? Σιγά 1$ είναι. Είδαμε τι έγινε στο τέλος, στην πλατφόρμα που πρώτη από όλες έγινε FULL DIGITAL, πάλι λόγω STEAM.

Εδώ ο τύπος τώρα πάει να κάνει συνδρομητικό μοντέλο για να μην παίζεις με μαλάκες.

Πάμε καλά? Το Pattern ΔΕΝ το βλέπετε?

Κατσε να τα παρουμε απο την αρχη.

CS:GO και Dota 2 ειναι αυτη τη στιγμη τα 2 competitive παιχνίδια της Valve με avg και τα 2 μαζι πανω απο 1m παίχτες καθημερινά, το dota 2 ηταν παντα free αν θυμαμαι καλα ενω το cs:go εγινε f2p το Δεκέμβρη. Και τα 2 εχουν προβλημα με cheaters/grievers/afk's/derankers και οτι σαβουρα μπορεις να φανταστείς και φυσιολογικό διοτη η φυση του f2p επιτρέπει τη δημιουργία μαζικων account με αυτό το σκοπό. Στο cs:go οταν δεν ηταν f2p και έμπαινε σε steam sale γινόταν χαμός απο cheaters, το dota δεν εχει τοσο πρόβλημα με cheats οπως ξερω αλλα με leavers/derankers κλπ.

Αυτο που εκαναν στο cs:go ειναι να βαλουν το "prime status" το οποιο ειναι φυσικα δωρεαν για οσους ειχαν αγοράσει το παιχνίδι και 15$ για τους νεους παίχτες ή να φτάσεις το account σου level 21 το οποιο απαιτεί αρκετο χρονο για να μη συμφέρει τη μαζικη παράγωγη hack accounts. Ο στοχος είναι όσοι ασχολούνται πιο σοβαρα με το παιχνιδι να εχουν καλύτερη εμπειρία αποφεύγοντας κατα ενα μεγαλο ποσοστό τη "σαβουρα" των f2p accounts, ειτε παίζοντας αρκετα για να φτασουν level 21 είτε πληρώνοντας για prime status χωρις να αναγκαστούν να πανε σε 3rd party λυσεις τυπου ESEA/FaceIT τα οποια χρησιμοποιουν intrusive anti-cheat. Επισης το cs:go ειχε operations επι πληρωμή κατι παρόμοιο με το battle pass του dota εδω και χρόνια (και εκει cosmetics εδινε) 

Το dota δεν ειναι ετσι μιας και οπως ξερω θες αρκετη ωρα για να παιξεις competitive κατι παρομοιο με το level 21 σύστημα και τα operations του cs:go, ο στοχος είναι ο παιχτης που ασχολείται πιο σοβαρά να αποφύγει οπως είπα τη "σαβουρα" των f2p accounts. Ιδια λογική με το cs:go δεν βλεπω κατι πολυ διαφορετικό για να γινει ο κακος χαμος τωρα. 

Αν θες να εχεις ενα σοβαρο competitive παιχνιδι χωρις cheaters/σαβουρα κλπ που περιέγραψα παραπανω εχεις 3 επιλογες, να εχεις το καλύτερο αλλα και non-intrusive anti-cheat του κόσμου κατι πρακτικά αδύνατο να γινει οσο καλο και να ειναι το VAC και να εχει βελτιωθεί δραματικά, να εχεις μια υψηλή τιμη σταθερά σε φάση Blizzard games αλλα με κοστος το μικρότερο player-pool, να κάνεις κατι παρόμοιο με αυτό που κάνει η Valve.

Ολα αυτα κατα την αποψη μου χωρις να λεω οτι η Valve ειναι καλη και άγια απλα δεν βλεπω το λογο να γινει τοσο χαμος και να ηθικολογήσουμε κιόλας. Αν ρωτας την αποψη μου θα προτιμουσα μια υψηλή τιμή ακατέβατα 60ε ποτε σε sale ποτε σε 3rd party κλειδαδικα μαζι με ενα καλό anti-cheat και τελειώνει το θεμα, σχετικα με τις ωρες που θα σου προσφερει δεν ειναι τιποτα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι απαντατε καν σ αυτα ρε παιδια? ουτε καν τι ειναι η dota δεν ξερει, ουτε τι περιεχει το battle pass. ειπε να ριξει μια κοτσανα να πιασει τοπο

https://www.dota2.com/international/battlepass/

και μακαρι ολα τα f2p να ηταν τοσο δικαια και να ειχαν τοσο καλο μοντελο οσο της valve...

για τα dlc δεν σχολιαζω οτι φταιει η valve και οτι θα μπορουσε να τα μπλοκαρει...

μπορεις να υποδειξεις σ αυτον που βγαζει το προιον τι θα πουλησει?

και να θυμησω οτι βασικα το origin για τα κερδη των dlc δημιουργηθηκε^^

απλα απο κατι ζωακια που ηταν κοντοφθαλμα τη φαγαμε και με τα dlc. απο τους ιδιους που θα την φαμε καλα με τα exclusives σε λιγο καιρο...

Επεξ/σία από rofl
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν έχει μπει παραπίσω. Απλά αφήνω αυτό εδώ σε όλους τους υποστηρικτές αυτής της φοβερής υπηρεσίας και wannabe steam killer

Επεξ/σία από Parapas
  • Sad 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, rofl είπε

τι απαντατε καν σ αυτα ρε παιδια? ουτε καν τι ειναι η dota δεν ξερει, ουτε τι περιεχει το battle pass. ειπε να ριξει μια κοτσανα να πιασει τοπο

https://www.dota2.com/international/battlepass/

και μακαρι ολα τα f2p να ηταν τοσο δικαια και να ειχαν τοσο καλο μοντελο οσο της valve...

για τα dlc δεν σχολιαζω οτι φταιει η valve και οτι θα μπορουσε να τα μπλοκαρει...

μπορεις να υποδειξεις σ αυτον που βγαζει το προιον τι θα πουλησει?

και να θυμησω οτι βασικα το origin για τα κερδη των dlc δημιουργηθηκε^^

απλα απο κατι ζωακια που ηταν κοντοφθαλμα τη φαγαμε και με τα dlc. απο τους ιδιους που θα την φαμε καλα με τα exclusives σε λιγο καιρο...

Rofl κανονικά. Το ποια είναι "Η" Dota ξέρω τι είναι. Άλλο αν μου είναι "αδιάφορη" /sic. 

Περί DLC το είδαμε. Όλο το οικοδόμημα του Steam πλέον είναι σε cards και lootbox στα οποία κάνει Monetize στεγνά.

Από εκεί και πέρα, ξέρεις εσύ αν αυτό το new and imroved VAC θα επεκταθεί σε ότι αφορά Steamworks Onilne enabled Game?

Αν μείνει στο Dota μόνο Ok μια χαρά. Ο ADHD έδωσε μια καλή εξήγηση και τον ευχαριστώ για αυτό. Άλλωστε όλα τα MMO games στηρίζονται σε συνδρομή για τους server για το καθαρό περιβάλλον τους κλπ..

Αν σου σκάσει συνδρομούλα στο Steam τι θα πεις? 

Τώρα για πια ζωάκια και dlc και από ποιόν θα την φας με τα exclusive κλπ. δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

Άλλωστε για όλα αυτά τα features που αναζητάς και σου λείπουν από το Epic Store, ασχολείται πλέον ενεργά η MS, με το xbox game bar της, να έχεις και το spotify σου, το capture σου το LFG σου με βάση crossplay κλπ.

Τώρα για τα reviews, θα δούμε τι θα γίνει αλλά είδαμε πόσο καλά λειτουργούν αυτά....

Προτιμώ τα sites όπως κάποτε τα περιοδικά και user comments όπου και να είναι.

Entitled millennial έτσι?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sir_Teraflop είπε

Rofl κανονικά. Το ποια είναι "Η" Dota ξέρω τι είναι. Άλλο αν μου είναι "αδιάφορη" /sic. 

Περί DLC το είδαμε. Όλο το οικοδόμημα του Steam πλέον είναι σε cards και lootbox στα οποία κάνει Monetize στεγνά.

Από εκεί και πέρα, ξέρεις εσύ αν αυτό το new and imroved VAC θα επεκταθεί σε ότι αφορά Steamworks Onilne enabled Game?

Αν μείνει στο Dota μόνο Ok μια χαρά. Ο ADHD έδωσε μια καλή εξήγηση και τον ευχαριστώ για αυτό. Άλλωστε όλα τα MMO games στηρίζονται σε συνδρομή για τους server για το καθαρό περιβάλλον τους κλπ..

Αν σου σκάσει συνδρομούλα στο Steam τι θα πεις? 

Τώρα για πια ζωάκια και dlc και από ποιόν θα την φας με τα exclusive κλπ. δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

Άλλωστε για όλα αυτά τα features που αναζητάς και σου λείπουν από το Epic Store, ασχολείται πλέον ενεργά η MS, με το xbox game bar της, να έχεις και το spotify σου, το capture σου το LFG σου με βάση crossplay κλπ.

Τώρα για τα reviews, θα δούμε τι θα γίνει αλλά είδαμε πόσο καλά λειτουργούν αυτά....

Προτιμώ τα sites όπως κάποτε τα περιοδικά και user comments όπου και να είναι.

Entitled millennial έτσι?

ποιο new and improved vac?

συνδρομουλα για ποιο πραγμα?

για τα ζωακια και τα dlc και τα exclusive λογικο να μην καταλαβαινεις:P

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rofl είπε

ποιο new and improved vac?

συνδρομουλα για ποιο πραγμα?

για τα ζωακια και τα dlc και τα exclusive λογικο να μην καταλαβαινεις:P

H συνδρομούλα όπως στις κονσόλες ίσως?

Παρόμοιο barrier όπως στο Steam Greenlight για να μη βάζει ο καθένας ότι θέλει προς "greenlight".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

H συνδρομούλα όπως στις κονσόλες ίσως?

συνδρομουλα για να εχω προσβαση στα αγορασμενα μου παιχνιδια?

ειλικρινα δεν καταλαβαινω ουτε καν τι θες να πεις.

αλλα δεν νομιζω οτι εχεις ιδεα απο clients tbh.

αλλα κατσε ευχαριστημενος στο epic σου, και ασε τα ποσταρισματα με της παραπληροφορησης το καγγελο.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rofl είπε

συνδρομουλα για να εχω προσβαση στα αγορασμενα μου παιχνιδια?

Δεν με πιάνεις.

Εννοώ ότι αν θες παίζεις σε hacker/βλακερ/μαλάκερ free περιβάλλον, αυτό που κάνει στο Dota δλδ τώρα θα εκπλαγείς αν το κάνει Steam Works a.k.a. Steam wide?

Εγώ λέω πως όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Δεν με πιάνεις.

Εννοώ ότι αν θες παίζεις σε hacker/βλακερ/μαλάκερ free περιβάλλον, αυτό που κάνει στο Dota δλδ τώρα θα εκπλαγείς αν το κάνει Steam Works a.k.a. Steam wide?

Εγώ λέω πως όχι.

οχι δε σε πιανω. αναφερεσαι στο οτι μπορεις να να κανεις avoid καποιον που επαιξες μαζι του αλλα τον σιχαθηκες και δε θες να τον ξαναδεις?

αυτο δεν ξερουμε καν πως θα εξελιχθει experimental λεει, και σε 6 μηνες ενα χρονο μπορει να το δωσει σε ολους.

οπως ειδες το battle pass στο λινκ που εδωσα δινει ενα σωρο features events και cosmetics και ειναι εξαιρετικο vfm για $10 και επειδη ξερω 3 πραγματα παντα πουλαει σαν τρελο.

δεν πουλανε αυτο το feature οπως εσφαλμενα θελησες να περασεις.

να σου κανω και γω μια ερωτηση

μεχρι τωρα, εχεις δει καποιο f2p που να το δινει αυτο δωρεαν? αν καποιος δεν αφηνει λεφτα, τοτε μονο για το μπουγιο και την παρουσια του ειναι καλος.

σιγα μην του δωσουν τη δυνατοτητα να κανει κατι τετοιο, αφου ευεργετικο για τους χρονους του queue αποκλειεται να ειναι.

ειλικρινα μιλας f2p τα οποια δεν ειναι καθολου p2w και υπαρχουν ατομα που εχουν παιξει εντελως free και δικαια χιλιαδες ωρες. αυτο που εγραψες κανενας που γνωριζει σχετικα δεν μπορει να το εκλαβει σοβαρα, απλουστατα γιατι η valve στα παιχνδια της ως τωρα ειναι υποδειγματικη. απλα ειπες να καταστροφολογησεις...

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, rofl είπε

οχι δε σε πιανω. αναφερεσαι στο οτι μπορεις να να κανεις avoid καποιον που επαιξες μαζι του αλλα τον σιχαθηκες και δε θες να τον ξαναδεις?

αυτο δεν ξερουμε καν πως θα εξελιχθει experimental λεει, και σε 6 μηνες ενα χρονο μπορει να το δωσει σε ολους.

οπως ειδες το battle pass στο λινκ που εδωσα δινει ενα σωρο features events και cosmetics και ειναι εξαιρετικο vfm για $10 και επειδη ξερω 3 πραγματα παντα πουλαει σαν τρελο.

δεν πουλανε αυτο το feature οπως εσφαλμενα θελησες να περασεις.

να σου κανω και γω μια ερωτηση

μεχρι τωρα, εχεις δει καποιο f2p που να το δινει αυτο δωρεαν? αν καποιος δεν αφηνει λεφτα, τοτε μονο για το μπουγιο και την παρουσια του ειναι καλος.

σιγα μην του δωσουν τη δυνατοτητα να κανει κατι τετοιο, αφου ευεργετικο για τους χρονους του queue αποκλειεται να ειναι.

ειλικρινα μιλας f2p τα οποια δεν ειναι καθολου p2w και υπαρχουν ατομα που εχουν παιξει εντελως free και δικαια χιλιαδες ωρες. αυτο που εγραψες κανενας που γνωριζει σχετικα δεν μπορει να το εκλαβει σοβαρα, απλουστατα γιατι η valve στα παιχνδια της ως τωρα ειναι υποδειγματικη. απλα ειπες να καταστροφολογησεις...

Εγώ δεν έγραψα τίποτα. Ένα άρθρο παρέθεσα με τις ανησυχίες μου και προφανώς λογικά συμπεράσματα. Εσύ επέλεξες να θεωρείς ότι "καταστροφολογώ". 

Και όχι, ένα τόσο σημαντικό - έστω και experimental feature συνολικά, είναι κλειδωμένο πίσω από battlepass όπως το λένε.

Η συζήτηση είναι, είναι αν θα είναι beta για το DoTA και μόνο ή ένα feature που θα έρθει συνολικά στο Steam δωρεάν ή μη.

Και για να μην υπεκφεύγω, πραγματικά όλα τα λεφτά που βγάζει το Steam σε R&D για αυτό πάνε? Για το Dota του? Γιατί όχι free και Steam Wide?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν το steam γινει κακο οπως λες, τοτε τουλαχιστον εγω δεν θα αφηνω πια λεφτα  στο steam.

για να καταλαβεις εγω που τα γραφω αυτα  <3 epic. 

το epic ειναι καλο πραγμα τοσα drm free μας δινει.

Στις 21/5/2019 στις 8:26 ΜΜ, rofl είπε

αυτο ειναι αληθεια. τα περισσοτερα βαρβατα indies που εχουν ειναι drm free:P

ενδεικτικα close to the sun, operencia, hades που τσεκαρα, ειναι drm free,

:P

++να προσθεσω και τα observation και ashen στη λιστα μου με τα drm free παιχνιδια του epic store.

-----------------------------------

αν ειναι να μας δινει τα παιχνιδια δωρεαν δεν τρεχει τιποτα, μεσα ειμαστε ολοι.

οπως εχω ξαναπει στη βιομηχανια gaming δεν υπαρχουν διλημματα. 

αν τα πραγματα γινουν προβληματικα, παντα θα υπαρχει η λυση της πειρατειας

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, rofl είπε

αν το steam γινει κακο οπως λες, τοτε τουλαχιστον εγω δεν θα αφηνω πια λεφτα  στο steam

για να καταλαβεις εγω που τα γραφω αυτα  <3 epic. 

το epic ειναι καλο πραγμα τοσα drm free μας δινει.

να προσθεσω και τα observation και ashen στη λιστα μου με τα drm free παιχνιδια του epic store.

αν ειναι να μας δινει τα παιχνιδια δωρεαν δεν τρεχει τιποτα, μεσα ειμαστε ολοι.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν έχω κάτι μαζί σου παρόλο που αναφέρθηκες κάπως επιθετικά κάπως προς εμένα. Χώσε τα στην epic - μαζί σου θα είμαι. Οι τύποι πήραν τον ρώσσο που έβγαζε τα Steam Stats και του δώσανε θέση και τα έχει κάνει όχι που@να - αλλά εντελώς που@ννα από ότι καταλάβει.

Το Metro exodus επίσης πάτωσε στα PC, υπάρχει ένα twitter που πραγματικά δείχνει το ΠΟΣΟ σκατά τα πήγε στα PC  (epic store) και αντίστροφα καλά στις κονσόλες και όλο αυτό το PR ότι πάμε καλά ήταν από τα Steam Preorders.

Αλλά πραγματικά μου την έχει σπάσει η Valve τόσο πολύ που δεν περιγράφεται.

Ο λόγος? Βλέπεις π.χ. την MS την Sony χτίζουν Studio, η μια για την πάρτη της η άλλη για το Xbox ΚΑΙ το PC. 

O άλλος τι κάνει? VR, Steam Machine και το Dota e-sports και όλα καλά?

Δηλαδή το κατανοώ - η Epic τα έχει κάνει όλα που@να. Αλλά που θα πάει το PC Gaming? 

Ευτυχώς που υπάρχει η CA και τα Total War της δλδ.

Ξέχασα - Star Citizen...

Επεξ/σία από Sir_Teraflop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...