Προς το περιεχόμενο

Epic Games Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, rofl said:

νταξει τωρα που το λες αδικοι ειμαστε. δεν ειναι πολλοι εχουμε ακομα περιθωρια.

να βγαλει και η 2k εναν και η deep silver αλλον εναν και η rockstar αλλον εναν, και το amazon αλλον ενα, και η square αλλον ενα,  και η paradox αλλον ενα  να γινει μπουγιο να γουσταρουμε. και καλυτερο drm φυσικα.

Μην είστε κλειστόμυαλοι, δεν χρειάζεται να το περιορίζουμε στους publishers μόνο, το ιδανικό είναι το κάθε game να έχει και τον δικό του ξεχωριστό launcher. Όπως παλιά, απλά αντί για shortcuts θα έχουμε launchers.

Επίσης, για να υπάρχει ακόμα πιο υγιής ανταγωνισμός θα ήθελα να δω και exclusives bound στο H/W. Π.χ. exclusives που θα παίζουν μόνο σε AMD κάρτες, exclusives που θα παίζουν μόνο σε Intel CPU's, exclusives που θα παίζουν μόνο σε Patriot μνήμες κοκ. Το RDR2 πχ θα μπορούσε να είναι exclusive μόνο σε Samsung SSD's. Θα έχει και καλύτερα loading times έτσι, χάρη θα μας κάνουν.

Γιατί όχι, ούτως ή άλλως «το gaming είναι είδος πολυτελείας» και στο κάτω κάτω της γραφής «δεν μας βάζει κανένας το μαχαίρι στο λαιμό, άμα θέλουμε να το παίξουμε θα αγοράσουμε το αντίστοιχο H/W». Έχει πλάκα πάντως, οι κονσόλες γίνονται πισί σιγά σιγά και τα πισί γίνονται κονσόλες. Καλή φάση.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, newlynx είπε

Έχω εγκαταστήσει Battlenet, Bethesda, Epic, GOG, Origin, Star citizen launcher, Steam, Uplay και θέλω αλλά 42 για να φτάσω τα 50. Απολαύστε το gaming και μη γίνεστε καταναγκαστικοί με εταιρίες και συνήθειες.

Μακαρι το προβλημα μας να ητανε οτι ειμαστε ψυχαναγκαστικοι..Αν θεωρεις καλη ιδεα να εχεις 50 διαφορετικα email ή απλα 50 διαφορετικα password και να κατσεις να τα θυμασαι ολα η καθε φορα που πρεπει να παιξεις ενα παιχνιδι να βγαζεις το σημειωματαριο για να δεις τι password εχεις στον εκαστοτε launcher τοτε μιλαμε για epic fail.Και αν νομιζεις οτι αυτο δεν ειναι προβλημα γιατι ισως θα εχεις ιδιο email/password σε ολους τους launcher τοτε μαλλον θα πρεπει να το σκεφτεις καλυτερα γιατι αν κρινουμε απο την epic και τα κενα ασφαλειας που ειχε και εγιναν leak οι λογαριασμοι δεκαδων χρηστων τοτε με αυτο το σκεπτικο σε βλεπω καθε τρεις και λιγο οι λογαριασμοι σου να γινονται hijacked ή ακομη χειροτερα και το email σε περιπτωση που εχεις παρομοιο password και εκει.

Αλλα τι λεω και για αυτο σιγουρα θα υπαρχει μια λυση ισως 2 step verification τι γινεται ομως αν εχεις αποφασισει να εισαι εξτρα προσεκτικος και εχεις 50 διαφορετικα email η εστω 5... και παλι αντε να θυμασαι 5 διαφορετικα password και εκει αλλα τι λεω μαλλον ειμαι υπερβολικος.

Τελος να κλεισω με το απλουστατο που μπορει να μην εχεις σκεφτει καποιοι απο εμας δεν εχουν απλα 10-20 παιχνιδια να πεις σιγα το πραγμα να ψαξεις..σκεψου καποιον που εχει εκατονταδες παιχνιδια που εχει μαζεψει μεσα στα χρονια και ολα αυτα ειναι χωρισμενα σε 50 client.Αλλα τι λεω ας απολαυσω το gaming αφου πρωτα θα χρειαστει 1 ωρα να βρω σε πιο client εχω το παιχνιδι που θελω να παιξω.Ψυχαναγκαστικος μεχρι αηδιας ειμαι ρε πουλακι μου ισως θα πρεπει απο εδω και στο εξης να κανω μια λιστα στο εξελ με τον καθε client και τι παιχνιδια εχει μεσα.

Απολαυση λεμε...

Ps. Για την ιστορια στο epic store ειχα βαλει το ιδιο email/pass που ειχα στο netflix και το συγκεκριμενο δεν το ειχα βαλει πουθενα αλλου και σε πληροφορω οτι καποιος μου εκανε hijacked τον λογαριασμο του netflix τον πηρα πισω επιτοπου αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.Και δεν το λεω ετσι μονο κ μονο για να αποδειξω τα λεγομενα μου υπαρχουν χιλιαδες παραδειγματα ακομη και εδω μεσα να ρωτησεις καποιος θα σου πει οτι του χακαραν τον λογαριασμο.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 4
Δημοσ.

Νταξ, epic store και epic fail

μπαινω σημερα απο virtual machine και παω να φτιαξω λογαριασμο, ετσι για ***.

χρησιμοποιω το δευτερο email account μου, οπως κανω παντα, μου λεει οτι υπαρχει ηδη λογαριασμος με αυτο το account, λεω δε θα θυμαμαι, κανω reset password, μπαινω μεσα και βλεπω οτι καποιος εχει φτιαξει λογαριασμο με το email μου.

epic.PNG.d9178133097a3aee7c3600f35e9fa109.PNG

ψαχνω στο νετ

https://twitter.com/catahstrophic/status/1098657650575732736/photo/1?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1098657650575732736&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.tweaktown.com%2Fnews%2F65080%2Fepic-store-even-simplest-account-protection%2Findex.html

https://www.reddit.com/r/Games/comments/axfo38/are_people_aware_the_epic_store_doesnt_even_make/

https://www.google.gr/search?ei=UOuqXNXtFcmkwQKiuafIDQ&q=ican+icanaw+epic+games&oq=ican+icanaw+epic+games&gs_l=psy-ab.3..0i10i203.10345.11416..11761...0.0..0.111.296.2j1......0....1..gws-wiz.J3aZ7botIE

Για *** οι τυποι, δεν εχοιυν καν email verification ? ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ? Ειναι ΗΛΗΘΙΟΙ, δεν υπαρχει καμια δικαιολογια εν ετη 2019 να μπορει οποιοσδηποτε να φτιαξει λογαριασμο χωρις verifivcation σε υπηρεσια που δεχεται πληρωμες. ΤΡΑΓΙΚΟΙ.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α καλα αυτο δεν το ειχα διαβασει-ηξερα παω να τσεκαρω τα υπολοιπα email μου.

Ρε παιδες μην γκρινιαζετε το gaming γινεται ακομη πιο απολαυση.. θα βαλουν στο epic store achievement αν καταφερεις να παρεις πισω τον λογαριασμο σου οταν γινει hijacked.

Edit: Παλι καλα δεν μου εγινε αυτο στα υπολοιπα 2 email που εχω.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.

Τουε εστειλα και το παρακατω email για να μη μας περνανε για ζωα, αλλα δε περιμενω πολλα. (ειχε ηδη προηγηθει επικοινωνια το γιατι δε μπορω να κανω λογαριασμο αφου δεν εχω ηδη κανει με αυτο το email)

Hello, again ,

II was finally able to reset password for the account ****@gmail.com as all reset passwords emails arrived with latency, and finally i got access to my account.

it seems someone else created an account with my email address without my permission or any verification email.

image.png.a5699790571b57c2ee3fe0d81455d255.png

It seems a common security problem with your store, a quick search with google reveals that this is common world wide.

https://www.google.gr/search?ei=UOuqXNXtFcmkwQKiuafIDQ&q=ican+icanaw+epic+games&oq=ican+icanaw+epic+games&gs_l=psy-ab.3..0i10i203.10345.11416..11761...0.0..0.111.296.2j1......0....1..gws-wiz.J3aZ7botIEE

I want you to delete the account ***@gmail.com and any information that is connected with it as i find it at least improper a paid service to have such seceurity issues.

Thanks in advance panoc.

