icenex Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Με λιγα λογια περιμενα να βγει το rdr2 στο Pc για να το παιξω σε ολη του την δοξα και τελικα μας βλεπω να παιρνουμε το τριτο το μακρυτερο.Καλα να παθουμε οσοι ειχαν ιδια σκεψη με μενα και καλα να παθουμε που δεν ξερουμε να ψηφισουμε με το πορτοφολι μας.Αμα ειναι για παντα exclusive στο epic store οπως λεει το αρθρο με βλεπω τελικα να το παιρνω στην κονσολα...Κατα τα αλλα μερικοι σου λενε ηρθε ο ανταγωνισμος.. 1
rofl Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) O randy για οσους δεν γνωριζουν ειναι ο προεδρος της gbx δεν συμφωνω με τις αρνητικες στο στημ αλλα mentality γτπκ θα κρεμασουμε μαυρες πλερεζες. και for the record εχω λατρεψει τα 2 πρωτα borderlands, και το πρωτο το προμοταριζα τρελα στους φιλους μου, οταν ηταν ακομα sleep hit Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από rofl
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 12 minutes ago, rofl said: δεν συμφωνω με τις αρνητικες στο στημ αλλα mentality γτπκ θα κρεμασουμε μαυρες πλερεζες. Ακόμα και τα recent reviews των Borderlands είναι φουλ positive. Αυτό δεν είναι review bombing, μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Προφανώς γίνεται και εδώ συντονισμένη προσπάθεια (αποτυχημένη) να υποβαθμιστεί το Steam, το κοινό του και οι διαδικασίες του προς όφελος του EGS. 1
rofl Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 ειχαν πεσει σε mixed με μπολικες αρνητικες την πρωτη μερα και στα 3 παιχνιδια, μαλλον κλαφτηκε και τα αναιρεσαν. αλλα νταξει δεν ειναι συμπεριφορα αυτη ουτε καν για randy. ειναι κριμα που ενα απ τα πιο ταλαντουχα studio εχει στο τιμονι αυτον το βλακα. ελπιζω να μην τους κανει την επομενη telltale.
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, rofl said: ειχαν πεσει σε mixed με μπολικες αρνητικες την πρωτη μερα και στα 3 παιχνιδια, μαλλον κλαφτηκε και τα αναιρεσαν. Κανείς δεν κλάφτηκε, το Steam από μόνο του έχει γαμάτο αλγόριθμο για να κόβει τα τρολο-reviews. Αυτά είναι ψιλά γράμματα για μια πλατφόρμα που δεν υποστηρίζει καν user reviews, βέβαια. Α, ξέχασα, υπάρχει roadmap. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από Malthador 2
rofl Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) νταξ ας το αφησουμε αυτο συμφωνια δεν προκειται να υπαρξει. αλλο target group οι hardcorαδες του steam αλλο αυτοι που τους ενδιαφερει πρωτιστως το παιχνιδι και δευτερευοντως οι παροχες και η ποιοτητα της υπηρεσιας. δυστυχως θα συμφωνησω οτι οι 2οι και αδιαφοροι ειναι αυτοι που θα μας καψουν αλλα νταξ τουλαχιστο εχουμε μαζεψει backlog για τις βροχερες χειμωνιατικες μερες. οτι θα τα exclusives ηρθαν και δυστυχως θα μεινουν ειναι μια πραγματικοτητα. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από rofl
Sir_Teraflop Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Malthador είπε Κανείς δεν κλάφτηκε, το Steam από μόνο του έχει γαμάτο αλγόριθμο για να κόβει τα τρολο-reviews. Αυτά είναι ψιλά γράμματα για μια πλατφόρμα που δεν υποστηρίζει καν user reviews, βέβαια. Α, ξέχασα, υπάρχει roadmap. Καινούργιος αλγόριθμος? Τα bombing reviews παραμένουν αν το επιλέξεις πάντως εκεί.
