Προς το περιεχόμενο

Epic Games Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Εγώ να κάνω λίγο το συνήγορο του διαβόλου; 

Κι εμάς μας στέλνουν emails συνεχώς ότι κάποιος προσπάθησε να μπει, αλλά δεν χάνουμε την πρόσβαση στα account μας. 

Ναι και εμενα, επειδη δεν χανουμε την προσβαση στα account μας <προς το παρον> θεωρεις οτι ειναι ολα οκ?? 

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον χακαρε ο ρωσος και του αγόρασε  και  τσάμπα  παιχνίδια και παραπονιέται. Ευτυχώς δεν έχω τίποτα να μου πάρουν  :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ADHD είπε

Ναι και εμενα, επειδη δεν χανουμε την προσβαση στα account μας <προς το παρον> θεωρεις οτι ειναι ολα οκ?? 

Αυτό τι σχέση έχει με το ότι του ζήτησαν της Παναγιάς τα μάτια, κάτι που είναι αναγκαίο κακό όμως για να αποδειχθεί η κατοχή του λογαριασμού;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, p4n0s86 είπε

Εγώ να κάνω λίγο το συνήγορο του διαβόλου; Πως περιμένεις δηλαδή να αποδειχθεί ότι είναι δικό σου το account αν δεν πάρουν όσα περισσότερα στοιχεία γίνεται, για να συγκρίνουν με το ιστορικό;

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2268-EAFZ-9762

^^^^

οι σοβαρες εταιρειες αυτο κανουν. αυτα που του ζηταει η epic ειναι καραγκοζιλικια.

Αναφορά σε κείμενο

Your public IP address(es) (IPv4), which you can find by searching "What is my IP address" in your internet browser; if you use multiple devices, please include all IP addresses
• Date when you created your Epic Games account

Locations (city, state/province) where you made purchases on the account
• Original display name for the account
• Last 4 digits of the first payment card used on the account
• Date of your last login
• Names of any PlayStation, Switch, Twitch, or Xbox accounts connected to your Epic Games account and the dates when they were connected

σοβαρα τωρα? με ενα παραστατικο τραπεζης και μια αποδειξη αγορας δεν ειναι καλυμμενοι?

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
1 ώρα πριν, p4n0s86 είπε

Αυτό τι σχέση έχει με το ότι του ζήτησαν της Παναγιάς τα μάτια, κάτι που είναι αναγκαίο κακό όμως για να αποδειχθεί η κατοχή του λογαριασμού;

Έχει να κάνει με το όλο "security" του Epic launcher το οποίο παραδέχεσαι έμμεσα και εσυ οτι μπάζει, επίσης αυτά που του ζήτησαν δεν τα ζητάνε ούτε από τράπεζα πραγματικά.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, rofl είπε

^^^^

οι σοβαρες εταιρειες αυτο κανουν. αυτα που του ζηταει η epic ειναι καραγκοζιλικια.

σοβαρα τωρα? με ενα παραστατικο τραπεζης και μια αποδειξη αγορας δεν ειναι καλυμμενοι?

Εγώ πέρα απ' την IP δεν βλέπω τίποτα περίεργο. Επαναλαμβάνω ότι από προσωπική εμπειρία και η Microsoft παρόμοια στοιχεία μου είχε ζητήσει. Μάλιστα δεν τους αρκούσε αυτό και με είχαν βάλει να προσπαθώ να θυμηθώ έστω και στο περίπου διάφορα passwords που μπορεί να είχα βάλει εδώ και πόσα χρόνια. Του χρήστη είναι το λάθος εξ' αρχής από αμέλεια, η εταιρία από εκεί και πέρα καλά κάνει και υπερβάλει. Αυτό που εσείς βλέπετε γελοίο, εγώ το βλέπω θετικό για την προστασία μου ως καταναλωτή, ξέροντας τι συναντούν αυτοί που προσπαθούν να κάνουν ντου στο account μου.

