kostakis1978nov Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Καλημέρα σε όλους, θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι. Κατέβασα το Fortnite πρώτα στο Nintendo Switch και έκανα ένα account μέσα από το Switch, αλλά χωρίς να κάνω λογαριασμό και στην epic games (είχε επιλογή και διάλεξα λογαριασμό μόνο στο Switch). Μετά από λίγες ημέρες (επειδή μου άρεσε το παιχνίδι) είπα να το κατεβάσω και για το PC. Μπήκα στο site της Epic games και δημιούργησα account με τα στοιχεία του google mail μου. Όλα μια χαρά. Το ερώτημα μου είναι εάν μπορώ να κάνω merge τους δύο λογαριασμούς (PC και Switch); Να σημειώσω ότι και στους δύο λογαριασμούς έχω χρησιμοποιήσει το ίδιο email (gmail) αλλά το Username είναι διαφορετικό. Δοκίμασα με την επιλογή merge από το site της Epic, όμως όταν πάω να δηλώσω ως secondary το Switch μου βγάζει λάθος. Επίσης, στη σελίδα της Epic όταν πατάω στη σελίδα linked accounts μου εμφανίζει ότι είναι inked με google και όταν πατάω να κάνω link με Nintendo Switch, μου λέει " Your Nintendo account has already been associated with another Epic Games account". Υπάρχει κάποια λύση στο θέμα ή απλά θα έχω δύο διαφορετικά account, ένα για το PC και ένα για το Switch; Ευχαριστώ
SlackulatoR Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Είναι απλός ο λόγος που κάνουν ότι κάνουν (όπως το να μην έχει email verification), προσπαθούν να γίνει όσο μεγαλύτερος ντόρος για να μαθευτεί το store και μετά θα λύσουν τα προβλήματα. Λέτε μία τέτοια εταιρία να μην ξέρει να τοποθετήσει email verification; Δυστυχώς έχει καταντήσει ξεφτίλα το PC Gaming.
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 14 hours ago, Sir_Teraflop said: Είναι ή δεν είναι το PC δευτεράντζα στον συγκεκριμένο τομέα? Εξαρτάται. Ποιά είναι η μονάδα μέτρησης, για να συζητήσουμε αν είναι δευτεράντζα ή όχι; 2
rofl Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Στις 8/4/2019 στις 6:19 ΜΜ, panoc είπε Δε τους κατηγορων οταν απο μικρα παιδια και εφηβοι εχουν μαθει να μοιραζουν καθε δευτερολεπτο της ζωης τους με τους "φιλους" <-(ROLF) στα διαφορα κοινωνικα μεσα μαζικης δικτυωσης, αν θεωρεις υπερβολικο το να θες να εχεις προσβαση σε overlay για steam chat, καλα κανεις. οσο για το αν μοιραζομαι καθε δευτερολεπτο της ζωης μου, ενδεικτικα ουτε καν facebook δεν εχω. αν εχεις καποιους φιλους παντως στο steam και σου λενε ενα γεια και λετε 2 κουβεντες τη μερα μεσω chat, το να μην εχεις overlay ενω εισαι σε αλλο παιχνιδι συνεπαγεται alt - tab και αυτο αν ακουσεις τον προειδοποιητικο ηχο για το μηνυμα. προφανως αν δεν εχεις καποιους φιλους που να τα λετε στο steam δεν σε ενοχλει. αλλα οχι οτι αυτο που λεω ειναι κατι εξεζητημενο. In any case, αν και εγω δεν προτιμω το segmentation εν γενει, ας υπαρχουν 850 clients ποσως με ενδιαφερει, ας υπαρχει spyware ας υπαρχει barebone client ποσως με ενδιαφερει. ας υπαρχουν ενα εκατομμυριο προβληματα. με τα exclusives εχω θεμα, αλλα κι εκει οχι ιδιαιτερο γιατι δεν εχω κανενα προβλημα και θεωρω πληρως δικαιολογημενο ειτε να το κατεβασω η να μην το παιξω εφοσον δεν διατιθεται σε πλατφομα που με ενδιαφερει. και πραγματικα δεν υπαρχει λογος να συζηταμε παραπανω για αυτα σ αυτο το thread. οποιος θελει υιοθετει το epic οποιος δεν θελει δεν το υιοθετει. προσωπικα ακομα κι αναγκαστω να το βαλω για κανα rdr η κανα αλλο exclusive multiplayer που καιγομαι να παιξω, τα παιχνιδια που θα εχω σ αυτο θα ειναι λιγοτερα απο τα δαχτυλα του ενος χεριου για τα επομενα χρονια.
