stafftw Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, Aruil είπε Όχι αναγκαστικά. Μπορούσε απλά αν το πουλάει από το site του, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν ήταν και τόσο επικερδές σπορ. Αυτό ακριβώς προσπαθώ να πω, όταν δω μια εταιρεία να κάνει κάτι που θεωρώ κατακριτέο θα την κράξω ανεξαρτήτως του τι καλό μπορεί αν είχε κάνει στο παρελθόν. Και έτσι πρέπει να κάνουν όλοι ιδανικά γιατί αν μια εταιρεία δεν "τιμωρηθεί" για τα λάθη της δε θα τα θεωρήσει καν λάθη. Καλά έτσι όπως ήταν τότε οι πληρωμές μέσω ίντερνετ αμφιβάλλω αν θα το ρίσκαρα. Δε μιλάω για εσένα τότε μιλάω γενικά, και λέω ότι δεν είναι λόγος να μην αγοράσεις ενα παιχνίδι επειδή βγαίνει exclusive sto egs..
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, stafftw said: Το έχω γράψει και πιο πίσω αλλά ας το ξαναγράψω γιατί έχω τρομερή απορία, δηλαδή σας ενοχλούν οι 6 μήνες exclusivity που έχει ,επειδή πρέπει να κατέβει και άλλος client που είναι δικαιολογία 5 χρονου ή επειδή υποθέτετε ότι θα έχει υψηλή τιμή για 6 μήνες (λες και διαφορετικά 3Α games δεν κρατάνε την τιμή για 6 μήνες από την κυκλοφορία τους); Με ενοχλεί το exclusivity επειδή με αναγκάζει να αγοράσω ένα υποδεέστερο προϊόν για τα ίδια χρήματα. Στο EGS δεν μπορώ να streamάρω σε όποια συσκευή θέλω (απροβλημάτιστα τουλάχιστον), δεν έχω cloud saves και θα πρέπει να μεταφέρω τα saves μου στο dropbox λες και είμαι κανένας πρωτόγονος για να παίξω σε άλλο πισί και δεν μπορώ να κάνω share με τους φίλους μου τα games μας. Είναι αυτοί αρκετοί λόγοι ή ακόμα παραμένω 5 χρονών; --------------------- Και κάτι ακόμα μιας και αναφέρθηκε πάλι το νταβατζιλίκι του 30%: καλά αποτυχημένοι είναι στην Take-Two, γιατί το κάνουν exclusive μόνο για έξι μήνες; Τους χαλάει να τους κρατάνε μόνο το 12% για πάντα; Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από Malthador 3
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 28 λεπτά πριν, stafftw είπε Απλά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό μερικών που λένε ήθελα να το παίξω το game και έχω λιώσει και τα παλιά αλλά δε θα το αγοράσω επειδή βγήκε εκει. Δεν εγραψε πουθενα κανεις αυτο το πραγμα. Αυτο που εγραψαν ολοι(ο καθενας εν μερη με τον δικο του τροπο)ειναι οτι δεν θα το παρουν στο Epic store και θα περιμενουν να βγει στο Steam. Και αυτο γιατι απο οτι φαινεται την πλειοψηφια του κοσμου την βολευει να εχει τα περισσοτερα παιχνιδια της σε ενα μονο μαγαζι,παρα χωρισμενα δεξια και αριστερα περαν φυσικα των παιχνιδιων που ουτως ή αλλως σε συγκεκριμενα store οπως της Ubisoft,της ΕΑ και της Blizzard. Καθησε δες στο Rise of the tomb raider τις αντιδρασεις των κατοχων ps4 πως αντεδρασαν με την ανακοινωση για timed exclusive στο xbox για 1 χρονο,και ασε που πουλησε και λιγοτερο σε αυτη την πλατφορμα. Ολως τυχαιως το επομενο παιχνιδι της σειρας κυκλοφορησε ταυτοχρονα σε ολες τις πλατφορμες.
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) δελετε Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από Malthador
Balantakos Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Επειδη δεν εχω κατσει να διαβασω τι γινεται, ποιο ειναι το προβλημα με το epic store γενικα? Εγω μια χαρα το βλεπω... 1
pollop Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, Balantakos είπε Επειδη δεν εχω κατσει να διαβασω τι γινεται, ποιο ειναι το προβλημα με το epic store γενικα? Εγω μια χαρα το βλεπω... το προβλημα ειναι οτι δεν ειναι steam😁
SPANK Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Επόμενο δωρεάν παιχνίδι , και ήθελα να το αγοράσω οπότε ήρθε κουτί 1
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Και εγω ηθελα να το αγορασω στα steam sales και δεν θα το παρω,να πως στηριζουμε τον developer...oh wait 1
naruto14 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Το βασικότερο πρόβλημα μου αυτή τη στιγμή είναι η έλλειψη εκπτώσεων ή χαμηλών τιμών σε τίτλους για τα παιχνίδια που είναι στο Epic Store. Μόλις λυθεί αυτό το θέμα θα έχω ένα λόγο λιγότερο να το μισώ και ίσως να αγοράσω το πρώτο μου παιχνίδι. Μέχρι στιγμής μόνο τα τζάμπα...
mkp Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Epic Games Store είναι σαφώς υποδεέστερη πλατφόρμα από την steam, και ο μονός τρόπος να προσελκύσουν κάνα κακομοίρη είναι με κάνα exclusive η time exclusive, που αυτό είναι κακό πράγμα για το gaming γενικότερα. 1 1
Balantakos Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, mkp είπε Epic Games Store είναι σαφώς υποδεέστερη πλατφόρμα από την steam, και ο μονός τρόπος να προσελκύσουν κάνα κακομοίρη είναι με κάνα exclusive η time exclusive, που αυτό είναι κακό πράγμα για το gaming γενικότερα. Και το steam οταν ξεκινησε ενα χαλι μαυρο ηταν. Εγω δεν βλεπω καποιον λογο να κραζουν το Epic Store. 1
panoc Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Balantakos είπε Και το steam οταν ξεκινησε ενα χαλι μαυρο ηταν. Να περιμενουμε 10 χρονια τοτε να για να φτασει στα στανταρ του σημερα και να ειναι πισω μια δεκαετια τοτε 4 λεπτά πριν, Balantakos είπε Εγω δεν βλεπω καποιον λογο να κραζουν το Epic Store. 1. spyware για την ομοργη Κινα (το reddit ειναι γεματο απο τεραστιες συζητησεις για δαυτο). 2. Παει να δημιουργησει ενα de facto που δεν υπηρχε ουτε καν σαν ιδεα στα pc, -> exclusives, τωρα μπορει να ειναι 6 μηνες, αυριο 1 χρονο μεθαυριο για παντα. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από panoc 7
Brandtobrand Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 48 λεπτά πριν, mkp είπε Epic Games Store είναι σαφώς υποδεέστερη πλατφόρμα από την steam, και ο μονός τρόπος να προσελκύσουν κάνα κακομοίρη είναι με κάνα exclusive η time exclusive, που αυτό είναι κακό πράγμα για το gaming γενικότερα. Χαχαχαχαχαχαχα κάνα κακομοίρη 😀
mkp Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 39 λεπτά πριν, Balantakos είπε Και το steam οταν ξεκινησε ενα χαλι μαυρο ηταν. Εγω δεν βλεπω καποιον λογο να κραζουν το Epic Store. Ναι ισχύει αυτό άλλα το λέγανε γιατί έπρεπε να συνδεθείς online για να εγκαταστήσεις το HL2, αντίθετος έμενα μου άρεσε η steam εκείνη την εποχή γιατί απαλλαχτικά από την ταλαιπώρια να πρέπει να βάζω κάποιο CD κάθε φορά για να παίξω κάποιο game, ενώ με την steam χρειαζότανε μονό ένα click. Άσε που τα κουτιά από τα games μου πιάνανε και χώρο στα ράφια, και τελικά το 2008 ήταν η τελευταία φορά που αγόρασα game σε κουτή.
xavier Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 δεν υπαρχει ρε παιδες exclusives στα pc, απο τη στιγμη που δε σε χρεωνει με κανενα τροπο, δεν σου στερει τη προσβαση...Ειναι εντελως διαφορετικη λογικη απο τις κονσολες...το destiny δεν διατιθεται μονο απο το client της blizzard? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα