Προς το περιεχόμενο

Epic Games Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε ναι, γιατι ολοι χρειαζονται αλλη μια EA !

Kαμια τρυπα μπαλωσαν στο τρυπιο συστημα τους ή ακομα κλαιμε τα δεδομενενα μας και οι scammer φτιαχνουν λογαριασμους με τα email/στοιχεια μας ?

Επεξ/σία από panoc
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, xavier said:

το οικονομικο μοντελο  των streaming βιντεο υπηρεσιων δεν εχει καμια σχεση με τα βιντεο game stores, απο τη στιγμη που δεν πληρωνεις για τους client....Για τις βιντεο υπηρεσιες εχει δικιο, θα πρεπει να αλλαξουν τον τροπο με τον οποιο κερδιζουν χρηματα, π.χ. να επιστρεψουν στις διαφημισεις...

η εξαγορα της psyonix εχει πολυ λογικη απο μερια της επικ, τωρα θα γινει first party exclusive, νομιζω μονο τα third party σας χαλουσαν... :P

Δεν έχει σημασία το οικονομικό μοντέλο. Είδες το βίντεο?

Προσωπικά με χαλάνε όλα τα exclusives, απλά τα 3rd party είναι ιδιεταίρως απαράδεκτα.

Επεξ/σία από Aruil
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, xavier said:

το οικονομικο μοντελο  των streaming βιντεο υπηρεσιων δεν εχει καμια σχεση με τα βιντεο game stores, απο τη στιγμη που δεν πληρωνεις για τους client....Για τις βιντεο υπηρεσιες εχει δικιο, θα πρεπει να αλλαξουν τον τροπο με τον οποιο κερδιζουν χρηματα, π.χ. να επιστρεψουν στις διαφημισεις...

Φυσικά και το μοντέλο των streaming video υπηρεσιών δεν συγκρίνεται με τα digital game stores. Οι video streaming υπηρεσίες θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα κάποια στιγμή στο μέλλον (που δεν αργεί να έρθει), ενώ τα πράγματα στο gaming είναι πολύ χειρότερα ήδη, εδώ και αρκετά χρόνια μάλιστα. Ανούσια DLC's, μικροσυναλλαγές, lootboxes κοκ είναι μόνο μερικές τακτικές που έχουν σκοπό να κρύψουν την πικρή αλήθεια: με 60 και 70 ευρώ ανά κόπια, τα κουκιά δεν βγαίνουν για τίτλους που κόστισαν 200m να φτάσουν στο ράφι. Το gaming κι αν είναι που πρέπει να αλλάξει εμπορικό μοντέλο και μάλιστα άμεσα, αν βέβαια θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε AAA games. Έπρεπε ήδη να έχουμε συνδρομητικά μοντέλα για αρχή και μετά βλέπουμε.

Και κάτι ακόμα: είναι δεδομένο ότι η τακτική της Epic, απλά θα μας γυρίσει back to the old days, torrents, fileshare ή ακόμα και DC++ για πιο hardcore καταστάσεις. Εγώ σαν paying customer που λέω ότι είμαι, τα σκάω για Netflix και για Spotify. Αν θέλω να δω GoT δεν θα βάλω άλλη υπηρεσία ή αν θέλω να ακούσω ένα συγκεκριμένο δίσκο που δεν έχει το Spotify δεν θα τα σκάσω ξανά για άλλη υπηρεσία. Απλά θα κατεβάσω ότι δεν μπορώ να βρω. Και είναι εκατομμύρια χρήστες σαν εμένα πιστεύω.

4 hours ago, xavier said:

η εξαγορα της psyonix εχει πολυ λογικη απο μερια της επικ, τωρα θα γινει first party exclusive, νομιζω μονο τα third party σας χαλουσαν... :P

Προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα με την εξαγορά οποιουδήποτε studio προκειμένου να συνεχίσουν να βγαίνουν ποιοτικά games, ακόμα κι αν αυτά είναι exclusives. Η MS για παραδείγμα τον τελευταίο καιρό έχει αγοράσει σωρεία τέτοιων ταλαντούχων studios προκειμένου να χρηματοδοτήσει καινούρια games. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι η Epic το έκανε για τον ίδιο λόγο, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

Ακόμα κι έτσι, η inXile που εξαγοράστηκε από την MS θα βγάλει κανονικά Wasteland 3 και Bard's Tale 4 στους ανταγωνιστές, αφού έτσι είχε ανακοινώσει. Κάνε τώρα την αναλογία με το να αποσύρεις ένα game από το ράφι που ήδη το έχει και ο ανταγωνιστής.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Malthador είπε

Φυσικά και το μοντέλο των streaming video υπηρεσιών δεν συγκρίνεται με τα digital game stores. Οι video streaming υπηρεσίες θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα κάποια στιγμή στο μέλλον (που δεν αργεί να έρθει), ενώ τα πράγματα στο gaming είναι πολύ χειρότερα ήδη, εδώ και αρκετά χρόνια μάλιστα. Ανούσια DLC's, μικροσυναλλαγές, lootboxes κοκ είναι μόνο μερικές τακτικές που έχουν σκοπό να κρύψουν την πικρή αλήθεια: με 60 και 70 ευρώ ανά κόπια, τα κουκιά δεν βγαίνουν για τίτλους που κόστισαν 200m να φτάσουν στο ράφι. Το gaming κι αν είναι που πρέπει να αλλάξει εμπορικό μοντέλο και μάλιστα άμεσα, αν βέβαια θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε AAA games. Έπρεπε ήδη να έχουμε συνδρομητικά μοντέλα για αρχή και μετά βλέπουμε.

Και κάτι ακόμα: είναι δεδομένο ότι η τακτική της Epic, απλά θα μας γυρίσει back to the old days, torrents, fileshare ή ακόμα και DC++ για πιο hardcore καταστάσεις. Εγώ σαν paying customer που λέω ότι είμαι, τα σκάω για Netflix και για Spotify. Αν θέλω να δω GoT δεν θα βάλω άλλη υπηρεσία ή αν θέλω να ακούσω ένα συγκεκριμένο δίσκο που δεν έχει το Spotify δεν θα τα σκάσω ξανά για άλλη υπηρεσία. Απλά θα κατεβάσω ότι δεν μπορώ να βρω. Και είναι εκατομμύρια χρήστες σαν εμένα πιστεύω.

Προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα με την εξαγορά οποιουδήποτε studio προκειμένου να συνεχίσουν να βγαίνουν ποιοτικά games, ακόμα κι αν αυτά είναι exclusives. Η MS για παραδείγμα τον τελευταίο καιρό έχει αγοράσει σωρεία τέτοιων ταλαντούχων studios προκειμένου να χρηματοδοτήσει καινούρια games. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι η Epic το έκανε για τον ίδιο λόγο, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

Ακόμα κι έτσι, η inXile που εξαγοράστηκε από την MS θα βγάλει κανονικά Wasteland 3 και Bard's Tale 4 στους ανταγωνιστές, αφού έτσι είχε ανακοινώσει. Κάνε τώρα την αναλογία με το να αποσύρεις ένα game από το ράφι που ήδη το έχει και ο ανταγωνιστής.

Εγω ειμαι εντελως αντιθετος στο μοντελο των συνδρομητικων υπηρεσιων, οικονομικα δεν ειναι βιωσιμο αυτο το πραγμα...Το νετφλιξ που τοσσα χρονια επαιζε μονο του, καθε χρονο ειναι ζημιογωνο...Επιβιωνει απο δανεισμους, χρηματιστηριο και δε συμμαζευεται...Και αν δεν ειναι βιωσιμο για τη βιομηχανια του σινεμα, φαντασου τι γινεται  με το πολυ μικροτερο κοινο του hardcore gaming. Οι streaming υπηρεσιες μπορουν να λειτουργησουν μονο σαν νεκροταφειο παιχνιδιων, σε value τιμες....Δεν μπορουν να αντεξουν ΑΑΑ gaming....

Για μια εταιρεια  οπως η επικ, δεν υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσε να κανει για να ανταγωνιστει το steam...Και ειναι πραγματικα αστειο αυτο που λες, οτι ο ενας δωρεαν client ωθει τους gamer στη πειρατεια...Ειναι εντελως διαφορετικο πραγμα το να πρεπει να πληρωνεις σταθερα  2 διαφορετικες συνδρομητικες υπηρεσιες και αλλο το να αγοραζεις απο διαφορετικα μαγαζια κατα περιπτωση...

Η πλειοψηφια του ποιοτικου gaming τα τελευταια χρονια προερχεται απο τα exclusives...Το κοστος ειναι υπερβολικα μεγαλο για AAA gaming πλεον, μονο τα exclusives που εχουν παραπλευρα εσοδα το δικαιολογουν και τα gaas που φερνουν χρηματα καθολη τη διαρκεια της υπαρξης τους στην αγορα...

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, xavier said:

Η πλειοψηφια του ποιοτικου gaming τα τελευταια χρονια προερχεται απο τα exclusives...Το κοστος ειναι υπερβολικα μεγαλο για AAA gaming πλεον, μονο τα exclusives που εχουν παραπλευρα εσοδα το δικαιολογουν και τα gaas που φερνουν χρηματα καθολη τη διαρκεια της υπαρξης τους στην αγορα...