2 λεπτά πριν, ADHD είπε

Έχει να κάνει με το όλο "security" του Epic launcher το οποίο παραδέχεσαι έμμεσα και εσυ οτι μπάζει, επίσης αυτά που του ζήτησαν δεν τα ζητάνε ούτε από τράπεζα πραγματικά.

Πότε παραδέχτηκα εγώ ότι μπάζει, πλάκα κάνουμε; Ίσα ίσα το αντίθετο υποστηρίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Εγώ πέρα απ' την IP δεν βλέπω τίποτα περίεργο

οκ να σου πω εγω τα περιεργα...

τα πιο πολλα ειναι ακυρα.

η ip ? τι ακριβως θα διασταυρωσει με την ip?

location? ειμαι τσιγγανος και ταξιδευω. στις αγορες δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να δινουμε διευθυνση, ειμαστε?

last 4 of first payment card? κι αν μου την εχουν κλεψει η δεν θυμαμαι την πρωτη καραβλαχε? > η πιο προσφατη δε σου κανει?

Date of your last login? do you even lift? > που πρεπει να το θυμαμαι...

Names of any PlayStation, Switch, Twitch, or Xbox accounts connected to your Epic Games account and the dates when they were connected > τιν τουτα?

κανονικα μπακαλικο ο ζηκος το μαγαζακι :P

μονο το παραστατικο ειναι λογικο απ αυτα που ζητανε...

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, p4n0s86 είπε

Πότε παραδέχτηκα εγώ ότι μπάζει, πλάκα κάνουμε; Ίσα ίσα το αντίθετο υποστηρίζω.

Το να σου στέλνουν συνεχώς email οτι κάποιος προσπαθεί να μπει στο account σου (έστω και αποτυχημένα εστω και οτι εχεις F2A και δεν σε νοιαζει τιποτα) σημαίνει οτι έχει τα log-in details σου και μόνο για αυτό δεν θεωρείς ότι "μπάζει"??

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rofl είπε

οκ να σου πω εγω τα περιεργα...

τα πιο πολλα ειναι ακυρα.

η ip ? τι ακριβως θα διασταυρωσει με την ip?

location? ειμαι τσιγγανος και ταξιδευω. στις αγορες δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να δινουμε διευθυνση, ειμαστε?

last 4 of first payment card? κι αν μου την εχουν κλεψει καραβλαχε?

Date of your last login? do you even lift? που πρεπει να το θυμαμαι...

Names of any PlayStation, Switch, Twitch, or Xbox accounts connected to your Epic Games account and the dates when they were connected > τιν τουτα?

κανονικα μπακαλικο ο ζηκος το μαγαζακι :P

Σου βγάζω την IP απ' έξω και με ρωτάς τι θα διασταυρώσει με την IP. Κατά τ' άλλα συνεννοούμαστε. Θέλεις να μου πεις εσύ καλύτερους τρόπους ταυτοποίησης; Γιατί το link του steam που έδωσες παραπάνω δεν λέει κάτι άλλο πέρα απ' αυτά που μόλις αποδόμησες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Σου βγάζω την IP απ' έξω και με ρωτάς τι θα διασταυρώσει με την IP. Κατά τ' άλλα συνεννοούμαστε. Θέλεις να μου πεις εσύ καλύτερους τρόπους ταυτοποίησης; Γιατί το link του steam που έδωσες παραπάνω δεν λέει κάτι άλλο πέρα απ' αυτά που μόλις αποδόμησες.

να στο ξαναβαλω γιατι δε διαβασες καλα

Proof of Ownership is established by submitting payment information previously used on the account or providing retail product codes that have been activated through Steam.

ενα παραστατικο απο τραπεζα και μια αποδειξη απο το store τους στη διευθυνση email σου ειναι αρκετα... η αποδειξεις  αγορας απο retail κλειδια...

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ADHD είπε

Το να σου στέλνουν συνεχώς email οτι κάποιος προσπαθεί να μπει στο account σου (έστω και αποτυχημένα εστω και οτι εχεις F2A και δεν σε νοιαζει τιποτα) σημαίνει οτι έχει τα log-in details σου και μόνο για αυτό δεν θεωρείς ότι "μπάζει"??