Μιλαμε οι ανθρωποι ειναι επικυνδινοι, φτιαχνω λογαριασμο με το email του @icenex περναω 2-3 κλεμμενες πιστωτικες κανω τις αγορες μου και μετα κυνηγανε τον icenex.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς, η νηφάλια και τεκμηριωμένη παράθεση σωρείας προβλημάτων με τον client, για κάποιους είναι είτε "δικαιολογία", γιατί κατά βάθος είμαστε fanboys του Steam, είτε "ψυχαναγκασμός" από τον οποίο πρέπει να απαλλαγούμε ώστε να χαρούμε ελεύθερα τον client που υποκλέπτει πληροφορίες από άλλους λογαριασμούς μας και δεν έχει ούτε email verification.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσο έχει πιάσει (με τη βοήθεια των "δημοσιογράφων") αφενός το αφήγημα του νέου παίκτη που ήρθε να σπάσει το μονοπώλιο (μέσα από ακόμη χειρότερες μονοπωλιακές πρακτικές) αφετέρου η ευκολία με την οποία εγκαθιστά ο κόσμος ό,τι να 'ναι στα μηχανήματά του, ενώ βοά το σύμπαν για το τι συμβαίνει.

Εν έτει 2019 αυτά, και υποτίθεται από άτομα που ξέρουν από υπολογιστές και είναι στοχειωδώς υποψιασμένα.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panoc είπε

χρησιμοποιω το δευτερο email account μου, οπως κανω παντα, μου λεει οτι υπαρχει ηδη λογαριασμος με αυτο το account, λεω δε θα θυμαμαι, κανω reset password, μπαινω μεσα και βλεπω οτι καποιος εχει φτιαξει λογαριασμο με το email μου.

epic.PNG.d9178133097a3aee7c3600f35e9fa109.PNG

ψαχνω στο νετ

https://twitter.com/catahstrophic/status/1098657650575732736/photo/1?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1098657650575732736&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.tweaktown.com%2Fnews%2F65080%2Fepic-store-even-simplest-account-protection%2Findex.html

https://www.reddit.com/r/Games/comments/axfo38/are_people_aware_the_epic_store_doesnt_even_make/

https://www.google.gr/search?ei=UOuqXNXtFcmkwQKiuafIDQ&q=ican+icanaw+epic+games&oq=ican+icanaw+epic+games&gs_l=psy-ab.3..0i10i203.10345.11416..11761...0.0..0.111.296.2j1......0....1..gws-wiz.J3aZ7botIE

Για *** οι τυποι, δεν εχοιυν καν email verification ? ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ? Ειναι ΗΛΗΘΙΟΙ, δεν υπαρχει καμια δικαιολογια εν ετη 2019 να μπορει οποιοσδηποτε να φτιαξει λογαριασμο χωρις verifivcation σε υπηρεσια που δεχεται πληρωμες. ΤΡΑΓΙΚΟΙ.

Μα την παναγία, είχα το ίδιο πρόβλημα. Από πέρυσι έχουν που μου στέλνουν mails του τύπου «protect your account» κλπ και νόμιζα ότι ήταν απάτη or smth.

Μόλις βγαίνει το Fortnite στο NSw πάω να φτιάξω account και μου πετάει μήνυμα ότι το e-mail υπάρχει ήδη. Παραξενεύτηκα τότε, σκέφτηκα ότι θα είχα κάνει account και δεν θα το θυμόμουν, αλλά τώρα όλα κολλάνε μεταξύ τους. 😕

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι με την εγγραφή δεν ζήτησε επιβεβαίωση ούτε σε εμένα για πολλές ημέρες. Για να τσιμπήσω το τσάμπα την ζήτησα και πάλι έκανε ώρες να έρθει το μαιλ.
Επίσης στο όνομα, δεν δεχόταν το όνομα του Πλανητάρχη λέγοντας μου που είναι βρισιά.  Να είναι απαγορευμένο ένα ελληνικό επώνυμο αν είναι δυνατόν.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μα την παναγία, είχα το ίδιο πρόβλημα. Από πέρυσι έχουν που μου στέλνουν mails του τύπου «protect your account» κλπ και νόμιζα ότι ήταν απάτη or smth.

Μόλις βγαίνει το Fortnite στο NSw πάω να φτιάξω account και μου πετάει μήνυμα ότι το e-mail υπάρχει ήδη. Παραξενεύτηκα τότε, σκέφτηκα ότι θα είχα κάνει account και δεν θα το θυμόμουν, αλλά τώρα όλα κολλάνε μεταξύ τους. 😕

Για πες, δινεις μετα πιστωτικη σε δαυατους οταν δε μπορουν να κανουν τα βασικα αυτονοητα που μεχρι και το τελαιυτο blog της κακιας ωρας εχει ? -> email verification?

Ολα τα αλλα που αφορουν exclusives, games, features κλπ ειναι minors μπροστα στην ασφαλεια, πραγματικα φτιαχνω λογαριασμο με legit στοιχεια και τον χρεωνω με κλεμμενες καρτες και αντε απεδειξε μετα οτι δεν εισαι ροζ ελεφαντας που πεταει !

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Επίσης στο όνομα, δεν δεχόταν το όνομα του Πλανητάρχη λέγοντας μου που είναι βρισιά.  Να είναι απαγορευμένο ένα ελληνικό επώνυμο αν είναι δυνατόν.

xαχαχα, τι άλλο θα δούμε:P

• Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, panoc said:

Για πες, δινεις μετα πιστωτικη σε δαυατους οταν δε μπορουν να κανουν τα βασικα αυτονοητα που μεχρι και το τελαιυτο blog της κακιας ωρας εχει ? -> email verification?

Ολα τα αλλα που αφορουν exclusives, games, features κλπ ειναι minors μπροστα στην ασφαλεια, πραγματικα φτιαχνω λογαριασμο με legit στοιχεια και τον χρεωνω με κλεμμενες καρτες και αντε απεδειξε μετα οτι δεν εισαι ροζ ελεφαντας που πεταει !

Εντάξει, μην είσαι άδικος μαζί τους, είμαι σίγουρος ότι κάπου στο roadmap τους έχουν σκοπό να αναβαθμίσουν την ασφάλεια, ίσως σε κανά χρόνο.

• Moderators
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Malthador είπε

Προς mods: είναι ελαφρώς ηλίθιο να μπαίνουν αστεράκια στις λογοκριμένες λέξεις, δεν βγαίνει νόημα πολλές φορές. Τουλάχιστον βάλτε στη μισή λέξη αστεράκια ξέρω 'γω.

Ή, ξέρω 'γω, μπαίνεις στη διαδικασία να γράψεις το μήνυμά σου χωρίς όλες αυτές τις λέξεις, που δεν είναι αναντικατάστατες, και κρατάς κόσμιο ύφος στα μηνύματά σου ειδικά σε sections που διαβάζουν και μικρές ηλικίες, όπως αναφέρεται και στους όρους χρήσης του forum.

Επόμενες παρατηρήσεις και σχόλια για τον συντονισμό αυστηρά με pm παρακαλώ.

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 minutes ago, Malthador said:

Εντάξει, μην είσαι άδικος μαζί τους, είμαι σίγουρος ότι κάπου στο roadmap τους έχουν σκοπό να αναβαθμίσουν την ασφάλεια, ίσως σε κανά χρόνο.

Είναι ακόμα νωρίς, νέο project το EGS, δεν μπορείς να περιμένεις να τα έχει όλα από την αρχή!  Trololol...

Μου αρέσει που βγήκε το πινακάκι που σύγκρινε features με Steam, δεν χρειαζόταν καν με τέτοιο γκολ από τα αποδυτήρια...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλά θα έχει Borderlands 3 και Red Dead Redemption 2!!!!!#$ONEONE!@@"!ELEVEN!!!

Και κάπου εκεί μπλοκάρονται τα αντεπιχειρήματα, γιατί ο τυχαίος χρήστης είτε δε θα τα καταλάβει είτε θα πει"ναι ε?" και ή θα τα ξεχάσει είτε θα θεωρήσει το ρίσκο αμελητέο. Και έτσι παρέρχεται η δόξα του κόσμου.

Επεξ/σία από Tobajara
  • Like 1
Δημοσ.

Κακα τα ψεμματα οι τυποι αν ηθελαν μπορουσαν να βγαλουν κλωνο του steam εστω με τα στοιχειωδη και βασικα features αλλα οχι θελησαν να παιξουν μπαλιτσα αλλιως δεν ειναι τυχαιο οτι o ceo ειπε οτι οι developers θα αποφασισουν ποιοι θα νικησουν στον πολεμο μεταξυ store.Στοχος τους ηταν να κερδισουν αυτους και οχι τον τελικο καταναλωτη και πλεον κανει μπαμ απο χιλιομετρα που μας εχουν γραμμενους.Τα δωρεαν παιχνιδια ειναι το περιτυλιγμα για τα σκατα που μας προσφερουν αυτο βλεπω για την ωρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...