Αφήνεις μια πολύ μικρή υπόνοια ότι το Gaas στην παρούσα του μορφή (mtx, lootboxes κλπ) ίσως να είναι και κάτι θεμιτό/θετικό για την βιομηχανία. Αν όντως πιστεύεις κάτι τέτοιο τότε συζητάμε μάταια, διαφωνώ πλήρως. Πιστεύω ότι τα συνδρομητικά μοντέλα τύπου gamepass, Now κλπ είναι πολύ πιο επικερδή για τις εταιρείες και πολύ πιο συμφέροντα για τους gamers. 

Btw, το Netflix είχε κέρδη πέρυσι και θα έχει και φέτος. 

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.

για τα gaas οχι(εντελως το αντιθετο), απλα λεω οτι η βιομηχανια οδηγειται εκει αναγκαστικα γιατι αφηνουν λεφτα...Αν δεν υπηρχαν τα exclusives, τα single player που παιζω, φοβαμαι οτι θα ειχαν εξαφανιστει εντελως και θα ειχε καταντησει το gaming σχεδον αποκλειστικα gaas....

12 δις εχουν φτασει τα χρεη του νετφλιξ και συνεχεια αναγκαζεται να αυξησει τη συνδρομη και να δανειζεται ακομα περισσοτερα για να δημιουργησει περισσοτερο περιεχομενο...Επαναλαμβανω, παιζοντας τοσσα χρονια μονο του...Θεμα χρονου ειναι να σκασει η φουσκα...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xavier είπε

για τα gaas οχι(εντελως το αντιθετο), απλα λεω οτι η βιομηχανια οδηγειται εκει αναγκαστικα γιατι αφηνουν λεφτα...Αν δεν υπηρχαν τα exclusives, τα single player που παιζω, φοβαμαι οτι θα ειχαν εξαφανιστει εντελως και θα ειχε καταντησει το gaming σχεδον αποκλειστικα gaas....

12 δις εχουν φτασει τα χρεη του νετφλιξ και συνεχεια αναγκαζεται να αυξησει τη συνδρομη και να δανειζεται ακομα περισσοτερα για να δημιουργησει περισσοτερο περιεχομενο...Επαναλαμβανω, παιζοντας τοσσα χρονια μονο του...Θεμα χρονου ειναι να σκασει η φουσκα...

Καλά για το Netflix δε ξέρεις τι λες

Δημοσ.
6 hours ago, xavier said:

Αν δεν υπηρχαν τα exclusives, τα single player που παιζω, φοβαμαι οτι θα ειχαν εξαφανιστει εντελως και θα ειχε καταντησει το gaming σχεδον αποκλειστικα gaas....

Τι σχέση έχουν τα exclusives με τα υπόλοιπα single player? Δηλαδή επειδή βγήκε το God of War βοηθήθηκε το Divinity Original Sin (ή το Devil May Cry 5 αν θέλεις συγκεκριμένα παράδειγμα ΑΑΑ) π.χ.? Ποιος είναι ο συσχετισμός? Πέρα ότι είμαστε στο Pc Games subforum όπου το να μιλάς για exclusives είναι ολίγον τι άτοπο (τουλάχιστον μέχρι που εμφανίστηκε η Epic).

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Ghost Recon Breakpoint is on Epic Games Store and not Steam

Αναφορά σε κείμενο

Earlier this year Epic Games CEO Tim Sweeney said on Twitter that “if Steam committed to a permanent 88% revenue share […] without major strings attached, Epic would hastily organise a retreat from exclusives”. So we suppose Valve knows what it has to do to stop Epic’s continuing strategy of chasing exclusivity deals, just as we suppose Sweeney knows exactly how unlikely it is to do so.

https://www.pcgamesn.com/ghost-recon-breakpoint/epic-store

https://www.pcgamesn.com/valve-revenue-share-epic-exclusives

Δημοσ.
Στις 2/5/2019 στις 10:14 ΠΜ, Malthador είπε

Ακόμα κι έτσι, η inXile που εξαγοράστηκε από την MS θα βγάλει κανονικά Wasteland 3 και Bard's Tale 4

Τι στο καλό γίνεται με αυτό το Wasteland 3;  πέρα ενός αρχικού βίντεο από εκεί και πέρα δεν έδειξαν τίποτα σχετικό με gameplay.

Δημοσ.

Epic Games accidentally leaked information about the upcoming mega sale in Fortnite news feed. What's more interesting, every user who enables 2FA (stands for "two factor authentication") will receive 10 dollar credit to use in Epic Games Store!

Spoiler

2f01c14945b0a0cedd57a2a1f08d8d99dc97_192

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...