panoc Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 14 ώρες πριν, rofl είπε αν θεωρεις υπερβολικο το να θες να εχεις προσβαση σε overlay για steam chat, καλα κανεις. οσο για το αν μοιραζομαι καθε δευτερολεπτο της ζωης μου, ενδεικτικα ουτε καν facebook δεν εχω. αν εχεις καποιους φιλους παντως στο steam και σου λενε ενα γεια και λετε 2 κουβεντες τη μερα μεσω chat, το να μην εχεις overlay ενω εισαι σε αλλο παιχνιδι συνεπαγεται alt - tab και αυτο αν ακουσεις τον προειδοποιητικο ηχο για το μηνυμα. προφανως αν δεν εχεις καποιους φιλους που να τα λετε στο steam δεν σε ενοχλει. αλλα οχι οτι αυτο που λεω ειναι κατι εξεζητημενο. Το διαβασες λαθος... αναφερομουν στο spyware του epic launcher... πρακτικα ειπα οτι πολυ κοσμο δεν τον νοιαζει γιατι ετσι εχει μαθει. Αναφορά σε κείμενο In any case, αν και εγω δεν προτιμω το segmentation εν γενει, ας υπαρχουν 850 clients ποσως με ενδιαφερει, ας υπαρχει spyware ας υπαρχει barebone client ποσως με ενδιαφερει. ας υπαρχουν ενα εκατομμυριο προβληματα. Το spyware ειναι μειζον θεμα, μειζον ειναι και η ασφαλεια των δεδομενων του χρηση, λιγα ποστ πιο πανω εγραψα κατι λιγα. Το οτι καποιους δε τους ενοχλει να τους κατασκοπευουν δε σημαινει οτι δεν ειναι προβλημα. Αναφορά σε κείμενο με τα exclusives εχω θεμα, αλλα κι εκει οχι ιδιαιτερο γιατι δεν εχω κανενα προβλημα και θεωρω πληρως δικαιολογημενο ειτε να το κατεβασω η να μην το παιξω εφοσον δεν διατιθεται σε πλατφομα που με ενδιαφερει. Ω ειναι τεραστιο θεμα τα exclusives και αυτο που παει να κανει η epic, δυσκολο να το αντιληφθουν πολλοι τωρα, αλλα το κανουν θα ειναι αργα. Ο snoob και καποιοι αλλοι τα εχουν γραψει ομορφα. Αναφορά σε κείμενο και πραγματικα δεν υπαρχει λογος να συζηταμε παραπανω για αυτα σ αυτο το thread. τα ειπαμε φωναξαμε ***. Αναφορά σε κείμενο οποιος θελει υιοθετει το epic οποιος δεν θελει δεν το υιοθετει. Ε *** ρε αδελφε, τωρα με τα exclusive σε store, αυριο με exclusive μονο για nvidia, μεθαυριο για exclusive μονο στους Γιωργηδες . Ας ανοιγουμε (οτι θελει ο καθενας διαπλατα) *** για οτι γουσταρει η καθε εταιρια, ο καθενας τελος παντων. Φυσικα και οχι, οσο φωναζουν οι χρηστες τοσο ακουγονται, μπορει εσενα να σου φαινεται μικρο το insomnia, αλλα πολλα insomnia μαζι ανα τον κοσμο μαζευουν κοσμο.
rofl Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 13 ώρες πριν, panoc είπε Το διαβασες λαθος... αναφερομουν στο spyware του epic launcher... πρακτικα ειπα οτι πολυ κοσμο δεν τον νοιαζει γιατι ετσι εχει μαθει. Το spyware ειναι μειζον θεμα, μειζον ειναι και η ασφαλεια των δεδομενων του χρηση, λιγα ποστ πιο πανω εγραψα κατι λιγα. Το οτι καποιους δε τους ενοχλει να τους κατασκοπευουν δε σημαινει οτι δεν ειναι προβλημα. Ω ειναι τεραστιο θεμα τα exclusives και αυτο που παει να κανει η epic, δυσκολο να το αντιληφθουν πολλοι τωρα, αλλα το κανουν θα ειναι αργα. Ο snoob και καποιοι αλλοι τα εχουν γραψει ομορφα.. Φυσικα και οχι, οσο φωναζουν οι χρηστες τοσο ακουγονται, μπορει εσενα να σου φαινεται μικρο το insomnia, αλλα πολλα insomnia μαζι ανα τον κοσμο μαζευουν κοσμο. δεν με καταλαβες δεν θα βαλω epic. γιαυτο δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι spyware η οχι. θα αντιτιθεμαι στα exclusives σε καθε περιπτωση το εγραψα. το να κανεις αντισταση στο Insomnia δεν λεει τιποτα. κανε αντισταση στο steam και στο reddit για να πιασει καποιο λιγο τοπο, και φυσικα μην αγοραζεις exclusives γιατι η μεγαλυτερη αντισταση ειναι οι κακες πωλησεις. και οχι για να μειωσω το insomnia αλλα δεν διαβαζει κανεις developer/publisher ελληνικο τυπο/fora. αν θελω να παιξω καποιο sp παιχνιδι exclusive προσωπικα θα το κατεβασω χωρις καμια τυψη. οταν ερθει στο στημ το αγοραζω. ακομα και για multiplayer exclusive αγορα απο κλειδαδικο η share λογαριασμο με φιλους αν ειναι δυνατο για να πανε στις τσεπες τους οσο λιγοτερα λεφτα.
panoc Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, rofl είπε δεν με καταλαβες δεν θα βαλω epic. γιαυτο δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι spyware η οχι. Οντως δε το καταλαβα, γραψε λαθος 9 λεπτά πριν, rofl είπε θα αντιτιθεμαι στα exclusives σε καθε περιπτωση το εγραψα. το να κανεις αντισταση στο Insomnia δεν λεει τιποτα. κανε αντισταση στο steam και στο reddit για να πιασει καποιο λιγο τοπο, και φυσικα μην αγοραζεις exclusives γιατι η μεγαλυτερη αντισταση ειναι οι κακες πωλησεις. και οχι για να μειωσω το insomnia αλλα δεν διαβαζει κανεις developer/publisher ελληνικο τυπο/fora. Προσωπικα ειμαι αρκετα ενεργος στο reddit αλλα μου ειχε διαφυγει το θεμα που συζηταμε, οταν το πηρα πρεφα (λιγες μερες πριν δηλαδη) του δινω και καταλαβαινει, απλα μπας και τραβηξουμε κανεναν απο εδω / εκει (τα κλασσικα ελληνικα site) να συμμετασχουν και να σκεφτουν το θεμα πιο σοβαρα εστω. Ας μην συμμετεχουν στο reddit/steam ας συμμετασχουν εμπρακτα σε μπροικοταζ των exclusive. 9 λεπτά πριν, rofl είπε αν θελω να παιξω καποιο sp παιχνιδι exclusive προσωπικα θα το κατεβασω χωρις καμια τυψη. οταν ερθει στο στημ το αγοραζω. ακομα και για multiplayer exclusive αγορα απο κλειδαδικο η share λογαριασμο με φιλους αν ειναι δυνατο για να πανε στις τσεπες τους οσο λιγοτερα λεφτα. Και εγω το ιδιο δηλωνω, ειδικα μετα απο το χθεσιμο με το λογαριασμο μου. Ενημερωτικα σχετικα με το λογαριασμο μου, δε ξερω γιατι αλλα καθυστερουν να τον κλεισουν και να μπλοκαρουν το email, ειχαμε μια ακομα επικοινωνια οπου τους εστειλα λινκ απο reddit με συζητησεις σχετικα για την ασφαλεια του epic store και τα κλασσικα spyware και η τελευταια τους απαντηση ειναι. Αναφορά σε κείμενο Hello Panoc, Thank you for getting back to us. My name is Alex and I will be taking over the case for now. I understand that you might be concerned about what happened to your account but you can be sure that we'll do everything in our reach to help you. Having that in mind, I have now escalated your ticket for further review, and a member of our team will be in touch as soon as possible. Please await our email, as any response to this ticket will reset the escalation process and may lead to a delay in handling your request, Thank you for your patience. Kind Regards, Ηδη εχω αναιβει 2 επιπεδα στο suppoprt και περιμενω το 3ο αναρωτιεμαι ποσο ψηλα πρεπει να φτασει το case μου για να κλεισουν το λογαριασμο και να μπαναρουν το email, μαλλον πρεπει να το εγκρινει ο Μάο... 1
rofl Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε Τα πράγματα είναι σύνθετα και αυτό που ψάχνω να καταλάβω είναι ο ρόλος της MS στην πραγματικότητα ως Publisher, εκδίδοντας το Halo στο Steam, ενώ αν το κυκλοφορούσε στο EGS θα έβαζε άλλο ένα καρφί στο προδιαγεγραμμένο, όπως φαίνεται, "φέρετρο" του Steam. Sorry για το WoT Μ αρεσει παντως που προδιαγραφεις το θανατο του steam απο το epic των 10 παιχνιδιων, οταν so far απο τα 2 υπαρχοντα exclusives o dev του μετρο κλαφτηκε οτι αν δεν πανε κανε καλα λογω μπουκοταζ δεν θα βγαλουν επομενο, και για το BL 3 ο randy ηδη ξεκινησε τα κλαματα για τα reviews του steam και το μπουκοταζ, γιατι ξερει πολυ καλα οτι απο τις κακες κινησεις