antbyron Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Όντως είναι υπερβολικά και ανούσια μερικά από αυτά που ζητάει.
panoc Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μου αρεσει που συζητατε τα αυτονοητα για την "ασφαλεια" του epic store, εδω φτιαχνεις λογαριασμο χωρις verification αρκει να βαλεις το email οποιουδηποτε (ειχα το συγκεκριμενο θεμα προσωπικα και το ανεφερα καποιες σελιδες πισω, μαζι με εμενα ακομα κατι χιλιαδες ανα το κοσμο), το reddit εχει φριξει απο το "security" του epic store ενω μια αναζητηση στο google βγαζει οσα αποτελεσματα γουσταρει καποιος.
ADHD Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, p4n0s86 είπε Κι εγώ παρομοίως έχω 3 χρόνια λογαριασμό στο Epic Store και έχω πάρει χιλιάδες τέτοια mails, αλλά ακόμα έχω πρόσβαση στο λογαριασμό μου. Όπως κι εσύ. Δεν ξέρω αν το χεις καταλάβει, αλλά το βασικό σου επιχείρημα είναι ένα υποθετικό σενάριο. Το λάθος είναι στην πλευρά του χρήστη σ' αυτή την περίπτωση και όχι κενά ασφαλείας. Όταν συμβούν τότε τα ξαναλέμε και συμφωνώ μαζί σου. Ναι εχω πρόσβαση ακομα, αλλα τι πρεπει να κανω για να σταματήσω να τα λαμβάνω? Να αλλάξω email συνεπως και account?? Πως ειναι το λαθος στην πλευρα του χρηστη σε αυτη την περιπτωση? Οσο για το steam αν εχεις αγοράσει οτιδηποτε απο το store η απόδειξη είναι στο email σου..
rofl Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) αν καποιος εχει μονο ενα skyrim απ το 2011 retail στο λογαριασμο του, και εχει ξεχασει τα credentials, πως θα διεκδικησει το λογαριασμο του? με τον τροπο της epic? Επεξ/σία 21 Μαΐου 2019 από rofl
p4n0s86 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ADHD είπε Ναι εχω πρόσβαση ακομα, αλλα τι πρεπει να κανω για να σταματήσω να τα λαμβάνω? Να αλλάξω email συνεπως και account?? Πως ειναι το λαθος στην πλευρα του χρηστη σε αυτη την περιπτωση? Οσο για το steam αν εχεις αγοράσει οτιδηποτε απο το store η απόδειξη είναι στο email σου.. Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις, έτσι δουλεύει το σύστημα, αν είχες ασχοληθεί ποτέ με το αντικείμενο θα ήξερες ότι σε μια αποτυχημένη προσπάθεια στέλνεται αυτοματοποιημένο email στον κάτοχο για να τον ενημερώσει. Η Epic τι να κάνει δηλαδή, πως θα σταματήσει κάποιον που έχει το email σου; Ή μήπως να σου δώσει την επιλογή να μην λαμβάνεις τέτοια μηνύματα, που τότε θα μιλάμε για τρύπα. Το Steam δεν ξέρω τι σύστημα έχει και το αποτρέπει, ή αν απλά δεν έχει τύχει. Συγκρίνουμε ένα νέο κατάστημα με έναν κολοσσό και ζητάμε να είναι όλα τέλεια και ίδια. Λες και η Valve μπήκε στην αγορά κατευθείαν με την τεχνογνωσία που έχει τώρα. Δεν έχει καν email verification όπως λέει ο συνονόματος πιο πάνω, την κράζουν. Αντίθετα, ζητάει υπερβολικά πολλά για ταυτοποίηση λογαριασμού, την κράζουν. Το λάθος είναι στην πλευρά του χρήστη, γιατί λέει ότι τον χάκαραν και δε βαριέσαι. Εμάς γιατί δε μας χακάρουν δηλαδή; Και χαίρω πολύ ότι έρχονται στο mail μου, αυτό εννοώ ότι δεν κρατάω καμία απόδειξη μετά από λίγο διάστημα, δεν βρίσκω σοβαρό λόγο απ' τη στιγμή που έχω steam guard και αλλάζω κωδικό κάθε 6 μήνες σε ΟΛΑ. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2019 από p4n0s86
ADHD Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις, έτσι δουλεύει το σύστημα, αν είχες ασχοληθεί ποτέ με το αντικείμενο θα ήξερες ότι σε μια αποτυχημένη προσπάθεια στέλνεται αυτοματοποιημένο email στον κάτοχο για να τον ενημερώσει. Η Epic τι να κάνει δηλαδή, πως θα σταματήσει κάποιον που έχει το email σου; Ή μήπως να σου δώσει την επιλογή να μην λαμβάνεις τέτοια μηνύματα, που τότε θα μιλάμε για τρύπα. Το Steam δεν ξέρω τι σύστημα έχει και το αποτρέπει, ή αν απλά δεν έχει τύχει. Συγκρίνουμε ένα νέο κατάστημα με έναν κολοσσό και ζητάμε να είναι όλα τέλεια και ίδια. Λες και η Valve μπήκε στην αγορά κατευθείαν με την τεχνογνωσία που έχει τώρα. Δεν έχει καν email verification όπως λέει ο συνονόματος πιο πάνω, την κράζουν. Αντίθετα, ζητάει υπερβολικά πολλά για ταυτοποίηση λογαριασμού, την κράζουν. Mπορει να μην εχω ασχοληθει με το αντικείμενο της cyber-security αλλα γνωριζω οτι εφοσον εχει το email μου μπορει να δοκιμασει να μπει σε 100 αλλες πλατφόρμες, τωρα αν ο συγκεκριμενος εχει κόλλημα με το epic store για να μου παρει το hades ειναι αλλη ιστορια. Παντως email απο αλλου να εχω λαβει μερικες φορες απο πλατφορμες στυλ dropbox η κατι τετοια πχ, αλλαξα password και δεν μου εστειλαν ποτε τιποτα ξανα, φανταζομαι αυτοι εχουν πιο advanced security features η ακομα προσπαθει ο hacker και δεν με ενημερωνουν. Τι να σου πω ειλικρινα δεν με εχεις πεισει και σαν καταναλωτής στα ματια μου φαινεται vulnerability της epic οχι λαθος δικο μου. PS: Α ξεχασα να σου πω οτι ολως τυχαίως το συγκεκριμένο θεμα το εχει και οποιος συνομιλώ και εχει epic account. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2019 από ADHD
rofl Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) με steam guard απλα δεν γινεται να σε χακαρουν, απλα... και 123456 να εχεις password στο steam δεν τρεχει τιποτα. και να σε χακαρουν αν δεν εχεις αντικειμενα καρτες και τα λοιπα στο inventory παλι δεν τρεχει τιποτα. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2019 από rofl
p4n0s86 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, ADHD είπε Mπορει να μην εχω ασχοληθει με το αντικείμενο της cyber-security αλλα γνωριζω οτι εφοσον εχει το email μου μπορει να δοκιμασει να μπει σε 100 αλλες πλατφόρμες, τωρα αν ο συγκεκριμενος εχει κόλλημα με το epic store για να μου παρει το hades ειναι αλλη ιστορια. Παντως email απο αλλου να εχω λαβει μερικες φορες απο πλατφορμες στυλ dropbox η κατι τετοια πχ, αλλαξα password και δεν μου εστειλαν ποτε τιποτα ξανα, φανταζομαι αυτοι εχουν πιο advanced security features η ακομα προσπαθει ο hacker και δεν με ενημερωνουν. Τι να σου πω ειλικρινα δεν με εχεις πεισει και σαν καταναλωτής στα ματια μου φαινεται vulnerability της epic οχι λαθος δικο μου. Αν ήταν να ποντάρω κάπου, θα έλεγα ότι ασχολούνται με αυτό για τον λόγο ότι είναι καινούριο και πιο ευάλωτο στο να βρουν κάποια τρύπα. Επίσης υπάρχει και ανάλογη χρηματική ανταμοιβή, καθώς πέφτει χρήμα με τα support a creator και τέτοια (μπορεί να λέω και χαζομάρα, δεν ξέρω πως λειτουργεί). Το να ασχοληθούν να σου πάρουν το account στο steam, που έχει καλύτερη προστασία και το μόνο που θα καταφέρουν είναι να παίξουν τζάμπα το Batman ξέρω γω, έρχεται σε 2η μοίρα μάλλον.
