Προς το περιεχόμενο

Epic Games Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπράβο επιτέλους να παίξουμε heavy rain όπως πρέπει μιας και στο ps3 δεν παλεύονταν. Το detroit δεν το ξερω καθόλου και το beyond το τελείωσα στο ps3 και με άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ελπίζω να κάνουν σωστό port. 

• Like 2
Δημοσ.

Τσίμπισα το Heavy Rain. Ανυπομονώ να το παίξω. Θέλω και το Detroit αλλά μου φάνηκε ακριβό. Φαίνεται έχει βγει τώρα τελευταία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκαν σε προπαραγγελία τα παιχνίδια της Quantic Dream. 29.99€ το Detroit και σου δίνει και 10 ευρώ credit για να πάρεις τζαμπέ Beyond ή Heavy Rain. Not bad at all. Μπράβο στην epic. Μπορώ να πω πως τη συμπάθησα λίγο παραπάνω. Θα τσιμπήσω λογικά 2 παιχνίδια της QD (αν και μόνο το Detroit δεν έχω παίξει) και ίσως το World War Z που φαίνεται τίμιο για παρέα.

EDIT: Παραήταν αργά χθες και δεν κατάλαβα τι διάβαζα. Δεν υπάρχει 10 ευρώ credit. Απλά όσα games έχουν πάνω από 15 παίρνουν έξτρα έκπτωση 10€. Για αυτό οι προπαραγγελίες είναι 10 ευρώ φθηνότερες.

Επεξ/σία από naruto14
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Despotas είπε

Ανακοινώθηκαν ημ/νίες κυκλοφορίας αλλά και demo:

https://www.eurogamer.net/articles/2019-05-16-heavy-rain-beyond-two-souls-and-detroit-become-human-get-release-dates-on-pc

Heavy Rain, 24/6, demo 24/5

Beyond: Two Souls, 22/7, demo 27/6

To Detroit το φθινόπωρο

Και Demos ε? Μια χαρά! Άρα το Demo για heavy rain βγαίνει πριν λήξει το sale που σημαίνει θα προλάβουμε να το δοκιμάσουμε. Για να δίνουν και demo θέλω να ελπίζω πως θα έχει δοθεί λίγη προσοχή στα ports, τουλάχιστον στο performance κομμάτι. Για τα γραφικά ωστόσο αμφιβάλλω...

Επεξ/σία από naruto14
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το hades 7,49 το βλεπω.Γιατι διαβασα οτι εχει 6,61.

Επεξ/σία από gildo
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gildo είπε

Το hades 7,49 το βλεπω.Γιατι διαβασα οτι εχει 6,61.

Χθες είχε 6.6, σήμερα το αλλάξανε μάλλον λόγω λάθους.

• Like 1
Δημοσ.

Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, οι τιμές είναι άκρως δελεαστικές. Παιχνίδια ακυκλοφόρητα ή 2-3 μηνών στη μισή τιμή ! Έτσι θα έπρεπε να είχε μπει στο παιχνίδι εξ αρχής η Epic, με ανταγωνιστικές τιμές και αξιοπρεπείς παροχές στο χρήστη (που δεν τις έχει ακόμα).

Παραταύτα, δεν θα αγοράσω κάτι ακόμα, ελπίζω σε αντίστοιχη κίνηση από steam και επαναφορά καλών παλαιών steam sales με flash deals.

• Like 1
Δημοσ.

Το Hades θα το ήθελα κι εγώ πολύ, αλλά θα περιμένω να κυκλοφορήσει τουλάχιστον στο Steam, αν όχι στο GOG. Η Supergiant αναφέρει

"If you’d prefer to wait until the game is 100% complete, we expect Hades will eventually be available on a variety of platforms, once Early Access is complete. "

οπότε απλά θα κάνω υπομονή και θα ασχοληθώ με άλλα πράγματα. Το Oxygen Not Included της Klei φαίνεται ενδιαφέρον αλλά δε μου αρέσει καθόλου η αισθητική του. Το Bloodlines 2 δεν το συζητώ καν, προφανώς το θέλω. Άλλα υποψήφια το Close to the Sun, Outward, Operencia, αλλά δεν έχω εικόνα.

Ο ADHD έκανε ένα σωστό σχόλιο παραπάνω, ότι σε κανέναν δεν πέφτουν πλάκωμα οι χαμηλές τιμές. Φαίνεται όμως ότι υπάρχει τριβή με τους publishers/ developers όσον αφορά τους όρους των εκπτώσεων (φαντάζομαι το επιπλέον δεκάρικο της Epic οδήγησε σε μεγάλη απώλεια αξίας των τίτλων, ας μην ξεχνάμε πως μια υψηλή αρχική τιμή επιτρέπει στο develper να την κρατήσει ψηλότερα σε μήκος χρόνου), ενώ όποιος αγοράσει τώρα θέλοντας και μη επιβραβεύει τις πρακτικές της Epic. Τα περί ασφάλειας, παροχών, κατασκοπείας, ιδιωτικότητας κλπ με αφορούν αρκετά και είναι ένας επιπλέον λόγος. Προσωπικά δε θα τρέξω επειδή μου κουνήσανε ένα κόκκαλο.

• Like 1
Δημοσ.

Πεφτει παντως κραξιμο για την τιμη του Hades γιαυτο και οι σχετικες δηλωσεις για την αλλαγη της τιμης.

Δημοσ.
1 hour ago, Tobajara said:

Operencia

Για μένα, όπως έγραψα και παραπάνω, αξίζει το Operencia. 

Το έπαιξα στο Xbox με το game pass. 

Η ιστορία κλασική, μου άρεσε ο κόσμος, έχει διάφορα μυστικά τριγύρω και κάποιους απλούς γρίφους. 

Αν θυμάμαι καλά μου πήρε κανένα 30ωρο έχοντας κάνει τα πάντα στο παιχνίδι. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ εχω μπερδευτεί πάντως και πραγματικά δεν ξέρω αν μιλάνε σοβαρά ορισμένοι ή απλα messing around.

Όταν ειναι κατι ακριβό γκρινιάζουν , οταν ειναι φθηνό σε έκπτωση γκρινιάζουν , αν το δώσουν δωρεάν σου λεει καποιπ λάκο εχει η φάβα οποτε πάλι γκρινιάζουν.

θέλουν δηλαδή ορισμένοι επειδή κατι all in one εξυπηρετεί τις ανάγκες τους να ειναι αυτο και i dont care

Υ.Γ : offtopic αυτο για την αναφορά που εκανε ο fulgore για την ανάρτηση που έκανε ενας για την τιμή του Hades

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...