Καλά δουλευόμαστε τώρα; Το email σου αρκεί να ξέρω και κάνω κάθε μέρα ανεπιτυχείς προσπάθειες εισόδου κι εσύ παίρνεις αυτά τα ενημερωτικά emails, εσύ απ' αυτό κρίνεις ότι υπάρχει τρύπα στο σύστημα προστασίας;

1 λεπτό πριν, rofl είπε

να στο ξαναβαλω γιατι δε διαβασες καλα

ενα παραστατικο απο τραπεζα και μια αποδειξη απο το store τους στη διευθυνση email σου ειναι αρκετα...

Έχω 700 παιχνίδια στο Steam και δεν έχω κρατήσει καμία απόδειξη αγοράς, όπως φαντάζομαι και το 95% των χρηστών. Όταν έχεις αμελήσει να κάνεις τα βασικά για την προστασία του λογαριασμού σου, είναι αστείο να μιλάμε για αποδείξεις αγοράς.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, p4n0s86 είπε

Καλά δουλευόμαστε τώρα; Το email σου αρκεί να ξέρω και κάνω κάθε μέρα ανεπιτυχείς προσπάθειες εισόδου κι εσύ παίρνεις αυτά τα ενημερωτικά emails, εσύ απ' αυτό κρίνεις ότι υπάρχει τρύπα στο σύστημα προστασίας;

Ναι μαλλον δουλευόμαστε κανονικα αν θεωρεις φυσιολογικό να λαμβανω 100 email τη μερα για το "security" του account μου παρ'ολα αυτα το security τους ειναι top.. Πως και απο steam δεν εχω λαβει ουτε ενα ενω εχω το account χρονια με το ιδιο email? Εκει δεν προσπάθησε ποτε να μπει κανείς με το email μου??

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ADHD είπε

Ναι μαλλον δουλευόμαστε κανονικα αν θεωρεις φυσιολογικό να λαμβανω 100 email τη μερα για το "security" του account μου παρ'ολα αυτα το security τους ειναι top.. Πως και απο steam δεν εχω λαβει ουτε ενα ενω εχω το account χρονια με το ιδιο email? Εκει δεν προσπάθησε ποτε να μπει κανείς με το email μου??

Κι εγώ παρομοίως έχω 3 χρόνια λογαριασμό στο Epic Store και έχω πάρει χιλιάδες τέτοια mails, αλλά ακόμα έχω πρόσβαση στο λογαριασμό μου. Όπως κι εσύ. Δεν ξέρω αν το χεις καταλάβει, αλλά το βασικό σου επιχείρημα είναι ένα υποθετικό σενάριο. Το λάθος είναι στην πλευρά του χρήστη σ' αυτή την περίπτωση και όχι κενά ασφαλείας. Όταν συμβούν τότε τα ξαναλέμε και συμφωνώ μαζί σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Έχω 700 παιχνίδια στο Steam και δεν έχω κρατήσει καμία απόδειξη αγοράς, όπως φαντάζομαι και το 95% των χρηστών. Όταν έχεις αμελήσει να κάνεις τα βασικά για την προστασία του λογαριασμού σου, είναι αστείο να μιλάμε για αποδείξεις αγοράς.

εφοσον εχεις 700 παιχνιδια δεν θα επρεπε να κανεις ερωτησεις επιπεδου αρχαριου.

μαν  δεν εχεις ψωνισει ποτε τιποτα online απο το steam?  δεν εχεις παραλαβει αποδειξεις στο mail σου?δεν εχεις παραστατικα τραπεζης η paypal στο mail σου?

καποιοι ομως οχι, και καποιοι δεν εχουν βαλει στοιχεια κατοχου καν... και εχουν κανει activate μονο μερικα retail κλειδια και δεν ψωνιζουν απ το steam store directly. γιαυτους ναι απαιτειται αποδειξη αγορας για το retail τιτλο... πως αλλιως?

Επεξ/σία από rofl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...