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 hours ago, Sir_Teraflop said: Καινούργιος αλγόριθμος? Τα bombing reviews παραμένουν αν το επιλέξεις πάντως εκεί. Αν είναι παλιός αλγόριθμος, τότε οι devs του Steam είναι *εξαιρετικά* παιδιά. Αν είναι καινούριος αλγόριθμος, τότε οι διοικητικοί του Steam είναι *εξαιρετικά* παιδιά, γιατί το έφτιαξαν μόνο και μόνο για να διασώσουν τα reviews ενός game του οποίου ο publisher *του έκανε άσχημη*. Διαλέγεις και παίρνεις! Προς mods: είναι ελαφρώς ηλίθιο να μπαίνουν αστεράκια στις λογοκριμένες λέξεις, δεν βγαίνει νόημα πολλές φορές. Τουλάχιστον βάλτε στη μισή λέξη αστεράκια ξέρω 'γω. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από Malthador 1
rofl Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 ναι νταξ βλακεια αυτο αμα το απενεργοποιησεις παλι σε προειδοποιει Period(s) of off-topic review activity detected Included in the Review Score, based on your preferences και ειναι καλο για να ειμαι up to date για τυχον βλακειες που παιχτηκαν και πιθανον με αφορουν
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 3 hours ago, rofl said: ναι νταξ βλακεια αυτο αμα το απενεργοποιησεις παλι σε προειδοποιει Period(s) of off-topic review activity detected Included in the Review Score, based on your preferences και ειναι καλο για να ειμαι up to date για τυχον βλακειες που παιχτηκαν και πιθανον με αφορουν Για μένα πρέπει να σε προειδοποιεί αν τα reviews είναι τρολίστικα, αλλά θα πρέπει να σε προειδοποιεί και με μεγάλο disclaimer στην σελίδα του παιχνιδιού στο steam, ότι το sequel του είναι exclusive σε άλλη πλατφόρμα, έτσι ώστε να αποφύγεις να το αγοράσεις αν θες να δεις στον ίδιο client όλα τα games της σειράς. 1
primeragt Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Που να δεναν τα παιχνιδια και σε συγκεκριμενο hardware τι ειχε να γινει... Ειχαμε τα σιχαματα των timed exclusive επι κονσολων, που οι κατοχοι οταν ευνοουνταν χαιρονταν και κραζανε τους απεναντι ως πχ. φτοχομπινεδες (την εταιρεια) και τουμπαλιν οταν ηταν στην απεναντι. Αυτο ειχε μια βασικη διαφορα ομως. Αν δεν ειχες την συγκεκριμενη κονσολα εμενες στην απεξω μεχρι να ερθει στην δικια σου (και ας πουλαγε και περισσοτερο μετα). Τουλαχιστον εδω εχει την αποφαση δικη σου αν θα το παρεις ή αν θα περιμενεις. Δεν σε κλειδωνει απεξω. Αν θες περιμενεις να το παρεις οπου αλλου θες οταν θα βγει εκει. Αν το παρεις ομως γιατι δεν μπορεις να περιμενεις παλι δικη σου αποφαση ειναι. 2
newlynx Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Το Epic store μου θυμίζει την εμφάνιση του barcode τη δεκαετία του 80 και το συσχετισμό του με το 666 και τον αντίχριστο. 1
rofl Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, newlynx είπε Το Epic store μου θυμίζει την εμφάνιση του barcode τη δεκαετία του 80 και το συσχετισμό του με το 666 και τον αντίχριστο. οχι ειναι καλη πρακτικη να περιμενεις το μετρο ενα χρονο, αν δεν θες να το παρεις απο συγκεκριμενο καταστημα. η να γεμισουμε με 50 clients να γουσταρουμε για να χαρουμε τα νεοκοπα exclusives. να λεμε κι ευχαριστω γι αυτες τις καινοτομιες υποθετω. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από rofl 1
newlynx Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Έχω εγκαταστήσει Battlenet, Bethesda, Epic, GOG, Origin, Star citizen launcher, Steam, Uplay και θέλω αλλά 42 για να φτάσω τα 50. Απολαύστε το gaming και μη γίνεστε καταναγκαστικοί με εταιρίες και συνήθειες. 3 1 1
rofl Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, newlynx είπε Έχω εγκαταστήσει Battlenet, Bethesda, Epic, GOG, Origin, Star citizen launcher, Steam, Uplay και θέλω αλλά 42 για να φτάσω τα 50. Απολαύστε το gaming και μη γίνεστε καταναγκαστικοί με εταιρίες και συνήθειες. νταξει τωρα που το λες αδικοι ειμαστε. δεν ειναι πολλοι εχουμε ακομα περιθωρια. να βγαλει και η 2k εναν και η deep silver αλλον εναν και η rockstar αλλον εναν, και το amazon αλλον ενα, και η square αλλον ενα, και η paradox αλλον ενα να γινει μπουγιο να γουσταρουμε. και καλυτερο drm φυσικα. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από rofl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα