Προς το περιεχόμενο

Epic Games Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Καλό /deflect αλλά για αυτό αποφεύγουν το Steamworks.

Τι δεν καταλαβαίνεις?

Δεν μου απαντάς στο price hiking του Steam....

πιο price hiking και ποιος αποφευγει τα steamworks?

το 90%+ των παιχνιδιων εδω και χρονια ειναι σε steam key ( steamworks)

αυτο που γραφει το tweet ειναι το εξης

αφορα μονο την αρχικη τιμη.  η ρητρα ειναι η εξης > οτι δεν μπορει στο steam να το δινει 60 και στους αλλους να το δωσει για 40 αρχικη τιμη.

στην πραξη μπορει ο publisher ωστοσο να δωσει 20 η και 50% εκπτωση σε οποιο μαγαζι γουσταρει επιλεκτικα ακομα και στην περιοδο των preorders.

η μπορεις να αγορασεις steam key απο καποια πολυ οικονομικοτερη χωρα και να επωφεληθεις του regional pricing.

οποτε στην πραξη αυτο ειναι αδιαφορο για ολους και τα 3α καταστηματα ειναι φθηνοτερα του steam

Επεξ/σία από rofl
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποιο tweet ρε rofl το Link το διάβασες? 

https://partner.steamgames.com/doc/store/pricing

Εδώ τους κάνει υποδείξεις για το πότε θα το βγάλουν σε Sale ή όχι, "βέλτιστες" πρακτικές και άλλα πολλά που δεν έχουμε πρόσβαση λόγω NDA. Ξέρεις εσύ τι υπογράφουν? Εγώ όχι αλλά θα λάβω τον λόγο του Sweeney και "τι του είπαν κάποιοι devs" πιο σοβαρά από τον δικό σου. Με βουνό αλάτι μεν αλλά σοβαρά.

Για πια ελεύθερη αγορά μου μιλάς?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Ποιο tweet ρε rofl το Link το διάβασες? 

https://partner.steamgames.com/doc/store/pricing

Εδώ τους κάνει υποδείξεις για το πότε θα το βγάλουν σε Sale ή όχι, "βέλτιστες" πρακτικές και άλλα πολλά που δεν έχουμε πρόσβαση λόγω NDA. Ξέρεις εσύ τι υπογράφουν? Εγώ όχι αλλά θα λάβω τον λόγο του Sweeney και "τι του είπαν κάποιοι devs" πιο σοβαρά από τον δικό σου. Με βουνό αλάτι μεν αλλά σοβαρά.

to λινκ που δινεις ειναι η αποψη για βελτιστη πρακτικη του steam, αλλα ειναι παραινεσεις και καθολου δεσμευτικο, και οπως ανεφερα στην πραξη δεν ισχυει φιλε.

a) μπορεις να το αγορασεις απο καποιο φθηνοτερο regional store καθως τα περισσοτερα κλειδια ειναι global

β) ο publisher μπορει να δωσει και εκπτωση ακομα και σε preorder σε καποιο καταστημα, ακομα και σε bundle εχουμε δει preorders σε χαμηλοτερη τιμη.

( οχι μονιμα χαμηλοτερη τιμη αλλα θα μπορουσε να δωσει για 10 μερες sale αποκλειστικα στο epic store αν ηθελε ακομα και για την περιοδο των preorders)

γ) στην πραξη με τοσα μαγαζια που υπαρχουν οποιο παιχνιδι και αν θες ειναι δεδομενο οτι το πολυ εντος μηνος (και καθε μηνα~) θα παιξει καπου καποιο sale

δ) αξιοπιστα grey market μαγαζια, αυτα που παιζουν αποκλειστικα με φθηνα regional retail keys.

το οικοσυστημα των τιμων των steam τιτλων το παιζω στα δαχτυλα tbh, και ειναι υγιεστατο.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Δεν ξέρω... το EGS έχει 15 εβδομάδες και το Steam 15 χρόνια. Θα επανέλθω όταν πρέπει στο νήμα. Άλογο στην κούρσα δεν έχω ούτε σκοπό να χαλάω φιλίες με άτομα εδώ.

Είμαι πραγματικά 3rd person εδώ. Ουδέτερος όσο δεν πάει. Απλά ούτε ένας ούτε ο άλλος είναι "άγιος".

Θα δείξει.

over and out.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Δεν ξέρω... το EGS έχει 15 εβδομάδες και το Steam 15 χρόνια. Θα επανέλθω όταν πρέπει στο νήμα. Άλογο στην κούρσα δεν έχω ούτε σκοπό να χαλάω φιλίες με άτομα εδώ.

Είμαι πραγματικά 3rd person εδώ. Ουδέτερος όσο δεν πάει. Απλά ούτε ένας ούτε ο άλλος είναι "άγιος".

Θα δείξει.

over and out.

γιατι δεν το γραψα πριν να το καταλαβεις εστω οτι ενα παιχνιδι βγαινει και steam και epic.

και τα 2 θα πρεπει να κανουν 60 ευρω, συμφωνα με την απαιτηση του steam ναι.

δεν θα μπορουσε  να δωσει μονιμα χαμηλοτερη τιμη στην epic.

αλλα  στην πραξη θα μπορουσε να δωσει για 10-15 μερες sale  20% αποκλειστικα στο epic store αν ηθελε ακομα και για την περιοδο των preorders. και οχι μονο στην epic αλλα και σε αλλα μαγαζια.

αλλα παλι στην πραξη αν αυτο το κλειδι το παρεις απο καποιο μαγαζι καναδα η βραζιλια η κλειδαδικο, θα σου βγει τα μισα λεφτα απο την ευρωπαικη τιμη  ετσι κι αλλιως, εφοσον μιλαμε για global παιχνιδι. 

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Δεν είναι έτσι φίλε rofl... Το EGS κυνηγάει τον dev/publisher - τον χρήστη προς το παρόν τον έχει χεσμένο. Ήμουν πάντα ξεκάθαρος σε αυτό όσον αφορά τα σχόλια μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Δεν είναι έτσι φίλε rofl... Το EGS κυνηγάει τον dev/publisher - τον χρήστη προς το παρόν τον έχει χεσμένο. Ήμουν πάντα ξεκάθαρος σε αυτό όσον αφορά τα σχόλια μου.

ναι σ αυτο συμφωνουμε. ολοι τους εχουν χεσμενους τους χρηστες.

και το steam  απο τοτε που εφαρμοσε τις συμβουλες του βαρουφακη για τις καρτες το μαρκετ  τα level το economy κτλ

και το τραγικο greenlight με το shovelware ως επακολουθο. το καλο ειναι οτι πλεον εχουν ατροφησει σε μεγαλο βαθμο.

ομως το θεμα ειναι οτι με το steam υπαρχουν ενα σωρο workarounds, ενω το epic ερχεται και κλειδωνει κι αλλες πορτες αντι να ανοιγει

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, rofl είπε

ναι σ αυτο συμφωνουμε. ολοι τους εχουν χεσμενους τους χρηστες.

το θεμα ειναι οτι με το steam υπαρχουν ενα σωρο workarounds ενω το epic ερχεται και κλειδωνει κι αλλες πορτες αντι να ανοιγει

Ανοίγει τον ασκό του Αιόλου όντως. Θα προτιμούσες να το έκανε η Microsoft Αpple style?

Είναι πολύ complicated το ζήτημα σε επίπεδο εταιρειών. Σε επίπεδο consumer ούτε καν.

Ίσως το πρώτο να έλυνε πολύ περισσότερα προβλήματα εν τέλει...

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Ανοίγει τον ασκό του Αιόλου όντως. Θα προτιμούσες να το έκανε η Microsoft Αpple  style?

Είναι πολύ complicated το ζήτημα σε επίπεδο εταιρειών. Σε επίπεδο consumer ούτε καν.

Ίσως το πρώτο να έλυνε πολύ περισσότερα προβλήματα εν τέλει...

προσωπικα ειμαι  biased γιατι εχω βαλει αρκετα λεφτα στο steam. αλλα αυτο γιατι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την υπηρεσια και κατασταση.

μεχρι μεσα '14 απλα δεν υπηρχαν οι τιμες του steam, καθως ολα τα παιχνιδια μπορουσες να τα παρεις απο ρωσια στη μιση τιμη και κατι  λιγοτερο.

στα sale λεμε σηκωναμε ολο το μαγαζι αρκετοι:P

μετα εγιναν τα θεματα με την ουκρανια and the party stopped.

και το αμερικανικο Amazon εδινε απιστευτες προσφορες για κανα χρονο.

κατοπιν ξεπηδησαν τα κλειδαδικα  αλλα και ακομα υπαρχουν  καλες ευκαιριες στο retail

πχ στο fanatical και το humble που ειναι vpn friendly και στο uk.gamersgate αλλα και αλλου, βγαινουν πολυ χαμηλοτερες τιμες στα περισσοτερα παιχνιδια.

αν και οι εταιρειες εχουν γινει ΠΟΛΥ greedy λεμε την τελευταια 5ετια. και χωρις να παραγουν αναλογη ποιοτητα tbh

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Το Octopath Traveler της Ιαπωνικης Square που ειχε ακουστει για Epic Store τελικα θα βγει(οπως και τα υπολοιπα παιχνιδια της)στο steam

http://www.vgchartz.com/article/436958/octopath-traveler-steam-trailer-released/

απίστευτος τίτλος. Το έχω τερματίσει στο switch και είναι από τα πολύ καλά rpg όχι τόσο για το story του αλλά για τα γραφικά του και το gameplay του.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
14 hours ago, Fulgore said:

Το Octopath Traveler της Ιαπωνικης Square που ειχε ακουστει για Epic Store τελικα θα βγει(οπως και τα υπολοιπα παιχνιδια της)στο steam

http://www.vgchartz.com/article/436958/octopath-traveler-steam-trailer-released/

Τώρα θα γίνονται είδηση και οι τίτλοι που ΔΕΝ θα είναι EGS exclusives; Καλή φάση...

Δημοσ.
Στις 8/4/2019 στις 9:59 ΜΜ, Sir_Teraflop είπε

στο τέλος αν δούμε κανένα τέτοιο:

D3pOuQ7WAAEL_i5.jpg

Σε περιπτωση που δεν το ειχες δεις σε προηγουμενα σχολια,πριν 1 εβδομαδα ειχε αναφερθει για αυτο :)

4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τώρα θα γίνονται είδηση και οι τίτλοι που ΔΕΝ θα είναι EGS exclusives; Καλή φάση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...