του, αν δεν πουλησει καλα το BL3 εχει πολυ καλες πιθανοτητες να παει να βρει την telltale. α και ενας τριτος που κοροιδεψε τους backers του και εχουν εξαγριωθει. δεν θα το λεγα και καλο ξεκινημα ακριβως υγ ειχα χρησιμοποιησει πιο αδρους χαρακτηρισμους, αλλα μου εγινε συσταση Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από rofl 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, rofl είπε Μ αρεσει παντως που προδιαγραφεις το θανατο του steam απο το epic των 10 παιχνιδιων, οταν so far απο τα 2 υπαρχοντα exclusives o dev του μετρο κλαφτηκε οτι αν δεν πανε κανε καλα λογω μπουκοταζ δεν θα βγαλουν επομενο, και για το BL 3 ο randy ηδη ξεκινησε τα κλαματα για τα reviews του steam και το μπουκοταζ, γιατι ξερει πολυ καλα οτι απο τις κακες κινησεις του, αν δεν πουλησει καλα το BL3 εχει πολυ καλες πιθανοτητες να παει να βρει την telltale. α και ενας τριτος που κοροιδεψε τους backers του και εχουν εξαγριωθει. δεν θα το λεγα και καλο ξεκινημα ακριβως υγ ειχα χρησιμοποιησει πιο αδρους χαρακτηρισμους, αλλα μου εγινε συσταση lol όχι - εγώ δεν προδιαγράφω τίποτα, λάθος διατύπωση από μέρους μου προφανώς - αυτό πήγαινε στο αν οι μεγάλοι Publishers αρχίζουν για "λόγους" δικούς τους και αγνοούν το Steam και να κυκλοφορούν στο Epic και στο Store τους - τι θα μείνει στο τέλος στο Steam? Αυτό που λέει ο Geldreich στο tweet του προφανώς (άλλο αν αυτός το αναφέρει για προσωπικούς του λόγους) και δεν είναι ο μόνος που ελκύεται από το Epic store (είχα παραθέσει και tweet από άλλο dev) - από ότι διαβάζω. Νομίζω ότι έχει πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθούμε και τις αντιδράσεις των dev/publisher στην όλη υπόθεση.
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 18 hours ago, aekoupoli said: και αλλο εκτος steam,μαλλον η epic τους δινει λεφτα να μην το βγαζουν στο steam γιατι θα βγει κανονικα στο windows store που αποτι ξερω και αυτο 30% ποσοστο παιρνει https://twitter.com/OuterWorlds/status/1108423193138618369 14 hours ago, xavier said: η obsidian πλεον ανηκει στην microsoft Ακριβώς, η Obsidian ανήκει στην MS πλέον. Αντί λοιπόν να κυκλοφορήσουν το game τους exclusively στο Windows Store όπου θα έχουν 0% προμήθεια, αποφάσισαν να το δώσουν και στο EGS με 12% προμήθεια. Παρανοϊκά πράγματα εντελώς. Ξαναλέω, μην πλανάσθε, η προμήθεια δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο στις επιλογές των pubs. Απλά η Epic τους εξαγοράζει, τίποτα περισσότερο. Θα τους τελειώσουν κάποια στιγμή τα λεφτά και θα λήξει το παραμύθι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Malthador είπε Ξαναλέω, μην πλανάσθε, η προμήθεια δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο στις επιλογές των pubs. Απλά η Epic τους εξαγοράζει, τίποτα περισσότερο. Θα τους τελειώσουν κάποια στιγμή τα λεφτά και θα λήξει το παραμύθι. Συγγνώμη που ρωτάω κάτι που ενδεχομένως έχει γραφτεί, αλλά το θέμα έχει γίνει λίγο χάος: Πώς και δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο η προμήθεια;
ilos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Εκτός από τη μειωμένη προμήθεια σε σχέση με steam, σε πολλούς έδωσε και εγγυήσεις για κάποιο minimum πωλήσεων αν δε τα πιάσουν μέσα στο time exclusivity.
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Αμα δινεις το αιμα σου σε προμηθεια και δεν εχεις και τιποτα guarantee δε μου κανει εντυπωση που πανε στο καλυτερο deal . Βλεπετε καμια διαθεση απο το steam να τους παρει πισω ;
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 56 minutes ago, Manuel said: Συγγνώμη που ρωτάω κάτι που ενδεχομένως έχει γραφτεί, αλλά το θέμα έχει γίνει λίγο χάος: Πώς και δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο η προμήθεια; Δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς. Εννοείς για ποιό λόγο πιστεύω ότι δεν παίζει ρόλο η προμήθεια; Ή από που καταλαβαίνω ότι δεν παίζει ρόλο η προμήθεια; Αν ρωτάς το πρώτο, πιστεύω ότι δεν παίζει ρόλο γιατί το κέρδος έρχεται μέσα από τις περισσότερες πωλήσεις, όχι μέσω της μείωσης του κόστους. Αυτό ισχύει γενικά στο κεφαλαιοκρατικό σύστημα, όχι μόνο στο gaming. Αλλά στο gaming ισχύει ακόμα περισσότερο πλέον: όσο πιο πολύς κόσμος αγοράσει το προϊόν σου, σε τόσο περισσότερο κόσμο θα μπορείς να πουλήσεις DLC's, lootboxes κοκ. Το μέγιστο κέρδος δεν θα το έχεις αν πουλήσεις μόνο στο μαγαζί που δεν σου κρατάει προμήθεια, το μέγιστο κέρδος θα το έχεις αν πουλήσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερα μαγαζιά, άσχετα με την προμήθεια που θα σου κρατάει το καθένα*. Αν ρωτάς το δεύτερο, το καταλαβαίνω από το timed exclusivity που αξιώνει το EGS. Αν οι pubs ενδιαφέρονταν να δίνουν λιγότερη προμήθεια, τότε θα έκαναν exclusives τα games τους για πάντα. Γιατί να θέλουν να δώσουν 30% μετά από 6 ή 12 μήνες, όταν μπορούν να δίνουν 12% για πάντα; *Για να γίνει πιο κατανοητό, ένα pro-tip από τη δουλειά μου: κάποια στιγμή, πριν από αρκετά χρόνια, είχα έρθει σε επαφή με μία μεγάλη εταιρεία logistics η οποία αναλάμβανε να μοιράζει τα προϊόντα σε supermarkets. Μέσα στις εταιρείες που μοίραζε λοιπόν, είχε δύο υπερανταγωνιστικές (μεταξύ τους) εταιρείες αλλαντικών. Και σαν άπειρος που ήμουν τότε, έκανα την αφελή ερώτηση: «Καλά, δεν κανιβαλίζει η μία εταιρεία τα προϊόντα της άλλης; Αφού τα ίδια πράγματα πουλάνε και οι δύο», για να λάβω την πληρωμένη απάντηση: «Επειδή κάθε εταιρεία έχει το κοινό της, μας ενδιαφέρει να έχουμε όσο περισσότερο χώρο στο ράφι γίνεται, άσχετα με το αν τα προϊόντα είναι ανταγωνιστικά μεταξύ τους». Ε, κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο gaming: δεν έχει σημασία το κόστος, σημασία έχει να είσαι σε περισσότερα «ράφια». Εκεί έρχεται η καλύτερη μπάζα. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από Malthador 1
xavier Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 ε δεν ειναι ετσι ακριβως...με τα κοστη παραγωγης να εχουν ανεβει παρα πολυ τα τελευταια χρονια, πολλες φορες εχουμε δει καλες πωλησεις να μην ειναι αρκετες. Για να βγαλει ενα παιχνιδι κερδος θα πρεπει να hypeαριστει τρελα και να ξεπουλησει....Σε αυτες τις περιπτωσεις το 20% του επικ στορ θα ηταν αρκετο...Και απλα επειδη ειναι δεδομενο οτι η αγορα στο epic store ειναι πολυ μικροτερη απο το steam αυτη τη στιγμη, η epic αναγκαζεται και το πληρωνει στους publishers για να παρει σιγα σιγα το μεριδιο της αγορας που θελει απο το steam... Εμενα αυτο που με ενοχλει με το steam και τη valve ειναι οτι εχει εγκαταλειψει ουσιαστικα το gaming...βλεπεις τις κονσολες, εχουν τα system sellers τους, βλεπεις την epic εχει ενα παιχνιδι που ασχετως αν δεν μου αρεσει καθολου, πουλαει...η valve απλα κερδιζει απο τον κοπο των αλλων επειδη ειχε και αυτη ενα system seller πριν 15 χρονια... Το παραμυθι με τα features του steam, εγω τα ακουω βερεσε...Σε ενα χρονο και το epic store θα τα εχει ενσωματωσει και αυτο, features που το steam εκανε πολλα χρονια για να τα περασει...Αυτο ειναι το προβλημα ολων αυτων που κραζουν? 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα