Προς το περιεχόμενο

Epic Games Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, stafftw said:

δεν υπέγραψε πουθενά πως θα το διανείμει και μέσω ποιου, ξαναναφέρω το ίδιο παράδειγμα και εγώ αν το είχα κάνει back και το ήθελα στο origin/battlenet/uplay για προσωπικούς λόγους πάλι θα έπρεπε να το κατεβάσω πειρατικό; 

Προσπερνώντας την υπόλοιπη συζήτηση (με πρόλαβε ήδη ο @Snoob κάποιες σελίδες πίσω, ο οποίος με βρίσκει 100% σύμφωνο), δες λίγο το Fig campaign του Phoenix Point - πρώτο-πρώτο στην λίστα του FAQ έχει κάτι σχετικό με μεθόδους διανομής.

Συγκεκριμένα (source) :

image.png.5982022b27120897aeccaaa010bb2fbf.png

Να σημειώσω πως ακόμα και τόσο καιρό μετά την ανακοίνωση η σελίδα του campaign δεν έχει διορθωθεί (όχι οτι έχει μεγάλη σημασία πλέον, αλλά έστω για τα προσχήματα ένα edit θα έδειχνε λίγο περισσότερο επαγγελματισμό...). Το παράδειγμα με uPlay/Battle.net/Origin δεν ισχύει καθώς ποτέ δεν είχαν ανακοινωθεί (ή μάλλον καλύτερα, διαφημιστεί) εκδόσεις για τις συγκεκριμένες πλατφόρμες*.

Όσο περί πειρατείας, προσωπικά δεν συμφωνώ με τον @Malthador (θεωρώ καλύτερη επιλογή την ολική αποχή) αλλά καλό είναι να έχουμε υπ'όψιν πως στην συγκεκριμένη περίπτωση η Snapshot χρεώνει τα processing fees στον backer (λόγω χρήσης υπηρεσίας 3rd party, ονόματι Transferwise) και πιο σημαντικά, πρέπει να παρέχεις προσωπικά δεδομένα στο ίδιο 3rd party για να ολοκληρωθεί το refund (απο όσο είδα, bank account details - σχετικές συζητήσεις/φόρμες εδώ και εδώ) οπότε για κάποιο που έκανε back και δεν θέλει να χρησιμοποιήσει EGS ή την υπηρεσία Transferwise, θεωρώ πως είναι ηθικά καλυμμένος/η στην συγκεκριμένη περίπτωση.

*Για να προλάβω μερικούς, ναί, το wording είναι αρκετά αόριστο ώστε να καλύπτει το ενδεχόμενο του exclusivity period ("Θα πάρετε keys σε κάποια φάση μετά τον πρώτο χρόνο" etc.) αλλά όσο το campaign ήταν ενεργό (και δέχονταν contributions/pledges) το EGS δεν υπήρχε ως storefront και συνεπώς είναι ξεκάθαρο πως όσοι το κάνανε back περίμεναν day 1 keys για Steam/GOG.

Επεξ/σία από Greygore
  • Like 4
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αυτό μόνο και τέλος, γιατί κουράστηκα, δεν οδηγεί πουθενά η κουβέντα πλέον:

Χωρίς τίτλο.png

Δίπλα δες τις παροχές ενώ στο chaos reborn λέει steam key στο Phoenix Point λέει digital game download δεν παρανόμουν.

• Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, Greygore said:

Όσο περί πειρατείας, προσωπικά δεν συμφωνώ με τον @Malthador (θεωρώ καλύτερη επιλογή την ολική αποχή) 

Κι εγώ το ίδιο. Ή για την ακρίβεια θεωρώ καλύτερη τακτική την αγορά σε τιμή χώμα στα Steam sales. Point ήθελα να κάνω με το περί πειρατείας.

4 minutes ago, stafftw said:

Δίπλα δες τις παροχές ενώ στο chaos reborn λέει steam key στο Phoenix Point λέει digital game download δεν παρανόμουν.

Ναι, γιατί το Chaos Reborn το έδωσαν αποκλειστικά και μόνο μέσω Steam, ενώ για το Phoenix Point μπορούσες να επιλέξεις πλατφόρμα.

Αλλά και πάλι δεν είναι εκεί το θέμα μας, σκασίλα μας αν είναι παράνομοι ή όχι.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Malthador είπε

Κι εγώ το ίδιο. Ή για την ακρίβεια θεωρώ καλύτερη τακτική την αγορά σε τιμή χώμα στα Steam sales. Point ήθελα να κάνω με το περί πειρατείας.

Ναι, γιατί το Chaos Reborn το έδωσαν αποκλειστικά και μόνο μέσω Steam, ενώ για το Phoenix Point μπορούσες να επιλέξεις πλατφόρμα.

Αλλά και πάλι δεν είναι εκεί το θέμα μας, σκασίλα μας αν είναι παράνομοι ή όχι.

Τότε που διατέθηκε μόνο μέσω steam να φανταστώ ήταν μη κατακριτέα πράξη...(δεν τα παρακολουθούσα τότε ...καλά ούτε και τώρα με ενδιαφέρει όπως λες και εσύ)

Όντως δεν έχει νόημα η συζήτηση ας την ξανακάνουμε σε 5 χρόνια που θα έχουμε δει και την πορεία του egs και steam.

• Super Moderators
Δημοσ.

Είναι θλιβερό να δικαιολογείται η αλητεία του Γκόλοπ.

Αυτό, δεν έχω να πω κάτι άλλο, τα έχω εξηγήσει αναλυτικά, από ένα σημείο και μετά δεν έχει νόημα, όταν δείχνεις στον άλλο τη φάκα κι αυτός κοιτάει το δάχτυλο.

• Like 5
Δημοσ.

Ωραία και η χιπστεροεπανάσταση κατά του εδραιωμένου steam και του πλούσιου χοντρού, που το διευθύνει, αλλά ας είμαστε και λίγο ειλικρινείς. Εάν δεν σε υποχρέωναν αναγκαστικά να ψωνίσεις από egs, ποιός θα το προτιμούσε; Εκτός από όσους έπαιζαν fortnite, ποιός θα επέλεγε ρε παιδιά σήμερα αυτόν τον client δηλαδή;Ειλικρινά τώρα. Από επιλογή λέω, ξεκάθαρη ατομική επιλογή, αβίαστη μεταξύ των λοιπών του χώρου. Εδώ λέμε ότι πέφτει τόσο qqδιασμα για το steam, που ομολογουμένως είναι με διαφορά η πληρέστερη πλατφόρμα και ίσως γι' αυτόν κυρίως τον λόγο και με διαφορά η δημοφιλέστερη και πολυπληθέστερη στα pc. Που στην τελική δεν έχει μετέλθει και τέτοιων πρακτικών, απ' όσο θυμάμαι, αν κάνω λάθοπς κάποιος να με διορθώσει. Είναι πολλά τα φάουλ της epic τελευταία στο θέμα αυτό και προσωπικά την ανοχή του κόσμου την αποδίδω στον συνδυασμό "ελκυστικότατο τυράκι με καλά δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα" και την φύση του μέσου ανθρώπου, ο οποίος σε μια αντιπαράθεση μεταξύ δύο, όπου δεν υπάρχει ισότητα μεγεθών, τείνει να υποστηρίξει τον πιο αδύναμο ενστικτωδώς για λόγους ταύτησης, συμπόνοιας και αίσθησης ότι είναι πιο κοντά σε αυτόν και την πιο αδύναμη θέση του.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Snoob είπε

Είναι θλιβερό να δικαιολογείται η αλητεία του Γκόλοπ.

Αυτό, δεν έχω να πω κάτι άλλο, τα έχω εξηγήσει αναλυτικά, από ένα σημείο και μετά δεν έχει νόημα, όταν δείχνεις στον άλλο τη φάκα κι αυτός κοιτάει το δάχτυλο.

Eίναι θλιβερό να μην υποστηρίζεις games(που σου αρέσουν) και developers απλά και μόνο επειδή αποφασίζουν το καλύτερο για την εταιρεία τους όπως είπαν και οι ίδιοι(επειδή βλέπω τη γενική αντίδραση του community).

Και δεν έχω καταλάβει που είναι η φάκα και θεωρώ τις αντιδράσεις ακραίες. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, stafftw είπε

Το σωστο ειναι να βγαινουν τα παιχνιδια 3ων day one σε ολους τους clients και ας κρινει ο ιδιος ο κοσμος που θα αγορασει,ειτε αυτο το λενε steam,ειτε Origin,ειτε EGS.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το σωστο ειναι να βγαινουν τα παιχνιδια 3ων day one σε ολους τους clients και ας κρινει ο ιδιος ο κοσμος που θα αγορασει,ειτε αυτο το λενε steam,ειτε Origin,ειτε EGS.

Συμφωνώ σε γενικές γραμμές αλλά γίνεται χρόνια επίσης στο pc είναι σχεδόν όλα 3ων και δεν είναι μόνο θέμα clients πχ και εγώ δεν έχω κάποιο από τα twins και θέλω να παίξω RDR 2...Ζητάμε αλλαγές που δεν παίζει να γίνουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Εγώ δεν τραγικοποιώ κάτι, ρεαλιστής είμαι. Άλλος ήταν που βγήκε και κλαψομούνιαζε λέγοντας σαν κακιά πεθερά «άμα μποϋκοτάρετε το παιχνιδάκι μας δεν θα σας ξαναπαίξουμε, νια νια νια νια νια».

πω πω δεν το ξερα αυτο, μου βγηκε ο καφες απ τη μυτη απ τα γελια.

εχει πεσει πολυ μαυρο απο steam users.

και λογικο οταν ο αλλος εχει επενδυσει αρκετα η πολλα χρηματα σε μια πλατφορμα, προτιμα να ριξει μαυρο παρα να του επιβαλλεται η καθε τσουτσου με τετοια μεσα.

---------------

θα συμφωνησω με το παιδι που ειπε οτι αν κατι δεν εχει βγει στο steam δεν το λογαριαζω οτι εχει βγει στο pc.

τουλαχιστον εγω battlenet εφτιαξα μολις προπερσι. εχει το πολυ καλο οτι σε αφηνει να ψωνισεις απ οποιο region θελεις. αξιοσεβαστος client. οποτε ειναι η καλη εξαιρεση. παρ ολα αυτα δεν ειναι για πολλα παιχνιδια και ευχομαι να μην το καταστρεψει η ηλιθιοτατη activision.

uplay εχω εξ αναγκης γιατι η ubi το επιβαλλει και στο steam ετσι κι αλλιως ( αλλα να τονισω οτι γιαυτο η υbi ειναι η πρωτη μου επιλογη για πειρατεια στα single player games). Mοναδικο του + imo ειναι οτι δεν εχει region lock και ειναι vpn friendly.

και origin εχω ενεργοποιησει τα steam keys μου των παιχνιδιων της EA (δωρεαν), και αγοραζω μονο σε εξευτελιστικες τιμες, γιατι μετα τα ΜΕ δεν εχει και κατι που να με ενδιαφερει ουτως η αλλως. o βασικοτερος λογος υπαρξης του ειναι για να το δανειζω σε 1-2 φιλους μου:P To μονο  + ειναι το οτι επισης δεν εχει region lock και ειναι vpn friendly. αλλα ειναι ζητημα αν αφηνω και 10 ευρω το χρονο,

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ.

Αν και έχω ενα σωρο παιχνιδια στον Ατμό (την πλειοψηφία της συλλογής μου), δε δίνω δεκάρα σε ποιον client θα κυκλοφορήσει το κάθε παιχνίδι. Τους έχω σχεδόν όλους εγκατεστημένους και παίζω κατα το δοκούν. Τι πιο απλό ρε παιδιά;;

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Vlad27 είπε

Αν και έχω ενα σωρο παιχνιδια στον Ατμό (την πλειοψηφία της συλλογής μου), δε δίνω δεκάρα σε ποιον client θα κυκλοφορήσει το κάθε παιχνίδι. Τους έχω σχεδόν όλους εγκατεστημένους και παίζω κατα το δοκούν. Τι πιο απλό ρε παιδιά;;

αμα δεν θες ενα παιχνιδι να εχει steam forums, achievements, guides, και αλλες ευκολιες,  ενα σωρο εναλλακτικα μαγαζια για να αγορασεις τα steam keys, και επισης προτιμας να τα εχεις σκορποχωρι και οχι μαζεμενα, πασο.

εγω που εχω αρκετα ατομα που μιλαω στο steam, οποιο παιχνιδι θελω αναγκαστικα θα το βαλω ως non steam game μονο και μονο για το chat.

αν και απ οτι διαβαζω το epic προνοησε γιαυτο:P

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rofl είπε

αμα δεν θες ενα παιχνιδι να εχει steam forums, achievements, guides, και αλλες ευκολιες,  ενα σωρο εναλλακτικα μαγαζια για να αγορασεις τα steam keys, και δεν προτιμας να τα εχεις σκορποχωρι και οχι μαζεμενα, πασο.

Η αλήθεια είναι οτι από οσα αναφέρεις μόνο τα "εναλλακτικα μαγαζια για να αγορασεις τα steam keys" με ενδιαφέρουν. Οπότε από την πλευρά μου δεν καίγομαι καθόλου 😉

Δημοσ.
Just now, Vlad27 said:

Οπότε από την πλευρά μου δεν καίγομαι καθόλου 😉

Σεβαστή άποψη, αλλά αντιλαμβάνεσαι πως αυτό που λες είναι με λίγα λόγια "Αφού εγώ προσωπικά είμαι ΟΚ, γιατί το συζητάτε ρε παιδιά;", έτσι; :P 

• Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, rofl είπε

πω πω δεν το ξερα αυτο, μου βγηκε ο καφες απ τη μυτη απ τα γελια.

εχει πεσει πολυ μαυρο απο steam users.

και λογικο οταν ο αλλος εχει επενδυσει αρκετα η πολλα χρηματα σε μια πλατφορμα, προτιμα να ριξει μαυρο παρα να του επιβαλλεται η καθε τσουτσου με τετοια μεσα.

---------------

θα συμφωνησω με το παιδι που ειπε οτι αν κατι δεν εχει βγει στο steam δεν το λογαριαζω οτι εχει βγει στο pc.

battlenet εφτιαξα μολις προπερσι.

uplay εχω εξ αναγκης γιατι η ubi το επιβαλλει και στο steam ετσι κι αλλιως ( αλλα να τονισω οτι γιαυτο η υbi ειναι η πρωτη μου επιλογη για πειρατεια στα single player games)

και origin εχω ενεργοποιησει τα steam keys μου (δωρεαν), και αγοραζω μονο σε εξευτελιστικες τιμες, γιατι μετα τα ΜΕ δεν εχει και κατι που να με ενδιαφερει ουτως η αλλως. 

για τα υπολοιπα  δεν το συζηταμε μαλλον ποτε.

Ε ναι γιατί ο οπαδισμός είναι καλός ακόμα και στο gaming μαύρο λέει οι steam users επειδή δεν έχει τσατ...

12 λεπτά πριν, Greygore είπε

Σεβαστή άποψη, αλλά αντιλαμβάνεσαι πως αυτό που λες είναι με λίγα λόγια "Αφού εγώ προσωπικά είμαι ΟΚ, γιατί το συζητάτε ρε παιδιά;", έτσι; :P 

Αυτό που φαντάζομαι ότι λέει είναι ότι αν του χαρίσουν κάτι στον ταδε client θα πάει στον τάδε client αν ένα game που θέλει βγεί μόνο στον δεινα client θα το παρει εκεί γιατί το θέλει και αυτα που συζητάτε είναι λεπτομέρειες και το αποδεικνύει και ο φίλος rofl που ότι δεν είναι steam δεν είναι παιχνίδι αλλά αν θέλουμε να το παίξουμε θα καταφύγουμε στην πειρατεία.Εγώ με τις φανατικές απόψεις έχω θέμα γιατί μια τέτοια θα κατατρέψει 2-3 games 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...