ADHD Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, p4n0s86 είπε Αν ήταν να ποντάρω κάπου, θα έλεγα ότι ασχολούνται με αυτό για τον λόγο ότι είναι καινούριο και πιο ευάλωτο στο να βρουν κάποια τρύπα. Επίσης υπάρχει και ανάλογη χρηματική ανταμοιβή, καθώς πέφτει χρήμα με τα support a creator και τέτοια (μπορεί να λέω και χαζομάρα, δεν ξέρω πως λειτουργεί). Το να ασχοληθούν να σου πάρουν το account στο steam, που έχει καλύτερη προστασία και το μόνο που θα καταφέρουν είναι να παίξουν τζάμπα το Batman ξέρω γω, έρχεται σε 2η μοίρα μάλλον. Ενω στο Epic τι θα παιξουν metro exodus?? Μαλλον δεν εχεις δει τι inventory value παίζει στο steam, φυσικά και εχουν να κερδίσουν πολυ περισσοτερα. Επισης δεν ειναι μονο gaming related οι πλατφορμες που χρησιμοποιεις το email σου. Στο παραπανω point σου θα επρεπε να ζηταει πολλα οταν κανεις account και λιγοτερα οταν θες να κανεις recover account (ειναι αλληλένδετα αυτα) για αυτο πεφτει και το κραξιμο εδω αυτη τη στιγμη.
p4n0s86 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, ADHD είπε Ενω στο Epic τι θα παιξουν metro exodus?? Μαλλον δεν εχεις δει τι inventory value παίζει στο steam, φυσικά και εχουν να κερδίσουν πολυ περισσοτερα. Επισης δεν ειναι μονο gaming related οι πλατφορμες που χρησιμοποιεις το email σου. Στο παραπανω point σου θα επρεπε να ζηταει πολλα οταν κανεις account και λιγοτερα οταν θες να κανεις recover account (ειναι αλληλένδετα αυτα) για αυτο πεφτει και το κραξιμο εδω αυτη τη στιγμη. Επειδή δεν έχω και καμιά ιδιαίτερη κάψα να υπερασπιστώ το Epic Store από μένα τελειώνει εδώ. Απλά έγραψα την άποψη μου επειδή βλέπω ότι είναι της μόδας να τους κράζουμε για οτιδήποτε. Εγώ περιμένω τα sales του Steam πάντως να δω τιμές, γιατί αν είναι πολύ καλές μετά από χρόνια, θα οφείλεται ξεκάθαρα στην επιθετική πολιτική τoυ Epic Store και τότε να δω τι θα λένε όσοι ειρωνεύονται ότι ήρθε να κάνει καλό στον ανταγωνισμό. 1
ADHD Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Επειδή δεν έχω και καμιά ιδιαίτερη κάψα να υπερασπιστώ το Epic Store από μένα τελειώνει εδώ. Απλά έγραψα την άποψη μου επειδή βλέπω ότι είναι της μόδας να τους κράζουμε για οτιδήποτε. Εγώ περιμένω τα sales του Steam πάντως να δω τιμές, γιατί αν είναι πολύ καλές μετά από χρόνια, θα οφείλεται ξεκάθαρα στην επιθετική πολιτική τoυ Epic Store και τότε να δω τι θα λένε όσοι ειρωνεύονται ότι ήρθε να κάνει καλό στον ανταγωνισμό. Και απο εμενα τελειώνει εδώ, ανταλλαγή απόψεων ηταν no hard feelings ελπιζω, ουτε εγω εχω μετοχες σε καμια απο τις 2 για να θελω να τις υπερασπιστώ με πάθος. 1
rofl Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Επειδή δεν έχω και καμιά ιδιαίτερη κάψα να υπερασπιστώ το Epic Store από μένα τελειώνει εδώ. Απλά έγραψα την άποψη μου επειδή βλέπω ότι είναι της μόδας να τους κράζουμε για οτιδήποτε. Εγώ περιμένω τα sales του Steam πάντως να δω τιμές, γιατί αν είναι πολύ καλές μετά από χρόνια, θα οφείλεται ξεκάθαρα στην επιθετική πολιτική τoυ Epic Store και τότε να δω τι θα λένε όσοι ειρωνεύονται ότι ήρθε να κάνει καλό στον ανταγωνισμό. να σου πω κι εδω την αληθεια οποιος περιμενει να πετυχει καλες τιμες απο το steam store την τελευταια 5ετια, το κανει λαθος. ενα σωρο αλλα μαγαζια υπαρχουν που επιτρεπουν vpn για καλυτερο regional pricing, bundles φυσικα, και ενα σωρο retailers γενικα, ακομα και κλειδαδικα. οποιο παιχνιδι και να πιασεις, ειναι βεβαιο οτι θα το βρεις μεσα στο μηνα σε καποιο sale. για τα excl του epic δεν μπορω να πω ομως το ιδιο... Επεξ/σία 21 Μαΐου 2019 από rofl
p4n0s86 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, rofl είπε για τα excl του epic δεν μπορω να πω ομως το ιδιο... Τα βρίσκεις τζάμπα αυτά. 2
rofl Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Τα βρίσκεις τζάμπα αυτά. αυτο ειναι αληθεια. τα περισσοτερα βαρβατα indies που εχουν ειναι drm free ενδεικτικα close to the sun, operencia, hades που τσεκαρα, ειναι drm free, (τα twd υπαρχουν ολα σε gog και δεν πωλουνται πλεον ετσι κι αλλιως κτλ κτλ) οποτε κατα βαση ναι ολα καλα Επεξ/σία 21 Μαΐου 2019 από rofl
Tobajara Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, p4n0s86 είπε Επαναλαμβάνω ότι από προσωπική εμπειρία και η Microsoft παρόμοια στοιχεία μου είχε ζητήσει. Μάλιστα δεν τους αρκούσε αυτό και με είχαν βάλει να προσπαθώ να θυμηθώ έστω και στο περίπου διάφορα passwords που μπορεί να είχα βάλει εδώ και πόσα χρόνια. Δεν έχω ακούσει ποτέ περίπτωση να ζητήσουν passwords, ούτε τρέχοντα ούτε παλιότερα, και σε κάθε υπηρεσία που ξέρω (ειδικά τράπεζες) αναφέρεται ρητά ότι η εταιρία δε θα σου ζητήσει ποτέ τον κωδικό του. Αποδείξεις αγοράς, τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας, ημερομηνίες συναλλαγών και στοιχεία χρήσης είναι αυτά που θέλουν συνήθως. Μου φαίνεται πάρα πολύ παράξενο. Τα στοιχεία που ζητά η Epic παραπάνω είναι περιστασιακά και δεν αποδεικνύουν απολύτως τίποτα για τον κάτοχο. Έχω ξαναπάρει λογαριασμό της Riot που είχε κλαπεί, με πρήξανε στα στοιχεία σχετικά με τη χρήση του λογαριασμού σε βάθος χρόνου αλλά τελικά τον πήρα πίσω. Διαφορετική περίπτωση βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα